Gebruikers over webshop Redable.be
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenHet verkijgen van de offerte verliep snel en vlot, de afhandeling en verzending gebeurden op tijd.
VerzendingDe artikelen werden goed verpakt, de afhandeling en verzending gebeurden op tijd.
KlantenserviceGoed contact met de klantendienst, ook de opvolging na de offerte was in orde.
Beste karoliendg,
Redable
AlgemeenNiet van de goedkoopste, wij hadden een bepaald type printer dringend nodig ter vervanging van onze oude die zogoed als nergens verkrijgbaar was. Dus waren wij genoodzaakt deze te bestellen bij 1 van de 2 beschikbare shops die wij gevonden hebben, waarvan Redable de goedkoopste was .. maar dan ook niet echt goedkoop aangezien de prijs meer dan dubbel zo duur was dan wat normaal de printer 6 jaar als standaardprijs heeft gekost.
VerzendingAls je als shop aangeeft dat je met DHL verzend binnen België en vervolgens dit pakket toch aan Bpost wordt overgegeven, verzend dan gewoon ineens met Bpost binnen België. Dit geeft minder problemen en verminderd ook de CO2 uitstoot !!
Beste MPIU8686,
Goed om te lezen dat je tevreden bent over onze service.
We zullen je feedback verder verwerken, zodat we hier van kunnen leren
We wensen je graag veel plezier met je aankoop!
Redable
AlgemeenIk had een Ubiquiti switch gekocht samen met een patchkabel. Alles liep vrij vlot en de producten zijn van degelijke kwaliteit. De producten waren ook goed beschermd zodat er niks stuk zou gaan in transport.
VerzendingIk had mijn bestelling geplaatst op een Donderdag en Redable vermeldde dat het de volgende dag geleverd zou worden. Ik had de dag nadien enkel mijn patchkabel ontvangen en pas Dinsdag had ik mijn switch ontvangen. Vertraging kan natuurlijk bij iedereen overkomen en op het einde van de dag heb ik alles goed ontvangen.
Beste Smile249,
Redable
AlgemeenKabel besteld dat enkel zij in stock hadden. Zoals beloofd werd het de volgende dag geleverd (in België).
VerzendingDe verzending was via DPD. De tracking van DPD was niet correct en gaf niet aan dat het op de dag na bestelling ging toekomen maar dat ligt niet aan Redable. Verbazingwekkend was de levering toch nog op tijd geleverd door DPD.
Beste _Lucid_,
Redable
AlgemeenWederom bij Redable besteld, maar nu voor onze vestiging in België.
Bestellen was zoals steeds een fluitje van een cent. Ruime keuze, goede voorraad en scherpe prijzen.
Wat ik zeer sterk apprecieer was de levering de volgende dag. Verzending was zeer snel en product was heel goed verpakt. Mijn oprechte dank aan Redable.
KlantenserviceBij mijn aankoop had ik een paar vraagjes die ze snel beantwoorden. Dus klantenservice is schitterend.
Beste PMaarsen,