CD-ROM-LAND Breda

Gebruikers over webshop CD-ROM-LAND Breda

Bestellen ging gemakkelijk en zonder problemen. Fractal Design Define S behuizing was hier het goedkoopst en de site had goede reviews dus de keuze was snel gemaakt.

Fractal Design Define S behuizing besteld, donderdagavond besteld en vrijdagmiddag al binnen!

Prima website, goede product informatie en snelle levering. Tevreden over het product aanbod. Terugkerende klant.

Via de tweakers pricewatch het product gevonden voor een goede prijs bij cd-rom-land. Website was duidelijk en kon bestellen zonder account wat ik altijd prettig vind.

Het product was goed verpakt en is geleverd op de verwachte leverdatum, er is niks op aan te merken.

Voor het eerst iets besteld bij CD-ROM-LAND Breda. Bestelde het laat op de avond en werd de volgende ochtend bezorgd. Het pakket was goed/veilig ingepakt en zou hier zo weer bestellen.

Verzending was optijd en goed ingepakt.

Fijne winkel met over het algemeen verstand van zaken. Online ook prima snelle levering. Niet de allergoedkoopste, maar is zeker niet duur. Met de gegeven service en tijd die men voor je neemt in de fysieke winkel is het een uitstekende prijs kwaliteit verhouding.

Ik was altijd zeer tevreden over Synology. Uiteraard is een upgrade van een oude DS212j naar een DS218 een verademing qua snelheid. En zoals je van Synology gewend bent een prima product.

Ubiquiti cloud key na problemen die Ubiquiti support niet kon oplossen makkelijk kunnen ruilen bij CD-ROM-LAND. Product moest eigenlijk besteld worden maar men wist toch nog een ander exemplaar te regelen die ik gelijk kon meenemen. Super.

Zoals gewoonlijk net snel afgerond, en betaald, geen zoektocht direct op product, geen onnodige tierlantijntjes aanrader met inbegrip van prijs.

Supersnel de volgende dag zaterdag in huis, net voor de eindtijd van 22:30 dag ervoor besteld.

Product aangemeld voor rma.
is in behandeling genomen en geaccepteerd alleen de uitvoering daarvan is slecht.

Zit al een maand op mijn geld te wachten.
13.05.2019 berichtje gehad dat het gecrediteerd zou worden.
Nog niet binnen.
Als je op zaterdag de winkel belt kunnen ze niks voor je betekenen.
Ze kunnen niet bij je gegevens komen.
slechte service afhandeling

Voor het eerst iets besteld bij CD-ROM-LAND. Ik zou hier zo weer bestellen.
Goedkoop en op de afgesproken dag bezorgd. Moet het alleen nog monteren, maar daarvoor wacht ik nog op de rest van een andere bestelling bij een ander bedrijf.

Verzending was er op tijd en goed verpakt.

Via Tweakers opnieuw terecht gekomen bij CD-Rom-Land Breda. Gezien de prijs niet de aller goedkoopste, maar wel concurrerend geprijsd. Door een eerdere positieve koopervaringen koos ik dus opnieuw voor CD-Rom-Land Breda.

Vrijdagavond besteld en netjes op zaterdag iets na de lunch geleverd. Het product was erg degelijk verpakt en de transporteur kwam binnen het gestelde tijdvak.

Het lukte me helaas niet om het product zelf te monteren. Eén van de schroefjes op het moederbord zat té vast. Hiervoor ben ik even naar de winkel gereden, alwaar ik snel aan de beurt was en uitstekend werd geholpen. Niet allen werd het schroefje vakkundig losgedraaid, ook werd ik van een nieuw schroefje voorzien en werd het product kosteloos gemonteerd. Mede door dit soort klantenservice blijf je terugkomen!

Ik heb vorige maand bij CD-ROM-LAND een nieuwe monitor gekocht, een ASUS PG279Q. Ik heb voor CD-ROM-LAND gekozen omdat het één van de goedkopere winkels die aan cashbackactie van ASUS meedeed en vanwege de vele positieve reviews.

Op de site stond duidelijk aangegeven dat ze zelf de monitor niet op voorraad was maar van de leverancier moest komen, dit duurde één dag extra; maandag besteld en woensdag al in huis.

