Gebruikers over webshop Uw Game Specialist
Review toevoegenUit eigen beweging
Algemeenprima prijzen, Communicatie met klanteservice is erg traag en moeizaam. Pas na meerdere mails een reactie.
VerzendingVideokaart was erg matig ingepakt met weining beschermende verpakking. Er was echter geen schade bij aan komst.
KlantenserviceCommunicatie met klanteservice is erg traag en moeizaam. Pas na meerdere mails en dagen een reactie gekregen.
AlgemeenTop producten, tijd van levering en klantenservice. Belde vanwege een fout in het pakket en kreeg meteen een nieuwe opgestuurd en kreeg een korting voor mijn volgende aankoop.
VerzendingSnel en goed opgestuurd! Kon ook snel weer terecht met versturen. simpel weg goed en snel geleverd.
KlantenserviceHelpt met problemen en wil je echt houden als klant. Ze staan klaar voor je verhaal en zijn niet van het haasten maar echt duidelijk luisteren en willen helpen.
AlgemeenWas toe aan een nieuwe videokaart omdat de huidige games die ik speel nog op maximaal 60fps konden.
RTX4080 besteld en deze werdt sneller geleverd dan aangegeven.
Dat was dus zeker een positief punt!
Snel geleverd en goed verpakt. Hij was toen de tijd niet voorradig maar hij zou binnen 5 werkdagen geleverd zijn. Vrijdag besteld, Maandag binnen, Maandag avond aan het gamen. Top.
AlgemeenProduct was op voorraad binnen 1 dag geleverd
Erg makkelijke en overzichtelijke site
En een zeer scherpe prijs
Netjes ontvangen en snel geleverd
En ben goed op de hoogte gehouden wanneer mijn product geleverd werd
Ben goed geadviseerd door Jeroen
Wat voor gaming monitor er past bij mijn wensen
Jeroen is erg klantvriendelijk en netjes aan de telefoon/app
De volgende keer zal ik zeker weer bestellen
Echt een aanrader!
AlgemeenEen erg net bedrijf! Zorgt dat alles netjes binnen komt en als er problemen voordoen dan lossen ze die meteen op!
Ze blijven klant vriendelijk wat er ook maar gebeurt!
Het is naar mijn mening erg goed neergezet en de moeite waard om hier je spullen te halen!
De verzending is perfect gegaan! Ik heb niet lang moeten wachten en het zat goed stevig verpakt voor alle veiligheid!
Je kunt zien dat er goed mee om is gegaan en dat er niks mee gebeurd is.
De klanten service van dit bedrijf was echt top!
Ze helpen je bij al je vragen, ookal gaat het niet over hun zelf. Voor het gevoel ligt de klant echt op nummer 1!
AlgemeenSuper makkelijk bedrijf, alles heel goed gesorteerd en netjes neergezet. Kind kan de was doen!
VerzendingNetjes ingepakt en tijdens het verzenden direct een track and trace toegestuurd gekregen. Kortom super.
AlgemeenAl een poosje opzoek naar een 4080 SUPER, bijna nergens op voorraad. Ik zag dat die bij Uw Game Specialist op voorraad was, gelijk gebeld, telefonisch kon ik de kaart reserveren en dezelfde dag nog af komen halen in hun shop. Vriendelijke gasten, persoonlijk contact en heel goed geholpen! :-)
VerzendingVerzending is vaak gratis. Ik heb de kaart zelf opgehaald, maar voor 16:00 besteld is bij deze shop nog dezelfde dag verzonden.
KlantenserviceErg goed, persoonlijk en vriendelijk geholpen. Eigenlijk zijn ze dinsdag (de dag waarop ik belde) gesloten, maar deze gasten namen gewoon op en namen te tijd voor mij.
AlgemeenZet duidelijke website. Overzichtelijk, geen mega hoge bedragen. Vind alleen wel dat er nog meer aanbod in de toekomst bij mag komen.
VerzendingSnel duidelijk en op tijd. Geen lange romp slomp van kastje naar de muur. Top
KlantenserviceIk had vragen over een stoel en werd vriendelijk duidelijk en snel geholpen. Prima in orde
AlgemeenIk heb onlangs een computer besteld via deze website en ik ben zeer tevreden over de service.
Het apparaat zelf voldoet aan alle eisen die ik had.
De prestaties zijn uitstekend en de kwaliteit van de onderdelen is top-notch.
