Gebruikers over webshop Uw Game Specialist
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenIk had onlangs mijn gaming pc laten upgraden door Uw Game Specialist en ik moet zeggen dat ik buitengewoon tevreden ben met de service die ik heb ontvangen. Ik wilde mijn systeem toekomstbestendig maken en had besloten om over te stappen op DDR5-geheugen. Ik was echter een beetje nerveus over de installatie, aangezien het mijn eerste keer was dat ik met dit nieuwe type geheugen werkte.
De specialist was uiterst professioneel en nam de tijd om me door het hele proces te begeleiden. Ze hebben eerst gecontroleerd of mijn moederbord compatibel was met DDR5, en toen dat het geval bleek, gingen ze zorgvuldig aan de slag met de installatie. De aandacht voor detail was opmerkelijk; ze zorgden ervoor dat de modules correct in dual-channel modus werden geïnstalleerd, wat essentieel is voor optimale prestaties. De installatie verliep soepel en zonder problemen.
Na de installatie voerden ze enkele benchmarktests uit om te controleren of het geheugen correct functioneerde en of er geen fouten optraden. De prestatieverbetering was direct merkbaar. Games laden sneller, en multitasking gaat soepeler dan ooit tevoren.
Ik waardeer ook hoe ze me uitleg gaven over de instellingen in de BIOS om het maximale uit mijn nieuwe DDR5-geheugen te halen. Deze persoonlijke benadering en technische kennis hebben ervoor gezorgd dat ik nu met een gerust hart mijn games kan spelen, wetende dat mijn pc volledig geoptimaliseerd is.
AlgemeenDe bestelling is vlot verlopen
Order kon ik makkelijk plaatsen en de betaalmethodes waren erg uitgebreid
Weinig op aan te merken. Snel verzonden en geen klachten over.
AlgemeenIk heb onlangs een bestelling geplaatst bij Uw Game Specialist en over het algemeen ben ik tevreden met mijn ervaring. Toch zijn er een paar punten waar nog ruimte voor verbetering is, maar deze worden goedgemaakt door de positieve aspecten van hun service.
De website zelf is overzichtelijk en het aanbod van producten is ruim, wat het makkelijk maakt om precies te vinden wat je zoekt. Het bestelproces verloopt soepel, hoewel ik wel merkte dat sommige pagina’s soms wat traag laden. Dat is iets wat in de toekomst verbeterd zou kunnen worden om de gebruikservaring nog beter te maken.
Mijn bestelling werd snel verzonden, wat ik erg op prijs stelde. Echter, bij het uitpakken bleek dat er een fout was gemaakt in het type product dat ik had ontvangen. Dit was een teleurstelling, vooral omdat ik net had uitgekeken naar het gebruik ervan. Wat wel in hun voordeel spreekt, is de manier waarop de klantenservice dit heeft opgepakt. Na contact opgenomen te hebben, kreeg ik snel een reactie en binnen een paar dagen had ik het juiste product in huis, zonder extra kosten. Dat vind ik een belangrijke pluspunt.
KlantenserviceHoewel er dus wat schoonheidsfoutjes waren, zoals de fout bij de levering en de soms wat trage website, ben ik uiteindelijk zeer tevreden met hoe alles is afgehandeld. De snelle en effectieve oplossing van het probleem laat zien dat ze klantgericht zijn en bereid zijn om fouten recht te zetten.
Daarom geef ik deze webshop toch 5 sterren. Het is niet perfect, maar de goede service en klantvriendelijkheid maken dat meer dan goed. Ik zal in de toekomst zeker overwegen hier weer te bestellen, met de hoop dat ze blijven verbeteren.
AlgemeenIk had al een tijdje mijn oog laten vallen op de Nanoleaf verlichtingspanelen om mijn gamekamer wat extra sfeer te geven. Na wat onderzoek kwam ik uit bij Uw Game Specialist, waar ze een mooie selectie van Nanoleaf-producten aanboden tegen nette prijzen.
