Gebruikers over webshop Joeps
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenIk kende het bedrijf nog niet maar ben heel tevreden na mijn eerste aankoop.
Frisse website en goede prijzen.
Op voorraad en volgende dag in huis zoals beloofd. Fijn!
Wat fijn om te horen dat je eerste ervaring met Joeps zo goed is bevallen.
We vinden het belangrijk dat onze website duidelijk en fris aanvoelt, dus leuk dat dat opvalt.
En natuurlijk helemaal mooi dat de levering precies volgens afspraak ging.
Dank je wel voor je bestelling en graag tot een volgende keer!
AlgemeenBij joeps heb ik een telefoon en lader besteld. Ik kende de webshop niet, maar na reviews gelezen te hebben hier op tweakers en andere websites toch besloten om te bestellen. Duidelijke website, open over details en simpel bestel process.
VerzendingOp zondagavond net voor 20.00 besteld en toch onverwacht de volgende dag afgeleverd bij de doormij opgegeven postNL locatie.
Wat leuk dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven
Fijn om te horen dat onze website duidelijk is en dat het bestellen soepel verliep. We doen ons best om het zo makkelijk mogelijk te maken
En helemaal top dat je bestelling al de volgende dag bij je PostNL-punt lag. Zo zien we het graag
Bedankt voor je vertrouwen in Joeps. Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens blij maken met een bestelling!
AlgemeenTelefoon en oplader besteld bij Joeps, wat zeer gemakkelijk verliep. Allebei de producten in goede staat ontvangen, daarnaast was ook de gratis beschermhoes meegeleverd zoals geadverteerd.
VerzendingBestelling was zoals aangegeven de volgende dag afgeleverd zonder enige problemen.
Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat het bestellen zo soepel verliep en dat alles netjes en compleet is aangekomen, inclusief het hoesje natuurlijk! We doen ons best om het u zo makkelijk mogelijk te maken, dus dit soort terugkoppeling waarderen we enorm. Graag tot een volgende keer bij Joeps!
AlgemeenKende Joeps niet, maar op basis van Tweakers reviews toch gekozen. Geen spijt van, bestelling via website van hun eenvoudig. Op de website duidelijk aangegeven dat ze EU modellen leveren en daardoor NL-specifieke acties van Samsung niet relevant zijn - en dat zie je dan ook terug in de betere prijsstelling.
VerzendingLevering was conform de website op tijd,. Had in het weekend besteld, maandag werd de order afgehandeld en kreeg ik 's avonds netjes een track&trace. Dag erna in huis via PostNL (pakket automaat gekozen)
Bedankt voor uw mooie review en dat u ons een kans heeft gegeven, ondanks dat u Joeps nog niet kende. Fijn om te horen dat alles duidelijk was en de levering netjes verliep, dat is precies waar we naar streven. Ook goed dat u onze uitleg over de EU-modellen waardeert, we vinden transparantie namelijk erg belangrijk. We hopen u in de toekomst nog eens terug te zien!
AlgemeenSoepel lopend bestel- en betaalproces. Je wordt na je betaling prima op de hoogte gehouden van je order.
VerzendingMijn telefoon werd zelfs nog sneller verzonden (via PostNL) dan ik verwacht had. Vlak na 20:00u besteld, en toch al de volgende dag in huis. Ook was ik blij met het gratis hoesje en screenprotector. Nu kan ik op m'n gemak een bookcase hoesje uitzoeken, terwijl m'n telefoon in de tussentijd toch goed beschermd is.
Bedankt voor uw mooie review! Wat goed om te horen dat alles zo soepel verliep en dat de bestelling zelfs sneller binnen was dan verwacht. We vinden het belangrijk dat u direct met uw nieuwe telefoon aan de slag kunt, dus fijn dat het hoesje en de screenprotector goed van pas kwamen. Veel plezier met uw aankoop en hopelijk tot een volgende keer!
AlgemeenHeldere site, snel besteld. Enige puntje is dat hun definitie van paars bij mij roze oplevert.
VerzendingVlot geleverd, en eindelijk een keer een doosje dat past, en niet zo'n overdreven grote
Bedankt voor uw review! Fijn dat alles snel en soepel is verlopen, en goed om te horen dat het verpakkingsformaat ook gewaardeerd wordt. We proberen daar bewust op te letten. Jammer dat de kleur iets anders overkwam dan verwacht; we doen ons best om de foto's en omschrijvingen zo goed mogelijk overeen te laten komen met het echte toestel. We hopen dat u er desondanks veel plezier van heeft!
AlgemeenGalaxy S25 gekocht. Duidelijke website en makkelijk bestellen. Ik had wat vragen en die werden vriendelijk en snel beantwoord. Bestelling de volgende dag al in huis! Telefoon was nieuw en in originele seals. Heel tevreden.