Ik ben erg blij met mijn aankoop en zou deze website zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare plek om computerapparatuur te kopen.
De verzending was razendsnel en de verzekering die ik erbij kon afsluiten gaf me extra gemoedsrust.
KlantenserviceDe klantenservice was zeer behulpzaam en reageerde snel op mijn vragen en verzoeken. Ik ben zeer tevreden over de geboden ondersteuning.
AlgemeenIk heb op 13-02-2024 een RTX 4090 besteld omdat deze op dit moment het voordeligste aangeboden werd bij UWS en de reviews stuk voor stuk goed/uitstekend zijn!
De bestelling heb ik direct betaald omdat Klarna een foutmelding/storing gaf.
Een aantal dagen na de bestelling (16-02-2024)heb telefonisch de vraag gesteld wat de status van de bestelling is en in het telefoongesprek werd aangegeven dat de videokaart nog niet binnen was en die zelfde dag wel verwacht werd en direct naar mijn verzonden zou worden, einde van de dag kreeg ik een mail met daarin de Track&Trace link van de bestelling.
De track&trace link ik heb gekregen heeft tot op de dag van vandaag aangegeven heeft dat de zending wel aangemaakt is maar nog niet aangeboden bij PostNL.
Ik heb gister weer telefonisch contact opgenomen met de vraag wat de status was en hierin werd mij verteld dat het een fout bij PostNL geweest moest zijn omdat de zending daadwerkelijk verzonden is en werd mij verteld dat er contact opgenomen zou worden met PostNL en er direct een nieuw exemplaar opgestuurd mijn kant opgestuurd werd die ik 21-02-2024 zou ontvangen maar helaas weer niets.
Gezien het bedrag en het nare gevoel die ik begon te krijgen heb ik vandaag (22-02-2024) wederom gebeld en kreeg ik weer te horen dat de zending verzonden zou zijn maar ik hierin heb aangegeven dat ik de order graag wil annuleren vanwege de manier hoe dit is verlopen, ik kreeg nu wel direct een mail dat de order geannuleerd is.
Tussen bestellen en vandaag is de betreffende videokaart wel al die tijd op voorraad geweest volgens de website.
Ik hoop dat ik mijn geld snel terug op mijn rekening heb zodat ik dit elders kan uitgeven, vind het erg jammer dat het zo gelopen is gezien er zoveel goede reviews zijn en Jeroen een vriendelijk persoon is!
Ik wil er wel bij zeggen dat ik UWS in de toekomst nog wel een kans wil geven maar in dit geval staat mijn build stil en voelt het niet fijn.
Track&Trace link geeft aan dat de zending wel aangemeld is maar niet aangeboden, dit is in de gehele looptijd van de bestelling niet veranderd.
KlantenserviceIk heb al de keren contact gehad met Jeroen, heeft mij netjes te woord gestaan en is erg vriendelijk, niets mis mee!
AlgemeenZeer correct geholpen! Inclusief een uitleg over hoe alles precies werkt. Ik heb niks anders dan positieve feedback voor dit bedrijf!
Nogmaals bedankt, ik ben echt super blij met mn aankoop.
Netjes verpakt en in goede orde geleverd. Ik ga zeker volgende bestellingen ook hier doen, gewoon geen enkele schade aan de verpakking.
KlantenserviceWat ik hierboven al aangeef, super contact.. Wist natuurlijk niet wat ik moest kiezen en daarbij wat hulp gevraagd, wat echt top is gedaan!
AlgemeenVoor mijn gamingsetup was ik opzoek naar producten van Nanoleaf. Dit heb ik gekocht bij uw game specialist. Snel geleverd en een top product. Ik ga ook nog even een review schrijven over het product.
VerzendingDe levering was snel. Voor 16:00 had ik het besteld en volgende ochtend in huis en kon het gelijk installeren.
AlgemeenBij Uw Game Specialist heb ik onlangs mijn allereerste hoogwaardige gaming-laptop aangeschaft, en ik kan niet genoeg benadrukken hoe tevreden ik ben met mijn ervaring. Aanvankelijk was ik een beetje terughoudend om te bestellen bij deze webshop, omdat ik er nog niet eerder van had gehoord en ik niet wist wat ik kon verwachten. Echter, al mijn zorgen verdwenen zodra ik mijn bestelling plaatste.