Het installeren van de panelen was eenvoudig dankzij de meegeleverde handleiding en de gebruiksvriendelijke app. Binnen een paar minuten had ik mijn eerste lichtscène ingesteld, en ik was meteen onder de indruk van de veelzijdigheid en de prachtige lichteffecten.
Prima verlopen, het product werd snel bezorgd en heb het gelijk geinstalleerd.
AlgemeenOp 3 augustus een videokaart besteld. Deze was volgens de website op voorraad en zou de volgende werkdag verzonden worden.
Helaas geen bevestiging ontvangen van de verzending, inmiddels ergens anders een nieuwe videokaart gekocht.
Na een tweetal e-mails en meerdere malen telefonisch contact proberen te krijgen om de bestelling te annuleren nog geen enkele reactie ontvangen.
Verzending zou de volgende werkdag plaatsvinden. Inmiddels zijn we al een tijdje verder en er is niets verzonden.
KlantenserviceEr blijkt geen klantenservice te zijn. Het lijkt alsof deze winkel vakantie heeft.
EDIT
Probleem is netjes opgelost!
AlgemeenDe aankoop zelf verliep vlekkeloos. De website van Uw Game Specialist is gebruiksvriendelijk en het aanbod is uitgebreid. Ik koos voor een krachtige Asus laptop die perfect zou zijn voor zowel werk als gaming. De bestelling werd snel verwerkt en de levering was prompt. De verpakking was stevig en professioneel.
Helaas ontdekte ik al snel na het uitpakken dat de laptop technische problemen had. Het apparaat startte niet correct op en bleef hangen bij het opstartscherm. Ondanks mijn eigen technische kennis en pogingen om het probleem op te lossen, bleef de laptop onbruikbaar.
Ik nam contact op met de klantenservice van Uw Game Specialist, lichtelijk gefrustreerd maar hoopvol op een snelle oplossing. Tot mijn vreugde werd ik professioneel en vriendelijk geholpen. De medewerker luisterde naar mijn uitleg en bood direct een oplossing aan: ze zouden de kapotte laptop ophalen en een vervangend exemplaar sturen.
De volgende dag werd de kapotte laptop opgehaald door een koerier. Binnen slechts twee dagen had ik een nieuwe, perfect werkende Asus laptop in huis. Deze snelle service overtrof mijn verwachtingen en maakte veel goed van de initiële teleurstelling.
Hoewel het frustrerend was om een defect product te ontvangen, heeft Uw Game Specialist dit probleem snel en effectief opgelost. De klantvriendelijkheid en de snelheid waarmee mijn probleem werd afgehandeld, zijn opmerkelijk. De nieuwe Asus laptop werkt perfect en ik ben nu een tevreden klant.
De bestelling werd snel verwerkt en de levering was prompt. De verpakking was stevig en professioneel. ook was het optijd
KlantenserviceOver de klantenservice kan ik alleen maar complimenten geven. Alles heel snel en uitstekend opgelost!
AlgemeenUw Game Specialist is volgensmij een opkomende webshop die zich richt op de verkoop van hoogwaardige gaming hardware. Ondanks de bescheiden omvang, biedt de webshop een indrukwekkende selectie producten en uitstekende service. In deze review deel ik mijn positieve ervaring met de aankoop van een Gigabyte 4070 Super grafische kaart.
Hoewel Uw Game Specialist een kleinere speler in de markt is, was de levering verrassend snel. De grafische kaart werd binnen 2 dagen na bestelling keurig verpakt en onbeschadigd afgeleverd. De track-and-trace van ups informatie was accuraat en stelde me in staat om de voortgang van mijn bestelling te volgen.
Ik hoop dat ik in de toekomst hier meer aankopen kan doen en ik wens ze erg veel succes.
Zoals beschreven werd het product netjes binnen 2 dagen geleverd.
