Luna-Time.nl

Gebruikers over webshop Luna-Time.nl

Een Garmin horloge gekocht.
Scherp geprijsde, duidelijke website.
Snelle, netjes verpakte verzending zoals het hoort.
Graag tot weerziens.

Zeer snelle verzending welke prima en netjes verpakt was waarvoor dank

Garmin Watch bij ze gekocht. Scherpe prijs hier via de Pricewatch. Betalen kon gewoon via iDeal ondanks dat het bedrijf niet in nederland gevestigd is.
Netjes verpakt verzonden.

De door hun gekozen pakketbezorger8 was helaas wel zo'n B-merk en geen DHL of PostNL, dus de pakketpunten die ik kon selecteren om thuisbezorging te voorkomen waren verder weg, en uiteindelijk negeerden ze doodleuk dat ik het op een pakketpunt wilde hebben en bezorgden ze het alsnog thuis.

Ik ben tijdens black friday, een horloge gekocht op de webshop. Deze webshop heeft erg scherpe prijzen en goede service.

De verzending was tijdens black friday week binnen enkele dagen in huis.

Goede klantenservice, geen problemen verder gehad. Dus niet veel contact gehad.

Bij deze webshop een Garmin horloge gekocht in de black-friday periode maar de bestelling is binnen 3 dagen geleverd exclusief het weekend.
Procuct werd na het weekend verpakt en verzonden
Prima web shop met scherpe prijzen

Product wat netjes verpakt en Fedex heeft het pakket netjes afgeleverd.

Hoewel we niet vaak bij bedrijven buiten Nederland bestellen waren reviews doorslaggevend. Ook het feit dat het product elders moeilijk verkrijgbaar was speelde mee.

De verzending verliep goed en het product was heel goed verpakt.

Garmin sporthorloge online gekocht aan zeer voordelige prijs t.o.v. andere webshops en zeker stuk lager dan officiële prijs.

De verzending liet wat langer op zich wachten dan wat we gewoon zijn bij andere online shops, maar bij de bestelling stond er wel een leveringstermijn bij vermeld. Die werd heel nauwkeurig opgevolgd. De levering ontvangen op de data die bij bestelling vermeld stonden. Je moet gewoon paar dagen meer geduld hebben om aan de slag te gaan met de aankoop.

Werkt allemaal heel soepel, en ik heb mijn bestelling ook in perfecte staat gekregen. Ik helemaal niks aan te merken.

Levering was geleverd binnen aangegeven tijd, het pakketje was ook in een goede staat.

Ik kreeg heel duidelijk aangegeven hoe het met mijn bestelling ging, wanneer hij was afgegeven, en wanneer hij eerst bezorgd. Duidelijke communicatie.

Zeer goede ervaring, bestellen en betelen verliep correct. had het verkeerde lever adres ingegeven, dit was snel opgelost via mail, dus zeer tevreden.

Dit lag aan GLS, ze konden mijn adres niet vinden.

Goede Service, probleem met bestelling was snel opgelost. (snelle reactie op mails)

Was eerlijk gezegd wat huiverig om hier te bestellen. Veel reviews gepost door account van 1 dag oud, met maar 1 review. Klopt dat wel? Voor de zekerheid dus maar met creditcard besteld. Maar.... Niks te klagen. Garmin Fenix 8 gewoon keurig netjes geleverd, en dat voor 100 euro minder dan de prijzen elders. Top!

Duurde wat langer dan tegenwoordig gebruikelijk, maar dat ston er vooraf ook gewoon bij. Wel netjes een track and trace code gekregen. Bezorger hier had helaas alleen bedacht dat hij het pakket ook zonder mijn toestemming wel mocht achterlaten. Gelukkig is dat goed afgelopen.

Ik kon gelukkig met iDeal betalen waardoor het niet ingewikkeld was om te betalen en de betaling snel geregeld was.

Het duurde iets langer omdat het vanuit het buitenland komt.

Ik werd netjes geholpen en netjes te woord gestaan.
Op mijn mail werd snel geantwoord.

