Uw Game Specialist

Gebruikers over webshop Uw Game Specialist

Dondardag 14 augustus in de nacht een laptop besteld. Gezien enige haast vanwege vervanging kapotte laptop aangegeven dat ik hem zo snel mogelijk wilde ophalen.

---

Diezelfde ochtend direct reactie via whatsapp dat het mogelijk was om hem al die ochtend op te halen in Holten. Daar uiterst vriendelijk ontvangen en de laptop direct mee kunnen nemen.

Betreft bereikbaarheid kostte het ook geen enkele moeite om de klantenservice via de telefoon te bereiken. Werd in de ochtend ook vrijwel direct doorverbonden.

Al met al een echte aanrader!

ASUS TUF Gaming GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition besteld.
Tevreden met het product. Voldoet aan verwachtingen.

Op de site stond 3 werkdagen levertijd.
Na 4 dagen zelf contact opgenomen betreft de status van de bestelling. Deze werd hierop volgend de zelfde dag verzonden.
De volgende dag in huis.

Binnen een uur reactie op een email. En meteen opgelost. Dit voldoet aan mijn verwachtingen.

Ik bestelde op 20 juni een Corsair iCUE LINK Titan 360 RX RGB wit. De website werkte prima, net als de betaling. Destijds was de koeler €50 goedkoper dan bij andere verkopers, wat blijkbaar gebruikelijk is bij hen! Het enige nadeel was de vertraging in de verzending en tracking. Het probleem werd echter snel opgelost door de klantenservice, die snel reageerde en bereid was de situatie op te lossen (door een nieuwe zending en terugbetaling aan te bieden).

Ik moest de support via WhatsApp contacteren. Eerst was ik verrast, maar het antwoord stroomde binnen en de situatie met de vertraagde levering werd snel opgelost (binnen een dag). Goede follow-up, zeer responsief en bereidwillig. Ook goed Engels.

De levering duurde een zware maand, maar de klantenservice was erg behulpzaam en bereid om de situatie op te lossen. Ze antwoordden snel en duidelijk (ook in het Engels!). De koeler arriveerde in perfecte staat en werkt perfect. De vertraging in de levering is de prijs voor een goede deal.

Lang verhaal in net kort: Op 2-7 besloten om hier een Gigabyte Waterforce 5090 gpu te kopen. De website was duidelijk, de prijzen lagen onder die van de andere webshops en er stonden levertijden bij. Voor mij reden om in zee te gaan met deze shop. De betaling ging vlekkeloos en had keurig de bestel bevestiging in mijn mail.

Na een aantal werkdagen nog geen status update. Contact gezocht met de shop, wat helaas beetje moeizaam ging in sommige gevallen (laat reageren). Volgens hem waren er wat leveringsproblemen bij de leverancier en kon nog wel 14 dagen duren. Hierop heb ik gewacht. Uiteindelijk nog steeds geen status update, waardoor ik weer contact zocht met het verzoek voor een alternatieve 5090. Hierbij zijn we uitgekomen op de Gigabyte Master Ice. Gelukkig was deze snel leverbaar.

Op 23-7 keurig een track&Trace code gekregen. Helaas was het pakket sinds 24-7 bij PostNL kwijt of iets dergelijks. Echt super balen, omdat je al zo lang wacht.

PostNL heeft de kaart uiteindelijk op 6-8 geleverd. Voor de wanprestatie van PostNL treft UGS geen blaam vind ik. Helaas was dit een super beroerde samenloop van omstandigheden.

Klanten service kan beter. Op appjes en mailtjes word laat gereageerd. Maar hij is wel vriendelijk en probeerde mij ook oprecht te helpen.

