Gebruikers over webshop CD-ROM-LAND Breda
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenKomt zijn afspraken na als vóór 22:30 besteld volgende dag in huis!
Zou er zo weer bestellen!
Klantenservice geen ervaring mee gehad.
AlgemeenAlles volgens verwachting en op tijd geleverd. Bij de aftersales kom je er altijd achter hoe top of flop een bedrijf echt is, maar gelukkig nog niet nodig gehad. Voor nu hebben ze echter alles goed gedaan.
AlgemeenWebshop is prima alleen oogt alles nogal oud. Informatie bij de producten zoals voorraad en leverdatum klopt als een bus en was fijn om teruggekoppeld te krijgen.
VerzendingNetjes en stevig verpakt, verzending was ook mooi optijd.
AlgemeenSnelle levering, geen verzendkosten.
Mocht iets niet in voorraad zijn word je netjes op de hoogte gesteltd en nageleverd.
Klantenservice geen contact mee gehad dus weet niet hoe die zijn.
Volgende dag in huis, zelfs in deze situatie
AlgemeenBestellen ging h e e l gemakkelijk. V o l g e n d e dag bezorgd.
VerzendingVolgende dag bezorgd, goed ingepakt.
AlgemeenMakkelijk te bestellen, was goedkoopste in pricewatch, levering de volgende dag ondanks drukte bij postnl en geen verzendkosten bij boven de 50euro. Verder niks op aan te merken.
VerzendingLevering binnen afgesproken tijd en goed verpakt.
AlgemeenDe grafische kaart was snel gevonden. Ook de systeem- en aansluitingseisen waren duidelijk vermeld. Er waren geen verborgen kosten. De betaling verliep soepel.
VerzendingSnel geleverd, degelijk verpakt en dus onbeschadigd.
Half elf 's avonds besteld en de volgende dag om drie uur geleverd (nee, ik woon niet naast de winkel).
AlgemeenGoede snelle levering van de producten. Duidelijke en prettige website. Niets om over te klagen.
AlgemeenSSD besteld. Werkt naar behoren, levering duurde langer dan gewoonlijk maar dat is te begrijpen vanwege de huidige situatie
AlgemeenBij deze shop een Dell S3220 beeldscherm besteld op zaterdag 2 mei. Statusupdates van de order worden via mail verstuurd. De zending werd zondag (in de avond!) gereed gemeld en zoals aangegeven bij de bestelling op maandag door PostNL keurig afgeleverd. De postbode die kwam bezorgen noemde ook zijn positieve ervaringen met CD-Rom land!
VerzendingSnelle en voorspelbare bezorging. Keurig op tijd en in tijden van Corona voor de voordeur neergezet en op afstand 'getekend' voor ontvangst.
AlgemeenWas op zoek naar een grafische kaart en bij CD-ROM-LAND was die het goedkoopst. Bestelproces was bijzonder simpel en snel. Niets op aan te merken.
VerzendingInderdaad voor 22:30 besteld en de volgende dag in huis. Eigenlijk is dat toch bijzonder als je er over nadenkt wat daarvoor moet gebeuren. Fantastisch!
AlgemeenIk was op zoek naar een monitor standaard voor om mijn bureau. Die heb ik hier gevonden en voor een goede prijs. Het artikel zelf was ook helemaal volgens verwachting. Voor mij dus een prima klantbeleving hier bij CD_ROM-Land Breda.
VerzendingGeleverd volgens afspraak. Artikel zelf goed verpakt en ook ook nog netjes in ee omdoos gedaan die goed dicht zat. Prima
AlgemeenOp de site was de schijf goed te vinden en duidelijk beschreven. De bestelling en levering ging vlekkeloos.
VerzendingPrima
AlgemeenKunnen helaas niet waarmaken wat ze beloven en brengen je daarvan niet op de hoogte.
VerzendingVoor 22:30 uur besteld, morgen in huis. Klinkt leuk. In dit geval voor 20:00 uur besteld. Pakket binnen 2 uur aangemeld bij Postnl. Volgens orderbevestiging en track&trace volgende dag in huis, maar na 24 uur is het pakket nog niet aangeleverd bij PostNL.
AlgemeenAls oud Bredanaar vaker bij Computerland in de winkel geweest. Nu woon ik helaas te ver weg, maar blijf ik zo'n lokale computerzaak graag ondersteunen. Bestellen ging goed en de levering was gewoon netjes op tijd. De website is helaas wel een beetje gedateerd, maar functioneert wel en dat is het belangrijkst.
VerzendingSnelle levering volgens afspraak ondanks risico op vertraging bij PostNL wegens drukte. Doos was prima verpakt, niet te veel poespas, wel voldoende beschermd.
AlgemeenHeb paar PC onderdelen besteld en alles was snel verzonden, zelfs met de corona crisis.
VerzendingHeb paar PC onderdelen besteld en alles was snel verzonden, zelfs met de corona crisis. Alles was goed verpakt.
AlgemeenPrima informatie op de website, voorzien van duidelijke afbeeldingen, al zijn ze wat klein. Website oogt wat gedateerd, maar is wel heel duidelijk.
Product dat ik zocht was op voorraad, wat duidelijk zichtbaar was op de site.
Genoemde levertijd werd waargemaakt.
Volgende dag bezorgd, goed verpakt.
AlgemeenZe hadden het product wat ik wilde tegen eenscherpe prijs.
De levering was snel.
De website was gedateerd maar degeljk.
Tevreden klant.
AlgemeenIk zag dat mijn product ergens anders goedkoper was 2 dagen na bestelling. Contact opgenomen om te kijken wat er gedaan kan worden en snel verholpen door een kleine korting te krijgen die het aantrekkelijk maakt om mijn bestelling door te laten gaan.
VerzendingGoed verpakt en snel thuis.
KlantenserviceDirect antwoord op email.
AlgemeenPrima, overzichtelijk shop en snelle levering, volgende dag in huis, netjes in het corona tijdperk.
VerzendingVolgende dag in huis, prima.