Plugin-Batterij.nl – plug-in thuisbatterijen

Plug-in batterijen  |  Marstek  |  Zendure  |  Anker Solix  |  Showroom Roden  |  Gratis advies

9,9/10 klantbeoordeling   ·   Officieel reseller   ·   10 jaar garantie   ·   Geen installateur nodig

Wie zijn wij?

Plugin-Batterij.nl is opgericht door Jelmer de Jong en Jakob Jan Dijksterhuis — twee specialisten met een achtergrond in zonne-energie. We zagen hoe sterk de vraag naar betaalbare thuisopslag groeide en hoe weinig specialisten er waren.

Wij zijn specialisten die dagelijks bezig zijn met één ding: jou helpen om meer te doen met je eigen zonnestroom. Als een batterij in jouw situatie nog niet terugverdient, zeggen we dat gewoon.

Bedrijfspand Plugin-Batterij.nl in Roden

Plug-in batterij: stekker erin, app installeren en klaar

Zendure SolarFlow plug-in batterij thuis

Met een plug-in batterij sla je je eigen zonnestroom op om die later zelf te gebruiken. Geen installateur nodig — stekker in het stopcontact, app instellen en klaar. In ons assortiment vind je uitsluitend bewezen merken:

• Zendure – Hoogste rendement, modulair
  • Marstek – Bestseller, uitstekende prijs-kwaliteit
  • Anker Solix – Hoog vermogen, premium kwaliteit

Van alle merken zijn wij officieel reseller — je hebt altijd de volledige fabrieksgarantie, tot wel 10 jaar.

9,9/10 – eerlijk advies en persoonlijke service

Met een klantbeoordeling van 9,9 uit 10 mogen we trots zijn op onze aanpak

Vragen voor of na aankoop? We helpen je via telefoon, e-mail of WhatsApp. Ook als de installatie niet meteen lukt, staan we klaar. Wil je de batterijen liever eerst zelf zien? Onze showroom in Roden is open op afspraak.

Team Plugin-Batterij.nl

Contact & showroom

Plugin-Batterij.nl

1e Energieweg 8, 9301 LK Roden
+31 (0)50 800 32 80
info@plugin-batterij.nl
WhatsApp  |  plugin-batterij.nl

KVK: 88118797  |  BTW: NL864509108B01

Openingstijden showroom (op afspraak)

Maandag t/m vrijdag: 10:00 – 17:00
Zaterdag & zondag: gesloten

Scorekaart voor Plugin-Batterij.nl

Deze winkel is minder dan 1 jaar bekend bij Tweakers.

Pricewatch statistieken

Prijsvermeldingen 16 producten, 3 unsorted producten
Prijsindex Nederland 99,7 (0,3% onder gemiddeld)
Prijsindex België 100,1 (0,1% boven gemiddeld)