Gebruikers over webshop CD-ROM-LAND Breda
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenVrienden zijn altijd erg positief over deze winkel, dus zelf hier alle onderdelen voor mijn PC besteld. Ik kom mijn quarantaine wel weer door de komende tijd.
VerzendingErg snel binnen, ondanks de corona drukte. Producten waren goed en stevig verpakt.
AlgemeenSimpel maar goed. Snel binnen, retour zelf opsturen. Verder niks op aan te merken. Ga zo door
Verzending1 keer volgende dag in huis, en 2e keer 2 dagen later. Wellicht ivm Corona?
KlantenserviceHet retour sturen kost iets meer moeite dan op een webshop van hele grote bedrijven. Verder was het contact prima.
AlgemeenIk heb bij deze shop een reservering geplaatst en al snel kreeg ik een afhaalbericht. Bij de winkel vriendelijk geholpen.
KlantenserviceDe ervaring in de winkel was zoals gezegd prima. Heb geen ervaring met after-sales en dergelijke.
AlgemeenFractal Meshify C White TG besteld. CD-ROM-LAND was de enige winkel waar deze nog ruimschoots voorradig was voor een goede prijs en gratis verzending (!).
Een positieve indruk als nieuwe klant:
- Overzichtelijke website
- Volledige productinformatie
- Registratie en betaling gingen moeiteloos.
- Gratis verzenden boven de 50 euro
Order werd dezelfde dag verzonden en is de volgende dag geleverd. Prima service en ben zeer tevreden over het product. Zal hier in het vervolg vaker shoppen.
AlgemeenGoede en snele service
Ales volgende dag thuis bezorgd
Track and trace via PostNl
Goederen waren in order
AlgemeenLenovo laptop aangeschaft na uitgebreide research via Tweakers gekocht bij CD-ROM-Land Breda. Wilde bij een in Nederland gevestigd fysiek aanwezig bedrijf kopen vanwege contactmogelijkheden, indien nodig service afhandeling en bereikbaarheid.CD-Rom -Land paste perfect met fysieke winkel en een officieel in Nederland geimporteerd produkt! Duidelijke website met voldoende info. Levering de volgende dag met goede berichtgeving over het verloop van de levering en tijdstip. Kortom Top!
Verzendinglevering volgende dag met duidelijke info omtrent tijdstip.
AlgemeenBekend met de fysieke winkel aangezien die in mijn woonplaats ligt en ik daar soms kom. Nu online 2 harde schijven besteld op zaterdagmiddag en die werden, zoals bij de order was aangegeven, de maandag er na geleverd. Geleverd werd wat ik had besteld, het was goed verpakt en de verzending was met track& trace. Alles in orde dus.
VerzendingGeleverd werd precies wat ik had besteld, het was goed verpakt en de verzending via post.nl was met track& trace. Geleverd op de eerstvolgende werkdag en ook tussen de aangegeven tijdstippen op die dag. Zeer tevreden daarover.
AlgemeenAls oud brabander bekend met de fysieke winkel en nog steeds fan van deze winkel. Soms zijn andere winkele goedkoper, toch beperk ik mijn aankopen tot enkele voor mij betrouwbaar gebleken partijen. CD rom land is er daar zeker 1 van. Een voeding, ssd schijfje en geheugen aangekocht. Alles netjes verpakt en de andere dag al bezorgd. Wat wil je nog meer. Voorraadstatus klopt, betaling gaat eenvoudig, geen enkele zorg gehad. Dank u CD-Rom-Land
Oja er werd aangegeven een cashback te ontvangen, dat motiveert natuurlijk wel wat te schrijven maar ik had dat ook zo gedaan zonder beloning.
Zoals al gezegd, nette (goed passende) doos, goed verpakt en snel geleverd. Kan niet beter
AlgemeenDuidelijke omschrijving op de website, snelheden en aansluitingen en andere gegevens stonden goed vermeld, levertijd op voorraad en dat klopte.
VerzendingZondagavond 22.30 uur besteld, maandagochtend 10.30 uur afgeleverd. Ongekend snel en zeker in deze lastige tijd.
AlgemeenFans gekocht die op stock waren. Zaterdag besteld en maandag in huis, top service in deze tijden
Op zaterdag besteld, en op maandag geleverd in België.
AlgemeenPrima prijs, lekker snel en goed product, aanvullen tot 15 woorden. Nog vier. Nog twee.
AlgemeenBeQuiet Dark Rock besteld, snel aflevering, veilig verpakking. Alles slim en snel. Toppie!! Goeie merchant.
AlgemeenHad een Asrock X570 PHANTOM GAMING X moederbord besteld op de late avond (rond 20.30 uur). De bestelling werd diezelfde avond nog verzonden en was de volgende ochtend al binnen! Uitstekende bezorgservice en ook de prijs was zeer scherp! Een absolute aanrader om je hardware te bestellen
AlgemeenMeerdere malen dingen besteld bij CD-ROM-LAND Breda, geweldige winkel. Deze keer weer in een dag in huis! Ook geweldige service in de fysieke winkel.
AlgemeenOok in crisistijd en uit crisisgebied snel geleverd. Ook de prijs is uitstekend. Goede website, overzichtelijk en voldoende informatie
VerzendingBetrouwbaar via post NL en juiste tijdstip geleverd
AlgemeenVia de pricewatch van tweakers terecht gekomen op de site van CD-ROM-LAND. Hierdoor had ik direct het juiste product in beeld. Vervolgens het product eenvoudig kunnen bestellen zonder een account aan te moeten maken.
VerzendingGratis verzending met track en trace. De volgende dag was het product in huis.
AlgemeenSlecht voorraadbeheer. Mij zien ze daar nooit meer. En de website ziet er prehistorisch uit en werkt ook zo.
Algemeenin de avond besteld, dag later keurig geleverd. Laagste prijs (ex btw dan wat voor mij van belang is)
Algemeenprima en snelle levering, vraag aan de telefoon netjes en goed geantwoord, zeer tevreden.zeer tevreden zeer tevreden
AlgemeenPerfect, had er nog nooit van gehoord. Site is mooi overzichtelijk. Veel verschillende producten tegen een scherpe prijs! Weer een bestelsite erbij die ik zeker vaker ga raadplegen! Bestelling was zoals beloofd binnen 1 dag binnen:)