Zoals ik eerder aangaf heb ik de ASUS PG279Q gekocht. Een prachtig scherm, mits je geen last hebt van de bekende problemen zoals backlightbleeding en ips glow. Omdat dit scherm één van de weinige was die voldeed aan mijn checklist besloot ik de gok te wagen. Helaas bleek de monitor erg veel last te hebben van backlightbleeding en heb ik deze monitor dan ook terug gestuurd via een RMA verzoek op de website. Omdat ik toch in de buurt was heb ik de monitor afgegeven(zaterdagmiddag) in de winkel in Breda(Ik was verbaast door de ruime opzet en vele producten die ze daar hadden). Er was aangegeven dat het tot 10 werkdagen kon duren voordat ik een nieuwe monitor kreeg. Tot mijn verbazing kreeg ik dinsdag al een mail met daarin het bericht: "Je product is vervangen en naar je verzonden.". De volgende dag kreeg ik hem al binnen. Toen ik hem uitpakte viel me iets op. De monitor en kabels waren precies zo verpakt als dat ik het had opgestuurd. Ik heb meteen contact opgenomen met CD-ROM-LAND en had aangegeven dat ik dacht dat ze me de defecte monitor hadden toegestuurd. Ik zou worden teruggebeld. Binnen 15 minuten(!) kreeg ik mail met het bericht dat het toch echt een nieuwe monitor was en dat ze alleen de monitor zelf hadden omgeruild. Ik heb de monitor hierna uitgeprobeerd en het bleek inderdaad een nieuwe te zijn. Conclusie: Erg goede service! En ik dank dat ik er weer een nieuwe favoriete winkel bij heb!

De producten die ik zocht waren voldoende aanwezig bij de webshop. Snelle levering en lage prijs had voor mij de voorkeur en kon waargemaakt worden!
4x noctua fans besteld voor 3D printer en werken super.

Zeer snelle levering. Wel een probleempje met postNL gehad vanwege het zelf tekenen van het pakket door de bezorger. Gemeld aan CD-ROM-LAND Breda en wordt netjes afgehandeld

Uitstekende klanten service, probleempje met bezorging (postNL) werd netjes opgelost!

Voor het eerst iets besteld bij CD-ROM-LAND. Ik zou hier zo weer bestellen.
Verschil met de andere webshops, hier was het ruim op voorraad!!

Levering was zeer snel, prima verpakt. En op tijd Track and trace ontvangen.

Fast reliable next day product delivery along with great prices is a wonderful combination. I'll always check here first from now on.

Kom al jaren bij cdromland, zowel in de winkel als in de webshop, altijd naar tevredenheid.

Via de pricewatch naar de shop, artikel gecontroleerd (er zijn meerdere versies), in de winkelwagen, afrekenen via ideal en klaar.

Donderdagmiddag besteld, vrijdag in huis zoals aangegeven.
Product was verpakt in een extra doos met zakjes lucht, aan de buitenkant niet te zien (op de cdromland tape na) wat er precies in zat. Gewoon stevig/goed.

Prima webwinkel, vaak goed geprijsd en altijd op tijd verzonden. Ik heb hier ongeveer 10 keer besteld.

Snelle verzending meestal binnen 24/48h

Altijd goede klanten service, rma ook snel geregeld.

Duidelijke site met goede prijzen. Heb een computer behuizing aangeschaft, deze werd netjes de volgende dag thuis geleverd.

Transactie/Aankoop is vanaf begin tot eind vlekkeloos verlopen! Toekomstige aankopen zullen plaats vinden in de toekomst

Zeer positieve ervaring!

Synology DiskStation DS218+ was significant goedkoper bij CD-ROM-LAND dan bij de concurrent. Bestellen was erg makkelijk. Volgende werkdag bezorgd. Kan eigenlijk niet beter.

Niets op aan te merken, gewoon goed!

Zo besteld via de website, ook nog eens de laatste die op voorraad was. Duidelijke site.

Verzending binnen een dag en een dag na verzending een notificatie dat de verzending klaar stond.

Prima

Had hier een monitor besteld en deze was in eerste instantie niet goed en heb meteen een vervangend model gekregen!

Hij was goed en stevig verpakt

Super aardig personeel en een super winkel. Toch wel erg fijn dat het een fysieke winkel heeft

Scorekaart voor CD-ROM-LAND Breda