CD-ROM-LAND Breda

Gebruikers over webshop CD-ROM-LAND Breda

Bestelling geplaatst, kreeg snel en duidelijk te zien wanneer het bezorgd zou worden en een track & trace nummer in de mail.

Ik heb van CD-Rom-land een nieuwe PC behuizing gekocht, voornamelijk, omdat deze bij hun in het magazijn was en de volgende dag bezorgd zou kunnen worden. De kast is ook netjes de dag erop bezorgd (Al was PostNL in de war met de bezorgtijden, maar dat is buiten CD-Rom-land om).
Er zat geen extra verpakking om de originele doos, wat misschien wel zo goed is ook, zodat de bezorgers door hebben dat er glas in zit, aangezien dit op de originele doos aangegeven is.

Verder heb ik geen contact hoeven opnemen met de klantenservice, dus daar kan ik geen beoordeling over geven.

Zoals gezegd bij de algemene tekst, bezorging, zoals beloofd, de volgende dag, in de originele verpakking van de behuizing. Prima.

CD-ROM-LAND is consistent goed. Simpele website, maar vaak de goedkoopste met goede klantenservice en levering.

Verzending is eigenlijk altijd dezelfde dag. Dus na 1 werkdag geleverd.

Snelle reacties van klantenservice en geen gezeur. Gewoon adequaat en meedenkend.

De voorspelling ging voorspoedig. De TP-link spullen werkten ook met 1 druk op de knop. Laat je niet afschrikken door de wat verouderde website.

Ik ken deze webwinkel al een hele tijd en bestel er zo nu en dan iets. Tot nu toe altijd probleemloos verlopen.

Goede status updates van je bestelling. Verpakking en verzending gewoon niets over te klagen.

De bestelde waterkoeling bleek toch net niet te passen in mijn kast. Ik had het produkt wel uitgepakt maar niet gebruikt. Retourneren was geen probleem en ik heb meteen een andere besteld met een wat kleinere radiateur. De RMA procedure is eenvoudig en zonder gezeur.

Toen ik nog in de buurt woonde altijd bij CD-Rom-land pc onderdelen gekocht. Nu een Unifi camera gekocht en ook weer zoals vanouds niks op aan te merken.

Snel verzonden en PostNL is het pakket niet kwijtgeraakt. Uitstekend dus.

Had iets nodig
Ze hadden de juiste prijs
Bestellen ging als vanzelf, , vlotte checkout

vlot geleverd, meer kan ik er ook niet van verwachten

prima alles goed geregeld

Het product (harddisk) was eenvoudig te bestellen. Duidelijke informatie op de webpagina. Goede prijs. De bestelling werd de volgende dag bezorgd en was te volgen via track and trace. Verpakking in orde.

's avonds om 10 uur besteld, de volgende dag om 2 uur 's middags al binnen. Product was goed verpakt en niet beschadigd. Prima ervaring, zou hier volgende keer weer bestellen wanneer de prijs juist is.

Duidelijke website. Concurrerende prijzen. Eenvoudige bestel en betaal proces met meerdere betaal methoden. Prima communicatie van begin tot eind. Bekend en betrouwbare webshop. Aanrader !

Snelle verzending. Goed verpakt.

Het is zeer eenvoudig om op deze uitgebreide site zaken te bestellen en te betalen.

Het kwam mij beter uit om het product op vrijdag te laten bezorgen, de woensdag ervoor was ook al mogelijk geweest .

Levering was prima in orde maar ik heb 3 dagen lang zitten nadenken waarom er 3 dagen gedaan werd over de assemblage van een "stock"voeding. Ik ben er niet uit gekomen. Misschien was de omschrijving bij de bestelling niet goed en had de opmerking:"niet op vorraad, 3 dagen besteltijd" moeten zijn. Maar raar was het wel.

Post.NL laat het nog al eens afweten met de nauwkeurigheid van de levering. Er zou voor deze levering een handtekening nodig zijn. Het pakje is echter bij de voordeur onder het afdak achter gelaten. Ik vraag mij af wie de handtekeningen controleert.

Hoewel ik over dit artikel, Fractal 760 watt platinum, niets te klagen heb weet ik uit eerdere ervaringen dat de service gewoon goed is en er bij de medewerkers veel kennis aanwezig is.

Account aangemaakt, product betaald (AMD Ryzen 3 1300X) en een dag later ontvangen. Niets te klagen dus. Ook nog eens zonder verzendkosten!

Netjes verpakt in een doos met luchtkussentjes.

Ryzen processor flink in de aanbieding omdat deze EOL status bereikt heeft, bestelling geplaatst en bestelproces zoals overal: makkelijk. Voor de review wordt 5 Euro overgemaakt, dus de prijs is nog eens 5% lager. Los daarvan heeft CD-ROM-LAND alles waargemaakt bij deze bestelling.

Directe updates en de volgende morgen de CPU binnen, uitstekend verpakt.

Goeie prijs, en snelle levering. Vaker hier besteld, en tot nu toe nooit problemen gehad.

Echt super! Op zaterdagavond een harddisk besteld en maandagmiddag al gratis geleverd in degelijk goede verpakking. (Veel sneller, beter en goedkoper dan Alternate)

Scherpe prijs. Snelle levering zoals afgesproken. Product degelijk verpakt. Meer kan ik niet verwachten van mij order. Top!

Levering ruim op tijd en prima verpakt.

Top. Vrijdagavond besteld en zaterdag begin van de middag in huis. Product goed verpakt en goede communicatie over de status van de bestelling.

Ik heb hier al vaak dingen besteld en het is altijd netjes op tijd en goed ingepakt afgeleverd.

Ruime keuze in de webshop. Duidelijke specificaties. Al jaren goede ervaringen met CD-ROM-LAND.
Bestelling werd vlot en veilig verpakt afgehandeld. Producten zijn ingestalleerd en alles werkte direct naar behoren.

Verzending was exact zoals aangegeven tijdens het bestellen van de order. Zeer tevreden over.
Ik had twee orders geplaatst afgelopen week, beiden na 22:30 en de bestelling werd gelijk afgehandeld, alsof het voor 22:30 was gedaan.

Eerdere ervaringen met de klantenservice waren zeer prettig. Hardware is kosteloos nagezien en ben voorzien van een werkend product.
Ik kan gerust bestellen bij CD-ROM-LAND want ik weet dat ze ervoor zullen zorgen dat ik de juiste en werkende artikelen krijg.

Scorekaart voor CD-ROM-LAND Breda