CD-ROM-LAND Breda

Gebruikers over webshop CD-ROM-LAND Breda

Prima, zelfs op zaterdag geleverd wanneer het op vrijdagavond besteld was. Vrijwel geen enkele webshop kon voor dezelfde prijs deze service leveren.

Prima, in 't weekend geleverd.

Snel geleverd, goed op de hoogte gehouden. Fijne webshop, was eerste keer dat ik hier besteld heb.

Kon zelf datum en plek aangeven, erg fijn

Het was een snelle levering, netjes verpakt, goede status updates en scherpe prijs voor betreffende product.

Simpel te bestellen met meerdere betaalmogelijkheden zonder extra kosten. Desondanks dat ik niet tijdens het bestelproces kon aangeven dat ik het product bij een PostNL locatie wilde ophalen, kon ik het met een simpel telefoontje regelen. Lekker snel binnen zo en prima service.

Snel geholpen en zonder moeite omgezet van thuislevering naar PostNL punt.

Ik heb een Seagte 4TB USB3 HD gekocht. De prijs was volgens tweakers een van de laagste, direct op vorraad en ik kon gelukkig 's avonds laat bestellen om het vervolgens 's ochtends vroeg nog te ontvangen. Het bestellen verliep zeer gemakkelijk en het product werd goed verpakt, met track&trace opgestuurd, alles helemaal in orde.

Goed verpakt, erg snel geleverd in zeer goede staat.

Prima website, overzichtelijk an alles is makkelijk te vinden. Pakket is snel verzonden en onvangen.

Zat goed verpakt, geen beschadigingen op de doos van het product en het product zelf.

Levering is geheel volgens planning verlopen en de producten zijn goed verpakt. Hoewel de prijs van 1 product niet helemaal de laagste was bij webwinkels, hebben mijn ervaringen in het verleden mij er toe gezet ze beide bij CD-ROM land te bestellen prijsverschil was ook maar enkele euro's.

De website is erg duidelijk en heb geen specificaties gemist in de uitgebreide lijst bij het product. Het bestel- en betaalproces verloopt ook zoals het verwacht mag worden.

Al met al een prima webshop, welke ook nog fysieke winkels heeft met prima personeel (ten minste in Breda).

2 producten besteld, eentje was niet op voorraad bij de winkel maar wel bij de leverancier. De opgegeven levertijd is perfect nageleefd.

Een goede prijs kwaliteit- verhouding voor het producten. Eenvoudig een bestelling te plaatsen op de website.

Bestelling is snel en juist afgehandeld. Binnen een dag had ik de bestelling al binnen.

Geen problemen gehad met de bestelling. Hierdoor ook geen gebruik hoeven te maken van de klanten service.

Vrijdagavond half 10 besteld, zaterdag ochtend half 11 bezorgd! Wow!
Betrof een Videokaart (Asus Strix 5700 XT). Ik kan helaas niets zeggen over retour of andere service. Qua bestallen in elk geval gewoon perfect!

snelle verzending en goed verpakt, lage prijzen en mooie simpele website. zou er zo nog een keer iets kopen.

Anno 2019/2029 een webshop zonder vandaag besteld morgen in huis, dat is een minpunt. De bestelde producten kwam wel op de aangegeven dagen binnen, moest er allen een paar dagen op wachten

"Lange" wachttijd voor de bezorging, wel mooi met een track and trace

Bestelling is snel en correct afgeleverd.
Website is overzichtelijk an alles is makkelijk te vinden.

Aantal onderdelen besteld voor een te bouwen pc welke ik ergens anders niet kon vinden. Wat dingen extra besteld omdat de prijzen hier iets goedkoper waren.
Alles snel on zoals gehoopt geleverd.

Prima product, snelle levering, relatief goed geprijsd.
Prima webshop waar ik graag nog weer kom.

Levertijd zoals geadverteerd, goede communicatie na bestelling over het verloop in de logistiek.

Voor mijn pc upgrade een Scythe Mugen 5 TUF koeler besteld, om de simpele reden dat ze op dat moment de beste prijs hadden. Het werd snel geleverd en het was goed verpakt. Ik moet de koeler nog monteren, maar het ziet er allemaal goed uit!

Gratis verzending boven de 50 Euro, helemaal top!

De bestelling ging zeer gemakkelijk. Ik kon goed vinden welke verschillende producten er waren en er was veel informatie over alle opties.

Het product was binnen 1 dag binnen. Ik had het de avond van tevoren besteld en voor ik het wist was het bezorgd.

Ik had met spoed een nieuwe fan nodig en deze werd netjes optijd en goed verpakt de volgende dag geleverd, de prijs was ook erg goed vergeleken met andere winkels.

Aller eerst, hoewel deze review ter beloning is, is mijn mening niet anders.

Het bestellen is eenvoudig en de bezorging is ook super. Ik ben tevreden over al mijn bestellingen bij deze winkel!

De levering was op tijd en kwam zeer goed verpakt aan. Er waren geen beschadigingen op de producten.

Ik heb één keer de klantenservice gecontacteerd omdat ik een vraag had. Mijn vraag werd vrij kort na het stellen al beantwoord!

Ik had hier op 28 december de intel core i7 9700k gekocht, en het kwam een dag later binnen met een goede verpakking en alles was nog in perfecte staat. Cdromland is mijn favoriete winkel om computer onderdelen te bestellen door hun goede klanten service, en snelle shipping.

Goed verpakt, en snel binnen

Uitstekende service, goede klantenservice (ik had een vraag over een product en bestelling en kreeg snel een goed en duidelijk antwoord)
Pakketje was een goede staat en kwam op de afgesproken tijd aan

De site is overzichtelijk. Heb er meerdere malen bestellingen geplaatst in de afgelopen jaren en nooit problemen mee gehad. Voor mijn nieuwe muis had ik opnieuw gekozen voor CD-rom-land omdat deze hier het goedkoopst was.

De levering van het product was heel snel. Op de drukke black friday besteld en de volgende dag op zaterdag was het product binnen.

Scorekaart voor CD-ROM-LAND Breda