CD-ROM-LAND Breda

Gebruikers over webshop CD-ROM-LAND Breda

CD-ROM-LAND is een prima winkel voor jou elektronische apparaten en toebehoren. Daarnaast is de site van deze winkel zeer overzichtelijk en fijn in gebruik. Bijna alle producten die CD-ROM-LAND verkoopt zijn in de winkel opgesteld zodat je ze goed kunt bezichtigen voordat je het product aankoopt.

Ik heb echter zelf nooit wat besteld op de webshop maar wel gereserveerd voor "ophalen in de winkel". Verder hoor ik van vrienden en familie die wel gebruik maken van de webshop dat de verzending prima verloopt! De producten die je voor 22:30 besteld kun je de volgende dag in huis verwachten. Je krijgt ook een Track & Trace code zodat je je bestelling kunt volgen tot aan de deur!

Ik heb zelf zeer goede ervaring met de klantenservice, had laatst een defecte headset (deze was wel binnen de garantie) en kon hem omruilen in de winkel voor een andere. Kan het niet anders beschrijven als een prima bedrijf met de beste service in de regio!

de site ziet er mooi uit staat goed wanneer het open is en wanneer het bezorgd zou zijn maar het jammere is dat wel het iets duurdere dingen zijn maar de rest ziet er alles netjes uit

geen verzend koste al bestel voor 22.30 dan is het morgen al in huis zeggen ze goed geregeld

alles staat goed in orde laat zien waar ze zijn wat hun telefoon nummer is, email ook en de administrate gegevens

- technische dienst denkt mee over een oplossing.
- goed bereikbaar op mail en je kunt gewoon langs gaan
- RMA's worden snel afgerond geen weken wachten over het algemeen
- prijs licht iets hoger dan de rest maar service is ook goed

verzending zit netjes in een doos met bubble plastic niks op aan te merken.
verzending word met rrack en trace gedaan
verzender is Post NL

Had een Asus GTX 970 gekocht die problemen ( zwart scherm 0 kreeg na een paar maanden. RMA aangevraagd. videokaart de volgende dag langs gebracht. binnen een dag kon ik een nieuwe videokaart ophalen :) ( das echt super snel ).
deze kaart vertoonde helaas binnen 2 maanden ook weer het zelfde probleem. ik met technische dienst overlegt en uiteindelijk maar weer een RMA aangevraagd. Vervolgens de videokaart opgestuurd. kreeg bericht terug dat ze het probleem niet zo snel konden vinden en of ik wou zeggen wat ik precies deed om het probleem te reproduceren. hierna kreeg ik een tijdje geen antwoord meer.
was naar de winkel gegaan om na te vragen over waar mijn videokaart was. technische dienst bleek op vakantie te zijn. ze hebben toen besloten om een nieuwe GTX 970 mee te geven omdat ik anders nog 2 weken moest wachten. Dit vond ik een hele nette oplossing.

Goede klantenservice, ik heb nog nooit iets besteld maar in de winkel gaat alles altijd soepel. Ook leuk dat er af en toe toernooien gehouden worden en die aanbiedingen op zondagen!

Ik heb hier mijn computer samengesteld, werd bij alles geholpen en alles werd uitgelegd (wat er het best bij paste) werden ook veel alternatieven aangeboden en op die manier heeft het mijn zelfs wat geld gescheeld omdat er een combi-pakket was voor moederbord, RAM en processor. Erg attent dat ze je daar ook op wijzen.

Goede kwaliteit spullen waarbij je genoeg informatie ter beschikking hebt als je het aan iemand vraagt. Vooral het feit dat alles er gewoon netjes bij staat vind ik mooi. Netjes in de vitrines en goed ingedeeld.

Wat ook opvallend is, is dat je bij veel winkels vervelende mailtjes krijgt. Bij CD-ROM-LAND is dat niet. Goed overzichtelijk en niet te "bevelend".

Kortom een uitstekende winkel!

Zelf heb ik er niets besteld, ik haal eigenlijk alleen maar dingen in de winkel zelf. Als ik lees door alle andere recensies, zal dit denk ik wel goed liggen. CD-ROM-LAND heeft ten slotte ook geen invloed op het leveringsbedrijf. :-)

Makkelijk telefonisch bereikbaar en zijn altijd bereid om je te helpen!

