Gebruikers over webshop CD-ROM-LAND Breda
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenHet was een prima prijs, en kreeg netjes de track & tracé. Aankoopbon zat in de verpakking en netjes verpakt ook.
AlgemeenAsus 1060 besteld in de avond rond een uurtje of 8. Volgende dag al in huis. Bij het verzenden alleen niet de mogelijkheid om het op een aflever/ophaalplek te laten bezorgen?
Heb niet met de klantenservice van doen gehad.
Rond 20u besteld, volgende dag in huis! Alleen geen ophaal/aflever adres in te vullen. Dus moet er wel thuis voor zijn. Maar hinderde mij niet.
AlgemeenIk kwam hier vroeger vaak, zelf je computer in elkaar zetten dat hoort zo en heel leuk, dus een vriendin daar naartoe gestuurd voor een laptop voor foto bewerking, die was niet blij, de ongeïnteresseerdheid van de verkoper ronduit belachelijk, dus dit was de druppel hier kom ik niet meer, en vrienden doorsturen naar deze pannenkoeken, nee klaar ermee!
KlantenserviceAls een laptop gaat kopen verwacht je een actieve houding van de verkoper, meedenken, vragen en laten zien, dan moet je hier niet zijn!!! vanaf de balie word er verteld dat dit de laptop is op zijn scherm, ja dat kan je thuis ook pannenkoek.
En nee je hoeft geen contact meer op te nemen, ze heeft al een laptop gekocht, bij de Apple store die weten wel wat verkopen is, ga daar maar eens in training!!
AlgemeenMijn vader heeft de MSI gekocht €1500,- waterschade dit valt niet in de garantie, oke maar de afhandeling waardeloos geen update geen telefoontje geen e-mail, en dat in deze tijd nogmaals waardeloos!!!
KlantenserviceAls dit een service heet dan moet er nog wat gebeuren daar!!
En nu zie ik dat de winkel naderhand contact kan opnemen je moet het eens durven!!!
AlgemeenLaagste prijs voor de MSI GTX 1080 X+ tegenover concurrentie. Ruim 30€ goedkoper, daarnaast was de levering snel, volgende dag in huis. Geen klachten, alhoewel de naam me eerst niet aansprak toch een goede ervaring.
VerzendingSnelle levering en goed verpakt. Volgende dag in huis.
AlgemeenDe videokaarten 's avonds besteld, en de volgende ochtend werden ze in uitstekende staat afgeleverd. Dozen van videokaart in topstaat. Zeer aan te raden.
VerzendingVolgende dag in huis met uitstekende verpakking.
AlgemeenDuidelijke site met veel keuze uit verschillende producten. Genoeg verschillende betaal en verzend / afhaal mogelijkheden.
Verzending'S avonds om 9 uur besteld en de volgende ochtend stond de pakket bezorger al voor de deur. Producten waren netjes verpakt en goed beschermd met luchtzakjes waarbij aan het milieu gedacht is door gebruik te maken van luchtzakjes van gerecycled plastic
Algemeenvriendelijk te woord gestaan, goede service.
zeker een aanrader.
Ook snelle reactie via de mail.
Prima!
KlantenserviceGoeie service, vriendelijk te woord gestaan!
AlgemeenAl een van de oudere en betrouwbaarste webshops, bestel er niet vaak maar wel altijd goede ervaringen gehad. Als de prijs niet te veel afwijkt dan heeft een bekende partij bij mij de voorkeur.
VerzendingPrima verpakt, geen omdoos maar een stevige doos van de fabrikant.
AlgemeenIk heb hier mijn PSU besteld. Eerst ergens anders, maar uiteindelijk gewisseld door de goede verhalen en snelle levertijd van cd-romland. Los van de stoffige naam, een aanrader dus!
VerzendingMooi verpakt met voldoende stootkussens
AlgemeenPrima service. Slechts 1 minpuntje: de omschrijving en de specificaties van de artikelen kan beter. b.v. welke software wordt er bij een videokaart geleverd? En welke aansluiting heeft de videokaart (PCI 3.0 of 2.0??).
Verzendingsnelle levering en met handtekening voor ontvangst: TOP..
Algemeen- goede winkel
- altijd wordt je geholpen
- gratis parkeren
- koffie en chocomel
snel en goed verpakt geleverd geen klachten
Klantenservicegeven goede tips
je leer er hierdoor ook nog van
AlgemeenIk moest een interne hdd hebben voor m'n Macbook. Bij aankomst (direct de volgende dag) bleek de schijf te hoog te zijn om goed te passen, dus ik heb meteen een retour aangevraagd. Daar werd vlot op gereageerd en kon hem dus dezelfde dag nog terug sturen, geen problemen. Wel jammer dat je dan zelf de (retour)verzendkosten moet betalen, maar dat hoort er dan bij.
