Gebruikers over webshop Computer Connections
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenErg leuke en positieve ervaring met dit bedrijf. We hebben een laptop bij hun aangeschaft en deze meteen door hun klaar laten maken. Erg snel en correcte levering. Naderhand nog hulp nodig gehad en hun gebeld. Erg fijn geholpen door hun helpdesk.
AlgemeenDuidelijke site.Alles was goed te vinden en van de interacties met klantenservice valt zeker niet te klagen.
VerzendingVerzending was alles wat je ervan verwacht. Goed optijd en mooi/strak ingepakt voor zo min mogelijk beweging in het pakketje zelf.
KlantenserviceVanuit de gesprekken die ik heb gehad met de klantenservice werd alles duidelijk uitgelegd en ikzelf was er in ieder geval zeer tevreden over.
AlgemeenBestelling was de volgende dag al bezorgt en vriendelijke klantenservice heeft me geholpen met nog vragen die ik had.
Algemeeneen product wat volgens hun website 5 stuks op voorraad was werd niet geleverd, zogenaamd leverancier kan het niet leveren, ben benieuwd hoe snel ik het geld terug krijg. voor mij geen computer connections meer.
Klantenservicereageren snel, maar helaas voor mijn bestelling niet bevredigend. ik kan er slecht tegen als een website zegt dat een product op voorraad is en achter een mail krijg dat de LEVERANCIER het niet kan leveren..
23:30 Reactie op het antwoord van hieronder: best knap dat jullie direct op een zondag geplaatste bestelling een uur of 2 later direct annuleren met de reden dat de leverancier geen voorraad heeft.. blijkbaar was het niet voldoende om even op een maandag ofzo te wachten. Wel fijn dat jullie hier reageren maar niet op mijn mail.
Beste,
Wij ontvangen elk uur stockupdates van vijf leveranciers/warehouses in Nederland en Duitsland en bieden deze ruim 180000 artikelen aan via onze website.
Het kan dus voorkomen dat een product al uitverkocht is, en onze shop nog een uur lang de oude voorraadwaarde weergeven. Een frequentere voorraadupdate is volgens onze leveranciers (nog) niet mogelijk, uiteraard zouden wij dat graag willen zien.
Zonder voorraad kunnen wij uiteraard niet meer leveren en zijn genoodzaakt de bestelling te moeten annuleren. De betaling boeken wij dan nog dezelfde dag terug en zal u waarschijnlijk morgen al op uw rekening terug hebben.
Het is altijd verstandig om vooraf even met ons contact te zoeken via onze chat, mail of telefoon om de realtime voorraad op te vragen. Dat kan telleurstellingen voorkomen.
Winactie
Algemeenze praten niet veel maar uitstekende service Binnen 2 dagen was de bestelling binnen . En de prijzen zijn goed
VerzendingBinnen 2 dagen was de bestelling binnen
AlgemeenIk was op zoek naar een beveiligingscamera welke bij Computer Connections als een van de eerste beschikbaar kwam en daar tevens het goedkoopste was. Afhandeling van de bestelling verliep vlot en ik werd goed op de hoogte gehouden van het verloop van het verwerkingsproces.
VerzendingVerzending was snel en gratis.
KlantenserviceHelaas heb ik het product moeten retourneren. Daar dit online niet lukte een e-mail verstuurd aan de klantenservice die mij direct het verzendlabel voor een gratis retour aanbood.
In totaal twee e-mails verstuurd en beide binnen een uur beantwoord, zelfs in de avond.
AlgemeenOp zoek naar een nieuwe laptop, toevallig is deze shop op 6km afstand van mijn huis - mailtje gedaan, laptop gereserveerd en zonet gaan ophalen. Prima service, en goed geprijsd.
KlantenserviceSnel contact via email - ook vriendelijk in de winkel.