De shop is mooi ingericht, overzichtelijk met de producten in vitrine's.
Je wordt netjes geholpen. En web bestellingen worden zeer snel geleverd.

Veel onderdelen hebben een garantie van jaren , soms wel 3 jaar.

Na veel reviews lezen bij CD Romland een Razer tobo en muis besteld. Dit was toen de goedkoopste aanbieder van de muis en toetsenbord. En alles werkt keurig netjes en zonder problemen want anders had ik dit verhaal nooit kunnen typen :) !!!!

Keurig netjes en degelijk verpakt. Viel niets op aan te merken.

de site is zeer overzichtelijk en alles is zeer makkelijk te vinden.
ze hebben zeer veel producten in hun assortiment.
de site is gebruik vriendelijker dan die van afuture of azerty.
en de prijs is ook niet al te gek.

vandaag besteld morgen in huis ook op zaterdag

als er een probleem is met een onderdeel of product dan kun je ze gewoon even bellen en dan kom je er altijd weer goed uit.
ik heb voor mijn opa een pc gebouwd, toen ik hem opstarten wilde Windows niet installeren.
dit bleek een fout in het moederbord te zijn en zij hebben dezen toen ook vervangen binnen 5 werkdagen.

Ik koop al jaren mijn hardware bij CD-Rom land. Ik woon in de buurt, dus ga meestal naar de winkel in Breda. Het personeel is kundig. Ze zijn de meeste avonden open tot 20.00, dus ik hoef ook niet te haasten. Laatst een defecte videokaart gehad. Fan draaide soms niet mee. Deze werd zonder gezeur ingenomen. Mijn ervaringen in het verleden met andere shops zijn zeker minder als het gaat om service.

Goede service ook als er een keer iets defect is.

CD-ROM-LAND is al 25 jaar de fijnste elektronica winkel in de regio! Ik kom zelf regelmatig in de winkel, alle producten staan in de winkel opgesteld en je kunt ze duidelijk bestuderen voordat je het product koopt. Het personeel is zeer vriendelijk en ze weten waarover ze praten. Tevens ben ik ook blij met de nieuwsbrief die ik ontvang via de mail, altijd leuke aanbiedingen!

Ik heb geen een negatief punt over de verzending van CD-ROM-LAND. Voor 22:30 besteld is de volgende dag al in huis. Je kunt op de site duidelijk zien of de producten in de winkel / webshop aanwezig zijn. De doos die je ontvangt met jouw producten is netjes ingepakt, zo blijven de producten die je koopt goed beschermd tegen eventuele transportschade. Bij een bestelling op de webshop is er een mogelijkheid (niet bij alle verzendmethodes) om je pakketje te volgen.

De klantenservice van CD-ROM-LAND wordt alleen maar beter, krijg altijd binnen 24 uur reactie op mijn e-mail! In de winkel is een nieuwe balie te vinden waar je al je technische vragen kan stellen over de producten in de winkel of je aangeschafte producten natuurlijk. De klantenservice denkt altijd mee over een oplossing!

CD-ROM-LAND have good product list and prices, but in my opinion, in their customer support is where they shine!

Delivery is always on time, never had an issue, my only complain is that when returning a product, you have to pay the delivery yourself. Otherwise I will give them 5 stars.

This is the best part of CD-ROM-LAND, they customer support is top quality, even in English! For any issue they are always there available, and they always offer the best solutions. This is why i always buy from this store, customer service is very important. 5 Stars, well deserved.

In één woord: geweldig. Zeer fijne winkel. Hoewel ik alleen gebruik heb gemaakt van de webshop, en mezelf dus alleen daarover kan uitspreken, ben ik zeer tevreden. Goede site, erg duidelijk en overzichtelijk (iets wat ik toch regelmatig mis bij andere sites). Ook ben ik telkens blij de nieuwsbrief te ontvangen, mooie aanbiedingen en ook leuke prijzen.