KlantenserviceOndanks de kleine omvang van de webshop, was de klantenservice goed bereikbaar en buitengewoon behulpzaam. Ik had een paar vragen over de compatibiliteit van de Gigabyte 4070 Super met mijn huidige setup, en mijn vragen werden snel en deskundig beantwoord via e-mail.
AlgemeenIk heb onlangs een PlayStation 5 gekocht bij Uw Game Specialist. Het was momenteel niet de laagste prijs maar ik gaf ze het voordeel omdat ik het achteraf kon betalen en het de volgende dag in huis had.
Het enige minpunt dat ik kan noemen, is dat retourneren geld kost. Hoewel dit voor mij geen dealbreaker was, is het iets om rekening mee te houden als je overweegt om hier te kopen.
De levering was snel en efficiënt. Mijn bestelling werd binnen de beloofde tijd geleverd en was netjes verpakt, wat altijd een pluspunt is.
AlgemeenZe hebben goede prijzen, een goed gevarieerd aanbod van producten, maar de winkel lijkt een tekort aan personeel te hebben
VerzendingHet bestelde product vermeldde "Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden" maar ruim een week later was de bestelling nog steeds niet verzonden of bijgewerkt.
KlantenserviceIn eerste instantie antwoorden ze snel, maar na een paar antwoorden negeren ze gewoon elke e-mail en wordt de bestelling niet meer bijgewerkt. Ik denk dat ze je gewoon negeren, zodat je om annulering vraagt. Daarom vertrouw ik er niet op dat ze garantieclaims honoreren of op tijd reageren als klanten problemen melden.
LE
Ze antwoorden sneller (1 minuut) als je een slechte recensie over ze schrijft dan als je ze een e-mail stuurt.
Wij hebben geen mail verder ontvangen van u en kunnen u helaas dan ook niet verder helpen. We zien graag een email ontvangen dan kan ik u wel verder helpen.
AlgemeenVoor op vakantie wou ik graag een MSI claw. Deze heb ik direct bestelt via de telefoon bij Uw Game Specialist en gelijk nog opgehaald vanuit mijn vakantie adresje.
AlgemeenPaar weken geleden een RTX 4090 besteld die nog "In voorraad" stond. Twee dagen later niet geleverd, een week later nog niet geleverd. Dan staat de voorraad plotseling op "Niet meer in voorraad".
Op mailtjes werd bij mij niet geantwoord, dus dan maar bellen. Meneer aan de telefoon weet de status niet en zet er een notitie bij dat zijn collega mij de volgende dag terug belt. Dat is niet gebeurd.
Na nog een paar dagen wachten maar de bestelling geannuleerd. Op hun website staat niet hoe je een bestelling moet annuleren (in de FAQ is de uitleg leeg bij het kopje "Hoe moet ik annuleren?"). Dan maar weer bellen. Enige lichtpuntje is dat de klantenservice aan de telefoon niet moeilijk doet over annulering en het meteen gedaan heeft. Ze geven aan dat het 3 to 5 dagen duurt voor het bedrag weer terug staat op mijn rekening. Ondertussen zijn we alweer een ruime week verder en heb ik het geld nog steeds niet terug. Dit soort verhalen lees ik nu ook meer op andere review websites..
Ik heb sterk het idee dat dit dropshippers zijn en zal er niet meer bestellen.
Ze nemen de telefoon snel op en zijn vriendelijk aan de telefoon. Annulering meteen gedaan, maar daar houdt het ook wel bij op.
Geen pro-actieve communicatie omtrent stock die niet meer in voorraad is, niet/laat antwoorden op mails. Niet terugbellen wanneer ze aangeven dat wel te doen.
AlgemeenVerschillende witte onderdelen bestelt voor mijn gaming computer. De producten waren netjes de volgende dag in huis en zijn al geïnstalleerd.
AlgemeenOp 14/6 een videokaart bij UwGameSpecialist besteld (voor 16u30, volgende werkdag in huis). Na enkele dagen nog steeds niet verzonden. De bestelling telefonisch geannuleerd. Er werd beloofd dat het geld binnen de week terug op de rekening zou staan.
