Gebruikers over webshop CD-ROM-LAND Breda
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenWebsite geeft voldoende info. Produkt goed omschreven.
Prijs met Black Friday ok. Kortom voor herhaling vatbaar.
op tijd cf. toezegging
Klantenservicen v t
AlgemeenHet bestellen van mijn onderdelen liepen zonder problemen. De voorraadstatus en levertijd zijn goed weergeven.
VerzendingMinder dan twee uur na mijn bestelling kreeg ik al een bevestiging van verzending met een Track and Trace code. Mijn bestelling was ook netjes verpakt. Ik was erg tevreden.
AlgemeenZeer tevreden over mijn bestelling. Na dat ik mijn bestelling had geplaatst nog een mailtje gestuurd of deze gewijzigd kon worden. Dit is direct gedaan, en het verschil dat ik terug zou krijgen stond binnen 2 dagen op mijn rekening. Top!
AlgemeenOp zich niks mis met de webshop, levering ging goed. Toevallig op dezelfde dag een bestelling geplaatst bij Megekko en het lijkt wel heel erg op elkaar, na wat onderzoek blijken beide onderdeel van hetzelfde bedrijf te zijn.
AlgemeenWebsite zit prima in elkaar. Bestellen was pijnloos en alles werd naar wens geregeld. Goedkoper dan concurrenten.
VerzendingHet bestellen ging makkelijk. De bestelling had ik gepland voor zaterdag ochtend. Dit is ondanks de black friday drukte ook gelukt.
AlgemeenUitstekende en snelle service, degelijk ingepakt. Snelle communicatie. Snel verstuurd. De voorwaarden en prijs kwaliteit verhouding behoren ook bij de beste winkels van het spectrum.
VerzendingSnel, degelijk.
KlantenserviceSnel contact bij vragen per mail.
AlgemeenPrima overzichtelijke site en wat ik had besteld was ook netjes op de aangegeven tijd bezorgd.
AlgemeenTwee producten besteld en het was snel aangekomen. Goed verpakt en verder weinig problemen mee. Producten werken ook na behoren zover ik het heb kunnen testen in de afgelopen week.
AlgemeenIk kon mijn producten goed vinden, ik heb deels besteld. En deels gekocht in de winkel, de medewerker heeft goede kennis over hardware de winkel is ook netjes.
melvin
mijn spullen kwamen optijd en heel binnen zonder problemen op website kon ik makkelijk zien wat de status van mijn bestelling was
Klantenservicegeen klachten verder goede service
AlgemeenAlles perfect, goede contact met alle stappen van mijn bestelling. Ook beste prijs dan andere winkel met de zelfde artikel
AlgemeenVideokaart (Asus RX 560) gekocht, waren de goedkoopste en konden snel leveren, wat ook gebeurt is. Zeer te vrede.
VerzendingBinnen 24 uur geleverd en dat in Sinterklaas tijd!
AlgemeenIk heb twee monitoren bij hem gekocht. krijg binnen een week nekklachten dus koop ik een bureaubeugel om de monitoren wat hoger te stellen. Blijken die monitoren niet op een steun gemonteerd te kunnen worden dus ik bel CD-ROM-land op met de vraag of ik ze kan ruilen voor een ander stel monitoren. Niet dus, ik kan ze tegen betaling terugsturen en andere bestellen.
Ik pak de monitoren (op mijn dekbek) weer in de originele verpakking en stuur ze aangetekend en verzekerd op. Krijg ik een paar dagen later het bericht dat ze op één van de monitoren een kras hebben gevonden en dat die (zonder overleg) is teruggestuurd naar mij.
Ik weet zeker dat die dingen onbeschadigd ingepakt zijn, als cd-rom-land die kras ook niet gemaakt heeft is dat verzekeringswerk bij postnl. Nu kan ik die bekraste monitor tegen verzendkosten terugkrijgen, geld kan ik naar fluiten.
Dus mij zien ze NOOIT meer. Weest gewaarschuwd, deze leverancier gaat alle communicatie uit de weg als er ergens in het proces schade ontstaat, dan ben jij als klant de lul.
Zonder overleg wordt een door mij geretourneerde zending teruggestuurd, een mailtje met een T&T is volgens hen voldoende overleg
KlantenserviceNog eens zelf het initiatief genomen om hen te bellen, Het antwoord van de goede man; Wij zijn onschuldig, jij hebt die kras erin gemaakt daardoor voldoet hij niet aan de retourvoorwaarden. Als je vriendelijk vraagt krijg je een betaalverzoek en kunnen wij dat ding versturen
AlgemeenVia CD-ROM-LAND heb ik een nieuwe Synology NAS besteld toen mijn oude het begaf. Snelle verzending en zeer keurig verpakt, en daarmee de volgende werkdag in huis. Ik ben er heel blij mee, top!
AlgemeenDuidelijke websites met een ruim assortiment. Goede deals op wat oudere producten, waar ik maar wat graag gebruik van heb gemaakt.
VerzendingGelijk de volgende dag in huis in ene nette doos met luchtkussentjes.
AlgemeenWellicht niet de goedkoopste leverancier voor dit product, maar zeer vertrouwd gedurende de tijd dat ik in Breda heb gewoond. Nu blijf ik daar bestellen.
VerzendingMet zorg verpakt. Niets negatiefs te bedenken.
AlgemeenBestelling plaatsen gaat makkelijk, prima via Ideal te betalen. Webshop is gewoon to the point en product precies zoals omschreven, voldoet aan verwachting. Ook wordt online aangegeven hoeveel units nog in de winkel EN online te koop zijn.
VerzendingEr werd beloofd dat het product met een werkdag binnen zou zijn, dat was zeker het geval.
KlantenserviceIk belde om te informeren naar retourbeleid en werd keurig en snel geholpen.
AlgemeenUbiquiti UniFi Video Camera G3 besteld. Dag erna mooi op tijd geleverd. Prima verpakt. Enige puntje dat ik heb is de papieren factuur. Dit soort dingen heb ik liever digitaal.
VerzendingPrima! Binnen 24u geleverd.
AlgemeenMakkelijk en snel besteld. Ik heb mails gekregen als het paket verzonden was, bij post nl was en bij de bezorger was. Dit is wel erg fijn. Er werd snel bezorgd
VerzendingSnelle bezorging en goed verpakt
AlgemeenKom er nou toch wel een aantal jaar. service is gewoon top, als je niet tevreden bent kan je gewoon terug en er wordt samen aan een passende oplossing gewerkt, en ook nog is een hele nette en fijne winkel. Helemaal top!
VerzendingHeb een RTX 2080 Super gekocht om een uur of 7 in de avond, en volgende dag was de kaart zoals beloofd binnen!
KlantenservicePaar jaar geleden wel; een Asus mini itx bordje daar gekocht, bleek DOA te zijn. Terug naar de winkel en het exemplaar werd gewoon omgerolen voor een werkend Gigabyte moederbord (de Asus was niet meer op winkel voorraad), ben er daarna nog vaker terug geweest en de service is nog steeds heel netjes.