Nog geen enkel negatief punt tegen gekomen. Veel manieren om te verzenden en steeds ook netjes op tijd, in perfecte staat vanzelfsprekend. Ook erg fijn dat de mogelijkheid wordt aangeboden (bij sommige verzendmethode) om je pakket te volgen, zo kun je precies zien wanneer je pakket wordt bezorgd.

Uitstekend omdat ik er slechts één keer gebruik van heb hoeven maken (wat al positief is). En die ene keer is geen tekortkoming van hun: ik was vergeten een actiecode in te voeren bij mijn bestelling (gratis in-game content bij aankoop). Met een vriendelijke medewerker was het binnen slechts 2 minuten geregeld en heb ik uiteindelijk de content gekregen via een nette mail. Simpelweg uniek, dit zie ik niet vaak (en ik heb al het een en ander besteld bij verschillende winkels). Dit is sowieso de beste!

Afgelopen jaar meerdere keren dingen gekocht bij deze zaak voornamelijk omdat ze voor mij dichtbij zitten en makkelijk bereikbaar aan de balie staan altijd vrolijke mensen die je goed kunnen helpen en je gerust wat dingen laten zien. dus tot zover een tevreden klant

mijn bestelligen komen altijd netjes en optijd terrecht en zien er altijd goed uit

Geweldige winkel en/of webwinkel! Je krijgt antwoorden op je vraag mits je vragen hebt, verzending is op & top goed. Winkel is goed ingericht en prima prijzen voor een goed product! word ook altijd goed geholpen. Als ik mijn pc ga upgraden zal ik dit opnieuw via CD-ROM-LAND doen.

Besteld product is in goede orde aangekomen. En bij vragen over de producten is er altijd iemand die je te woord kan staan. Ook handig dat ze naar Belgie verzenden. Was eerder toegekomen dan verwacht en dit was een leuke verassing

Altijd krijg ik binnen 24u antwoord op mijn vraag, prima klantenservice als je het mij vraagt tegenover andere webwinkels.

Duidelijke webshop plus producten die elders moeilijker verkrijgbaar zijn zoals msi 100me videokaarten. Ik ga zeker vaker bestellen bij CD-ROM-LAND! Product kwam netjes en goed verpakt aan.

Snelle levering en zeer goed verpakt. Niks op aan te merken, gewoon uitstekend.

Verzending is altijd geweldig, bestel voor die tijd en je hebt het de volgende dag al in huis! De verpakking is altijd ook goed. Wil je hem in de winkel ophalen kan dat ook! Betalen in de winkel of al vooraf? Geen probleem!

Klantenservice is altijd geweldig, heb je een vraag beantwoorden ze hem binnen 24 uur met een perfect antwoord waar je ook wat aan hebt! Altijd denken ze met je mee voor een oplossing of een ander product.

De service en kwaliteit die deze winkel levert is goed. Tot op heden altijd snel en foutloos bestellingen toegezonden gekregen.

Ik was opzoek naar een specifiek model monitor van Samsung, waarvan ik er eerder een van bij CD Rom Land had besteld. Het geluk was dat zij dit type nog konden leveren en voor een scherpe prijs.

Ooit een keer bij een inbraak verschillende randapparatuur verloren. CD Rom Land op de hoogte gesteld en zij stuurden voordat ik verzekeringsgeld had ontvangen de spullen al op. Ik mocht betalen wanneer het geld er was. Gouden service al zeg ik het zelf.

Super website en overzichtelijk altijd mooie aanbiedingen, tevens is er ook wekelijks een nieuwsbrief waarin leuke aanbiedingen vermeld worden. Bij een bestelling altijd duidelijke communicatie per mail en snelle service.

Besteld product is in goede orde aangekomen. en bij vragen over de producten is er altijd iemand die je te woord kan staan.

Prima website, goede prijs en hele snelle levering.
Ik heb een computerkast besteld en deze werd helemaal goed afgeleverd.
Kortom:
Met goed verstand
Kies je voor CD-ROM-LAND!

Levering was precies op tijd.

Goede service, fijne winkel. Verder een betrouwbare en snelle levering, wat ik erg fijn vind om te zien.

Snelle levering, goed up to date gehouden.

Heb nog een vraag over een product gesteld, en werd netjes geholpen.

Scorekaart voor CD-ROM-LAND Breda