Gebruikers over webshop CD-ROM-LAND Breda
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenBestelling was snel geplaatst. De site en informatie was duidelijk en overzichtelijk. Feedback was niet nodig. Kortom alles OK.
VerzendingGeleverd door Post NL . Er hoefde geen handtekening geplaatst te worden, hetgeen wel stond vermeld!!
AlgemeenMakkelijk bestellen, goede informatie na het bestellen over status. Netjes op tijd verzonden en kwam netjes binnen, met zeer goede verpakking.
VerzendingProduct is zoals beschreven. Geen op- of aanmerkingen.
AlgemeenIk had nog nooit van dit bedrijf gehoord, maar alles zag er prima uit en heb ik dus maar een E- reader voor mijn vrouw besteld aan het einde van een werkdag.
En de volgende dag stond de bezorger al om 13:00 uur aan de deur om het pakketje af te leveren, keurig netjes alles, ik ben heel tevreden.
De levering was sneller dan verwacht en over het product en de verpakking zijn we ook heel erg te spreken.
AlgemeenIk heb al drie keer besteld bij CD-ROM-LAND en ik heb nooit problemen gehad. Je kan in principe nette service verwachten, ook na de bestelling. (ik had tevoren een probleem met een component wat niet leek te passen, dus hielpen ze me hiermee in de winkel) Levertijd was duidelijk aangegeven en werd nageleefd, producten zitten goed verpakt, zeker tevreden.
AlgemeenPrima spullen en goede service. Meerdere malen bij CDROMLAND hardware besteld, altijd goed. Ook een mooie winkel in Breda.
VerzendingGoed verpakt in kwaliteitsvol karton.
AlgemeenBij CD-ROM-LAND een Unifi G3 Micro beveiligingscamera besteld. Bestelling op zondag om 21:20 geplaatst en deze is dezelfde dag nog verzonden en op via PostNL maandag geleverd. Perfect snelle levering ook bij late bestelling op zondag.
Betaling via Mastercard kunnen doen. Zonder extra kosten zoals tegenwoordig verplicht is maar wel fijn dat credit card betaling mogelijk is i.v.m. de bijkomende verzekeringen.
AlgemeenDe prijs was top. Er werd aangegeven dat het product niet op voorraad was en een verwachte leverdatum. Dit klopte perfect! Werd telkens goed op de hoogte gehouden van de huidige status.
VerzendingDe verzending was top. Kreeg een dag van te voren de tracking code binnen.
AlgemeenGoede en duidelijke website, het bestelproces is eenvoudig en werkt prima. Informatie na bestelling en over aflevering duidelijk.
VerzendingGoed verpakt, op tijd bezorgd.
AlgemeenHet bestellen bij CD-ROM LAND is niet moeilijker of makkelijker dan bij andere web shops, wat het wel bijzonder maakt dat de in de avonduren gedane bestelling inderdaad de volgende dag al bezorgd wordt. Super!!
VerzendingGoed verpakt, beschermende kunststof luchtkussens dat wel. Wellicht is (verpak)papier/karton een optie vanwege duurzaamheid?
KlantenserviceGeen contact gehad dus ook geen beoordeling. Contact niet noodzakelijk een voorwaarde.
AlgemeenSupersnelle levering (<24 uur), netjes verpakt en goede prijs. Laat in de avond bestelling geplaatst en volgende dag al in huis.
AlgemeenMakkelijke website, prijzen zijn goed. Videokaart die ik kocht was goedkoper dan bij andere aanbieders.
VerzendingNieuwe videokaart besteld op zaterdag, aangegeven dat deze maandag bezorgd mocht worden. Werd uiteindelijk dinsdag. Voor de rest prima verpakt en verzonden .
KlantenserviceEen keer gebeld voor vragen rondom eventuele retour sturen en werd netjes te woord gestaan. Daarom ook bij dit bedrijf besteld.
AlgemeenOp zondag een product besteld en de maandag erop al gekregen.
Goede spullen die razendsnel geleverd worden. Echt een topzaak!!!
AlgemeenIk bestelde onlangs voor het eerst iets bij deze winkel. De bestelling en levering bij CD-ROM-LAND verliepen soepel. De prijs was goed en ik ben tevreden met het product.