Persoonlijk hoop ik dat er wat van geleerd is en dat de klantenservice en levertijden verbeterd word.

grafische kaart besteld op zondag 04-05-2025
deze was op hun website op voorraad en zou de volgende dag kunnen geleverd worden.
Maandag niet opgestuurd. Dinsdag ook niet opgestuurd. Dus ik heb op dinsdag 06/05 deze kaart gecanceld en tot op het heden mijn geld niet terug gekregen.
ze hebben tot 3 keer gezegd dat ze binnen de 10 werkdagen mijn geld zou ontvangen. Ik heb het geld nog altijd niet terug gezien.
Dit zegt genoeg over deze webshop

Moeilijke communicatie.
ze antwoorden niet vaak binnen de 24u. In het weekend antwoorden ze niet.
ze komen hun beloftes niet na.
slechte ervaring met deze webshop

Ze zijn HOT GARBAGE, ik wacht al bijna 4 weken op een RTX 5090, slaat nergens op

Nog steeds niets ontvangen, hoe kan dat als bedrijf? waarom hebben ze uberaubt 3 sterren?

Geen communicatie, niets terwijl ik het product in de tussentijd beschikbaar zag staan en nu is het weer uitverkocht

Twee weken geleden (10 werkdagen terug) heb ik een RTX 5090 besteld bij uwgamespecialist.nl. Ze beloofden een levertijd van 2-5 werkdagen.
Vorige week vrijdag (5 werkdagen geleden) heb ik contact geprobeerd op te nemen via WhatsApp, telefoon en e-mail – zonder enige reactie.

Als ik niet had gezien dat het om een legitiem bedrijf gaat, zou ik denken dat ik ben opgelicht en €2200 kwijt ben.

Deze grafische kaart is bedoeld voor mijn werk in computer vision onderzoek, niet voor gaming.

Ik kan uwgamespecialist.nl helaas niet aanraden. Beter 10% meer betalen bij een andere webshop en wél gemoedsrust hebben.

nog niet verzonden en geen enkele communicatie over de vertraging

Geen reactie via WhatsApp of e-mail. Bij telefonisch contact krijg je een automatisch antwoordapparaat dat zegt: ‘te druk, probeer het via e-mail of WhatsApp

Ik de order op 26-5-2025 geplaatst en na enkele weken contact opgenomen omdat ik nog steeds niets gehoord had.
de videokaart bleek niet voorradig, dus heb ik een andere gekozen.
Eerst geen antwoord, nog een e mail, zou die volgende week verzonden worden, maar na een week geen videokaart.
Ik heb toen op de site gekeken en wat bleek die videokaart was ook uitverkocht!
Ik mailen en aangeven dat ik dat de eerder bestelde kaart weer wilde, nadat ik gecontroleerd had dat die voorradig was, na weer een mail beloofde hij dat de kaart direct verzonden werd.
Maar nog steeds niets ontvangen.
Ik heb net de bestelling geannuleerd en mijn geld terug gevraagd
De communicatie verloopt te traag pas antwoord na 5 dagen of een week of helemaal niet.
Dit kan echt niet

update
op zaterdag 26 juli is mijn videokaart bezorgd, maar ik tegelijkertijd ook 3 fan's besteld, maar die hebben ze niet geleverd.
Ik heb gemaild dat ik de fan's uiterlijk a.s woensdag binnen moet hebben.
Alleen jammer dat ze alleen in actie komen als je slechte review plaatst

Helaas een onprettige ervaring. Voor mijn bestelling waren er 2 positieve reviews. Op 13 juli een ASUS TUF 5090 voor €2399,- besteld, die op voorraad stond. De volgende werkdag bleek het product echter niet op voorraad en inmiddels is de leverdatum verschoven naar pre-order vanaf 31 augustus.

Direct geprobeerd contact op te nemen, maar de webshop was telefonisch en via WhatsApp niet te bereiken. Enkel via e-mail was er moeizaam contact over een alternatief, wat ik moest afwijzen. Sindsdien heb ik mijn bestelling geannuleerd, maar ontvang ik moeizaam tot geen reactie op mijn terugbetalingsverzoek.

Ondanks herhaaldelijk aandringen heb ik mijn geld van €2399,- nog niet ontvangen. Het laatste bericht zou 2 werkdagen duren en wij zijn nu ruim een week verder.

