Gebruikers over webshop Uw Game Specialist
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenDuidelijke productinformatie en vlot bestelproces. Verzending zou volgende werkdag gebeuren maar een paar dagen na de bestelbevestiging had ik nog niks vernomen. Bij navraag per e-mail kreeg ik onmiddelijk en netjes antwoord en de volgende dag had ik m'n bestelling. Prettige ervaring dus uiteindelijk. Prijs was concurrerend en het is altijd fijn om bij een lokale verkoper te kunnen kopen.
VerzendingVerzending duurde een paar dagen langer dan aangegeven. Kan eens gebeuren. Communicatie erover verliep goed en daarna arriveerde het product snel en uiteraard netjes verpakt en in goede staat.
KlantenserviceM'n e-mail met vraag over verzending werd heel snel en netjes beantwoord dus wat wil je nog meer?
AlgemeenZakelijke aankoop gedaan van een samsung Monitor voor op het bedrijf. Mijn ervaring met Uw Game Specialist was over het algemeen positief, maar er zijn zeker verbeterpunten. De website is overzichtelijk en biedt een breed scala aan gamingproducten. Het bestelproces verloopt soepel, en de productbeschrijvingen zijn informatief en duidelijk. Dit gaf me een goed gevoel bij mijn aankoop.
VerzendingBestelling zat goed verpakt. Het was best een grote doos met daar nog eens een verzenddoos met daarin de verwachte bubbeltjes plastic voor de stevigheid van de verpakking. Pakket stond op 3-5 werkdagen en werd vandaag in de vroege ochtend aan de deur afgeleverd.
KlantenserviceIk heb een goede contact ervaring gehad over mijn bestelling met de klantenservice. Had nog wat vraagjes omtrent btw etc. Mag niet klagen over deze handeling ondanks dat de reviews er vaak negatief over zijn.
AlgemeenWaardeloze klantervaring. Deze winkel beweer dat ze dezelfde dag verzenden maar komen deze belofte niet na. Vervolgens wordt de volgende dag een verzendlabel aangemaakt. Echter het pakket wordt dan niet daadwerkelijk aan PostNL overhandigd. Tijd rekken dus. Op tweaker zijn bij nader inzien meerdere reviews te vinden waarin dit gedrag wordt beschreven; het niet hebben van voorraad. Het is een hele vreemde manier van zaken doen, heb je het product niet op voorraad zet er dan gewoon een levertijd bij dan weet iedereen waar hij aan toe is en hoef je ook geen tijd te rekken.
Eindstand heb je als klant na een week niks, geen product en geen geld.
Woensdag: Ik heb een 9800X3D besteld waar duidelijk bij stond vermeld voor 16:00 besteld dezelfde dag verzonden.
Woendag avond: Er is niks verzonden. Ik heb via Whatsapp contact opgenomen met de vraag of de processor ondertussen bij hun op voorraad was.
Donderdag: Mijn vraag over de voorraad werd genegeerd, wel kreeg ik de garantie dat mijn processor die dag werd verzonden en ik hem uiterlijk zaterdag in huis zou hebben. Wat volgde was een verzendlabel.
Donderdag avond: Het pakket is niet ingeleverd bij het postpunt. Ik maak hiervan melding via whatsapp en vraag of ze hem morgen (vrijdag) wél binnen krijgen.
Vrijdag: Ik krijg de reactie dat er iets mis is gegaan en mijn ticket is doorgestuurd naar de collega verantwoordelijk voor de zendingen.
Vrijdag avond: nog altijd niks verzonden
zaterdag/zondag: radio stilte
Zondag nacht: ik vraag een order annulering aan
Maandag ochtend: Excuses dat het ticket over het hoofd is gezien, verzoek is doorgezet naar de verantwoordelijke afdeling.
Dinsdag ochtend: Per email bevestiging annulering order, echter zonder dat ze de paypal refund in gang hebben gezet (is letterlijk 10 seconde werk). Ik meld dit aan bij paypal waardoor de verkoper dit verzoek ook via dit kanaal ontvangt
Woensdag: Na 24 uur geen reactie op het paypal geschil, ik escaleer het maar bij paypal. Dat kan 2 weken duren.
