Gebruikers over webshop Uw Game Specialist
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenUitermate uitstekende ervaring gehad met de klantenservice. Goed bereikbaar rond het middaguur. Snel en vriendelijk te woord gestaan en het probleem waarmee ik zat werd ik direct mee geholpen.
KlantenserviceUitermate uitstekende ervaring gehad met de klantenservice. Goed bereikbaar rond het middaguur. Snel en vriendelijk te woord gestaan en het probleem waarmee ik zat werd ik direct mee geholpen.
AlgemeenZoals het hoort kon ik mijn bestelling afrekenen met creditcard en had ik het dr volgende dag in huis. Je moet wel goed per product kijken wat de levertijd is van een artikel.
De eerste keer dat ik iets bestelt heb hier en uiterst tevreden.
Probleem bij het plaatsen van de order omdat het niet goedgekeurd was bij de creditcardmaatschappij. Toch eerst even contact met de webshop als er niks verkeerd was en het niet ineens dubbel werd afgeschreven. Gelukkig lag het bij de bank.
AlgemeenOnlangs heb ik een fantastische Acer Predator gaming-pc gekocht en mijn ervaring was geweldig. De Predator Orion X 950 heeft mijn verwachtingen overtroffen, zowel in prestaties als in design., mede dankzij de indrukwekkende specificaties zoals de Intel Core i9-13900KS en de NVIDIA GeForce RTX 4090, die mijn gaming-ervaring gaan helpen!
Mijn ervaring met de webshop was prima. Hier zijn enkele aspecten die mijn winkelervaring verbeterden:
Het bestelproces was duidelijk en snel. Van het selecteren van mijn product tot het afrekenen, elke stap was probleemloos. De site vereiste geen onnodige informatie, waardoor ik mijn bestelling in een mum van tijd kon plaatsen. Voordat ik mijn aankoop deed, had ik een paar vragen over de specificaties van de PC en de beschikbaarheid. De klantenservice reageerde snel en deskundig op mijn vragen. De medewerker stond mij goed te woord en verder geen bijzonderheden hierover te zeggen.
Wat mijn beslissing uiteindelijk bezegelde, was een kortingscode van 100 euro die ik kon toepassen op mijn aankoop. Deze korting maakte de toch al aantrekkelijke deal nog beter, en gaf me dat extra zetje om tot aanschaf over te gaan.
De levering was sneller dan verwacht en verliep vlekkeloos. De PC arriveerde goed verpakt en in goede staat. (Is nog wel is moeilijk bij de vervoerders) Ik werd continu op de hoogte gehouden van de status van mijn track en trace.
Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent en tot een volgende keer
AlgemeenVoor aankoop contact opgenomen voor wat advies. Hierin werd ik duidelijk en netjes geholpen.
De dag erna een bestelling geplaats. Betaling ging makkelijk. Paket netjes ontvangen.
Hier een tevreden klant.
Het paket goed ontvangen. Het was netjes en stevig verpakt.
KlantenserviceVoor de aankoop heb ik eerst informatie opgevraagd en kreeg duidelijk en snel een antwoord.
AlgemeenLet op de overige (positive reviews), dit zijn grotendeels alleen accounts die de review op dezelfde dag schrijven als de account activatie en vervolgens niets meer op tweakers doen.
Ik vond het bestelproces prima, mooie site en snelle communicatie. Maar dan blijft het stil, geen updates over verzending (wel direct geld afschrijven maar niets versturen).
Ik heb de bestelling geannuleerd, maar moest dagen wachten op mijn geld. Zou vrijdag komen, uiterlijk maandag, dan dinsdag, uiterlijk woensdag. Uiteindelijk heb ik het binnen. Ik zou hier nooit meer iets bestellen.
Update:
Na deze review heb ik alsnog met betaling achteraf een kaart besteld. Dit ging zoals het hoort, binnen 24 uur had ik de kaart in huis. Als dit voortaan ook bij de eerste bestelling zo gaat, dan geef ik 5 sterren.
Er stond duidelijk voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden. Niet dus. Betalen gaat heel snel, ze schrijven het bedrag nog voor verzending van je rekening maar dan blijft het stil. Ik denk dat het dropshippers zijn, ze hebben zelf geen voorraad maar bestellen direct bij de leverancier, wat jij als consument financiert. Ik heb de betaling geannuleerd.
KlantenserviceZe zijn wel vriendelijk maar reageren niet of heel traag op email. Beloftes die ze maken komen ze niet na.
