Gebruikers over webshop CD-ROM-LAND Breda
Review toevoegenHet was helemaal prima. Levering ging op tijd. product in prima staat en geen problemen!
VerzendingIn perfecte staat geleverd
Klantenservicehad het niet eens nodig
- Bestelling was gemakkelijk te doen via de website, had binnen een aantal minuten de bevestigingsmail van de bestelling binnen.
- Betaling is ook zonder problemen verlopen.
- Snelle levering, om 16:00 de dag van te voren besteld en de dag erna rond 14:00 uur afgeleverd.
- Goed verpakt in grootte doos met veel luchtzakjes om de doos van de videokaart te beschermen ( al was de buitenste doos licht beschadigd door het vervoer, maar dit kan ik de webshop niet kwalijk nemen want dit is door de bezorgdienst veroorzaakt ).
- Videokaart is in goede order afgeleverd
- Zijn maar weinig webshops die de producten zo goed verpakken, hier kan Bol.com nog iets van leren
Lenovo Tab besteld op donderdag, vrijdag geleverd. Werd keurig d.m.v. mails op de hoogte gehouden over het verloop van mijn bestelling. Prijs is oké.
VerzendingNetjes verpakt, op tijd bezorgd.
Niks slechts over op te merken, wat ik vooral fijn vond was dat ik rond 10 uur op donderdag iets bestelde en het gewoon keurig netjes binnen heb gekregen de vrijdag er na, top!
Het was a goede service. The printer arrived within the time required. I would say it was one of the best buys i have made. Dankuwel
Je wordt gemakkelijk op de hoogte gehouden via de mail met allerlei aanbiedingen. Vervolgens is het eenvoudig bestellen op de site. Snelle levering.
Ik heb twee WD Red 3TB harddisken en een switch besteld en ontvangen. Was goed verpakt en zeer snel geleverd binnen 24 uur.
Alleen ondervond ik dat het om twee defecte schijfen ging.
Ik heb twee WD Red 3TB harddisken besteld en ontvangen. Was goed verpakt, alleen 1 harde schijf had een gebroken power connector en de andere bad clusters. De Gigabit-switch functioneerd na behoren en die hou ik dus ook.
KlantenserviceAangemeld in eerste instantie als RMA bij het aantreffen van de eerste defecte schijf met power connector. Kreeg mailtje dat dat via Western Digital afgehandeld moest worden. Bij aantreffen van de bad clusters bij de tweede schijf toch aangemeld onder de "afkoelingsperiode". Is nu in behandeling. Al met al een redelijk goede service en snel.
De bestelling ging gemakkelijk alleen ging er iets fout aan mijn kant waardoor ik perongeluk twee keer hetzelfde product besteld heb.
VerzendingSnelle levering en goed verpakt met luchtzakjes.
KlantenservicePerongeluk twee keer het product besteld, maar goed geholpen door cd-rom-land waardoor er een van de twee optijd geannuleerd was.
Videokaart besteld, zou eerst moeten wachten omdat er een gratis game bij zat die nog niet geleverd kon worden, mailtje gestuurd om te vragen of de kaart direct verstuurd kon worden zonder game. Erg snel een reactie ontvangen van CD-rom land dat de kaart direct verstuurd zou worden zonder probleem. Volgende dag de videokaart al in huis. Prima communicatie en uitstekende ervaring. Top!
klantenservice erg traag, de klant moet zelf acties ondernemen voor vooruitgang, verder is het wel oké
Klantenserviceerg traag
CD-ROM-LAND is de winkel om je spullen te halen. je kunt er gewoon naar binnen om advies te vragen en om technise hulp. ze helpen je ook met een pc bouwen als je niet weet hoe je het moet doen.
en ze kennen mijn heel goed, (ik kom daar te vaak)
ik had mijn RAPTOR HS40 besteld kwam goed verpakt in lucht zakjes
Klantenservicealtijd gedult, geen haast, nooit zenuachtig. altijd raad
Ik kom al jaaaaaaaaaaaaren bij cd-rom land in Breda.
Ik geef toe; ze zijn niet altijd de goedkoopste, maar ze hebben de beste componenten altijd op voorraad. Personeel is kundig en het assortiment goed.
Wat voor mij goed werkt is reserveren en later aan de balie afhalen en betalen. Dat is echt een fijne dienst van die gasten.. Heb laatst een compleet AMD systeempje af laten halen.
De bestelling zat goed ingepakt en bij overhandiging aan de afhaler werd eea toegelicht.
Logitech G402 besteld. Ik had gezien op de site dat als ik voor 22:30 zou bestellen, dat ik het product de volgende dag in huis zou hebben. Ik had om 20:30 de muis besteld en die is toen keurig de volgende dag afgeleverd. Ook kreeg ik een email dat het pakketje was verzonden met een Track & Trace code. Top!
Zeer goede service. De webshop is overzichtelijk en de levering was zeer snel. Ik kan hier niks verkeerds over zeggen!
aanbieding 8 poort switch, direct te betalen en later af te halen. Hij is dan gereserveerd. Krijgt een afhaalbericht voor gewenste datum.
KlantenserviceDe medewerker achter de balie kwam met een grote doos, ik maak daar een opmerking over en hij vroeg wat heeft U besteld. Omdat ik bij de web shop
besteld had wordt het goed verpakt zegt de medewerker. De medewerker was klaar met mij en liet bij mij een onvriendelijke indruk achter.
Buiten de winkel kreeg ik de doos niet achter op de fiets, de verpakking voor de winkel klein moeten maken de resten en product in mijn zijtas gedaan.
Voor het afhalen was het product wel erg goed verpakt en ben je met de fiets dan heb je dus een probleem.
Overigens ik heb goede ervaringen met "CD-ROM-LAND" en hoop deze gebeurtenis snel te vergeten.
De bestelprocedure was best simpel en zeer duidelijk te volgen. Mijn bestelling was ook goed en snel afgehandeld.
VerzendingDe levering was zeer snel. Ik had de ene dag om 20:00 besteld en had het de volgende dag al in huis.
Al meerde malen besteld bij CD-ROM-LAND, ook voor mijn andere pc onderdelen. Altijd goede service en snelle levering.
VerzendingBinnen een dag binnen
KlantenserviceIk heb CD-ROM-LAND gebeld voor advies en ze hebben mij erg goed geholpen. Ze gaven me een goede goedkope optie
VerzendingSuper goede service en geweldige levering. Ik had het product besteld op donderdag en kreeg hem zaterdag al binnen. Het was goed verpakt en het pakketje was niet beschadigt!
KlantenserviceIk heb gelukkig nog geen contact met de klanten/klachtenservice op hoeven te nemen!
Product is op tijd geleverd. Netjes verpakt en in goede staat.
Top geleverd en zeer zekerste tevreden
Op tijd, en netjes verpakt
Good service, fast delivery & 14 day cool off period. I would order at the store again.
VerzendingNext day delivery, delivered on time & in good condition