Bedankt voor uw feedback. We vinden het erg vervelend om te horen dat uw ervaring met onze winkel niet naar verwachting was. Onze excuses voor de vertraging en het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.
We begrijpen dat het frustrerend is als een bestelling niet op tijd wordt geleverd en communicatie daarover niet duidelijk genoeg is. Inmiddels hebben we de terugbetaling via PayPal afgerond en dit ook aan u bevestigd. Daarnaast hebben we onze voorraadindicaties en levertijden aangepast, zodat dit soort situaties in de toekomst voorkomen worden.
Indien we nog iets voor u kunnen betekenen, horen we dat graag. We willen u graag tegemoetkomen en ervoor zorgen dat u alsnog een positieve ervaring met ons heeft.
AlgemeenRTX 4080 super zou in voorraad zijn en zou binnen enkele dagen bezorgd worden. Na 2 weken nog niets gehoord of ontvangen. Na contact, zou er iets fout zijn gegaan en zou het alsnog gestuurd worden. Week later, nog steeds niets binnen en geen contact opgenomen met mij. Heb mijn geld terug gevraagd en gekregen.
Volgens mij zetten ze gewoon items op voorraad terwijl er geen voorraad is. Ben zeker niet de enige met deze ervaring.
Matig, wel te bereiken via telefoon. Nooit reactie gehad op mail.
AlgemeenJong bedrijfje, wat goed op de weg timmert om een succesvolle onderneming te worden, hopelijk kunnen ze groeien en uitbreiden! mijn ervaring is erg goed, fijne jongens
VerzendingNadat de RTX 5090 op voorraad was had ik hem de volgende dag al binnen, ze gaven aan waarschijnlijk hem pas maandag te kunnen leveren, maar was al eerder (wat natuurlijk top is)
KlantenserviceTelefonisch niet te bereiken vanwege de drukte, maar als je een berichtje achterlaat via WhatsApp dan reageren ze zodra ze even de tijd hebben.
Goed op de hoogte gehouden na het vragen!
AlgemeenNieuwe RTX 5090 voor niet weinig bij Uw Game Specialist gekocht. Maar een van de weinige die bij deze vapor launch gewoon een wachtrij hanteerden (naast Paradigit als ik me niet vergis). Simpel, doeltreffend en vele malen fijner dan het iedere minuut van iedere dag sites checken om de bots te proberen te verslaan (om dan alsnog meer te moeten betalen dan bij UGS).
VerzendingVerder was de levering nog weken eerder dan beloofd, dus daar word je helemaal blij van.
KlantenserviceEn ook rondom de communicatie alleen maar complimenten. Binnen 1 dag antwoord op e-mail en opvolging per mail.
AlgemeenIk had expres bij een kleinere shop besteld en niet bij 1 van de grote jongens. Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden stond er.
Zeven minuten nadat ik besteld had, kreeg ik een verzendbevestiging met de melding dat het pakket was overgedragen aan de logistieke partner.
Een dag later was er helaas nog niks daadwerkelijk verzonden, de melding was natuurlijk alleen maar van het aanmaken van een label, niet van het daadwerkelijk overdragen aan de logistieke partner.
Dus ik stuur een mail naar de klantenservice, waar opzich wel supersnel op gereageerd werd, maar het antwoord was "Ik zie inderdaad dat je pakket nog niet verzonden is en daarom heeft u ook nog geen verzendbevestiging ontvangen. Bij het picken van je order kwamen ze op een manco terecht en hij komt pas morgen weer bij ons binnen."
Ik had dus wel een verzendbevestiging ontvangen (daar antwoordde ik op nota bene), maargoed. Vandaag werd er dus ook nog niks verzonden, dus uiteindelijk toch maar bij een andere winkel besteld.
Men heeft nog geprobeerd me een kortingscode te geven voor een volgende bestelling.
Dus:
*Liegen dat de bestelling is overgedragen (er is alleen een label aangemaakt)
*Zeggen dat ik geen verzendbevestiging heb ontvangen (had ik wel)
*Niet uitzichzelf melden dat de boel vertraagd is
Misschien is het een toevallige samenloop van omstandigheden, maar het lijkt heel erg op de bekende praktijken van geen voorraad hebben maar toch doen alsof je het op tijd verzend door een label aan te maken. En dan als iemand klaagt, proberen af te kopen met kortingen. Maar misschien ben ik gewoon jaded.
Er is niet verzonden, alleen een label aangemaakt. Het product zou op voorraad zijn, voor 16:00 besteld, vandaag verzonden. Helaas, didn't happen. Geen melding van vertraging.
KlantenserviceIk moet toegeven, er werd supersnel geantwoord. Er werd ook meteen aan damagecontrol gedaan en ik heb nog een screenshot gekregen van het verzendlabel om te zeggen dat ze niet liegen (hoezo niet dan? iedereen kan een verzendlabel aanmaken, dat zegt niks over voorraad of verzenden).
Ook is m'n vorige review hier meteen verwijderd dus die zullen ze ook wel gereport hebben.
Misschien interpreteer ik alles net helemaal verkeerd en ging het gewoon net even fout allemaal. Maar voor het geval ze het trucje ook bij anderen proberen, bij dezen mijn review.
AlgemeenIk geef niet zomaar een slechte beoordeling. Hier is het helaas wel op zijn plaats.
Ik bestelde en betaalde een videokaart die binnen 3-5 werkdagen geleverd zou worden. Na een week had ik nog niks gehoord, dus stuurde ik een bericht. Daarop hoorde ik dat het artikel nog in backorder stond en de levertijd onbekend was. In die periode steeg de prijs van de kaart behoorlijk.
Drie werkdagen daarna stuurde ik weer een bericht. Ik kreeg een automatische gegenereerde reactie:
*Heropen ticket:*
Helaas hebben wij geen reactie kunnen geven binnen 24u omdat het erg druk is. Klik op de knop hieronder als jouw vraag nog actueel is.
Dit heb ik een week volgehouden. Daarna heb ik gebeld. Ook daar kreeg ik een automatisch antwoord.
Om 18:22u gaf ik aan dat mijn bestelling geannuleerd mocht worden en ik mijn geld terug wilde. Om 18:23u kreeg ik een mail dat mijn bestelling geannuleerd was.
Nu nog wachten tot ik mijn geld terug krijg.
Ik ga hier niet meer bestellen.
Update: na het plaatsen van deze review werd er vrijwel onmiddellijk via WhatsApp contact met mij opgenomen. Ze zouden de videokaart twee dagen later waarschijnlijk binnen krijgen en ik kon een kortingscode voor een volgende bestelling krijgen. Daarnaast zouden ze de volgende dag zorgen dat mijn geld op mijn rekening stond. Een dag later heb ik mijn geld echter nog niet terug...
Update 2: na drie dagen heb ik mijn geld terug.
Niets ontvangen. Zie ook verder de uitgebreide tekst hier boven.
KlantenserviceWeken lang geen reactie na veel pogingen via app en telefoon.
AlgemeenUpdate 30/1
Uitstekende service! Nogmaals bedankt Jeroen!
Reactie ontvangen dat Sony de digitale versie nog niet verstuurd had. Zojuist de disc versie ontvangen zonder bij betaling. Echt top service!
Op 17 januari ps5 besteld. Dacht voor 16.00 uur besteld volgende dag geleverd.
Na eerste contact werd gezegd 3 tot 5 werkdagen levertijd, mogelijk zelf verkeerd gezien. Overal op de site staat wel levering volgende dag wat zeer verwarrend is
Momenteel wacht ik nog steeds op mn ps5. Afgelopen vrijdag 24 Jan werd mij aangegeven dat vandaag de ps5 verstuurd zou worden.
Vandaag proberen te bellen maar een bandje geeft aan extreme drukte. Vanochtend en vanmiddag ook geappt om te vragen of mijn ps5 vandaag verstuurd wordt, geen enkele reactie
Slechte service. Beloven dat een order verstuurd wordt, maar hoor niets. Mag toch wel verwachten dat er pro actief wordt gecommuniceerd wanneer een product niet leverbaar is
AlgemeenBestelling geplaatst met de belofte dat deze de volgende dag geleverd zou zijn. Na 9 dagen nog niks binnen, contact opgenomen, bleek het niet meer leverbaar te zijn.
Mijn bestelling geannuleerd en het geld tot op heden(10 dagen na annulering) nog niet terug ontvangen! Krijg geen contact met de klantenservice. Telefonisch niet bereikbaar en de mail krijg je geen reactie. Jammer dat ik formeel een klacht moet gaan indienen met eventueel een juridisch vervolg om mijn geld terug te krijgen.