EDIT: Ik heb inmiddels mijn geld volledig ontvangen. Dat is zeer prettig, voor anderen die hier willen bestellen, je hebt betalingsmogelijkheden o.a. zoals klarna en als je geduldig bent en een paar weken langer wilt wachten i.c.m. met de betalignsmogelijkheden is het overwegenwaard. Ik vind het belangrijk om te vermelden dat ik WEL mijn geld heb ontvangen. Hopelijk kan Uwgamespecialist grote stappen maken met communicatie en verwachting richting klanten.

De klantenservice is extreem slecht bereikbaar. Telefonisch krijg je een bandje en WhatsApp-berichten blijven onbeantwoord. E-mailcontact is moeizaam en traag. De beloftes over levertijden en terugbetalingen worden niet nagekomen. Het is zorgwekkend dat er wel publiekelijk op reviews wordt gereageerd, maar directe supportvragen worden genegeerd. Mijn geld is nog niet teruggestort.

Uw Game Specialist kan grote stappen maken met realistische levertijden en veel sneller reageren bij grote bedragen. Het is begrijpelijk dat er supply-chain issues kunnen zijn en het missen van bemanning, maar begrip gaat tot zover. Het uitblijven van een reactie en het niet nakomen van gemaakte afspraken is verontrustend. Ik ben op dit moment niet zeker dat ik mijn geld terug krijg, en dat is de indruk die deze ervaring met mij maakt.

Bedankt voor uw review.

We begrijpen dat u inmiddels lang genoeg hebt moeten wachten. Uw terugbetaling is in behandeling en staat uiterlijk morgen op uw rekening. Daarmee blijft het binnen de wettelijke termijn en zorgen we dat u niet verder hoeft te wachten.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak. Mocht het bedrag morgen onverhoopt toch nog niet zichtbaar zijn, neem dan gerust opnieuw contact met ons op, zodat we dit direct kunnen opvolgen. Bedankt voor uw geduld.

Ook ik heb geprobeerd een product te bestellen bij dit bedrijf maar dat is niet gelukt. Ik had nog hele goede hoop omdat dit product 3-5 dagen levertijd had en nadat ik de kaart (RTZX5090) besteld had hij op de site als uitverkocht kwam te staan. Dus toen dacht ik nog dat ik de gelukkige was die de laatste kaart had.

Een week verder gevraagd waar mijn kaart bleef en weinig reactie. Pas na emails en sms's uiteindelijk het bericht dat er problemen waren bij de leverancier en dat het 2 weken kon duren.

2 weken later weer contact opgenomen en zelfde probleem. Alleen bij aanhouden krijg je reactie.

Ondertussen (3 weken na mijn bestelling ondertussen) kwam Megecco met een goedkopere kaart dus die heb ik meteen besteld en mijn order hier geannuleerd. Gek genoeg kreeg ik hier binnen 2 uur antwoord op dat dit gebeurt was.

Ondertussen zijn we weer 2 weken verder en ben ik hard bezig mijn geld terug te krijgen. Veel whattsapp en emails en maar 1 keer een antwoord gehad dat het 2 weken kon duren en dat ik na 1 week aan de bel moest trekken. Dat heb ik dus gedaan maar de laatste week krijg ik helemaal geen antwoorden meer.