Update:
Na deze review hebben uit coulance de optie gekregen om alsnog de kaart te kopen. Dit ging soepel. Hele vriendelijke hulp vanuit de klantenservice.
Goedemiddag,
Bedankt voor uw review! Gelukkig is het artikel alsnog geleverd. Mijn excuses dat het zo is gelopen en hopen op volgende keer een betere ervaring.
Iddo
AlgemeenMijn recente aankoopervaring bij UGS was zeer prettig. De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor ik snel en gemakkelijk kon vinden wat ik zocht. Het assortiment is uitgebreid, vooral als je op zoek bent naar elektronica, computeronderdelen of gaming gerelateerde producten. De zoekfunctie en de filteropties werkten prima, waardoor ik snel mijn gewenste producten kon vinden.
VerzendingDe levering was snel. Ik plaatste mijn bestelling op een dinsdagmiddag en ontving mijn pakket al op woensdag. De verzendkosten waren redelijk, en ik kreeg de mogelijkheid om mijn pakket te volgen via de track-and-trace code die ik per e-mail ontving.
Klantenservicek had een vraag over de compatibiliteit van de grafische kaart met mijn huidige setup, dus ik besloot contact op te nemen met de klantenservice. De medewerker die ik sprak was vriendelijk, deskundig en gaf me een duidelijk en bruikbaar advies. Het was fijn om te merken dat ze echt verstand hadden van de producten die ze verkopen.
AlgemeenPlaystation VR2 in de promo gekocht bij de webshop. Het product werd volgende dag na het weekend geleverd.
VerzendingSnel verzonden en niet in een te grote doos verstuurd. Wel goed opgevuld en sterk.
KlantenserviceIn het weekend even contact gehad of er ook op maandag werd geleverd. Gelukkig reactie gehad en ook maandag geleverd.
AlgemeenXbox series s bestelt en dit artikel de volgende dag bezorgd. Heel erg blij mee!
VerzendingZoals beschreven werd de xbox dezelfde dag verzonden en de volgende dag bezorgd. Geen opmerkingen.
AlgemeenIk heb bij uw game specialist gewinkeld en ik kan niet anders dan mijn enthousiasme delen! Het assortiment aan games is indrukwekkend en biedt iets voor elke gamer, van casual spelers tot hardcore fanatiekelingen. De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor het vinden en bestellen van mijn favoriete spellen een fluitje van een cent was. Ook kon ik met mijn In3 betaalmethode betalen.
Bovendien waardeer ik de regelmatige aanbiedingen en kortingen die ze hebben
Pakket zomaar in goede staaat aangekomen.. Dit blijft lastig voor postnl helaas
KlantenserviceEen klein verbeterpunt zou zijn dat de reactiesnelheid van de mails naar de game specialist iets sneller kan. Een snelle en directe terugkoppeling zou de ervaring nog beter maken, vooral voor klanten met specifieke vragen of problemen. Gelukkig was de discord support een oplossing.
AlgemeenOnlangs een bestelling gemaakt bij deze webshop. De website was overzichtelijk en verder oke. Het bestellen verliep invodig en snel
VerzendingProduct was goed verpakt, was niet een onnozele grote doos voor het kleine product dat ik besteld had. Bij het thuis komen lag het product in mijn brievenbus eerder dan aangegeven.
KlantenserviceHad een bepaalde vraag over het product of deze ook in andere maten tevinden was hierbij konden ze mij voorzien van een goed antwoord waar ik tevreden mee was. geen onaangename ervaring. belde en kreeg een mooi antwoord
AlgemeenAantal dagen geleden een Bureaustoel besteld. Was door omstandigheden een vertraging in de levering en verzending vanuit het bedrijf. Dit is naar mijn mening perfect opgelost vanuit Uwgamespecialist.
Tijdje langer moeten wachten maar uiteindelijk toch mijn stoel gekregen waar ik zeer tevreden over ben. Zit lekker en kwaliteit is goed. Zou deze zeker aanraden.
Waren wat kleine problemen door onvoorziene omstandigheden waardoor mijn bestelling vertraagd was. Dit is na enkele dagen naar alle redelijkheid goed en professioneel opgelost en ben zeer tevreden over de afhandeling!
Uiteindelijk wat later binnen gekregen maar is een top stoel en ben er heel tevreden over. Hij zit lekker.
AlgemeenUitermate tevreden over de snelheid van de levering van de graphic card 4070 Super. Heel erg tevreden met het merk gigabyte en binnenkort mijn processor uitbreiden.
