CD-ROM-LAND Breda

Gebruikers over webshop CD-ROM-LAND Breda

CD-ROM-land leverde de 5700 xt videokaart voor een scherpe prijs, maar belangrijker voor mij was de 24-uur levering. Woensdag besteld, donderdag binnen. Zo hoort het!

Zie boven . Snel en netjes geleverd

Ik koop al jaren bij CD-ROM-LAND omdat ze scherp geprijst zijn en in de buurt zitten, maar had dit keer tijd om af te halen. Verzending was gratis en keurig netjes de volgende dag geleverd. Ben heel tevreden over CD-ROM-LAND.

Goed verpakt en de volgende dag geleverd.

Hele fijn webshop. Ik heb er geen problemen mee gehad. De prijzen waar netjes en het was snel verzonden. Ik zou zeker nog vaker hier kopen.

Op zondag avond besteld, en maandag ochtend al in huis.

s'Avonds besteld de volgende dag in huis. Product tegen een scherpe prijs. Overzichtelijke factuur en goede communicatie

Hun site is prima op orde. Het is makkelijk de producten te vinden. Het samenstellen van mijn nieuwe pc was dan ook zo gedaan.

Maar:

Ik ben erg teleurgesteld in de levering. Op de site was alles op voorraad en zou dus de volgende dag geleverd worden. Niet dus. Op de dag van levering kreeg ik een mailtje dat alles nu werd meegegeven aan de pakketdienst. Levering was nu overmorgen zonder overleg. Ik heb meteen een mail gestuurd dat op deze dag niet geleverd kan worden. Kreeg een mailtje terug dat het vervelend voor me was en dat ik het zelf kon oplossen via een linkje met Post-nl

Cd-rom-land krijgt 4 sterren voor hun site.
Sterretje eraf voor de levering.

De levering was niet op tijd verzonden. De nieuwe verzenddatum was niet besproken, waardoor deze ook geannuleerd moet worden. Bij aanspreken hierop, kon ik dit zelf gaan oplossen met de post.

Inmiddels heb ik een mailtje met excuses gekregen, maar blijft onduidelijk waarom er vertraging is. Dit gaan zij vragen aan hun afdeling ict.

Product op de 16e van augustus besteld, ontvangen op de 20e. De extra actie van Gigabyte voor een extra steamtegoed was net op dat moment niet leverbaar. Na mijn eerdere review en lage score heeft CD-Rom-Land mij gecontacteerd en het probleem uitgelegd.

Gedurende de verzending zelf, word je continue op de hoogte gebracht door PostNL. Dat is fijn.

Bestelling duurde wat langer, maar is te verklaren omdat er een extra actiecode niet voorhanden was.

Alles wat je van een webshop mag verwachten. Gemakkelijk en overzichtelijk door de producten bladeren en bestellen. Ik kocht een AMD Ryzen processor en die was bij CD-Romland een stuk scherper geprijsd dan elders en door de cashback nog een stukje meer. Alle beetjes zijn welkom als je een budget build doet. :-)

Verzending ging zoals beloofd. Op tijd besteld is de volgende dag in huis. Even vooropgesteld dat de vervoerder meewerkt.

Pc speakers besteld op vrijdag. Op zaterdag begin van de middag aan de deur.
Super. Voor herhaling vatbaar!
En de speakers zijn eveneens super.

Goed ingepakt en zoals vermeld snel in ontvangst mogen nemen. Had verwacht dat het over het weekend zou gaan door bestelling op een vrijdag.

Het plaatsen van een bestelling was erg simpel, snel artikel gevonden en kon gewoon met ideal betalen. Het artikel werd voor een mooie prijs aangeboden.

De levering was een dag na de bestelling en kon ik goed volgen via postnl. Goed en snel geleverd.

Het bestelde product was makkelijk te vinden op de website, de bestelling en afhandeling zijn vlot verlopen en de aangeboden betaalmiddelen zijn zeker toereikend.

De verzending naar België vond zoals beloofd de dag nadien plaats. Op minder dan 24u werd mijn product geleverd. Snelle en vlotte service!

Op een mooie aanbieding van een HD ben ik ingegaan. De schijf was niet op voorraad maar ik werd keurig op de hoogte gehouden. Omdat de schijf daarna in prijs steeg was ik bang dat de order zou worden geannuleerd. Gelukkig werd de order gewoon uitgevoerd (heb andere ervaringen bij andere winkels). De schijf werd keurig door de postbode aangetekend aangeboden. Top winkel! De betaling heb ik via VISA gedaan en daar werd ook niets voor gerekend (ook weer anders bij een boel andere winkels).

Product is makkelijk te vinden, voorraad is beschikbaar en het bestelproces verloopt ook gewoon soepel.

Ik heb op zondagmiddag een bestelling geplaatst en zoals beloofd werd deze maandag geleverd (in de ochtend).
Als de bestelling is verzonden wordt er een T&T-link verstuurd.