Mooie Garmin watch besteld tegen een goede prijs. Erg blij met het horloge. Bevestigings mail ontvangen van de bestelling, deze was duidelijk.

werd geleverd binnen de beloofde tijd, product is goed aangekomen.

Contact met klanten service verliep goed per mail. Telefonisch lastig te bereiken, dus per mail geregeld.

Goede informatie gekregen. Product netjes geleverd en optijd. Voldoet aan de verwachtingen. Mails waren duidelijk.

Product werkt naar verwachting. Ziet er allemaal goed uit. Netjes geleverd

Geen contact gehad. De standaard mails waren duidelijk en voldoende

De smartwatch was hier ruim 100 euro goedkoper dan bij andere webshops. En eerdere ervaringen met SAR waren goed. Ben alleen benieuwd hoe garantieverplichtingen afgehandeld worden omdat ze in het buitenland zitten maar dat is afwachten of het nodig wordt.

Voor verzending vanuit het buitenland kan het niet sneller. Prima

Ik heb een sporthorloge bij deze winkel besteld. Bestellen en afrekenen ging prima, website werkt vlot en zonder problemen. Ook prettig dat ik met Paypal kon betalen.

Helaas was er daarna geen communicatie. Ondanks dat ik mijn e-mailadres correct had ingevuld (dit check ik altijd), ontving ik geen bevestiging van mijn bestelling. Een verzendbevestiging kreeg ik ook niet. Een reactie op mijn informatieverzoek hierover heb ik eveneens niet ontvangen. Gelukkig vond ik in Paypal een uitgebreide ontvangstbevestiging met ordernummer, waarmee ik de zending kon volgen. Wellicht stuurt Luna Time hierom aan Paypalbetalers bewust geen bevestigingen per e-mail, maar dat staat dan nergens duidelijk vermeld.

Al met al tevreden over nakomen van bezorgtermijn en prijs en kwaliteit van het product. Communicatie had beter gekund; nu vroeg ik me de eerste uren na mijn bestelling af of het wel goed was gegaan. Bovendien is het wel zo netjes om te reageren op een informatieverzoek van een klant.

Bezorging stond vermeld als 1-3 dagen na bestellen. Op zaterdag besteld, woensdag ontvangen. Luna Time vermeldt op de website keurig dat ze in het weekend geen bestellingen verzenden, dus tijdig bezorgd. Verpakking was minimaal, wat milieutechnisch prima is. Product had tijdens transport geen extra fysieke bescherming nodig.

Geen reactie op informatieverzoek over bevestigen en verzenden van bestelling.

Goede scherpe prijs voor de Garmin die je elders niet gaat vinden, snelle verzending en duidelijke communicatie

Levering via GLS was precies zoals vooraf aangegeven qua doorlooptijd

Luna-Time.nl gevonden tijdens het zoeken naar een Garmin watch aan de beste prijs. Zij waren ruimschoots de goedkoopste.
Product conform aan de aanbieding.

Goede communicatie over verzending.
Verzending is snel.
Goede en veilige verpakking.

Garmin Epix pro besteld
Eerst wat info ingewonnen via hun website, ik werd hier zeer snel en vriendelijk geholpen (via mail)
Bestelling verliep vlot en de levering snel, dus allemaal super.
Product (garmin epix pro) was/is gekend en kan ik alleen maar aanraden.
Zeer Goede ervaring

snelle verzending en binnen de afgesproken termijn , ging dus supervlot

zeer snelle antwoorden op mijn vragen via mail
correcte afhandeling

Bieden goede prijzen voor Garmin horloges.
Binnen een paar werkdagen geleverd, en zonder problemen aangepast om te laten leveren in pakketautomaat.

Het bestelde horloge keurig binnen de daarvoor opgegeven tijd ontvangen.

Geweldige prijs voor Garmin horloge , alles verliep soepel
Ook nadat de betaling met creditcard mislukte

Voor een hele goeie prijs een Garmin 7X Pro Solar Sapphire gekocht bij deze site. Kreeg hem na 4 werkdagen binnen. Heel tevreden mee!!

Prima levering. Ze hadden hem bij mij achter in het schuurtje neergelegd.

Scorekaart voor Luna-Time.nl