CD-ROM-LAND Breda

Gebruikers over webshop CD-ROM-LAND Breda

Ik wordt altijd goed geholpen door de collegas van CD-romland, zowel in store als online met vragen over bepaalde artikelen. Maar aangezien ik toch op rij afstand van de winkel ben kies ik vaak om zelf langs te komen.

Scherp in prijzen, snel en duidelijk in de levering, denken goed mee in de winkel met wat goed samen zou gaan, en wat niet., weten waar ze het over hebben.

Overall een winkel met personeel dat weet waar ze het over hebben, en niet doen alsof.

Verzendingen altijd snel en duidelijk verzonden, als het een pakketje is krijg je gelijk je T&T code, past het door de brievenbus, dan kun je er eigenlijk toch wel van uit gaan dat het er de volgende werkdag is, en anders ligt het aan de postservice; )

(Over aankoop in de winkel. Geen ervaring met online service, nooit nodig gehad.)

Superklantenservice! Had een moederbord gekocht, hadden ze op dat moment niet op voorraad in de fysieke winkel. Is me een kop koffie aangeboden en zijn ze voor mij op en neer gereden om het in het magazijn te halen.
Later bleek het bord (was ongeopend, gloednieuw) een fabrieksfout te hebben waardoor de RBG headers allemaal kapot waren. Na een tijdje zelf geprobeerd hem te repareren toch maar terug gegaan naar de winkel, uiteindelijk hebben zij mijn pc volledig opnieuw in elkaar gezet en een (junk en bloat apps vrije) Windows installatie gedaan, geen kosten aan verboden geweest.

Applaus voor het professionele en aardige personeel. En zekers, tot de volgende!

Op 01-08-2019, een paar minuten voor 22:30, een Asus MG278Q 27" 144Hz monitor besteld. Gelijk bestelbevestiging gehad, en binnen 45 minuten was het verzonden. Volgende dag, eind van de ochtend, het scherm geleverd gekregen.

Scherm was in uitstekende conditie (geen dode pixels, wel hele lichte backlicht bleed maar zeker acceptabel voor een TN gamingscherm).

Al met al, goede ervaring met CD-ROM-LAND Breda.

Noot: de winkel biedt een kleine cashback voor deze review. Er zijn geen eisen verbonden m.b.t. de inhoud van de review.

Verzending ging zeer snel, zoals geadverteerd. Klein kritiekpunt is dat het scherm in oorspronkelijke verpakking is verzonden. Dit is begrijpelijk gezien het formaat en de bescherming in de oorspronkelijke verpakking is goed genoeg, maar ik zou het toch fijner vinden als het product in een neutrale verpakking zou zijn verzonden (d.w.z., met een goed sluitende extra doos om de officiële doos van Asus).

Ik heb een Fractal Design Meshify C TG bij CD-ROM-LAND besteld, omdat zij deze als een van de weinige op voorraad hadden, tegen een goede prijs. Het bestellen en betalen ging heel makkelijk en kreeg ook netjes bevestiging met een link waar ik de status van de bestelling kon zien. Bij verzending ook meteen track-n-trace code ontvangen en de volgende dag kreeg ik mijn bestelling binnen op de aangegeven tijd. Al met al een hele goede ervaring!

Betaling via iDeal ging zoals je dat mag verwachten. Simpel, snel en effectief. Probleemloos dus.

Vrij simpel: Twee artikelen besteld, deze werden zonder enige vertraging direct de volgende dag keurig geleverd.

Op mijn werk ben ik recentelijk over gestapt van een Apple "Magic" keyboard naar een mechanisch toetsenbord. Omdat dit toetsenbord iets hoger ligt wilde ik er een pols ondersteuning bij hebben.

Via de Tweakers pricewatch ben ik uiteindelijk uitgekomen bij de Cooler Master WR530, CD-ROM-LAND had niet de laagste prijs, maar wel een van de snellere leveringen. Nu weet ik niet exact hoe, maar ik heb in plaats van de large de small besteld, retour aanvraag was echter geen probleem. Vervolgens heb ik meteen de large besteld en die had ik de volgende dag al binnen.

De website zelf oogt echter wel een beetje "outdated".

De eerste bestelling op vrijdag geplaatst, eerst mogelijke lever moment was zaterdag, maar gelukkig kon ik kiezen voor maandag (levering op werkadres).

Vervolgens op maandag de juiste bestelling geplaatst welke dinsdag binnen was.

Retour aanvraag gebeurd "handmatig" waarbij je gewoon een formulier moet invullen, het zou makkelijker zijn om gewoon bij je bestel historie een retour aanvraag knop per product te hebben.