VerzendingEen klein doosje met veel bubbeltjes plastic om de kwetsbare harde schijf goed te beschermen. Ik had wel enigszins verwacht dat de hdd ook nog in een originele verpakking van de leverancier zou zitten (Barracuda), maar dat was niet zo. Hij zat wel zoals het hoort in anti-statischfolie.
AlgemeenIk was op zoek naar een simpele UPS voor in mijn meterkast om m'n modem en Raspberry Pi van noodstroom te voorzien. Na een kleine zoektocht kwam ik uit bij een UPS van APC, de BE325-GR. Ik heb al goede ervaringen met het merk APC en heb daarom weer voor dit merk gekozen. Via de pricewatch kwam CD-ROM-LAND Breda als goedkoopste naar voren. Ik was deze webwinkel al eens eerder tegengekomen bij het zoeken in de pricewatch bij andere producten, maar had er nog nooit iets gekocht. Aangezien de beoordelingen voor deze webwinkel erg goed waren heb ik eigenlijk vrij blind op de bestelknop gedrukt.
Ik heb, voordat ik echt de bestelling plaatste, nog even gezocht op de website bij de aanbiedingen of koopjes, maar kon niets vinden en heb uiteindelijk alleen de UPS besteld. De voorraad zou volgens de website 2 stuks bedragen en dit klopt, zie onderdeel verzending.
Mijn ervaring met CD-ROM-LAND Breda is prima. Ik zou er zo nog iets bestellen (mits de prijs scherp is) en zal het anderen aanraden.
Over het verzendtraject werd ik uitstekend op de hoogte gehouden middels e-mails van PostNL. De UPS was goed verpakt en is zonder schade in ontvangst genomen. Bovendien is het pakket op tijd bezorgd (de volgende dag).
AlgemeenIk koop al zeker 10 jaar mijn hardware bij CD-ROMLAND. Vanwege de service altijd bereid gebleven om de soms iets goedkopere webshops links te laten liggen.
AlgemeenPrima webwinkel, 02-01-2018 bestelling geplaatst 03-01-2018 netjes geleverd. Ik werd via mail goed op de hoogte gehouden van het bestel proces en de verzending.
VerzendingGoed verpakt in stevige doos gevuld met airpacks, Niks op aan te merken.
AlgemeenDinsdagavond een ASUS router besteld (Asus RT-AC1200G+) welke woensdag middag netjes werdt bezorgd door PostNL. Verpakking was nog mooi in het cellofaan en goed beschermd door luchtzakken in de overdoos.
CD-Romland blijf voor mij de meest betrouwbare hardware leverancier welke zijn 24uurs levering waar maakt. Overigens de winkel in Breda ook altijd een feestje om te bezoeken.
Goed verpakt: overdoos met luchtzakjes om hetproduct te beschermen.
Algemeen2 Weken geleden 2 videokaarten besteld via de site. Betaling ging in eerste instantie wat lastig wegens een probleem bij ABN-AMRO maar de volgende dag had ik netjes een mail met daarin een ideal link waardoor ik de betaling alsnog kon voldoen.
Volgens de site zou de levertijd 3-4 dagen zijn. Ik kreeg al snel een mail dat mijn levering met een week vertraagd was.
Een week later kreeg ik wederom een mail dat mijn bestelling een week later zou zijn. Toen heb ik maar contact opgenomen met de klantenservice (heerlijk makkelijk gewoon via een reply op de status mail). Met de klantenservice snel een alternatief product gevonden dat wel op voorraad was en gelijk dezelfde dag verzonden kon worden.
Tevreden met de afhandeling uiteraard maar het blijft jammer als de leverdatums niet blijken te kloppen op een site.
Klantenservice reageerde redelijk snel (4 uur voor eerste antwoord, daarna steeds binnen 15 min) en netjes op emails. Geboden oplossing was ook goed en netjes afgehandeld.
Algemeenik heb de voeding gekocht bij CD-ROM-LAND. ( altijd goede service als er iets niet goed is). dus een heel klantgerichte zaak wat ik erg fijn vind en wat je vaak niet meer ziet.
en klein minpuntje is dat je soms 10minuten moet wachten maar en voordeel is dat je daar dan weer koffie kan pakken
snel verzonden geen problemen.
ook netjes een track en trace. + geen verzend kosten
er is altijd wel een oplossing als er iets niet lukt geven ze je tips. als je een foutje maakt zoals een verkeerd iets bestellen. niks aan de hand 30dagen geld terug