Ik verwacht nog wel dat ik mijn geld terugkrijg als ik de andere review lees maar de werkwijze van deze winkel is totaal niet netjes. Gelukkig bieden andere websites zoals Megecco ondertussen ook kaarten aan tegen lagere prijzen dus hoef je hier niet meer heen te gaan

Update 25-7-2025: 2 uur nadat ik deze review had geplaatst heeft Jeroen contact met me opgenomen en nu heb ik mijn geld terug. Het is jammer dat dit nodig was maar ik ben blij dat het toch nog goed gekomen is.
Ik heb de score daarom aangepast maar kan nog geen voldoende geven. Deze winkel moet stoppen met het aanbieden van kaarten waarbij de levertijd niet gehaald wordt. Wees eerlijk daarover en dan is het verwachtingspatroon ook anders. Daarnaast moet de communicatie ook beter gaan verlopen. Geen antwoord of pas een week later kan echt niet

Zie hierboven. Je moet veel mails en whattsappjes versturen om ook maar een antwoord te krijgen en de antwoorden zijn heel algemeen als 'Wacht nog even 1-2 weken'. Dus uiteindelijk heb je daar ook niet veel aan

Mijn review is geüpdatet nadat ik mijn levering ontvangen heb.

De website is duidelijk. Productpagina bevat duidelijk informatie over het product. Bestellen en betalen ging zonder problemen. Je kan ook de status van je bestelling nakijken na inloggen op de site. Verder is het het klantenpaneel minimaal, er is bv. geen optie om een bestelling te annuleren.

Producten met een moeilijke beschikbaarheid zoals een GPU kunnen mogelijks vertraging oplopen. De levertermijn en voorraad voor mijn GPU kwamen niet overeen met de realiteit toen ik mijn bestelling plaatste. Ondertussen zie ik dat mijn product enkel nog te reserveren is, dat is alvast een goede verbetering.

Ik heb besteld op 25 mei. Het product was blijkbaar niet op voorraad, het heeft tot 18 juni geduurd voor ik een verzenbevestiging kreeg met een track & trace code. Status van de verzending blijft staan op "niet ontvangen of verwerkt". Pakket is mogelijk verloren gegaan bij PostNL? Niet duidelijk.

Uiteindelijk heeft de winkel mijn bestelling opnieuw verzonden op 17 juli en is hij op 22 juli eindelijk aangekomen. Dit is redelijk snel gegaan.

Ik heb contact genomen via WhatsApp en e-mail, bij bellen enkel antwoordapparaat. Klantenservice reageert sporadisch. Af en toe de dag erna antwoord maar vaak meerdere dagen tot een week stilte. Ze blijven netjes en vriendelijk maar jammer genoeg vaak beloftes die niet konden worden waargemaakt.

Na mijn review te plaatsen zijn ze me dan toch snel tegemoet gekomen met een nieuwe verzending die goed verlopen is. Ik heb het gevoel dat ze wel met goede bedoelingen te werk gaan maar niet de tijd hebben om iedereen even snel te helpen. Dat ze de bestelling opnieuw verzenden is wel gewaardeerd.

Ik had een rtx 5090 besteld voor 2200 euro (msi ventus) waarbij een levertijd van 3-5 werkdagen was aangegeven.
Na 7 dagen nog steeds geen bericht over verzending.

Dit betekent dat ofwel de originele levertijd onwaar was vanaf het begin, ofwel kwam er onverwacht iets tussen waarvan de verkoper het niet nodig vond om mij daarvan op de hoogte te stellen. Beide vind ik respectloos, dus heb ik mijn bestelling geannuleerd om mijn kaart bij een andere verkoper te bestellen die het product wel in voorraad heeft.

Ik kreeg binnen een paar uur bevestiging dat mijn bestelling geannuleerd was (netjes) maar heb daarna meer dan 2 weken moeten wachten op de terugbetaling. Dat was eng voor mij, want als het bedrijf in de tussentijd faillissement zou aanvragen kan ik fluiten naar mijn geld en wie weet hoe gezond deze shop echt is.

Ondanks dat op hun website een telefoonnummer voor klantenservice staat is deze permanent onbruikbaar, en wordt gevraagd om e-mails te sturen.

Een week na annuleren heb ik een e-mail gestuurd met bericht dat ik mijn terugbetaling nog niet ontvangen had en met verzoek deze vlot te behandelen. Hier heb ik nooit reactie op gekregen.

