Gebruikers over webshop CD-ROM-LAND Breda
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenSite is erg overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Prima zoekfunctie en filters om snel tot een selectie te komen.
VerzendingTrack&trace code werkte prima, werd ook afgeleverd binnen daarin vermelde timeframe.
AlgemeenPrima en vlotte afhandeling van de bestelling inclusief updates per mail van post.nl. Artikel was ook netjes verpakt en functioneert naar behoren
VerzendingBinnen 1 dag geleverd, zoals beloofd. Netjes verpakt. Artikel functioneert naar behoren.
AlgemeenGemakkelijk besteld. Ik kreeg ook netjes status-updates over mijn bestelling, met details en makkelijk klikbare links naar de desbetreffende websites/paginas. De webshop oogt lichtelijk outdated, maar functioneert prima en intuïtief.
VerzendingNa bestelling meteen correct tijdvak gekregen van levertijd, waarin de bestelling ook netjes werdt geleverd. Dag na bestelling geleverd
AlgemeenBetaling is makkelijk verlopen, ook veel verschillende soorten keuzen voor betaling! Word ook altijd duidelijk aangegeven hoeveel er op voorraad is.
VerzendingAlles word prima verpakt ! en binnen 1 werkdag verzonden indien op voorraad!
KlantenserviceKom altijd graag in de winkel voor extra informatie/Advies
AlgemeenZag op pricewatch dat ze de goedkoopste waren en ook nog het product op voorraad hadden. Hier dus besteld en kwam zonder problemen aan.
VerzendingDe bestelling kwam de volgende dag binnen, precies zoals was aangegeven.
AlgemeenAanleiding was de crash van een harde schijf in mijn laptop.
Via Tweakers Pricewatch een leverancier gezocht die snel kon leveren tegen een gunstige prijs en kwam uit bij CD-ROM-LAND.
Beloofd werd: vóór 22:30 besteld de volgende dag in huis.
Deze belofte werd inderdaad waargemaakt. Hulde.
De harde schijf draait inmiddels weer vlekkeloos in de laptop.
AlgemeenHet pakket zonder problemen en snel ontvangen, ik zou er opnieuw bestellen. Ze zijn goedkoop en hebben ook nog eens lage verzendkosten, handig voor losse onderdelen.
Ik twijfelde nog omdat er op de website stond dat de levertijd 2 werkdagen was terwijl er nergens voorraad was, maar het klopte gewoon!
Enige nadeel: ze hebben me opgegeven voor de nieuwsbrief bij het aanmaken van een account zonder dit te vragen, dat is wel een beetje irritant.
Opmerking: er staat een beloning tegenover deze review, maar de review had ik al gepost voordat ik hiervan op de hoogte was!
AlgemeeniPad 32GB in de winkel gehaald. Dan blijkt er ineens nog thuiskopieheffing gerekend te worden van €4,23. Iets dat de andere webshops in de prijswatch niet doen. Dit is enorm misleidend.
AlgemeenIk heb het product via Tweakers gevonden, CD-ROM-LAND kwam daar als goedkoopste uit de lijst. Verder gaven ze aan dat het mogelijk was tot 22:30 te bestellen en het pakketje de volgende dag nog thuis te krijgen, wat natuurlijk ook uitstekend uitkwam. Het gehele proces is verder soepel verlopen. Bestellen was geen probleem, verder werd het pakketje met Track & Trace code verzonden en de volgende morgen stond het pakketje dan netjes op de stoep.
VerzendingZoals eerder al aangegeven, de verzending was netjes geregeld en keurig afgehandeld. Het product was ook netjes verpakt dus dit is zeker een pluspunt. Helaas was er één klein minpuntje: het product lag op de bodem van de doos terwijl de zakjes met lucht er allemaal boven op lagen. Ik denk niet dat dit echt de bedoeling van de zakjes met lucht is geweest.
AlgemeenKwam bij CD-ROM-LAND terecht dankzij tweakers en deze site kwam naar voren als het goedkoopst. Wilde het pakketje graag op zaterdag bezorgd hebben en vond het fijn dat dit kon. Verder op tijd, goed verpakt. Aanrader!
