CD-ROM-LAND Breda

Gebruikers over webshop CD-ROM-LAND Breda

ITX-case besteld, de prijs was prima en de case werd de volgende dag netjes geleverd.

Ik heb eerst de winkel in Breda bezocht voor advies met betrekking tot het kopen van een monitor. Het personeel was deskundig en heeft mij goed geholpen de juiste keuze te maken. Ik had de keuze om de monitor mee te nemen uit de winkel of te bestellen via de webshop. Uiteindelijk erg gemakkelijk via de webshop kunnen doen en enkele dagen later werd deze in goed verpakte staat bij mij thuis bezorgd. Al met al zeer tevreden over het algehele proces!

Zie hierboven: verzending is snel en soepel verlopen. Product zat goed verpakt en werkt super.

Zie hierboven: in de winkel heb ik een goede service ervaren d.m.v. voorlichting / hulp in keuze van monitor.

Bestelling ging makkelijk. klein probleempje met betalen. de betaling was goedgekeurd door mastercard maar kwam niet goed door. Na even gebeld te hebben was het binnen 5 minuten opgelost. Bestelling kwam op de aangegeven dag binnen. Cdromland is mijn fav shop. snel, goede prijs en lekker dichtbij voor mij

Verpakking was ruim genoeg en veel opvulling {opgeblazen plastic zakjes waar ik de naam niet van weet)

Nadat ik dus het probleem had dat de betaling niet door gekomen was , even gebeld. werd zeer vriendelijk te woord gestaan.

Heb een corsair h100i gtx bestelt en was de volgende dag al binnen. Het pakketje was ook te volgen met een track and trace nummer

Zoals ik hierboven aangeef is de verzending top! Alleen was de doos een beetje apart het was niet een standaard kale kartonnen doos

N. V. T

CDromland heeft een goede website waar het makkelijk is om te bestellen
de levering is op tijd.

Zeer snelle levering

Werkt erg prettig, veel betaal opties, veel keus, overzichtelijke website.
Mijn "To-Go" webwinkel voor hardware

Snel en goed verpakt, levering op tijd zoals aangegeven.

Duidelijke services, snelle reacties.

Bestel al jaren hier, niet de aller goedkoopste maar de service en de kennis is uitstekend goed.

In verband met het (bijna) overlijden van een gigabit switch een nieuwe gekocht. Na wat rondkijken gekozen voor een Netgear DS308. De filterfunctie op de website werkte niet correct maar werd na een kort bericht richting de webshop snel aangepast. Bestellen en betalen gaat zoals gewoonlijk vlot en overzichtelijk.
Alleen de in de eerste instantie vreemd ogende reclame na de betaling is nog steeds wat onwennig, daar cd-rom-land hier nog niet eerder aan mee deed (aanzet tot nemen abonnement 3e partij in ruil voor kortingen bij online aankopen).

De meeste apparatuur ligt vaak op voorraad bij CD-Rom-Land en dus werd het nieuwe apparaat de volgende dag keurig verpakt in een kartonnen doos inclusief factuur en voorzien van het nodige opvulmiddel afgeleverd.
Reeds vele dingen online besteld bij de webshop en tot nu toe altijd keurig en in perfecte staat afgeleverd.

Overzichtelijke site, niet te veel poespas en lekker duidelijk. Heb er in de avond een Cooler Master MasterCase Maker 5 besteld en werd een paar uur later verzonden.

's Avonds besteld en de volgende dag netjes geleverd door PostNL De doos waar het in geleverd werd was ook meteen de doos van de behuizing zelf. Een neutrale doos eromheen was wel prettiger geweest, maar aan de andere kant wel een heel stuk moeilijker om dat voor elkaar te krijgen omdat het natuurlijk over een erg groot product gaat.

Voor de rest prima levering en netjes optijd. Daarnaast was de prijs van de behuizing ook nog eens de goedkoopste vergeleken met andere sites dus dat is al helemaal mooi.

Een gaming keyboard besteld. Meteen dag later in uitermate goede staat ontvangen. Goede bescherming van het product. Fijne duidelijke website met kwaliteit.

Geweldige site en winkel, voor pc spullen ben ik altijd daar.
Een drivelink besteld en volgende dag smiddags in huis.
Kwaliteit spul en snel ook.!

overzichtelijke website, ik heb bluray disks en een memorystick van 128gb besteld.. levering was er in 2 dagen. alles perfect in orde. zal vaker wat gaan bestellen.

in wel wat grote doos met veel lucht-zak bescherming tegen beschadigen

Bestellen op de site gaat heel makkelijk en is in een paar klikken gedaan. Ook zeer snelle verzending. CD-ROM-LAND is Zeker een aanrader!

Good service by CD-ROM-LAND. Quick feedback from the store for a question asked, fast shipping, good and safe packaging.

De bestelling was makkelijk te plaatsen en snel afgerond! Cdromland is echt een aanrader! Top

Als het op voorraad is is het de volgende dag binnen zonder verzend kosten!

Service in de winkel is uitstekend, enkel de (soms zeer) lange wachttijden aan de kassa vind ik negatief. Dat er een rij staat van 10+ met 1-2 verkopers aan de kassa die gemiddeld 10min per klant uittrekken is zeer frustrerend voor de wachtenden, en heb dan ook verscheidende keren klanten maar zien vertrekken.
Zeer goede winkel, ga enkel wel op bezoek als het niet druk is in de winkel. En ga zsm naar de kassa om een verkoper te strikken voor hulp, ook als je even wilt rondkijken in de winkel. Dan is je plek aan de kassa gegarandeerd.

Ze zijn zeer klantvriendelijk, snel levering en scherpe prijzen. Telefonisch makkelijk bereikbaar en kundig advies. Zeker niet de laatste keer geweest voor een bestelling te plaatsen.

Levering zoals afgesproken.

Had nu een vraag over thuiskopieheffing, werd prima telefonisch uitgelegd.

Ze zijn zeer klantvriendelijk, snel levering en scherpe prijzen. Ze beschikken over een mooie duidelijke site.

Ik had het rond 18.00 besteld en had het de volgende dag al binnen in een goed verzorgde verpakking.

goed en betrouwbaar bedrijf, echt een aanrader voor snelle aankopen die onverwachts zijn. een goede service en snelle bezorging.

gelukkig was het nogal een klein dingetje wat ik nodig had, een dvi-d male - vga female converter, dus kon het gemakkelijk in de brievenbus bezorgt worden, bij vele andere bedrijven krijg je die optie niet. hier wel. echt een aanrader.

hier kan ik bijna niks over zeggen, meer en deels omdat het allemaal lekker vloeiend ging, er waren geen problemen dus ik had helemaal geen klanten service nodig. prima bedrijf.

Bestelling geplaatst en in de winkel afgehaald. Lag netjes klaar en factuur per e-mail direct binnen gekregen

Vriendelijk te woord gestaan, enthousiaste medewerkers die weten waar ze het over hebben.

Scorekaart voor CD-ROM-LAND Breda