Na bijna 2 weken nog een e-mail gestuurd waarin ik aangaf dat de wettelijke terugbetalingtermijn (van 2 weken) bijna voorbij was, en dat ik juridische stappen zou overwegen als ik niet op tijd mijn geld terugkrijg. Op de laatst mogelijke dag een email gekregen van de eigenaar dat hij er persoonlijk voor ging zorgen dat ik z.s.m. mijn geld terug ging krijgen, en hij heeft zich aan zijn woord gehouden.

Daarom geen "waardeloos" score, maar het is zeker geen voldoende. Ik verwacht ten eerste levering binnen de gestelde termijn, plus na een annulering mijn geld terug binnen een week, en niet te hoeven dreigen met een incassobureau. Zoveel moeite hoeft het niet te kosten in deze digitale wereld.

Bedankt voor uw uitgebreide en eerlijke review. Wat u heeft ervaren, hoort uiteraard niet de standaard te zijn en wij bieden hiervoor onze oprechte excuses aan.

De vertraging in communicatie en terugbetaling is niet hoe wij het wensen aan te pakken, en we begrijpen dat dit u onnodige stress heeft opgeleverd. We nemen uw feedback zeer serieus om dit soort situaties in de toekomst te voorkomen.

Mocht u alsnog interesse hebben in de RTX 5090, dan willen we u graag tegemoetkomen met een passende oplossing zoals levering en achteraf betalen. Als we u op welke manier dan ook nog kunnen helpen, doen we dat uiteraard met alle plezier.

Nogmaals dank voor uw geduld en terugkoppeling.

Ik was opzoek naar een mooie betaalbare RTX 5090 en via tweakers kom ik terecht bij Uw game specialist en zag daar mijn videokaart voor een hele mooie en vooral een eerlijke prijs. Mijn oog viel op de RTX 5090 Palit Gamerock.
Voor het bestellen ben ik natuurlijk even op onderzoek uitgegaan naar wat reviews, op Tweakers.net waar ik de webshop en videokaart ook ben tegengekomen. Toch bij het lezen van verschillende reviews kwam ik daar wisselende reviews tegen van deze webshop, en schrok zelfs van een aantal reviews, toch ben ik van mening dat ik dat zelf wil ervaren, en heb dan ook de RTX 5090 besteld.
De levertijd stond op 3-5 werkdagen, ik heb de kaart zaterdag avond besteld en was bezorgd op woensdag de bezorging klopt netjes. Ik heb uw game specialist een bedankje gestuurd via de WhatsApp en mijn complimenten gegeven en mijn ervaring gedeeld.
Ik heb dus zelf echt een hele goede ervaring gehad met uw game specialist.

Ik heb zaterdag avond mijn bestelling geplaatst, en is woensdag bezorgd door PostNL, en dat was goed te volgen via de track en trace.
Door de externe drukte bij PostNL kwam de bestelling een dag later dan gepland.
Alles was stevig en met bubbel folie verpakt en is zonder schade aangekomen.

Ik heb contact opgenomen met uw game specialist via WhatsApp, om mijn complimenten te geven over de verloop van de bestelling, en ook omdat ik het best wel spannend vond met de wisselende reviews, gelukkig heb ik een uitstekende ervaring gehad met deze webshop, ik kreeg na een dag een reactie terug van de verkoper en was blij met de complimenten en ik heb nog even een foto gedeeld hoe mooi de videokaart in mijn systeem past.

Het product dat ik besteld had was niet langer leverbaar binnen de verwachte verzendperiode. Hierdoor liep ik tegen minimaal een week vertraging aan. Uiteindelijk contact gekregen met de klantenservice waarna ik meerdere opties kreeg betreffende een terugbetaling of het leveren van een vervangend product. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een product dat op voorraad was zodat ik het nog voor het weekend binnen kon krijgen. En ik al wat langer zonder videokaart zat. Het vervangende product was weliswaar duurder maar hierop kon ik korting krijgen. Wat in mijn ogen een prima concessie is voor de vertraging van het andere product.