Ik heb hier een koeler gekocht (Noctua NH-U12S), over het algemeen een erg goede ervaring. De uitstekers (positief en negatief):
+ ik bestelde de koeler om 21u op vrijdag en ZATERDAGMIDDAG had ik de koeler in huis. Geweldig!
- (klein minpunt) De productbeschrijving kan dus beter. Er was wat onzekerheid over de compatibiliteit van de koeler (sinds februari 2019 is deze compatibel met AM4, maar uit de beschrijving was niet op te maken welke versie het nu precies betrof. Ik heb echter geluk: het is wel degelijk de nieuwe versie die ik wilde.

Disclaimer: CD ROM land biedt een kleine cashback voor deze review. Er zijn geen eisen verbonden mbt de inhoud van de review.

Enorm snel

Bij de productpresentatie kreeg ik de indruk, dat ik los vga en/of hdmi kabels moest bijkopen. Bij levering bleek toch één van de twee kabels bijgeleverd. Mijn extra aankoop was dus onnodig! En das jammer, want ik vond juist die gecombineerde aanbiedingen opvallend handig, ivm concurrerende websites.

Pakket in goede staat. Maar levering was twee uur te vroeg! Ik snap dat bezorgers onder druk staan en creatief met hun tijd om willen gaan. Maar levering op de afgesproken tijd weeg ik wél mee bij een volgende aankoop...

Dinsdag 22:14 monitor besteld en netjes woensdag binnen gekregen.
Mijn eerste bestelling bij CD-ROM-LAND dus ben er erg tevreden mee.

Doos goed ontvangen zonder beschadigingen.

Zowel via webshop als winkel zelf besteld, keurig behandeld, scherpe prijzen en vriendelijke medewerkers. Items zijn netjes en snel verzonden.

1 item was wel goed ingepakt maar zat nog wel veel bewegingsruimte in, maar niet alles kan perfect zijn

Ik koop al jaren met enige regelmaat bij CD-ROM-Land, en tot op heden is dat altijd een genoegen. De shop is overzichtelijk, goed gevuld en niet zelden zijn artikelen verrassend laag geprijsd.

Snelle verzending, goed verpakt - zoals je tegenwoordig van de betere webshop mag verwachten.

Ik heb vorige week een luxe case van Fractal Design besteld bij CD-ROM-LAND. Deze was goed verpakt en in top conditie aangekomen. Ik heb in het verleden ook PC elektronica bij deze webwinkel besteld en dit was toen ook keurig verzorgd.

De doos was goed afgeplakt en is ongeopend en onbeschadigd geleverd. In de doos was alle extra informatie terug te vinden. Wat ik fijn vindt is dat bij dit soort luxe artikelen er ook getekend moet worden voor ontvangst.

Het was erg gemakkelijk om de bestelling te plaatsen en je werd goed op de hoogte gehouden van je bestelling.

Ik heb op een zaterdag een beeldscherm besteld en maandagochtend had ik hem al in huis. Het product was goed verpakt. Ik ben er erg tevreden mee en ik zou in de toekomst zo weer wat bestellen bij CD-ROM-LAND

IDeal betaling gedaan, ging vlekkeloos en snel. Direct na bestelling een mail met bevestiging van de betaling in mijn mailbox.

Stevige verpakking, goed opgevuld met materiaal en de Corsair muis uiteindelijk zonder beschadigingen binnen gekregen.

De avond ervoor besteld en de dag erna gelijk binnengekregen. Heldere communicatie tijdens het bezorgen in de vorm van e-mails en het hanteren van goede prijzen.

Zeer snelle verzending, goed verplakt. Afspraken worden nagekomen.

Heldere communicatie tijdens het bezorgen. Tevens duidelijke website en relevante voorwaarden.

Het was makkelijk om een bestelling te plaatsen. De prijzen werden juist weergegeven op de website. Erg makkelijk om te betalen.

De levering was op tijd. Het product was op tijd afgeleverd en was goed verpakt.

Bestelling plaatsen ging erg makkelijk, met duidelijke levertijd. Daarnaast keurig op tijd en verpakt geleverd.

Het ging allemaal hartstikke vlot en netjes, prima ingepakte pakketjes binnen gekregen de dag na de bestelling. Daar word ik gewoon blij van!

Nette overzichtelijke webshop, mijn bestelde samsung SSD was dezelfde dag nog verzonden en een dag later al binnen. Daar wordt een tweaker vrolijk van.

Goed verpakt in een omdoos dus ook nog discreet.

Het is een overzichtelijke site en de bestelling was erg snel afgehandeld. Geen tegenvallende zaken.

Binnen een werkdag geleverd, zoals beloofd.

's avonds besteld en de volgende ochtend direct in huis. Snelle service en duidelijke updates over de levering.

Goed verpakt, alleen zou de om doos kleiner gekund hebben.

Scorekaart voor CD-ROM-LAND Breda