Luna-Time.nl

Gebruikers over webshop Luna-Time.nl

Ik heb het Garmin Fenix 8 Titanium horloge besteld voor €959, een prijs die ik nergens anders lager heb kunnen vinden. Na wat rondkijken op Tweakers bleek dat ik niet de enige ben – meerdere Tweakers lijken dit horloge ook via deze webshop te hebben aangeschaft, wat vertrouwen gaf in de betrouwbaarheid van de aanbieder. De communicatie vanuit de webshop was uitstekend: ik werd tijdens het hele bestel- en verzendproces goed en duidelijk op de hoogte gehouden. Al met al een zeer positieve ervaring met deze webshop.

Ik was op zoek naar de Garmin Fenix 7 pro solar met sapphire glas en die was in NL nergens meer verkrijgbaar. Maar bij Luna Time dus wel. Bestelproces ging uitstekend, duidelijke info, no nonsens prima voor elkaar. Gaf wel vertrouwen, wat ook wel nodig is als je een dergelijke aankoop online wil doen.

Helaas werd de bezorging door GLS uitgevoerd. De bezorgster zelf was prima, heel aardig en correct. Alleen de communicatie over het levermoment van GLS is waardeloos.

Garmin titanium watch besteld voor 959 euro, wat ik nergens ander goedkoper kon vinden. Op de website werd vermeld dat het 7 werkdagen zou duren en overal netjes van op de hoogte gehouden. Prima webshop erg duidelijk in communicatie.

Verstuurd via GLS. wat een koekebakkers zijn dit. Via de tracking zou het tussen 08:00 en 10:00 bezorgd worden, om 14:00 stond het nog steeds onderweg met die tijden. Daarna een update, wederom in het verleden. Uiteindelijk na 17:00 geleverd, niet grappig met je 959 euro horloge. Tuurlijk heeft GLS geen communicatie, geen telefoonummer, want waarom zou je met ontvangers communiceren?

Garmin horloge gekocht voor gunstige prijs. Werd snel verzonden. Werd eerder bezorgd dan verwacht. Goed te volgen via tracking code. Ik raad deze webshop aan!

De bestelling werd snel geleverd, goed online te volgen. Aardige bezorger

Goede service aan een heel scherpe prijs! Product voldoet aan de verwachtingen. Correcte leveringstijd. Heel tevreden over.

Het product was goed verpakt en werd goed afgeleverd. Het product zat in een dubbele verpakking.

Het is een duidelijke site met een goede omschrijving van het product, de prijs en de te verwachte levertijd. Vooraf 2x een mail gestuurd met vragen. Hierop is snel en goed gereageerd door Luna-TIme.nl. Ook de bestelling plaatsen ging eenvoudig en goed.

Ik ben goed op de hoogte gehouden over de voortgang van de levering.

Zoals eerder gemeld heb ik vooraf 2x mail contact gehad en is snel en goed gereageerd.

Prima webshop met goede prijzen, Garmin horloge gekocht voor lagere prijs dan andere webshops, alles in orde en snel bezorgd

Relatief snel bezorgd, duurt een paar dagen, maar is logisch ivm locatie van de winkel

Prima webshop en mijn Garmin horloge was een stuk goedkoper dan bij andere shops. Ik kon eenvoudig de bestelling plaatsen en werd netjes op de hoogte gehouden.

Zoals vooraf bekend werd gemaakt, duurt het enkele dagen voordat je het pakketje ontvangt. Ik heb het horloge binnen de gestelde termijn netjes binnengekregen via GSL.

Was binnen een 6-tal dagen met GLS geleverd vanuit Duitsland. Tracking buiten Nederland is waardeloos.

Product, Garmin Fenix 8 Saphire, is prachtig, vandaar nog een voldoende.

Kies niet voor GLS als verzendpartij als het kan.

Pakket van Euro 900,- door GLS gewoon voor de deur gezet. Dit zonder neerzet toestemming. Klacht ingedient bij GLS; standaard reactie dat ze het opnemen met de bezorger. Ook hierover email gestuurd naar Luna Time zonder reactie hun kant.

Verzending wel wat verlaat door Goede Vrijdag en Pasen, maar die conclusie moet je dan wel zelf trekken.

Geen reactie op van Luna Time over klacht mbt GLS.

Licht sceptsich door de sterk lagere prijs toch een Garmin Fenix 8 gekocht.

Was binnen een 5-tal dagen met GLS geleverd vanuit Duitsland. Tracking buiten België was waardeloos, eens in België kan ik het pakket wel volgen.

