Gebruikers over webshop CD-ROM-LAND Breda
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenBestelling verliep snel en duidelijk in elke stap. Voorraadstatus is aanwezig en klopt. Nette status updates via de mail. Verzending en levering conform de aangegeven levertijden.
VerzendingHet product zou op voorraad zijn. Dit klopte ook met de verwerking en de verzending: de volgende dag netjes geleverd in een doos zonder beschadigingen.
AlgemeenMakkelijke site, snel besteld zonder account aan te maken, uiteindelijk netjes geleverd binnen 1 dag.
AlgemeenErg snelle bezorging voor competitieve prijzen. Daar waar Amazon iets defects had geleverd en geen vervanging kon sturen, kon CD-ROM-LAND hetzelfde product wel (gesealed en al) leveren.
VerzendingVoor 22:30 besteld, de volgende dag in huis. Dat is ze gelukt, prima dus.
AlgemeenDuidelijke site. Zoals aangegeven was het product op voorraad terwijl het overal elders was uitverkocht. Top dus.
VerzendingSnelle bezorging. Prima verpakt
AlgemeenI have ordered lots of PC parts from different suppliers in the Netherlands at the same time. These guys got their part to me first.
Very quick, very easy, and a good price.
super fast
AlgemeenOp zondag besteld en op maandag af geleverd. Goed verpakt. Echt de volgende dag in huis, perfect!
VerzendingVeel producten direct leverbaar, erg fijn!
AlgemeenOp zondagavond besteld en al op maandagmorgen geleverd. Dus dat is met recht uitstekend! Netjes verpakt in een ruime omdoos en een massa plastic met lucht.Dus alles volgens plan.
Algemeenbestelling makkelijk geplaatst,5 minuten later bericht dat een medewerker er meteen mee aan de slag is gegaan ,een uur later bericht dat de stelling mee is gegaan naar post NL ,de volgende morgen voor 12 uur in huis
Verzendinggoed product ,goed verpakt en goed op tijd aangekomen
AlgemeenMakkelijk te bestellen, en op tijd geleverd zoals beloofd. Altijd zeer tevreden geweest over CD-Rom-Land, in het verleden besteld en de toekomst zeker weer.
AlgemeenZe hadden een relatief zeldzaam component (Seasonic Prime voeding) als goedkoopste op voorraad. Gewoon niks op aan te merken; Duidelijke website, soepel besteld.
VerzendingVolgende dag tijdig in huis. Goed verpakt.
AlgemeenPrima prijzen en goede service. Product online besteld en in de winkel geretourneerd, dat was geen enkel probleem. Kennis in de winkel is ook uitstekend.
VerzendingSnel verzonden, track and trace via post NL.
KlantenserviceProduct terug gebracht in de winkel na een bestelling online, geen enkel probleem.
AlgemeenBehalve een breed assortiment lijkt CD-ROM-LAND overal ook een grote voorraad van te hebben. Behalve dat zijn de prijzen erg netjes. De webshop is overzichtelijk ingedeeld. Iets wat ik erg kan waarderen is dat de filters goed zijn ingedeeld en razendsnel werken.
VerzendingZe gebruiken vaak een goed passende, stevige kartonnen doos zodat er niet zoveel plastic opvulling nodig is. Verzending gaat via PostNL.
Graag zou ik de optie zien om een PostNL afhaalpunt te kunnen kiezen, echter kan dit wel na verzending via de PostNL app.
Ook gratis retour met antwoordnummer zou fijn zijn.
De klantenservice is vriendelijk en snel. Tegenwoordig hebben ze ook een direct telefoonnummer voor de webshop.
AlgemeenZowel de bestelprocedure als de snelle levering geven aan dat het hier allemaal prima is geregeld. Mooie overzichtelijke site en scherpe prijzen.
VerzendingAlles volgens afspraak
AlgemeenGoede prijzen, vriendelijke service. Was vergeten iets te bestellen maar ze reageerden snel en ik kon de rest apart bestellen en tegelijk ontvangen. Verzendkosten van extra bestelling stond binnen een paar dagen weer op m’n rekening.
Verzendingsnelle verzending, goed verpakt zonder teveel verpakkingsmateriaal
KlantenserviceSnelle response, snelle en goede afhandeling van vragen, vriendelijk.
Algemeengoede winkel, goed aanbod, en nette winkel als je op locatie bent. Personeel heeft dan ook altijd de tijd voor je.
Verzendingwas deze keer helaas niet volgende dag, normaal altijd wel.
AlgemeenDe informatie op de website was volledig en correct. Het bestelde product was exact zoals vermeld.
VerzendingSnelle levering en goed verpakt. Track & Trace was accuraat. Geen contact met klantenservice nodig gehad.
AlgemeenGewoon het standaard bestel-betaal proces. In je winkelmandje stoppen, vervolgens betalen en klaar is Kees.
VerzendingSnelle levering, en je word goed op de hoogte gehouden van de status.
AlgemeenMooie winkel , een computer enthusiast droom , en dat is wat het is een droom.
De garantie is tot aan de deur daarna is het de fabrikant , resultaat 4-5 weken wachten en nog niks , inclusief het testen anders ligt de fout bij jouw.
Dus getest van geheugen tot psu (special tester gekocht )
Snel ja ,god help je als het defect is
KlantenservicePas na 3 dagen te bereiken na dat je horens dol word van het keuze menu
niemand op keuze 2 en 3 , en de meneer die ik sprak zegt dat ze niet genoeg personeel hebben umm huidig zegt dat genoeg.
AlgemeenVeel op voorraad, fijne webshop. Ook de prijs is meestal lager dan bij de concurrenten.
VerzendingKeurig op tijd geleverd!
KlantenserviceIk had vooraf informatie opgevraagd per mail, helaas geen antwoord op ontvangen, ik heb alsnog besteld omdat het product hier op voorraad was en hele netje prijs!
AlgemeenTLDR; ik ben erg tevreden.
Ik was in de markt voor een nieuwe laptop. Deze was bij vrij veel grote partijen te krijgen, maar ook bij CD-ROM-Land. Vanwege de goede reviews besloot ik partijen zoals de Mediamarkt (niet altijd even betrouwbaar) eens een keer over te slaan.
De bestelling kon ik, na via de Pricewatch doorgelinkt te zijn naar het artikel bij CD-ROM-Land, snel plaatsen en makkelijk afronden. De site komt niet hypermodern over, maar functioneert wel ouderwets goed. Mijn bestelling plaatste ik rond 22:15; deze werd netjes de volgende dag bezorgd.
Ik ben bij het plaatsen van mijn bestelling geen rare dingen tegengekomen en de communicatie rondom de bestelling was helder. Prima webshop dus!
Netjes verpakt; geen overbodig verpakkingsmateriaal gebruikt, ook niet te weinig. Afgeleverd op het afgesproken moment (volgende werkdag).