CD-ROM-LAND Breda

Gebruikers over webshop CD-ROM-LAND Breda

WiFi / Bluetooth kaartje voor mijn laptop gekocht. Makkelijk te vinden op de website en toelichting met foto's klopte allemaal. Kaartje is inmiddels geplaatst en werkt prima nadat de drivers geinstalleerd waren.

Volgende dag geleverd in een hele grote doos! Dus enige puntje is dat briefpost wellicht een alternatief is. Kaartje zat zelf ook nog stevig verpakt in een kartonnen doosje en anti-elektrostatische folie.

Zeer tevreden. Goede prijs en snelle levering. Volgende dag in huis! Ook prima communicatie over de status van de bestelling! Zal hier zeker nog eens bestellen!

Snelle levering en goed verpakt!

Duidelijke communicatie over ontvangen bestelling en het verzendproces. Product zoals afgebeeld en netjes verpakt. Zou er nog eens bestellen.

Snel verzonden (zaterdagmiddag besteld, maandag in huis)

Snelle aflevering. Ik had een probleem met mijn laptop en dankzij het artikel is het probleem opgelost.

Artikelen uitstekend verpakt.

Duidelijke website met concurrerende prijzen. Altijd een extra goed gevoel bij aankoop via internet bij een bedrijf dat ook nog een fysieke winkel heeft :-)

Zondag besteld en, zoals ook op de website staat, maandag keurig afgeleverd!
Ook goed verpakt. Kortom ze komen hun belofte m.b.t. levering na en ik zal hier zeker nog een keer iets bestellen.

Per e-mail keurig op de hoogte gehouden m.b.t. status van de bestelling.

Niet vaak besteld, in 15 jaar denk 2x besteld. Beide keren tevreden. Wel vaak bij 'collega' Megekko (ook van SPV) besteld en dat gaat ook altijd goed.

Snel geleverd! Mooi geinformeerd over de status... correct verpakt

Klein probleempje met bestelling, na kort mailcontact werd passende oplossing aangeboden, ga er vanuit dat alles goedkomt...

Alles liep precies zoals het hoorde.
Het gehele proces vanaf de productpagina tot aan de verzending was duidelijk en makkelijk om mee te werken.

zoals altijd bij cdromland goed verpakt en netjes op tijd afgeleverd.

De site via tweakers als goedkoopste aanbieder gevonden. Je wordt via de mail netjes op de hoogte gehouden van de status van je bestelling en je hebt het de volgende dag al in huis. Verder is de site netjes en overzichtelijk ingericht en wordt alle productinformatie direct duidelijk weergegeven zonder te moeten scrollen of in submenu´s te kijken. Top service, top site!

Volgende dag in huis, goed verpakt

Deze website gevonden via tweakers, was ook veruit de goedkoopste voor het product waar ik naar op zoek was. Kreeg na het bestellen heel snel een order & tracking nummer. Pakketje kwam de volgende dag netjes aan terwijl ik om 21:00 pas besteld heb. Product was prima verpakt en in nieuwe staat. Heb deze gelijk aan mijn computer aangesloten en werkt netjes naar behoren.

Het product was snel binnen, kreeg ook heel snel de track & trace code.

Alles liep precies zoals het hoorde.

Product kwam prima op tijd.
Was netjes verpakt en had geen zichtbare beschadigingen.

Ik was opzoek naar een interne harde schijf van 4TB en toen kwam ik CD-ROM-LAND tegen. Ze hebben diverse dingen op hun website en hun prijzen vielen mij opzicht wel mee ivm de andere websites. Zij hebben mijn bestelling goed geleverd en goed ingepakt met handtekening voor ontvangst.

Ik zal CD-ROM -LAND zeker wel aanraden aan anderen.

Makkelijk te betalen duidelijke website goede toelichting en alles word netjes weergeven tot de betaling

Levering op tijd en netjes verpakt

Bestelling was makkeljkk te plaatsen, verzending was snel verstuurd. Kortom: super webshop, die snel levert.

Snelle bezorging.

Alle onderdelen voor m'n upgrade waren uiteindelijk het goedkoopst én op voorraad bij CD-ROM-LAND Breda, dus hiervoor gekozen.

Ergens op de dag besteld, volgende ochtend stond de postbode alweer aan de deur met een uiterst goed verpakte doos met daarin netjes alle onderdelen. Ik ben tevreden!

Bijna al mijn PC componenten haal ik bij CD-Rom-Land. Ik vind het een een mooie winkel , goed bereikbaar en ik wordt altijd prima geholpen.

Vorige week mijn bestelling een keer via de webshop gedaan. (normaal ga ik naar de winkel) In een paar klikken. Geen bezorgkosten en de volgende dag gratis bezorgd (ging om een NAS schijf). Niet op aan te merken!

Had hier een bestelling geplaatst en betaald, Alleen is er ergens wat misgegaan in de logistiek denk ik het product werd niet verstuurd en kwam daardoor niet aan op de geselecteerde leverdatum. Desalniettemin was annuleren snel geregeld van de order omdat ik het product al elders had aangeschaft.

Na vriendelijk contact gehad te hebben met de webshopmedewerk(st)er hadden ze me order geannuleerd en een dag later stond het bedrag alweer op me rekening teruggestort. Niks op aan te merken!

goeie prijzen. webshop ziet er wat verouderd uit. was wat zoek maar je vind het wel. mist wat professionele uitstraling.

goeie verzending. geen verzendkosten boven een bepaald bedrag.

De webshop zou wat mooier mogen. Ik vond de categorie-indeling niet heel duidelijk, dus dit kan beter naar mijn inziens. Een mooiere webshop zou het ook een meer betrouwbare look geven, het mist wat professionelen uitstraling.

Jammer van de verzendkosten maar gewoon prima mogelijkheden tot verzending.

Prima webshop met goede prijzen. De meeste webshops die soort gelijke producten verkopen rekenen verzendkosten, dat doet CD-ROM-LAND boven een bepaald bedrag niet en dat vind ik erg welkom. Ik heb hier een aantal computeronderdelen aangeschaft voor mijn build, bij een concurrent heb ik voor +-€800 aan producten gekocht en moest ik verzendkosten betalen. Ik heb hier voor +-€200 aan producten gekocht en de verzendkosten waren gratis, top!

Minpuntje: de webshop ziet er in mijn ogen wel wat ouderwets uit.

Ik heb 's avonds besteld (rond 21.00 uur) en had mijn bestelling keurig de volgende dag in huis.

Bestelling was makkelijk geplaatst, geen problemen en het afronden van de bestelling was duidelijk, het zoeken was soms wel wat verwarrend aangezien ik specifiek naar de hotas x zocht maar deze niet bovenaan in de resultaten verscheen.

Product (de hotas x) kwam goed verpakt aan veilig in zijn cocon van doos en luchtzakjes, hij zat echter niet helemaal in het midden waardoor er aan een kant eventueel beschadigingen konden ontstaan maar dat is echt muggenziften, alles wordt uitstekend verpakt.

Ik heb nooit echt de klantenservice nodig gehad dus ik kan hier niet echt over oordelen maar ik heb wel ooit gemaild en hierop geen antwoord ontvangen (dit waren echter irrelevante mails m.b.t klachten etc.) dus dat was wel wat jammer.

Scorekaart voor CD-ROM-LAND Breda