Wat betreft de gaming-laptop zelf, kan ik alleen maar lof uiten. De kwaliteit is ongeëvenaard, en het apparaat presteert boven mijn verwachtingen. De grafische weergave is verbluffend, en de snelheid waarmee games worden geladen en gespeeld is indrukwekkend. Ik kan nu eindelijk genieten van mijn favoriete games in de hoogste kwaliteit en met optimale prestaties.
Al met al ben ik zeer tevreden met mijn aankoop bij Uw Game Specialist. Ik zou deze webshop ten zeerste aanbevelen aan elke gamer die op zoek is naar hoogwaardige gaming-apparatuur en een uitstekende service. Ik kijk ernaar uit om in de toekomst weer bij hen te winkelen voor al mijn gaming-behoeften.
De service die ik ontving was uitmuntend, van begin tot eind. Het bestelproces was eenvoudig en intuïtief, en ik was aangenaam verrast door de snelheid waarmee mijn laptop werd geleverd. Bovendien was de klantenservice zeer behulpzaam en reageerde snel op al mijn vragen en verzoeken.
KlantenserviceBij Uw Game Specialist heb ik niet alleen een geweldige gaming-laptop gekocht, maar ik was ook onder de indruk van hun uitzonderlijke klantenservice. Vanaf het moment dat ik contact met hen opnam tot aan de aflevering van mijn bestelling, stond het team klaar om al mijn vragen te beantwoorden en me te begeleiden door het proces.
Wat ik vooral op prijs stelde, was de snelheid en efficiëntie waarmee ze reageerden op mijn vragen. Of het nu ging om technische specificaties van de laptop, informatie over levertijden of zelfs algemene vragen over gaming, het team van Uw Game Specialist stond altijd paraat met deskundig advies en vriendelijke hulp.
Bovendien voelde ik me als klant echt gewaardeerd. Ze namen de tijd om naar mijn wensen en behoeften te luisteren en boden op maat gemaakt advies dat perfect aansloot bij mijn situatie. Dit soort persoonlijke aandacht maakte mijn koopervaring des te aangenamer en gaf me het vertrouwen dat ik bij de juiste webshop aan het winkelen was.
Kortom, de klantenservice van Uw Game Specialist heeft mijn verwachtingen overtroffen en heeft bijgedragen aan een vlekkeloze en plezierige winkelervaring. Ik waardeer hun toewijding aan klanttevredenheid en zou niet aarzelen om opnieuw bij hen te winkelen of hen aan te bevelen aan anderen die op zoek zijn naar gaming-apparatuur van topkwaliteit en uitstekende service.
AlgemeenHet bestellen van meerdere producten op de website ging echt makkelijk.. Overzichtelijk en gemakkelijk toe te voegen aan de winkelmand. Uiteindelijk 2 controllers gehaald voor de PS5 Slim.
VerzendingStevige doos, het product was stevig ingepakt met behorende inpak folie, doos was stevig karton en was niet beschadigd
KlantenserviceHun proactieve aanpak en toewijding om problemen op te lossen waren indrukwekkend. Kortom, hun service overtrof onze verwachtingen en heeft een positieve impact gehad op onze online zichtbaarheid.
AlgemeenAltijd goed bereikbaar voor vragen. ook als je even iets niet weet over je PC zijn ze bereid je te helpen
Verzendingsnel geleverd. Goed verpakt en track & tracé van post nl is altijd erg fijn.
Klantenservicezijn altijd bereid je te helpen. Ook voor vragen of advies over je product. Ook na het bestellen van een product staan ze altijd voor je klaar en dat is wel fijn.
AlgemeenIk bestelde een 4090 via hun website, nadat deze enkele dagen niet was verzonden, stuurde ik een e-mail naar hun klantenservice en belde later dezelfde dag. De vertegenwoordiger was vriendelijk en vertelde me dat ze het magazijn zouden controleren en me een update zouden geven over mijn bestelling. Een paar minuten later ontving ik een e-mail waarin stond dat "er iets mis was gegaan met de voorraad" en dat mijn bestelling was geannuleerd.
Ik heb dit artikel de afgelopen dagen op hun webshop bekeken terwijl ik aan het wachten was en het ging van "op voorraad" naar "beperkte beschikbaarheid" naar "uitverkocht" en vervolgens terug naar "op voorraad" terwijl ik wachtte tot het werd verzonden .
Dit lijkt zo'n uitvlucht, en nu ben ik bijna 2.000 euro kwijt terwijl ik wacht op een terugbetaling vanwege hun fout. In plaats van mijn bestelling te annuleren, moeten ze waarschijnlijk proberen een manier te vinden om deze uit te voeren.