Klantenservice is niet bereikbaar, zowel via whatsapp, mail als telefoon geprobeerd. Wordt niet opgenomen of geantwoord.
AlgemeenIk was op zoek naar een krachtige game pc, maar deze mocht niet te groot zijn ivm inbouwen.
Omdat ik de vorige keer ook goed geholpen ben door Jeroen, dacht ik laat ik maar weer eens bellen.
Nadat ik uitgelegd had wat ik zocht is Jeroen direct opzoek gegaan naar een pc die aan mijn eisen voldeed
Smiddags kreeg ik al telefoon terug dat Jeroen een optie gevonden had, dit was nog niet zo makkelijk ivm de inbouw grootte
Deze optie hebben we telefonisch doorgesproken en daarna heb ik hem gekocht voor een scherpe prijs.
Wederom Top service geleverd door Jeroen
Snel en keurig geleverd, volgende dag al in huis
En keurig verpakt
AlgemeenHeb een pre order bij de jongens geplaatst van Uw Game Specialist,
De communicatie van de heren is erg fijn, vragen bij ze zijn altijd welkom
zijn jongens met een passie voor hun vak.
nog niet bekend verzending moet nog gebeuren! maar de communicatie is prima
KlantenserviceLigt denk ik een beetje aan de drukte maar dat hebben we allemaal toch?
Maar reageren erg snel op berichten!
AlgemeenAnnuleren orders zonder uitleg, telefonisch niet bereikbaar, geen reactie
Rare manier van zaken doen.
Misschien dan toch maar bij een betere zaak bestellen.
AlgemeenBij deze webshop een CPU besteld, deze was gemakkelijk te vinden want deze stond vermeld tussen tweakers' pricewatch zoekresultaten.
Ondertussen heb ik er al spijt van;
Wat is er gebeurd:
Op 3-januari een CPU besteld, was interessant voor mij omdat volgens de website de CPU dezelfde dag zou worden verstuurd indien voor 16:00u besteld.
Op 8-januari nog steeds niets ontvangen dus maar even gemaild wat de status was, ene Jeroen antwoordde netjes dat de order was geannuleerd en dat ik het geld binnen 3 werkdagen terug gestort zou krijgen. Wel jammer dat je daar als klant achteraan moet om die info te krijgen. Dat heb ik nog niet eerder meegemaakt.
Op 14-januari (4 werkdagen later) was mijn aanbetaling voor de geannuleerde order nog steeds niet teruggestort dus heb ik maar weer maar om opheldering gevraagd via mail en whatsapp (wordt wel gelezen overigens), tot nu toe heb ik nog geen antwoord ontvangen. Maar ik geef ze nog wel een kans geven om het in orde te maken, helaas voor deze webshop is mijn beoordeling momenteel maar 1 ster.
Update 15-Januari: Jeroen nam gisterenavond nog contact op nav deze review en beloofde alles in orde te maken, vanochtend is inderdaad de aanbetaling teruggestort op mijn rekening. Alsnog 2 sterren.
Mijn indruk is dat ze het bij deze webshop heus wel goed bedoelen maar dat ze het erg druk hebben en soms een beetje het overzicht kwijt zijn. Advies is om eerst na te vragen of iets echt op voorraad is voordat je hier wat besteld, vertrouw niet op de info op de website. Ik wens ze in ieder geval veel succes en verbetering in de toekomst.
Klantenservice:
Op e-mails en whatsapps wordt summier of in het geheel niet gereageerd. Beloftes worden niet nagekomen!
Op reviews wordt wel direct geageerd, dat had natuurlijk meteen gemoeten.
Met de hakken over de sloot alsnog een voldoende wat betreft klantenservice.
AlgemeenIk heb op 29 nov de ASUS TUF Gaming X670E-PLUS WIFI besteld. Dagen later wordt er aangegeven dat deze niet leverbaar is (en kort daarna wordt de prijs op de site verhoogd) en wordt mij als alternatief de MSI PRO X870-P WIFI aangeboden. Hier ga ik mee akkoord en deze ontvang ik kort daarna.