In eerste instantie werd mijn originele levering niet tijdig geleverd omdat deze niet voorradig was wegens teveel bestelling gelijktijdig zoals mij verteld werd. De levering van mijn vervanging ging uitermate snel, nog voordat ik de extra betaling gedaan had was al via Post NL een track en trace aangemaakt.

De klantenservice is erg vriendelijk via WhatsApp. Het contact krijgen in eerste instantie duurde een aantal dagen. Dit is zeker een verbeterpunt. Ook is het soms wat vervelend dat de berichten wat later worden opgepakt waardoor ik erg de neiging krijg om opnieuw een reactie te sturen. Anderzijds proberen ze problemen wel degelijk serieus op te lossen. Ver na sluitingstijd werd er nog op berichten gereageerd zodat alles met de bestelling afgerond kon worden. Dit was fantastisch! En qua verzenden heeft dat weer een paar dagen gescheeld. Het aanpassen van mijn factuur voor garantie zou afgelopen weekend gebeuren (edit: correctie, heb het niet goed gelezen. Er stond ook bij 'of volgende week'). Dit is nog niet gebeurd. Hierbij zou ik mogelijk weer navraag moeten doen. Dit zijn van die punten die beter kunnen. Maar ik kreeg ook mee dat ze het ontzettend druk hebben. Al mag dat natuurlijk geen excuus zijn. Het is wel een verklaring waarom sommige zaken wat trager verlopen. De nieuwe videokaart heb ik binnen! Dat was eerst het belangrijkste!

Factuur voor garantie is ook geregeld! Alles is nu in orde!

Ik heb hier een diskdrive voor de playstation 5 gekocht en ben blij verrast de product informatie was duidelijk en werd netjes geleverd zelfs eerder dan verwacht ook was het gemakkelijk te installeren in de slimdisk die nu ook geschikt is om playstation 4 spelletjes te spelen en blueray-disks ook 4k dit is getest .
Ook was de prijs verhouding goed op marktplaats worden ze duurder verkocht en dan is het zonder garantie die je bij gamespecialist wel hebt.
Kortom een hele fijne shopervaring en voor game benodigdheden de nummer 1

Goed verpakt en zelfs eerder geleverd dan gezegd werd een fijne ervaring

Professioneel duidelijke omschrijving en uitleg snel van handelen op al je vragen

Eerder in mijn review noemde ik het een 'oplichterij'. De reden hiervoor was:

1. Er werd nooit op mijn WhatsApp-berichten gereageerd;
2. In het e-mailantwoord dat ik kreeg, stond dat de GPU niet op voorraad was en dat de verzending bijna twee weken vertraagd was.
3. Ik zie andere reviews waaruit blijkt dat mensen een vergelijkbaar proces hebben doorlopen.
4. Sommige 5-sterrenreviews op TrustPilot zijn erg verdacht; het lijken betaalde/botreviews zonder details of valse reviews. Zo beweerde iemand dat ze zeer nuttige suggesties kregen bij een aankoop, terwijl de klantenservice in het echt nauwelijks bereikbaar was.

Maar ik wil mijn oude conclusie nu terugnemen, aangezien er na het plaatsen van mijn review zeer positieve vooruitgang is geboekt.

1. Eindelijk ontvang ik meerdere reacties op mijn eerdere WhatsApp-berichten. Ik kreeg updates over mijn terugbetaling en een zeer positieve levertijd als ik besluit mijn bestelling te behouden.
2. Ik kreeg dinsdag een track-tracelink van PostNL, zoals beloofd in WhatsApp. Het pakket werd verzonden zoals afgesproken.
3. Ik werd benaderd door de medewerker van UGS (Jeroen) en hij is erg behulpzaam en de communicatie is proactief.

Voorlopig is de status van mijn pakket gewijzigd in: 'Bezorgtijd wordt berekendDoor drukte duurt de bezorging wat langer dan normaal. We bezorgen je pakket zo snel mogelijk.'
Als het succesvol kan worden bezorgd met het juiste product, zal ik mijn review opnieuw bijwerken.

Voorlopig heb ik het gevoel dat het geen oplichterij is, maar een bedrijf dat worstelt met leveringsbeheer en klantenservice, vanwege een tekort aan personeel.
Ik hoop echt dat ze dit kunnen omdraaien, want de prijzen en de website zijn echt concurrerend in vergelijking met andere webwinkels.

Ik geef voorlopig 1 ster extra, vanwege verbeterde communicatie nadat de recensie was geplaatst

16 juni: Een 5090 GPU besteld die op de website een levertijd van 3 - 5 dagen aangaf. Alleen een orderbevestiging ontvangen;
19 juni: De klantenservice meerdere keren geprobeerd te bellen en de telefoon was altijd BEZET. WhatsApp-berichten gestuurd en NOOIT antwoord gekregen; Op dezelfde dag een e-mail gestuurd om naar de orderstatus te vragen;
20 juni: Nogmaals een herinneringsbericht via WhatsApp gestuurd. NOOIT antwoord gekregen.
20 juni 's middags: De klantenservice antwoordde uiteindelijk op mijn e-mail met hun standaardexcuses dat er vertraging was aan de kant van de leverancier en de GPU nog niet was binnengekomen. Het zou minstens 8 dagen duren.
26 juni: Annulerings- en terugbetalingsbericht via WhatsApp NOOIT beantwoord.
26 juni: Om bewijs te verzamelen dat ik de annulering van de bestelling had aangevraagd, heb ik een nieuwe e-mail gestuurd na het onbeantwoorde WhatsApp-bericht.
27 juni: Ze reageerden niet op mijn e-mail/WhatsApp-bericht. Maar stuurden me een nieuwe e-mail ter bevestiging dat mijn bestelling was geannuleerd, maar geen enkele bevestiging van terugbetaling.

Update:
Op maandag 30 juni kreeg ik via WhatsApp een reactie met oprechte excuses en een verzendbelofte voor dinsdag.

Op 1 juli kreeg ik de tracktracecode van het pakket.

Na het plaatsen van de review geef ik 1 ster extra vanwege de snelle levering.

1. Het opgegeven telefoonnummer is ALTIJD bezet (5 - 6 keer geprobeerd op verschillende dagen);

2. Meerdere WhatsApp-berichten krijgen NOOIT antwoord tot nu toe;

3. In mijn geval is communicatie via e-mail redelijk op tijd. Maar wel met excuses en onbetrouwbare beloftes.

Update:

De situatie is aanzienlijk verbeterd na het plaatsen van de review. Geef 2 sterren extra vanwege de verbetering.

Website werkt prima, maar leveringsbeloftes worden niet waargemaakt. Erg stroef proces. Reviews die zij krijgen vallen op door veel inconsistencies.

Pas na herhaald aandringen en formele stappen werd er gereageerd. Geen aanrader als je service belangrijk vindt.

Bedankt voor uw feedback. Vervelend om te horen dat uw ervaring niet naar wens is verlopen. Onze oprechte excuses voor de trage communicatie en het niet nakomen van de leveringsbelofte. We begrijpen hoe frustrerend dit kan zijn.

We zijn momenteel bezig met het uitbreiden van onze klantenservicecapaciteit en zullen binnenkort ook weer telefonisch bereikbaar zijn. Daarnaast werken we aan verbeteringen in ons systeem om levertijden nauwkeuriger te communiceren en beter te koppelen aan de voorraadstatus.

Als we u nog ergens mee kunnen helpen of iets voor u kunnen betekenen, laat het ons dan gerust weten via een reactie met uw ordernummer. We kijken graag of we u alsnog kunnen tegemoetkomen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Ik bestelde mijn MSI Claw 8AI+ bij deze winkel en hij was hier €100-€200 goedkoper dan elders. Ik ontving het product binnen 7 werkdagen. Er was in het begin een probleem met de levering, maar dat hebben ze snel opgelost. Bovendien was het product netjes verpakt en heb ik geen problemen ondervonden.