Verzending4060 volgende werkdag geleverd door UPS Expres. Nu nog installeren en ready
AlgemeenPerongeluk bij de webshop een azerty toetsenbord gekocht maar daar had ik natuurlijk niet zoveel aan als hollander. Het werd niet verstuurd en werd eerst gebeld of het inderdaad klopte. Ze denken echt met je mee en dat scheelde wij een hoop rompslomp.
VerzendingOndanks dat ik het verkeerde keyboard gad bestelt werd hij alsnog dezelfde dag verzonden en dan de juiste. Helaas kwam het wel met DHL en hier heb ik zelf wat mindere ervaring mee.
KlantenserviceOpgebeld omdat ik een Azerty toetsenbord had bestelt maar dit was als Hollander niet de bedoeling. Snel een alternatief kunnen kiezen en werd nog gelijk verstuurd.
AlgemeenMijn ervaring met het bestellen bij uw Game Specialist overtrof de verwachtingen, vooral gezien de drukke met vakantiegeld periode waarin ik mijn bestelling plaatste. Wel moest ik even goed kijken wat de levertijd is per artikel. Dit is namelijk verschillend per artikel en dit klopt nog niet helemaal. Hier heb ik ook nog even over gebeld. Mijn bestelling werd binnen 48 uur geleverd.
VerzendingDe playstation 5 slim werd binnen de beloofde levertermijn geleverd.
KlantenserviceEven een telefoontje gepleegd over het artikel is dit werkelijk op voorraad was en het direct verzonden kon worden.
AlgemeenIk heb onlangs de Inno3D GeForce RTX 4080 Super gekocht bij Uw Game Specialist, en ik ben ontzettend tevreden met mijn aankoop. De grafische kaart levert ongeëvenaarde prestaties, waardoor gamen op ultra-instellingen een moeiteloze ervaring is.
VerzendingHet pakket werd snel geleverd volgens hun belofte bij deze kaart. Alleen de communicatie met de track en trace code mag iets duidelijker. Maar verder was alles naar wens. Tipje voor de volgende keer.
AlgemeenTip van de dag, bestel bij uwgamspecialist alleen via Klarna en vergeet dan niet te betalen. Want als je met Ideal betaal en er gaat wat fout dan moet je erg lang wachten op je geld.
Mijn bestelling werd geannuleerd nadat er werd gezegd dat er een defect was met de kaart. Persoonlijk denk ik dat er een foutje was in de prijs, die was 1 dag 80 euro lager dan alle andere verkopers. Ik dacht snel toe te slaan voor een mooie prijs echter heeft het me bijna een maand gekost (vanaf de besteldag) om mijn geld terug te krijgen. Na mijn bestelling 4 dagen gewacht toen niks vernomen over de verzending (terwijl er op de website stond vandaag besteld morgen bezorgd). Klantenservice (Jeroen) heeft toen gekeken en gaf aan dat er een defect was met de videokaart (coilwinding). Om deze reden is de bestelling geannuleerd, volgende levering zou te lang duren. Dus ik zou mijn geld terug krijgen na 10 dagen. Anders moest ik zelf even bellen. Na 10 dagen gebeld toen werd het handmatig overgemaakt zou max 2 dagen duren. Nog een keer gebeld toen is het nog een keer gecheckt maar was het toch echt overgemaakt dus of ik nog 2 dagen kon wachten en kijken.
Nu is het geld eindelijk teruggestort.
Product is nooit verzonden moest wel zelf achter de bestelling aan omdat ik na 4 werkdagen nul communicatie vanuit de verkoper kreeg.
KlantenserviceIk geef 3 sterren en dat is puur omdat het vriendelijke mensen zijn iig Jeroen die ik meerdere keren gesproken heb. Alleen vind ik het niet netjes hoelang het duurde voordat het eindelijk opgelost was.
Hé, vervelend dat het zo gelopen is! Zou je mij een mail willen sturen naar: info@uwgamespecialist.nl
Dan kan ik nog even kijken of ik je nog ergens mee kan helpen.
Jeroen
AlgemeenHelaas zijn de beloftes op de website over levering de volgende dag bij bestelling voor 16:00 uur vals. Bij mij duurde de levering bijna een week. Niet aan te raden om hier te winkelen als je een snelle, betrouwbare levering wilt.
VerzendingHelaas zijn de beloftes op de website over levering de volgende dag bij bestelling voor 16:00 uur vals. Bij mij duurde de levering bijna een week
KlantenserviceVragen aan de klantenondersteuning via e-mail worden niet tijdig beantwoord. Discord-ondersteuning kwam aanvankelijk op het juiste moment, maar verdere vragen bleven onbeantwoord
Dan kan ik nog even kijken of ik je nog ergens mee kan helpen.