Intussen bij een andere winkel de videokaart besteld en de volgende dag in huis.
Intussen zijn we 16/07, een maand later, en elke week beloofd uwgamespecialist aan de telefoon dat ze het geld gaan terug storten en nog steeds hebben we het nog niet ontvangen.
We geven ze nog tot maandag. Als het dan nog niet op de rekening staat gaan we aangifte doen bij de Politie wegens diestal en de fraude procedure opstarten bij de bank.
Je wordt aan het lijntje gehouden met veel beloftes maar uiteindelijk gebeurd er niets. Ik zou ook op de hoogte gehouden worden via email maar ze hebben nog nooit gemaild.
AlgemeenCorsair XTM50 koelpasta bestelt op vrijdag en het artikel kwam netjes de volgende dag aan in een klein brievenbuspakketje.
VerzendingDe koelpasta was efficiënt verpakt in een klein brievenbusdoosje, wat ik als een groot pluspunt beschouw. Het is verfrissend om te zien dat er bedrijven zijn die aandacht besteden aan duurzame en praktische verpakkingsoplossingen, in plaats van overmatig grote dozen te gebruiken voor kleine producten. Dit toont niet alleen een zorg voor het milieu, maar ook een begrip voor de klantvriendelijkheid. Bovendien werd het product de volgende dag al bezorgd, wat ik als een uitstekende service ervaar. De snelle levering en de zorgvuldige verpakking maken dit tot een zeer positieve aankoopervaring.
AlgemeenIk heb op vrijdag 5-7-24 een Xbox Elite 2 Controller Core besteld.
Deze was op voorraad en er stond bij "voor 16 uur besteld, de volgende werkdag geleverd"
Dinsdag 9-7-24: In de middag had ik nog niets ontvangen. Na de status gecontroleerd te hebben staat deze nog op "wachten op verzending"
Ik heb hierna een mail naar de klantenservice gestuurd. Hier stond bij dat er in de meeste gevallen binnen 24 uur gereageerd zou worden.
Ik heb aangegeven dat het een cadeau betreft en ik het 12-7-24 nodig heb.
Hierbij heb ik gevraagd of dit gaat lukken.
Vrijdag 12-7-24: Reactie ontvangen van de klantenservice.
De klantenservice erkent dat het product allang verstuurd zou moeten zijn.
Als compensatie wordt de duurdere zwarte controller aangeboden.
Tevens is het product dezelfde dag nog per koerier verstuurd.
Uiteindelijk had ik het product zaterdag pas binnen maar de klantenservice heeft wel moeite gedaan om het vrijdag nog te laten bezorgen.
Ook is het erg netjes dat ze zonder extra kosten de duurdere zwarte controller geleverd hebben.
Product is pas na 1 week verzonden terwijl op de website staat: "voor 16 uur besteld, de volgende werkdag geleverd"..
Uw Game Specialist erkende hierin de fout en heeft het product per koerier verstuurd.
Zoals andere ook aangeven zijn de responsetijden niet snel.
Uiteindelijk ben ik wel keurig geholpen. Ik heb een duurder product gekregen en het product is per koerier verstuurd.
AlgemeenMijn bestelling is gelukkig goed verlopen. De order kwam de volgende dag aan en was netjes verpakt. Ze zijn erg druk met verbeteringen met verbeteringen met de levertijden te updaten maar helaas lukt ze dit nog niet altijd. Maar gelukkig is bij mij alles goed verlopen en vriendelijk aan de telefoon.
VerzendingProduct volgens de levertijd verzonden, je moet wel even goed kijken want bij elk product is dit anders.
KlantenserviceVoor de zekerheid een telefoontje gedaan naar dit bedrijf of het product echt op voorraad was en direct kon worden verzonden. Correct geholpen hiermee.