Tracking niet voldoende, pakket was licht beschadigd aan de buitenkant.

Sporthorloge dat ik zocht tegen een goede prijs en snel geleverd. Voldoet aan de verwachting.

De status van GLS buiten Nederland was niet inzichtelijk, maar de communicatie vanuit Luna-Time was goed.

Ik was in eerste instantie wat sceptisch over Luna Time, omdat ik de webshop niet kende. Toch besloot ik na het lezen van de positieve reviews op Tweakers en door de zeer scherpe prijs om de Garmin Frontier 7X Solar Sapphire daar te bestellen.

De verpakking was netjes: een gesealde doos met daarin het horloge, dat er helemaal nieuw en onbeschadigd uitzag. Inmiddels draag ik het horloge dagelijks en ik ben er ontzettend tevreden mee.

Voor deze review ontvang ik een kleine vergoeding van €5,-, maar eerlijk gezegd had ik deze ook zonder beloning geschreven. Luna Time komt op mij over als een betrouwbare webshop met scherpe prijzen. Ik heb geen contact hoeven opnemen met de klantenservice, dus daar kan ik helaas geen oordeel over vellen.

Al met al zeker een aanrader als je op zoek bent naar een goede deal op een horloge

De levering werd aangegeven als 1-3 werkdagen, maar het duurde uiteindelijk 4 werkdagen voordat het pakket er was. Wel kreeg ik gedurende het proces keurig updates via DPD, wat het wachten iets draaglijker maakte.

Goede prijs, vlotte levering van de Fenix 7 pro.

Ze doen wat ze beloven, nu maar eens gaan testen.

Vlotte levering door GLS. Heldere communicatie vanuit Luna time en GLS

Was licht sceptisch door de lage prijzen en de naam van de website (geen gevestigde naam), maar eigenlijk ook wel meteen overstag door de positieve reviews op Tweakers. Zelf ook louter goede ervaringen ermee. Snelle verzendwijze vanuit Duitsland en alles was keurig verpakt.

Zoals in de korte toelichtingen beschreven; snelle verzendwijze vanuit Duitsland en alles was keurig verpakt.

De prijs van Garmin Fenix 8 was aanzienlijk goedkoper bij Luna-Time en de bestelling liep vlekkeloos. Netjes een bevestiging en factuur van de bestelling gekregen en binnen 2 dagen in huis ondanks dat het product uit Duitsland moest komen.

Product was binnen 2 werkdagen via GLS in huis ondanks dat het product uit Duitsland moest komen.

Garmin Epix Pro Gen 2 47mm gekocht bij Luna Times online.
Makkelijk betaald via credit card. Binnen 5 dagen was horloge binnen. Raad het bedrijf aan.
Koop zeker weer bij Luna Times als ik weer wat nodig zal hebben.

Het horloge was snel geleverd. Binnen vijf werkdagen heb ik het ontvangen.

Ik heb een venu 3s garmin horloge besteld via deze site. De prijs was aanzienlijk lager dan op andere websites. Ik kreeg het product binnen een dag opgestuurd vanuit Duitsland, waardoor ik de bestelling in twee dagen in huis had. Product is ook helemaal naar tevredenheid.

Bestelling was in een aantal dagen vanuit Duitsland in huis.

Nog geen ervaring met de klantenservice, omdat alles nog naar wens is. Wel heel tevreden over de snelheid van het sturen van het product en de factuur.

Het is een buitenlandse website. Dat wordt ook duidelijk aangegevn op hun site. Ze geven ook duidelijk aan dat daardoor de levering enkele werkdagen duurt. Van het gehele proces van bestelling, verzending en voortgang word je keurig op de hoogt5e gehouden. Kortom; zeer duidelijk en transparant.

Vlot en netjes. Goed verpakt en geleevrd door een keurige jongeman van het keoriersbedrijf.

Garmin Epix Pro 2 Sapphire bij Luna Time besteld omdat ze de goedkoopste waren. Op tijd geleverd zoals aangegeven.

Verzending via GLS, goed te volgen via track en trace

Ik kende Luna-Time niet maar de eerdere reviews waren positief en de Epix Pro Gen 2 Sapphire was hier scherp geprijsd dus deze besteld. Kan niet anders zeggen dan dat ik dik tevreden ben over de afhandeling van de bestelling en de kwaliteit van het geleverde product!

Je krijgt verzendbevestiging en kan volgen waar het pakketje zich bevindt. Binnen een paar dagen geleverd zoals beloofd, helemaal prima!

Scorekaart voor Luna-Time.nl