Het moederbord heeft een defecte M2 SSD aansluiting en de verkoper geeft aan dat ze dit met de fabrikant moeten opnemen en dat dit lang kan duren.
Ik ga hier niet akkoord mee aangezien het hier gaat om een defect op een nieuw product. En vraag op dit moment om het product terug te sturen en mijn geld terug te krijgen.
Vervolgens krijg ik geen reactie meer op de mail. De telefoon hebben ze uitgeschakeld en WhatsApp reageren ze niet op.
Op 27 dec geven ze eindelijk aan dat ik het kan terugsturen. Ik heb het pakket direct terug gestuurd.
Tot aan het moment van schrijven (10 Jan) heb ik geen reactie meer gekregen en mijn geld nog niet terug.
Edit: 15 min na het plaatsen van deze review heeft Uw Game Specialist contact opgenomen en aangegeven dat ze het geld zullen retourneren. Op 14 jan heb ik het daadwerkelijk ontvangen.
Het product is een week na bestelling aangekomen. Nadat ze het alternatief hebben aangeboden ontving ik het ook snel.
KlantenserviceVia mail duurt het lang om een reactie te krijgen (van dagen tot zelfs een paar weken). WhatsApp wordt niet op gereageerd. De telefoon is uitgeschakeld vanwege 'extreem hoge drukte'
AlgemeenHelaas had mijn processor problemen en heb ik hierom contact opgenomen met uw game specialist. Zij hebben mij binnen 1 week een nieuwe processor opgestuurd en ik kon de oude gratis retourneren.
VerzendingBinnen 1 week had ik een nieuwe vervangende processor welke perfect is.
KlantenserviceSnel via de whatsapp optie te woord gestaan, ook buiten openingstijden.
AlgemeenIk wijzig bij deze mijn recensie, er was wat gedoe geweest met mijn bestelling, en het heeft veel langer geduurd dan op de website werd beloofd, maar uiteindelijk heb ik toch de videokaart ontvangen die ik besteld had.
VerzendingUiteindelijk is het bestelde item toch verzonden en vandaag ontvangen. (30-12-2024 besteld, 9-1-2025 ontvangen).
Toen ik het bestelde stond er op de website voor 16:00 besteld, morgen verstuurd, dus pas je verwachtingen aan wat betreft de "snelle" levering.
De sterren zijn aangepast van 1 naar 3, eerst werd aangegeven dat het niet meer verkrijgbaar was op korte termijn, maar plots kregen ze toch nog wat binnen.
Omdat het niet allemaal vlekkeloos is verlopen 3 sterren, wat toch voldoende is.
De service is vriendelijk en redelijk, het kon beter natuurlijk, ook vind ik het fijn wanneer een bedrijf via Whatsapp bereikbaar is, dus 4 sterren.
AlgemeenOp 22 December een Asus RTX 4070 TUF twv 680 euro besteld. Deze was volgens de website op voorraad en zou de volgende dag geleverd worden.
De dag erop werd een mail verstuurd dat de bestelling, zonder verdere uitleg, was geannuleerd. Een week later was de kaart volgens de site uitverkocht.
Op de vraag waarom de bestelling was geannuleerd werd niet gereageerd.
De terugbetalings termijn zou maximaal 10 dagen duren volgens de website.
We zijn inmiddels 11 dagen verder en tot op heden geen terugbetaling ontvangen.
Na een kort whatsapp gesprek werd toegezegd dat het geld rond 6 januari terug gestort zou worden. Dit is inmiddels gebeurd
AlgemeenDe bestelling is naar tevredenheid verlopen en verliep soepel. In deze periode van het jaar vind ik dat extra fijn.
VerzendingBestelling werd in een drukke periode bestelt en toch optijd geleverd.
AlgemeenIk bestelde een grafisch kaart die op de website nog voorradig was. Na 1 werkdag kreeg ik netjes een telefoontje dat deze helaas niet meer voorradig was. Na een aangeboden alternatief afgewezen te hebben verwees de medewerker me netjes door naar een conculega waar de grafische kaart wel voorradig was.
KlantenserviceMedewerker had het makkelijk kunnen laten bij het bericht dat deze grafisch kaart niet voorradig is. Verwees me netjes door en gaf nog aan om zelfs bij een bepaalde andere winkel niet te kopen.