VerzendingNiks op aan te merken; perfect.
AlgemeenBestelling was gemakkelijk samen te stellen en af te rekenen. Fijn was dat ik de mogelijk had tegen korting een paar kabeltjes erbij te bestellen; een service die absoluut niet noodzakelijk is maar zeer welkom. Over de site zelf (bijvoorbeeld m.b.t. het zoeken naar producten) kan ik niets concluderen daar ik een enkel product heb besteld via Tweakers.
VerzendingDe bestelling werd op de aangegeven tijd geleverd. Het product was bijzonder goed verpakt, i.e. met bubbeltjesplastic en luchtkussentjes. Verder niets op of aan te merken op de levering.
AlgemeenBestellen gaat makkelijk, de webshop is goed overzichtelijk en de levertijden zijn goed aangegeven.
Betalen en bestellen gaat ook vloeiend.
Je word goed op de hoogte gehouden en het product was zoals aangegeven de volgende dag in huis.
KlantenserviceHelaas vertoonde het product kuren en heb ik hem retour gestuurd.
Ook dat ging vlot en makkelijk en ik werd goed op de hoogte gehouden.
Het aankoopbedrag bestond binnen 5 dagen weer op de rekening.
Samengevat: snelle en correcte aflevering en RMA procedure, top!
AlgemeenPrima prijzen, overzichtelijke website en gemakkelijk bestelproces. Helaas zitten er extra kosten verbonden aan het betalen met creditcard, maar de webshop krijgt deze kosten natuurlijk gewoon vanuit Visa voorgeschoteld.
VerzendingProduct was op voorraad waar veel andere webshops 3-10+ dagen als leverduur aanhielden. Het product zou de volgende dag bezorgd worden en dit was ook het geval. Track & trace klopte ook. Helemaal prima.
AlgemeenBestelproces ging gemakkelijk en kreeg bij het te bestellen product een mooi overzicht met de sopecs
VerzendingIn de middag besteld en de volgende dag in huis. Werd netjes op de hoogte gehouden en mijn videokaart was netjes verpakt.
AlgemeenDeze webwinkel was voor mij nieuw, maar is zeker voor herhaling vatbaar. Goede service - pakje was op afgesproken tijd aangekomen en was degelijk verpakt. Betaling was via iDeal en ging zoals verwacht.
VerzendingBestelde waterkoeling zat in een stevige doos met voldoende beschermingsmateriaal en kwam onbeschadigd aan. De webwinkel bied de optie om een dag te kiezen wanneer je het pakket wilt ontvangen.
AlgemeenProducten makkelijk en tegen goede prijs te vinden op de website van CD-ROM-land. Daarbij een vlotte betaling zonder problemen.
VerzendingProduct in uitstekende staat een dag na bestelling geleverd, zoals beloofd. Ik ben erg tevrede over de verwerking van mijn bestelling en de regelmatige updates door middel van gebruik van Track & Trace.
AlgemeenBestel proces was makkelijk, heb al eens eerder wat gekocht. Net als de vorige keer prima op de hoogte gehouden van de bestelling en keurig op tijd verzonden.
Niks te klagen over de bestelling
een te grote doos voor het product, wel opgevuld met luchtkussens alleen dat heeft weinig zin als het product in de hoek van de doos wordt klem gedrukt. Doe dan echt de luchtkussens rondom.
AlgemeenEen van de weinige verkopers van de ModMic 5. Makkelijk en snel besteld, levering keurig optijd.
AlgemeenDe productinformatie was compleet. Bestelproces liep snel. De informatievoorziening per e-mail was adequaat en volledig.
VerzendingHet product was niet direct voorradig en ik werd regelmatig geïnformeerd over de tussentijdse status. Het product is uiteindelijk afgeleverd op de datum die beloofd was op de website.
AlgemeenHad een SSD nodig, deze webshop had hem op voorraad. Gelukkig klopte deze voorraad, want ik merk dat bij veel andere webshops de boel vaak niet klopt.
VerzendingWas prima verpakt voor een SSD, zelfs helemaal met luchtkussentjes.