AlgemeenNa een levering die maar niet leek aan te komen was ik eerst best misnoegd. Het was mijn eerste ervaring met deze webshop.
Na eerst relatief scherp en misnoegd te zijn geweest op de winkel, hebben zij een tweede zending achterna gestuurd van mijn videokaart aangezien ik op vakantie vertrok en niet later KON ontvangen.
Ik had uit eigen initiatief contact genomen met Post NL om een bevestiging te hopen ontvangen. Zij meldden mij uiteindelijk hier zelf, dat dit aan hun eigen vertraging lag. En dat ik maar moest zien wanneer het zou verwerkt kunnen worden. Echt geen aangenaam antwoord. Er bestaat dan ook een grote kans dat er veel zal vertraging oplopen omstreeks deze periode... Voor wie hier eventueel zou mee geconfronteerd worden.
De winkel heeft aeen tweede pakket vervolgens speciaal rechtstreeks naar een PostNL punt gebracht. Dit kwam dan wel gewoon mooi de volgende dag aan.
Het lag hier wat mij betreft dus voornamelijk aan de slechte werking van Post NL en men heeft me zelfs nog een tegemoetkomen gedaan voor deze te late levering. Er zijn wat probleempjes maar perfectie vraagt tijd!
Ik wens hun veel succes met het verder uitbouwen van hun interne procedures en zal zeker best nog eens opnieuw willen bestellen in de toekomst.
De eerste zending was na 5 dagen nog steeds niet gesorteerd bij post NL.
De tweede onmiddelijk de dag nadien. Post NL heeft zelf bevestigd dat dit aan hun zelf lag.
Heel vriendelijk, en met dat extraatje meer ook al lag het probleem voornamelijk bij de koerierdienst. Dit is voor mij bewijs van een wil tot verbetering en de klanten willen gelukkig maken. Een jongere zaak moet zijn weg nu eenmaal nog vinden. Zij zijn volop hier aan aan het werken.
AlgemeenPlaystation 5 slim besteld. Product stond op voorraad en zou dezelfde dag verzonden worden indien voor 16:00 besteld.
Na (in het begin wat moeizaam) contact met de klantenservice bleek het gewenste exemplaar (met 1 controller) niet leverbaar.
Ook de nieuw aangegeven leverdatum bleek helaas niet haalbaar.
Later heeft Uw Game Specialist dit echter keurig opgelost.
Toen het contact eenmaal gelegd was met de klantenservice waren zij uitermate behulpzaam. Men heeft kosteloos de Playstation met twee controllers opgestuurd.
Dit alles werd snel opgepakt en dezelfde dag van het laatste contact nog verzonden.
Al met al hele goede service, let alleen even op de weergegeven voorraad op de website (niet altijd correct).
AlgemeenBestelling geplaatst en binnen 2 dagen geleverd. Het plaatsen van de order ging snel en de MSI Suprim is een echte aanrader!
AlgemeenDe ASUS GeForce RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X Noctua OC Edition stond voor een scherpe 1289 euro te koop op de site van Uw Game Specialist met als levertijd "Voor 16.00 uur gekocht, zelfde dag verstuurd." De kaart is na een week verstuurd.
Verzending"Voor 16.00 uur gekocht, zelfde dag verstuurd." Op vrijdagochtend besteld, maar zaterdag niet ontvangen. Dinsdag gebeld. De levertijd zou op de site verkeerd zijn vermeld. Donderdag zou de kaart verstuurd worden. Op vrijdag wederom gebeld. De kaart was niet meer leverbaar en de zending werd geannuleerd. Na een uur toch weer teruggebeld door UGS, dat het een vergissing was en dat de kaart wel kon worden geleverd. Een week later dan aanvankelijk beloofd op de site
KlantenserviceHoewel de klantenservice mij vriendelijk te woord stond, was het echt een blunder dat zij de bestelling annuleerde. Ik had toen zij mij terugbelde reeds een ander kaart besteld die ik dus moest annuleren.