Uw Game Specialist

Gebruikers over webshop Uw Game Specialist

Klantenservice: Score: 5

Na lang twijfelen over welke component (SSD) ik moest aanschaffen voor mijn pc, heb ik uiteindelijk besloten om contact op te nemen met Uw Game Specialist. Ik ben zeer goed geholpen en de persoon aan de telefoon was erg vriendelijk en behulpzaam! Na een duidelijke uitleg zijn we tot de conclusie gekomen dat ik de Samsung 980 Pro nodig had voor mijn desktop. Zo gezegd, zo gedaan, en heb ik mijn bestelling geplaatst via de uitstekend ontworpen website, die bovendien zeer gebruiksvriendelijk is. Het betalen verliep gemakkelijk en ik kreeg direct een e-mail waarin stond dat mijn bestelling ontvangen was.

Nadat de bestelling verzonden was, ontving ik de Track & Trace-code. De levering verliep ontzettend snel en het pakket was keurig verpakt! Het was duidelijk te zien dat er veel aandacht aan besteed was en dat het veilig en netjes verzonden werd.

Al met al verdient dit bedrijf 5 dikke sterren, omdat ze weten wat klantenservice inhoudt en uitstekende producten verkopen! U kunt er zeker van zijn dat u mij snel weer terug ziet!

Snelle service. Pakket is met aandacht verzonden en zo heb ik mijn product in goede orde ontvangen!

Klantenservice is echt top! Bellen of email contact verloopt soepel en verkoper antwoord mega snel!

Klantenservice: Score: 0

Goede website en duidelijk alles daar vermeld. Kwalitatieve producten voor een mooie prijs en daarnaast een mooie levertijd. Ik zou dit zeker aanraden!

Mooie snelle levering en het product was zoals was verwacht.

Klantenservice: Score: 5

Bestelling was snel en vlot geplaatst op de website van de verkoper, na het vergelijken van de prijs bij Uw Game Specialist en andere bedrijven kwam ik hier goedkoper uit. Transpiratie werd aangeboden en meer dan gekregen

Product kwam aan in een goeie verhouding originele verpakking verzend verpakking. Niet overdreven groot maar compact en goed beschermd verpakt.

Geen slechte ervaring met deze klantendienst, snelle reactie op vragen die werden gesteld, geen opmerkingen erover

Scorekaart voor Uw Game Specialist

Algemeen Score: 5
Verzending Score: 5
Klantenservice Score: 5

Deze winkel is minder dan 1 jaar bekend bij Tweakers.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren