macvoorminder.nl dé aanbieder van de nieuwste tweedehands MacBooks voor de beste prijs.
Conditie: als nieuw
Wat ons uniek maakt, is dat we slechts één productconditie hanteren: 5 sterren. Hiermee leveren we altijd een tweedehands Mac die niet afwijkt van nieuw. Wél de tweedehands prijs, geen concessies in kwaliteit.Meest diverse aanbod: voor de student én de professional
Bij ons koop je de nieuwste MacBook Pro 13 inch met 32GB RAM of de nieuwste MacBook Pro 16 inch met 64GB RAM. We hebben het allemaal.24 maanden garantie op elke Mac
Elke Mac is voorzien van standaard 24 maanden garantie. Echter heeft een gedeelte van ons aanbod zelfs resterende AppleCare+ dekking. Hierdoor is het in veel gevallen nog langer dan 24 maanden.Geen refurbished Mac. Maar wel altijd als nieuw.
In tegenstelling tot veel andere aanbieders, bieden we geen refurbished Mac modellen aan. Maar al onze producten verkeren wel in absolute nieuwstaat. Bij ons vind je geen krassen of deuken en elke Mac oogt gewoon als nieuw. Elke MacBook komt ook altijd met originele lader, gratis sleeve (hoes) en microvezel doek. Dit is éen van onze sterkste kanten en dit nemen we dan ook heel, heel serieus.24 maanden garantie op elke Mac.
Garantie is belangrijk. Daarom is elke Mac voorzien van standaard 24 maanden garantie. Deze is geldig bij Mac voor minder en dekt alle hardware defecten bij zowel Mac als lader. Je hebt dus echt de 'peace of mind' van een perfecte Mac!Best beoordeeld op Trustpilot!
Met meer dan 1800 beoordelingen, scoren wij een 4.9 out of 5.0 op Trustpilot