VerzendingZoals oo de website staat: dezelfde dag verzonden. Ik had hem de volgende dag in huis.
KlantenserviceIk werd heel snel en vriendelijk te woord gestaan. Antwoorden op mijn vragen werden uitgebreid beantwoord.
Bedankt voor uw uitgebreide en positieve review. Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen, van het bestellen tot de levering en de klantenservice. We vinden het belangrijk dat u goed geholpen wordt, dus het is goed om te lezen dat u onze service als vriendelijk en duidelijk heeft ervaren. Veel plezier met uw Galaxy S25 en graag tot een volgende keer.
AlgemeenIk zou hier zo weer bestellen. Duidelijke website, heldere communicatie en verzending niets op aan te merken. Kortom: maximale score.
VerzendingKomt belofte van verzending na. Voor 20.00 dezelfde dag verzonden. Ik had om 19.45 besteld en inderdaad verzonden. Goed verpakt ook.
Bedankt voor uw mooie review. Wat fijn dat u zo tevreden bent over het bestelproces en de communicatie. We doen ons best om onze belofte van snelle verzending waar te maken, dus het is goed om te horen dat dat ook bij u is gelukt. Fijn dat alles netjes verpakt was. Hopelijk mogen we u in de toekomst opnieuw verwelkomen!
AlgemeenIk heb een Galaxy A35 aangeschaft bij Joeps.nl
De website is in orde en de betaling via Ideal ging ook goed.
Ik kreeg snel een opdrachtbevestiging en later een e-mail dat het was verzonden.
Op de website werd aangegeven dat het product (na 20:00 uur 's avonds besteld, dus de volgende dag verzonden) maandag bezorgd zou worden in plaats van zaterdag (koningsdag). Het kwam echter al op zondag.
Het product was goed verpakt en onbeschadigd ontvangen. Ik moest tekenen voor ontvangst.
AlgemeenIk heb mijn order geannuleerd (lag niet aan Joeps). Annulering is prima en snel verwerkt en ik had met een week mijn geld terug
KlantenserviceSnelle verwerking van mijn annulering en snel en pretting antwoord via email.
AlgemeenIk vond de website heel makkelijk. Ik ben niet goed met computers, maar hier liep ik makkelijk doorheen. Bestellen ging makkelijk en daarna werd ik uitgebreid op de hoogte gehouden.
VerzendingNa bestelling is mijn bestelling dezelfde dag verzonden. Ik had de bestelling de volgende dag in huis!
KlantenserviceIk had na de levering wat vragen over installatie. (ik ben niet zo handig hiermee) Daarom contact opgenomen met de klantenservice. Ze reageerden heel snel (zelfs in het weekend!) en waren geduldig en zeer vriendelijk. Zo maak je het niet vaak meer mee! Ik raad deze webshop iedereen aan.
AlgemeenHele fijne webwinkel. Hele vriendelijke klantenservice en ook echt de goedkoopste. Zeer tevreden. Zeker een aanrader.
VerzendingNet voor 20.00 besteld en de volgende dag in huis. Razendsnel in de levering dus!
KlantenserviceKlantenservice echt zeer vriendelijk. Waren erg behulpzaam via mail en chat. Ik kom zeker bij jullie terug!
AlgemeenHanteren een onjuiste versie van het herroepingsrecht waardoor ze slechts 70% van het aankoopbedrag terug dreigen te betalen bij retournering van een intact product binnen 14 dagen. Een smartphone geldt niet als hygiënisch product, hun redenatie klopt dus niet! Dit aanvechten is helaas duurder dan de 30% betalen dus komen ze ermee weg. Bovendien krijg je een bijdehand antwoord als je ze op je rechten wijst. Jammer. Verzending en kwaliteit product verder wel in orde.
VerzendingOp tijd en in goede staat geleverd, zoals beloofd.
Hierover heb ik verder geen klachten.
Na wijzen op herroepingsrecht werd de klantenservice erg onvriendelijk en bijdehand. Aan opmerkingen als 'u wilt toch ook geen geopend toestel ontvangen?' heb ik als consument niets. Ik sta gewoon in mijn recht.
Het spijt ons te vernemen dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening. Zelfs een ontevreden klant beschouwen wij als een waardevolle feedback waardoor wij kunnen leren.
Graag wil ik, Ruben, onze kant van het verhaal belichten. U heeft bij ons een bestelling geplaatst, die wij dezelfde dag nog hebben verzonden. De daaropvolgende ochtend heeft u het pakket in ontvangst genomen. Een dag later heeft u ons geïnformeerd dat u het toestel wenst te retourneren.