Jeroen
AlgemeenIk heb een nieuwe Sony-headset elite gekocht. Produkt de volgende dag geleverd. Ze waren destijds ook de goedkoopste
VerzendingProduct de volgende dag in huis zoals werd aangegeven. Mooi herkenbaar tape en netjes ingepakt.
AlgemeenTLDR/TLNL: Op de site stond dat het artikel leverbaar was, maar dat was het niet. Geen communicatie naar klant.
Via Tweakers bij uw game specialist terecht gekomen voor de laagste prijs. Ook stond de zaak goed aangeschreven. En het product kon binnen 1 werkdag geleverd worden als je vóór 16:00 uur besteld.
Dus vrijdag rond 12:30uur besteld en betaald met iDeal. Netjes een (automatisch) bevestiging-, orderbevestiging- en "bestelling wordt binnenkort aan je verzonden" email gekregen. En nu afwachten..
Maandag niks, geen email, geen bericht. Dus ik geef ze nog tot dinsdag 12:00 uur.
Dinsdag een email naar de klantenservice verstuurd om 15:39 uur. Die dag niets ontvangen.
Woensdag nog altijd geen Track en trace of antwoord op mijn email. Dus nog een email gestuurd, maar ook naar info (12:59 uur). Die dag weer niets ontvangen.
Donderdag werd het mij te gortig en heb ik ze maar gebeld. Jeroen gaf aan dat het artikel niet meer leverbaar was (EOL). Dus heb ik de bestelling geannuleerd.
Vrijdag kreeg ik het geld terug.
Vrijdag besteld, wel email ontvangen. Maandag niks, Dinsdag email gestuurd, geen antwoord gekregen. Woensdag nog een email gestuurd, geen antwoord gekregen, donderdag gebeld wel antwoord gekregen, bestelling geannuleerd.
Al met al geen aanrader. Werk uw website bij en communiceer naar uw klant als er iets wijzigt. Het klinkt simpel.
Hé! Heel vervelend dat je een slechte ervaring met ons hebt gehad! Allereerst mijn excuses hiervoor!
Zou je mij een e-mail willen sturen naar: info@uwgamespecialist.nl dan kan ik eventueel even kijken wat ik nog voor je kan doen.
AlgemeenTLDR:
UwGameSpecialist belooft voorraad en snelle levering, maar heeft hier zelf geen goede controle over. Wanneer er een probleem is, worden mails niet beantwoord en moet je er zelf achteraan bellen.
Het complete verhaal:
Voor een nieuwe desktop build heb ik een 4080 super videokaart besteld bij UwGameSpecialist op dinsdag 21 mei. Op de webpagina stond dat deze binnen een dag geleverd zou worden en op voorraad is. Ik kreeg gelijk drie mails dat de bestelling en betaling gelukt is, daarna hoorde ik niets meer.
Dit vond ik vreemd en op vrijdag 24 mei heb ik opgebeld, maar er was jammer genoeg niemand aanwezig. Hierop heb ik een mail geschreven, zonder antwoord.
Op maandag 27 mei heb ik weer gebeld en te horen gekregen dat er intern uitgezocht moest worden of de videokaart op voorraad was.
Die middag kreeg ik te horen dat de videokaart niet op voorraad is en pas in het einde van de week mogelijk geleverd wordt. Op de website stond ondertussen de kaart nog steeds in voorraad, morgen in huis.
Wat ik mis is duidelijke communicatie rondom de voorraad en de levering. Het is niet leuk wanneer je moet wachten op een enkel onderdeel omdat een webwinkel niet transparant kan communiceren over de leverbaarheid van de producten.
Uiteindelijk heb ik via de mail de order geannuleerd en de videokaart besteld bij een webwinkel die wel binnen een dag kon leveren. Ook op die mail heb ik geen antwoord gekregen. Wel heb ik na meerdere keren bellen begrepen van de klantenservice dat de terugbetaling wordt geregeld, daar heb ik vertrouwen in.
Hier zijn ze nooit aan toegekomen, geen duidelijke communicatie hierover.
KlantenserviceDe klantenservice reageert niet op de mail maar wel netjes via de telefoon.
Hé! Heel vervelend dat dit niet goed is verlopen. Mijn excuses hiervoor!
Indien u ons nog een mail wil sturen naar: info@uwgamespecialist.nl dan kunnen we nog even kijken voor een tegemoetkoming.