Gebruikers over webshop CD-ROM-LAND Breda
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenIk koop al jaren bij cdromland. Processors, moederborden, geheugen, videokaarten etc. Voor honderden euro's aan spullen gekocht. Nu een defecte kabel gekocht, die niet wordt vergoed.
KlantenserviceIk heb bij CD-ROM-LAND enkele verlengkabels gekocht. Een verlengkabel voor de 24 pins voedingskabel en twee 8 pins PCI Express kabels. Nadat ik alles had aangesloten gaf mijn pc de melding dat niet alle kabels op mijn 1080 Ti waren aangesloten. Toen ik één van de kabels eruit trok liet er een kabeltje los bij het koppelstukje. Met deze kabel ben ik terug gegaan naar CD-ROM-LAND, omdat ik geen zin had om zelf te gaan prutsen aan de kabel en vervolgens mijn 1080 Ti op te laten blazen. En daarnaast moet een nieuwe kabel gewoon werken.
Bij CD-ROM-LAND werd de kabel niet omgeruild. De kabel was beschadigd door de klant en ik moest een nieuwe kopen werd me verteld.
Dit vind ik getuigen van een waardeloze service. Het is een kabel van nog geen 10 euro die slecht in elkaar zat. Daarnaast koop ik al jaren spullen bij CD-ROM-LAND en heb in het afgelopen jaar alleen al voor honderden euro's uitgegeven. Dan mag je in mijn ogen wel een beetje service terug verwachten, door de kabel vergoed te krijgen, of wellicht de kabel te repareren.
Dit is dus mijn laatste aankoop bij deze winkel. Ik vind ze sowieso al duur, maar het is een fysieke winkel, die ook nog dichtbij is. Dat gemak compenseert de hogere prijs van de producten enigsinds. Dan zou je service eigenlijk ook op orde moeten zijn, maar die is hier helaas waardeloos.
AlgemeenIk koop hier al jaren al mijn computerspullen. Problemen lossen ze netjes op dus goede service!
AlgemeenDe scherpe prijs en de zeer snelle levering worden gewaardeerd, maar de pagina die ik als afsluitende stap in het bestelproces onder ogen kreeg wordt niet gewaardeerd. Er werd geprobeerd mij een of ander abonnement van 15,- aan te smeren. Geen man over boord, wel jammer.
VerzendingZondag avond besteld, maandag ochtend al in huis! Heerlijk.
AlgemeenSnel, accuraat en goed verpakt! Precies zoals afgesproken en precies waarop je hoopt als je via een webshop bestelt.
AlgemeenBij CDromland Breda een nieuwe PC Case besteld, direct na de afrekening heb ik keurig netjes een verzend bevestiging ontvangen en de volgende dag werd, zoals verwacht, de case bij mij thuis goed verpakt afgeleverd. Absoluut niets op aan te merken en ik zou hier zo weer bestellen.
Goede informatievoorziening digitaal ook, dat vind ik ook altijd een groot +punt!
Levering hierboven kort toegelicht, snel en accuraat met duidelijke communicatie erover!
AlgemeenPrima, snelle levering van het product, site is duidelijk en had de laagste prijs in de pricewatch.
VerzendingSnelle levering, goed verpakt, (misschien zelfs een beetje overkill).
AlgemeenWebshop en fysieke winkel beide prima. Vriendelijk personeel en snelle hulp. In de winkel kan je je bonnetje per mail ontvangen, erg makkelijk.
VerzendingZondag besteld en maandag al binnen. Zeer snelle levering.
KlantenserviceEen keertje bij aankoop een defecte HD ontvangen. Deze is snel en kosteloos vervangen voor een nieuwe.
AlgemeenMaand geleden een product gekocht hier en was netjes verpakt en op tijd bezorgd, ook de scherpste prijs dus nu weer iets besteld hier en alles helemaal goed geleverd. Erg tevreden en zal hier zeker blijven bestellen.
VerzendingNetjes en stevig verpakt en op tijd geleverd.
Algemeengoede website, prima prijs en zeer vlotte bezorging.
ik zal hier zeker meer aankopen gaan doen.
AlgemeenArtikel werd netjes binnen 24 uur bezorgd, prima verpakt.
Communicatie zoals je mag verwachten (een bestel-, verzend- en bezorgbevestiging). Uitstekend!
Zichtbaar met zorg verpakt, erg goed.
AlgemeenMoederbord voor een goede prijs gekocht. 20 euro goedkoper dan andere winkels, waarschijnlijk prijsfoutje. Zonder problemen direct de volgende dag geleverd.
AlgemeenHet artikel via de pricewatch van Tweakers gevonden en omdat het op voorraad was kon het snel geleverd worden.
VerzendingDe levering was op tijd en het artikel goed verpakt.
AlgemeenVia de pricewatch meteen op de pagina, en de hoeveelheid die ik wilde op voorraad.
VerzendingOp een zaterdag besteld en op maandag in huis. Erg prettig en snel.
Volgens mij ook best uitzonderlijk.
AlgemeenHet artikel was snel gevonden via pricewatch van Tweakers en snel besteld. Een van de weinige sites waar het artikel te koop was, Top, erg blij ook met de snelle bezorging!
VerzendingBinnen 24 uur geleverd, heerlijk zo'n zaak, ik kom zeker terug voor een volgende bestelling!
AlgemeenDe goedkoopste voor het product dat ik wilde in de pricewatch. Het product was netjes de volgende dag in huis en voldeed aan mijn verwachtingen.
Eén tip; het bestellen via een mobiele telefoon was niet heel erg gemakkelijk omdat de site niet responsive is. Dit zou de ervaring nóg beter kunnen maken. Daarom 4 sterren ipv 5.
Levering was op tijd en informatie via e-mail over de zending was voldoende.
AlgemeenGoede,makkelijk, overzichtelijke website. Veel over deze winkel gehoord en deze week al 2 bestellingen geplaatst.
VerzendingPerfect, geen enkele opmerking.
AlgemeenEen duidelijke site navigatie, daardoor vlot tot het benodigde artikel gekomen
Prima indruk van dezer onderneming..
Degelijke verpakking, stabiel en bijv. geen tweedehands dierenvoeder verpakking.ozid.
AlgemeenWebsite is zeer goed en de prijs ook (waren de goedkoopste in NL). Keurig verpakt en zeer snel geleverd. M.a.w. prima website !!!
VerzendingSnel en goed verpakt
AlgemeenProducten goed vindbaar op de site zelf, alsook via de tweakers pricewatch. Sherp geprijsd. Al vele malen producten bij CD-ROM-LAND Breda gekocht. Elke keer weer vlekkeloos verlopen
VerzendingVandaag besteld, morgen binnen. Ideaal, zeker als een schijf in je NAS het langzaam begeeft
AlgemeenGoedkoopste verkoper van het product dat ik nodig had, zat wel wat apart in de doos (imo) maar het dit kwam volgens mij zo uit de fabriek.
Verzendingpakje goed en binnen de afgesproken tijd binnengekregen.