Vanaf het moment van uw contact was de toon van de communicatie, die u trachtte te vestigen, negatief en dreigend. Ik heb mijn uiterste best gedaan om het retourproces toe te lichten. Bij Joeps.nl streven wij ernaar om onze vele tienduizenden Joeps Matties (klanten) jaarlijks tevreden te houden door hun de beste prijs aan te bieden en het hoogst haalbare service. Uiteraard komt het voor dat een klant niet tevreden is, en in dergelijke gevallen proberen wij dit op te lossen door goed te luisteren naar de klant en eventuele aanpassingen door te voeren waar mogelijk. Soms is dit echter niet haalbaar, omdat het communicatie eenrichtingsverkeer blijft. Ik heb u duidelijk laten weten dat u het toestel kunt retourneren en wij zullen bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.
In uw e-mail geeft u aan - en ik citeer: "Ik moet continu telefoons bestellen en retourneren voor mijn werk." Hiermee bevestigt u dat dit een regulier onderdeel is van uw werkzaamheden en dat u dit voortdurend doet. Dankzij uw boosheid probeert u nu online onze reputatie te schaden, welke wij vol trots hebben opgebouwd. Wellicht denkt u dat dit uw zaak ten goede zal komen, maar dit zal niet bevorderlijk zijn. Het dreigen om andere klanten af te raden bij ons te bestellen is een keuze die wij aan u overlaten. Het is echter goed dat andere klanten, zoals uzelf, op de hoogte zijn dat wij geen waardering hebben voor mensen die telefoons testen voor hun werk en deze vervolgens retourneren.
Desondanks zullen wij u blijven bijstaan en het afhandelingsproces op een correcte wijze voltooien zoals Joeps dat altijd doet - niet weglopen, maar oplossen!
AlgemeenPrima site met duidelijke informatie, goeie prijzen en in ieder geval bij smartphones (waar ik zat te kijken) staat er ook expliciet vermeld wat voor model het is (EU-model etc). Ik heb namelijk opmerkingen gezien over andere shops waar ze leuk een Japanse telefoon opstuurden. Theoretisch kan een model van een willekeurige andere regio best wat implicaties hebben, voornamelijk voor de connectiviteit met je provider en/of WiFi. Ik heb nu inderdaad een EU-model gekregen.
Ik vond wel dat de volgorde van bepaalde veldjes bij de checkout een klein beetje onlogisch was. Als je aangeeft een account te willen maken komt het wachtwoordveld boven de username/het emailadres te staan. Uit gewoonte tikte ik de informatie in eerste instantie dus ook verkeerd om in. 😅 Verder ging het met Tab navigeren tussen de velden in het algemeen niet helemaal in de juiste volgorde. Imo dus net iets teveel kleine ongemakjes om 5 sterren te geven.
Op oudjaarsdag nog even wat besteld en dat was dezelfde dag nog verstuurd. Ik had zelf rekening gehouden met minimaal 2 januari, dus dat was mooi meegenomen.
AlgemeenIk had nog niet eerder besteld bij Joeps. De website ziet er verzorgd uit. Ik zag geen rode vlaggen. Er waren enkele reviews op Tweakers die heel positief zijn. Uiteindelijk besloten om ze een kans te geven en bij Joeps te bestellen.
VerzendingOp de website staat aangegeven dat als je een bestelling plaatst voor 20.00 uur dat deze dan dezelfde dag verzonden wordt. Ik had mijn bestelling rond 21.00 uur besteld dus de volgende werkdag verzonden en de dag daarna geleverd.
AlgemeenOpzich aantrekkelijke prijzen en snel reagerende klanten service. PostNL had problemen met mijn pakketje en na een belverzoek via de chat is dit snel opgepakt.
VerzendingZe verzenden snel alleen waarschijnlijk had ik pech met PostNL en werd mijn pakje 3 maal verzet van bezorgmoment (3 keer een andere dag)
KlantenserviceReageert snel en doet er ook wel wat aan. Nou is de post iets niet erg groots kwa hoe garantie dingen worden opgepakt maar ze komen erg goed over in elk geval!
AlgemeenVeruit de beste prijs gekregen voor de Samsung A54 en netjes en op tijd geleverd.
VerzendingWerd netjes en veilig verpakt en is op tijd de volgende dag geleverd. Perfect gedaan!
AlgemeenSmartphone uitgekozen waar ik nog een vraag over had. Die gesteld via Whatsapp en dat werd snel goed beantwoord.
Toen besteld (halverwege de middag) en het pakket had ik de volgende morgen om half 10 al binnen!
Aangezien de prijs ook erg scherp was geef ik 5 sterren.
Besteld (halverwege de middag) en het pakket had ik de volgende morgen om half 10 al binnen!
AlgemeenIk had snel een Samsung A12 nodig. Joeps had de beste prijs en beloofde snelle levering.
Hoewel ik al heel lang op dit adres woon, maakte ik een foutje bij het invullen van mijn adres. Binnen een kwartier de klantenservice aan de lijn met de vraag of mijn adres klopte. Heel netjes.
Levering zoals beloofd binnen 24uur en keurig verpakt.