VerzendingNetjes zoals verwacht.
AlgemeenZeer netjes snel geregeld en naast ook goed geholpen. Snelle levering van product. Zelfs een dag eerder.
VerzendingGoed verpakt zonder schade aangekomen.
KlantenserviceGoed geholpen.
AlgemeenIk heb bij CD ROM LAND Breda een Noctua NH U14S besteld. Deze is direct zonder of met account te bestellen en was de volgende goed verpakt in huis.
VerzendingProduct was goed verpakt en volgende dag als beloofd in huis.
AlgemeenDe bestelling was makkelijk te plaatsen. Het artikel in kwestie was goed geprijsd en niet op voorraad bij andere webshops. Alles verlopen volgens afspraak.
VerzendingGoed op de hoogte gehouden dmv emails en volgens afspraak gelevered. Wel zou ik graag een optie zien om het te laten bezorgen bij een afhaalpunt.
AlgemeenDe bestelling van mijn nieuwe pc behuizing on line ging prima zo ook de betaling via het systeem.
VerzendingGisteren avond kreeg ik netjes per e-mail de bevestiging dat het pakket verzonden was en vandaag bezorgd zou worden. Toen ik vanmorgen op de TNT pakketpost site keek, viel mij op dat de Afgifte het volgende stond "Zending wordt verwacht, maar zit nog niet in sorteerproces"
Ik kan nu helaas niet vaststellen of het pakket nog in Breda staat bij CDRomland of dat TNT pakketpost verantwoordelijk is voor deze verlate aflevering.
Helaas is op Zaterdag de Webshop niet bereikbaar, echter maandag morgen ontving ik direct tekst en uitleg.
======================================================
Citaat
In het weekend is onze klantenservice niet aanwezig, vandaar dat we je niet per mail te woord konden staan. We zien dat wij je pakketje op vrijdag hebben verstuurd. Deze zou dan inderdaad zaterdag bezorgd moeten worden. Echter, hebben wij zojuist van PostNL doorgekregen dat afgelopen weekend een groot deel van de verzonden pakketten vertraging heeft opgelopen waardoor niet alles tijdig gesorteerd is. Helaas is jouw pakket daar een van. Hiervoor bieden we dan ook onze excuses aan, maar helaas is er niets wat wij kunnen doen om het proces bij PostNL te versnellen.
einde citaat.
Pakket werd maandagmiddag door Post Nl bezorgd, de vertraging in de aflevering was dus een gevolg van een fout bij Post nl.
AlgemeenEen uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, met daarnaast een snelle levering. Ik heb via deze site besteld, omdat ik mijn product (een nieuwe voeding) graag nog in het weekend wilde ontvangen (vrijdag besteld). Deze site beloofde dat het product de volgende dag bezorgd zou worden, deze snelle levering werd op geen andere site geboden voor dit betreffende product. Na bestelling werd ik goed op de hoogte gehouden d.m.v. e-mails met daarin updates over de verzending, inclusief een track&trace nummer. Iets wat ik altijd als geruststellend ervaar wanneer ik iets online bestel!
Ik heb geen contact op hoeven nemen met de klantenservice, daarom kan ik hier niks over schrijven, maar ik verwacht dat deze ook uitstekend zal zijn.
Het product was zoals beloofd de dag na bestelling in huis. Het product was goed en stevig verpakt en is in goede conditie geleverd.
AlgemeenNaast de feit als goedkoopste voor dit product, was het levering ultra snel gegaan. Onder de 12 uur geleverd!
VerzendingSnelste levering ooit... en ik bestel al 10 jaar online spullen!
KlantenserviceEerste ervaring met deze webwinkel. Klanten/klachtenservice was niet nodig, ik verwacht dat dit ook prima zal zijn.
AlgemeenDe bestelde graficekaart was gemakkelijk te vinden (op chip type). De voorraad indicatie is prima (3 soorten voorraad). De prijs is goed.
VerzendingDe verzending is als beloofd (volgende dag in huis). De verpakking is goed. Je word goed op de hoogte gehouden na het bestellen. Dus alles is zo als het hoort.