CD-ROM-LAND Breda

Gebruikers over webshop CD-ROM-LAND Breda

Via de Pricewatch gezocht op een harddisk en deze bij CD-ROM-LAND besteld. En de levering was netjes in de afgesproken tijd - ondanks de Corona perikelen.

Netjes verpakt, niets op aan te merken. De verpakking dan ook dankbaar gebruikt om een disk voor RMA op te sturen!

Voor het eerst een product bij deze webshop besteld. Zoals beloofd werd het product de volgende dag afgeleverd en was het netjes verpakt met luchtkussentjes en de factuur.

Ik vind het een duidelijke website en het heeft me geen enkele extra moeite gekost die ik niet had verwacht. Dit is zelden zo aangezien er meestal altijd wel iets is (bijv. Slechte klantenservice of lange bezorgingstijd).

Het was binnen 2 dagen na bestelling thuis. Zelfs in coronatijd goed geregeld.

Zondagavond besteld, dezelfde avond nog meegegeven aan PostNL en het kwam de volgende dag al binnen! Snelle service dus, prima prijzen en goede verpakking!

Bestelling werd bevestigd op een zondag, dat was een aangename verrassing. Ik verwachtte om de levering dinsdag te ontvangen, dat werd maandag. Prima!

Verzending was niet heel spannend maar in orde, de verpakking was degelijk genoeg.

Afgaande op de vele positieve beoordelingen bij Tweakers bestelling geplaatst.
En inderdaad, dit is zoals het zo hoort: goede en duidelijke info op website, redelijk geprijsd en op de hoogte gehouden via e-mail.

Snelle verzending in stevige verpakking, correcte info via Track & Trace .

Snel besteld en vlotte bezorging. Op mijn eigen verzoek in 2 dagen ipv de dag na bestellen.
Harde schijf was ook netjes verpakt, dus geen kans op transportschade.

Bestelling geplaatst, was op de hoogte dat drie fans niet op voorraad waren. Ben netjes op de hoogte gehouden van de voortgang. Mail gehad dat de fans weer op voorraad kwamen en een dag later de spullen in huis.

Gewoon een goede opgevulde doos welke past bij de inhoud.

Netjes op de hoogte gehouden van de voortgang, hierdoor geen noodzaak of reden gehad om de klantenservice in te schakelen. Precies zoals het hoort.

Mijn nieuwe PC herkende mijn toetsenbord steeds vaker niet meer. Ik wilde daarom met spoed een nieuw toetsenbord van goede kwaliteit. CD-ROM-land kon snel leveren en tegen een goede prijs. Een dag later had ik het toetsenbord binnen.

Ook in coronatijd snel en veilig geleverd in een goed verpakt pakket.

De bestelling was eenvoudig en snel geplaatst. Tijdens het hele proces ben ik overal netjes van op de hoogte gehouden via e-mail. De website voelt wat gedateerd aan maar na alle goede reviews hier op Tweakers toch besloten het een kans te geven en absoluut geen spijt gehad van mijn aankoop bij CD-ROM-LAND.

Netjes verpakt met extra doos, luchtzakjes en een pakbon. Geleverd conform de afspraak op de website.

Producten zijn eenvoudige te vinden, netjes opgedeeld in categorieën. Prijzen zijn duidelijk weergegeven op de website en prijs kwaliteit verhouding is uitstekend.

Snelle levering, gisteravond besteld en de volgende dag werd het al geleverd!

Al jaren op zoek geweest naar een Laser MFP maar nooit aan toegekomen en toevallig deze keer al zoekende kwam ik uit bij CD-ROM Land. Een ongelooflijk lage prijs waar zelfs de grote "123 speler" en andere grote toko's niet omheen konden. Ik dacht er zal vast iets mis zijn (refurbished, retour gestuurd ofzo) .Toch de gok gewaagd en na 18.00 uur de bestelling gedaan. Zoals beloofd, voor 22.30 uur besteld, de volgende dag kwam deze aan. In de officiële retail doos met een extra tape erop van CD-ROM land. Na inspectie bleek het ook gewoon een extra tape te zijn. De originele tape was nog intact.

Netjes op de hoogte gehouden van verzending, T&T code. Zelfs PostNL verstuurde mailtjes met de aankondiging, verzending en toen ik het product ontvangen had ook een mail van ontvangst..

Goede prijzen en beschikbaarheid. Snelle levering.Ik zal hier vaker bestellen en kan jullie ook aanraden om hier te kijken/bestellen.

Producten waren goed ingepakt, met de nodige bescherming.

Snelle levering. Prima prijs. Duidelijke website met ruim assortiment. Kortom, kan deze webwinkel van harte aanbevelen.

Prima prijzen, snelle levering! helaas moet ik nog een aantal woorden neerzetten dus bij deze:)

Prima shop. Al eerder besteld. Tot nu toe goede ervaringen mee. Snel bezorgd en niet te duur.

Ik heb hier al eerder besteld en had toen problemen met mijn product na een verloop van tijd. Ze hebben dit super netjes opgelost toen die tijd! Dit is dan ook de rede dat ik hier vaker bestel:)

Nieuw systeem gebouwd, hun waren de enige die de witte PSU van Corsair direct op voorraad hadden. Niet de goedkoopste, wel gratis verzending, wat het dan weer wat rechttrekt met de webwinkel die hem niet op voorraad had maar wel verzendkosten berekend.

Verzonden met voldoende bescherming

Snelle levering, 's avonds besteld, volgende middag geleverd. Goede prijs. Dus ga zo door. En van harte aanbevolen voor andere mensen die een webshop zoeken voor elektronica.

Snelle levering door Post.NL

Eigenlijk niets over te zeggen. Klantenservice heb ik (nog) niet nodig gehad. Maar de website was perfect. De communicatie over verwerking van de bestelling ook. En de levering door Post.NL valt ook niets op aan te merken.

De website oogt wat minder up-to-date maar alles is er. Ook was CD-ROM-LAND een van de weinige die mijn uit voorraad rakende product (JBL FLIP 4 Bluetooth Luidspreker in Zwart) nog hadden. De voorraad leek te kloppen en na wat wikken en wegen toch de bestelling.
Het was toen nog een scherpe prijs of een aanbieding. Nu is inmiddels de prijs omhoog door opvolgend model.

Levering postnl met handtekening etc. Zag er goed verpakt uit.

Scorekaart voor CD-ROM-LAND Breda