Bestellen was simpel, website is overzichterlijk en duidelijk aangegeven over de hoeveelheid voorraad er nog beschikbaar was

Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis! Fijn te zien dat een bedrijf zich daar nog hard voor maakt, boven de 50€ geen verzendkosten betalen was ook fijn.
Dikke prima

Na 21.00 uur besteld en de volgende dag in huis. Prima snelle levering en makkelijk te bestellen op de website. Punten van verbetering is dat de factuur ook per e-mail verzonden zou kunnen worden (zat netjes in de doos). Daarnaast is het fijn dat je kan bestellen zonder account, maar een duidelijke optie om een account aan te maken of in de e-mail de optie " klik hier om een account aan te maken" zou een welkome aanvulling zijn.

Electronica was goed beschermd verpakt.

Op 24 juli een bestelling gedaan, bleek dat ik het verkeerde moederbord had besteld. Gelijk maar een retour aanvraag aangevraagd. De volgende dag heb ik de levering geweigerd aan de deur. 30 Juli krijg ik een bericht van CDRomland met de vraag wat ik wil gezien ze mijn pakket retour ontvangen hadden, ik antwoord met de koop ontbinden en geld terug. 2 Weken later heb ik nog niks gehoord, ondanks de wettelijke terugbetaaltermijn die al overschreden is. 3 Weken later stuur ik nog eens een mail. Dat is nu 4 dagen geleden. Gezien het over toch een aanzienlijk bedrag gaat vind ik het erg vervelend dat ik niks meer heb mogen vernemen van deze webshop. Update: op 26 Augustus dan toch mijn geld terug gekregen. Waarom dit zo moeizaam ging weet ik niet.

Geleverd binnen de beloofde verzendtermijn, prima dus.

Zoals ik in mijn algemene beschrijving heb geschreven: retourzendingen worden niet binnen de wettelijke termijn afgehandeld. Mijn mails worden niet beantwoord. Dit is erg vervelend. Update: uiteindelijk rond 24 Augustus werd er contact opgenomen met mij waarna een paar dagen ik mijn geld weer terug had ontvangen.

Mijn eerste bestelling bij CD-Romland, 16:40 de bestelling geplaatst en de volgende dag keurig geleverd door postNL.
Prima buitenverpakking met voldoende luchtkussens er bij.
Kortom, uitermate tevreden en zal er in de toekomst zeker vaker bestellen.

Via CDROMLAND een nieuwe kast besteld, de Fractal Design Meshify C White - TG. Duidelijke omschrijving en update to date specificaties. Daarnaast waren ze een van de weinige winkels met voorraad en een nette prijs.

Product was keurig de volgende dag geleverd en netjes verpakt zoals ik gewend ben.

Op vrijdag 9 augustus de Acer Spin 3 SP314-51-38U5 via internet besteld bij CD-ROM-Land aangezien ze op de vergelijkingssites de goedkoopste waren. Gratis verzending en 2 jaar garantie. Op dinsdag 13 augustus de laptop thuis bezorgd zoals aangegeven in de email. Doos was wat nat geworden door de regen maar laptop was goed verpakt middels luchtzakjes.
Tevreden over aankoop. Garantiebon zat in de doos verpakt.

Goed verpakt door middel van luchtkussentjes.

Duidelijk email verkeer en nakomen levering.

Je kan makkelijk via bijvoorbeeld iDeal betalen en dan word het ook snel verhandeld. Dus erg makkelijk

De levering van de Ryzen 3900x was overal aangegeven met een limiet, CD-ROM-LAND handelde het goed af en gaven aan wanneer het daadwerkelijk in voorraad was, ik kreeg echter ook een update uit eigen bewing van hun zelf dat hij weer op voorraad was en ik hem de volgende dag in huis zou hebben, dat verdiend extra punten als je het mij vraagt!

Zoals aangegeven stuurde ze zelf een mail op met een update over de status van de bestelling, met gewoon een persoonlijk geschreven bericht.

De aankoop van een ASUS RT-AC68U Wit ging makkelijk via de web-site en de betaling zonder problemen via iDeal. Dit artikel was bij CD-ROM-LAND gunstig geprijsd. Ook gratis verzending. Na aankoop wordt je netjes op de hoogte gehouden via e-mails.

Ik had in eerste instantie niet door dat je een account kon aanmaken en inloggen. Registeren staat niet boven in de web-pagina maar helemaal onderaan in kleine letters. En inloggen staat verdekt opgesteld in de linker kolom onderaan, onder ONZE WINKEL.

Echter een account aanmaken en inloggen kan ook nog na de aankoop, door bij inloggen de eerste keer "Wachtwoord vergeten?" en je opgegeven e-mail adres bij aankoop aan te geven. In een ontvangen e-mail staat een gegenereerd (tijdelijk) wachtwoord. Na inloggen met een account kun je je bestelling en de voortgang inzien (en PostNL Track & Trace nummer en PDF van de Factuur).

Ik heb mijn bestelling 's avond om 21:27 gedaan. Om 22.52 kreeg ik een e-mail dat de bestelling verzonden was. Ook werd het Track & Trace nummer vermeld. De volgende dag om 13.42 had ik mijn bestelling binnen via PostNL.

De doos van de ASUS RT-AC68U zat goed verpakt in een iets grotere neutrale witte verzenddoos, opgevuld met plastic luchtzakjes. In de doos zat tevens de factuur.

Scorekaart voor CD-ROM-LAND Breda