Ik heb het niet binnen 3 dagen ontvangen zoals aangegeven op de website

Ik moest veel WhatsApp-berichten sturen en de antwoorden kwamen soms laat, maar uiteindelijk was het allemaal goed

online een videokaart bij ze besteld,die op voorraad was op de website en boven aan de website staat vandaag voor 16.00 uur besteld zelfde dag nog verzonden
na het bestellen en betalen online alleen een mail gehad met bevestiging van de bestelling.

Een week gewacht waar twee nationale vrije dagen en een weekend tussen zat maar nog niets van ze vernomen, dus maar een telefoontje aan gewaagd waar je een antwoord apparaat krijgt met de mededeling dat ze door drukte de telefoon niet kunnen beantwoorden dus later nog een paar keer geprobeerd maar steeds weer de zelfde mededeling die ze beter kunnen veranderen naar wij zijn telefonisch niet bereikbaar mail ons.

maar goed gemaild........................ en nee geen antwoord
nog een mail...................................nop weer geen antwoord
een oude laptop opgestart want ja zat letterlijk zonder videokaart en dus zonder pc daar whatsapp op gezet (hun whatsapp tel nummer is af geschermt) en daar een berichtje gestuurd waar na een paar uur op is gereageerd. waarin het antwoord was dat de kaart niet op voorraad hadden en dat dat nog wel een kleine week kon duren om dat hun leverancier hem ook niet op voorraad zou hebben of con de order annuleren en binnen twee weken mijn geld terug krijgen, dit ook natuurlijk voor gekozen en ze ook laten weten dat ik letterlijk zonder pc zat en niet nog even zo voor 1300 euro ergens anders een kaart kan gaan bestellen voor dat ik mijn geld terug zou hebben.
ik kreeg meteen de annulering in mijn mail wat een replay was op mijn reeds eerder onbeantwoorde mails en had de volgende dag mijn geld terug

zie toelichting hier boven ,ze zijn gewoon heeeeeeeeeeeeeeeeeeeel slecht bereikbaar

Dank voor uw feedback, en vervelend om te horen dat uw ervaring niet naar wens is verlopen.

We begrijpen dat het frustrerend is wanneer een product als "op voorraad" wordt weergegeven, terwijl dit uiteindelijk niet zo blijkt te zijn. Dat had duidelijker gecommuniceerd moeten worden. Ook onze bereikbaarheid liet in deze periode te wensen over, waarvoor onze oprechte excuses.

Goed om te horen dat de terugbetaling snel is verwerkt nadat u contact via WhatsApp had gelegd. We nemen uw opmerkingen serieus en zijn hard bezig om stappen te zetten om dit in de toekomst te verbeteren. De klantenservice is vanaf volgende week ook weer telefonisch goed bereikbaar.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak. We hopen dat we u in de toekomst alsnog kunnen laten ervaren hoe het wél hoort te gaan.

De site is makkelijk te navigeren en de zoek functie helpt hier goed bij.
Leuke PC configurator voor degene die toch net iets anders als een standaard PC zoek.

---

Na overleg mijn bestelling heb ik afgehaald bij Uw Game Specialist

Alles van de bestelling ging vlekkenloos maar schijnbaar is er iets niet helemaal goed gegaan met de Apple Pay betaling via Mollie en bleef de order staan op Status "In afwachting van verzending", helaas ken ik deze problemen met mollie vanuit de organisatie waar ik werkzaam ben.
In het begin was het even lastig contact te krijgen maar uiteindelijk na een paar mailtjes hebben ze het prima opgelost en ben ik erg tevreden mijn CPU gaan ophalen bij ze in Holten.

Al met al zeg ik 8 uit 10 punten voor de duidelijke site als de bereikbaarhied verbeterd krijgen ze die twee er zo bij van me.

Scorekaart voor Uw Game Specialist