Zou het niet aanraden om hier iets te kopen. De lage prijs voelt nu echt als aas.
Beste Kareem, we hebben dit gelukkig zo goed als mogelijk opgelost.
^Jeroen
AlgemeenIk had meerdere pc onderdelen nodig voor mijn gaming pc. Uw game specialist had de onderdelen op voorraad en met de meeste artikelen ook nog de goedkoopste!
VerzendingProducten kwam in 2 dozen aan maar waren goed verpakt. Eerst was het onduidelijk dat het in verschillende dozen kwam maar later gelukkig wel.
KlantenserviceVraag of er nog een andere prijs mogelijk was voor mijn voeding. Gelukkig kwamen ze mij hier in tegemoet met een cadeaubon bij de bestelling.
AlgemeenBestellen en betalen geen probleem. Website duidelijk, al is veel wat getoond is niet op voorraad.
VerzendingBehuizing voor pc gekocht. Product was op voorraad dus voor de toegezegde  "16:00 besteld morgen in huis" haalde mij over.  Twee dagen later was het nog niet verzonden. Ik heb moeten bellen om het product verzonden te krijgen.
Weinig tot geen reactie op online ticket. Bij bellen goed geholpen, helaas zonder het gewenste resultaat.
Goedemiddag,
Heel vervelend dat het eerste pakket nooit is aangekomen. Helaas zijn we nog in afwachting van het onderzoek over dit pakket. Gelukkig wordt het pakket van vrijdag vandaag bij je bezorgd. Hopelijk is hier alles in orde van en kun je alsnog genieten van je nieuwe kast!
Nogmaals mijn excuses
AlgemeenRecent een 4090 videokaart gekocht bij deze shop. Scherpe prijs en snel verstuurd.
Prachtig vloeiende beelden nu, erg blij mee.
Snel verstuurd en goed verpakt. Prima in orde.
Was de volgende dag in huis met PostNL.
Ik had telefonisch nog een paar vragen over de verschillende types videokaarten. Duidelijk antwoord gekregen en toen overgegaan tot bestelling.
AlgemeenOp 1 januari de Samsung 980 Pro 2TB M.2 SSD met heatsink aangeschaft.
Deze was op voorraad volgens hun website en zou diezelfde week verstuurd worden. Op woensdag 3-1 een mail gestuurd wanneer het pakket verstuurd zou worden, echter op vrijdag 05-01 nog geen reactie dus maar even gebeld.
Netjes en correct geholpen met de mededeling dat zij naar een nieuw systeem over gegaan zijn en mijn mail waarschijnlijk over het hoofd gezien hadden. De 2TB SSD op dat moment niet meer op voorraad maar zou komende week weer binnen komen. Geen probleem dus ik wacht wederom netjes af.
Maandag 8 januari staat de SSD weer op voorraad. Overigens nu wel 10,- euro duurder
Woensdag 10-01 nog steeds geen verzend bevestiging en de SSD was inmiddels weer uitverkocht, dus wederom even een belletje gepleegd. Medewerker aan de telefoon gaf aan dat m'n pakket verstuurd zou worden die dag, maar 1 uur NA het telefonisch contact krijg ik een mail dat de SSD niet meer op voorraad zou komen en of ik de 2TB zonder heatsink als alternatief wil afnemen.
Wederom telefonisch contact opgenomen echter kwam ik dit keer niet door de wachtrij heen, dus vandaar via de mail gereageerd met de mededeling dat ik een uur geleden nog telefonisch contact heb gehad. Volgens 't mail contact zou de telefonische collega niet goed gekeken hebben in wederom een 'nieuw systeem' en dat was een foutje.
Vervolgens heb ik aangegeven om de bestelling maar te annuleren.
Reden voor deze review? Op moment van schrijven staat de SSD weer als op voorraad (nog 2) met verhoogde prijs.
EDIT:
Na het achter laten van de review heeft UGS contact met mij opgenomen en een oplossing aangeboden waardoor de klantenservice nu hoger scoort dan voorheen. 4 ipv 2.
Je wordt netjes aan de telefoon geholpen, alleen is het resultaat er niet naar. Zoals gezegd is de order uiteindelijk geannuleerd.
Geld was overigens wel binnen 2 dagen weer op m'n rekening.
EDIT: