CD-ROM-LAND Breda

Gebruikers over webshop CD-ROM-LAND Breda

Het bestelproces verliep duidelijk en soepel en product is zoals beschreven. Simpel en overzichtelijk. Verzendkosten zijn ook duidelijk aangegeven.

Product zou volgende dag geleverd worden, maar werd vier dagen later, omdat toen bleek dat het niet op voorraad was. Kreeg bericht hierover en statusupdates, dat was in orde. Verpakking was veel te groot. Een doos van 25x15cm voor een memorystick-kaartje in verpakking (plat).

Ik was op zoek naar een Ubiquiti ac lite. ok eh blinde vlek op te lossen in het bereik.
via de pricewatch kwam ik uit bij CD-ROM-Land, en gezien de goede revieuws die er voor zijn besloten om de bestelling te plaatsen. Doorklikken vanaf de Pricewatch is heerlijk geen gezoek naar het product bestellen ging hierdoor heel snel.

Er wordt wel vaker beloofd om binnen 24uur te leveren. maar CDRomland maakte het nu in ieder geval waar. Het pakket had voldoende bescherming rond de doos.

Product 10 euro duurder dan Amazon; toch voor CD-ROM land gegaan met "bestellen voor 22:30, volgende dag in huis". Volgende dag is het pakket nog altijd niet bij PostNL

Harde schijf gevonden via Pricewatch. Snel gevonden op de website (doorklikbaar via Tweakers). Betalen ging soepel via iDeal. Verder waren alle andere gangbare betalingsmogelijkheden aanwezig. Geen bijzonderheden verder.

Het bestelde product (harde schijf) werd dezelfde dag nog verstuurd. De harde schijf zat goed verpakt en was goed stootvast beschermd.

Bestelling wederom prima afgerond. Je wordt netjes op de hoogte gehouden van het hele proces.

Snelle verzending en netjes verpakt.

Bestellen en betalen via de site (na doorklikken via de Tweakers pricewatch) was makkelijk. De bestelling was snel en prima geleverd.

Snel, correct.

Scherpe prijzen, snelle levering, alleen de website en de naam voelen een beetje verouderd :)

Snelle service en goede nazorg. Ik had per ongeluk een verkeerd artikel besteld en daar werd uitermate flexibel mee omgegaan.

super fast and great experience,
no account needed
bill in the box
packed properly

I would buy from them again.

fast delivery (even in covid quarantine times)

Producten besteld op 25 mei en de dag erop 26 mei binnen.
De producten zijn er sneller dan ik had verwacht.

de website zelf is gemakkelijk navigeerbaar en degelijk geprijste artikelen.

Het pakket kwam binnen in een doos met CD-ROM land tape eromheen, in de doos zijn de artikelen met luchtpads beschermd. In de doos kunnen de artikelen bewegen. Aangezien er een ruime lading lucht (airpads?) verpakkings materiaal in zit verwacht ik niet dat er iets mee is gebeurd.

Op 24 mei een Asrock Deskmini besteld. Goede prijs en snel geleverd (dag later, 25 mei in huis)!

Dag na bestellen in huis, top!

Overzichtelijke en fijne website. En daarbij. de spullen die ik besteld heb zijn heel snel en in goede staat geleverd.

De spullen die ik wilde zijn heel snel en in goede staat geleverd.

Alles is goed duidelijk en reactie van bestelling werd mij meteen gestuurd.
de site zelf is ook handig, je kan zien of het beschikbaar is in de winkel en bij verzendingen.

Zoals aangegeven werdt het precies op de goede dag geleverd.

Ik woon erg dichtbij dus ik kan zelf naar de winkel gaan. De mensen daar zijn zeer behulpzaam en weten waar ze het over hebben.

Voor advies kon ik er ook makkelijk vragen.

Al vaker besteld, zowel winkel als online. Goed assortiment tegen goede prijzen en ook altijd helder of iets op voorraad is en zo ja, de volgende dag in huis. Tevreden klant dus!

Keurig verpakt, met track trace code via mail en volgende dag in huis.

Wilde deze ssd graag snel hebben en was ook retensnel binnen. De volgende dag al, zelfs tijdens de corona tijd. Daar ben ik superblij mee !

keurig netjes ingepakt voor n veilige verzending en aankomst :-)

Simpel te bestellen, duidelijke informatie, makkelijke betaling. Het product was direct gelinkt vanuit Tweakers en was dus makkelijk te vinden :-)

's Avonds besteld, volgende dag geleverd, zelfs tijdens de Corona drukte.

Duidelijke website, directe levering, ook na Hemelvaartsdag.
De volgende dag gewoon geleverd, is perfect geregeld!!

Hele voordelige prijs en snelle levering. Product werd goed ingepakt geleverd en de kwaliteit is top

Levering is nog steeds hetzelfde als voor Corona, vandaag bezorgd, morgen in huis

Snel antwoord op mijn vraag via de mail (binnen een uur). Wel een minpuntje dat je niet meer kunt bellen als er iets dringend is omdat ze besloten hebben mailcontact en levering boven telefonisch contact te stellen

Besteld, betaald, bevestiging ontvangen, bericht van verzending ontvangen en de volgende dag geleverd.
Niets op aan te merken. Snel, simpel, gewoon prima.

Zoals meerdere sites steekt alles goed in elkaar , betaling eenvoudig via IDeal.
Ook gelijk met e-mail op de hoogte , top

Ook hier merk je van de Vooraf gewaarschuwde Corona perikelen niet zo veel, het vandaag besteld morgen in huis gaat ook hier op.

Scorekaart voor CD-ROM-LAND Breda