Amazon.nl

Iedere dag streeft Amazon ernaar om tegemoet te komen aan de wensen van onze klant; lagere prijzen, betere selectie en handige diensten. Een manier waarop we een brede selectie van producten garanderen, is door de 185.000 kleine en middelgrote bedrijven in heel Europa die op Amazon verkopen.

> Meer over Amazon

Amazon Prime

Amazon Prime biedt het beste in winkelervaring, prijsbesparing en entertainment. Voor slechts € 4,99 per maand profiteren Prime leden in Nederland van:

Prime bezorging

Prime Video

Prime Gaming

Gratis en snelle bezorging van miljoenen producten op amazon.nl - vaak nog op dezelfde dag bezorgd.

Stream of download duizenden films en tv-series als The Lord of the Rings: The Rings of Power.

Gratis exclusieve in-game content en een maandelijks Twitch kanaalabonnement (t.w.v. € 4,99).

Amazon Photos

Prime exclusieve deals

Onbeperkte opslag van foto's die je kunt delen met anderen. Gebruik de gratis app om je foto's op al je apparaten te bekijken.

Toegang tot deal evenementen zoals Prime Day en Prime Exclusieve Deals.

Amazon Prime is slechts € 4,99 per maand. Klanten kunnen zich aanmelden voor een gratis proefperiode van 30 dagen op www.amazon.nl/prime.

Eenvoudig retourneren, ophalen en betalen

Retourbeleid

Speciale verzendopties

Betalen op een veilige manier

Beheer je retourzendingen in het Online retourcentrum.

Laat je pakket bezorgen bij een afhaalpunt.

Amazon.nl accepteert diverse betaalmethoden, zoals creditcard en iDEAL.

> Meer verzendopties

Zelf verkopen op Amazon.nl?

Bereik miljoenen

Zorg voor een glimlach

Geld verdienen

Nieuwe start-ups en Fortune 500’s. B2B en B2C. Merkeigenaren en wederverkopers. Ze verkopen allemaal met een reden op Amazon: 200 miljoen Prime leden en honderden miljoenen klanten winkelen wereldwijd in onze winkels.

Laat de verzending, retourzendingen en klantenservice aan ons over met Fulfilment by Amazon (FBA). Wil je zelf de verzending verzorgen? Dat kan ook.

Kies uit flexibele verkoopplannen, productcategorieën en afhandelingsopties die aansluiten bij de behoeften van je bedrijf.

> Hoe het werkt

> Verken de verzendmogelijkheden

> Bekijk de prijzen

Meer hulp nodig?

We helpen je graag verder. Kijk op onze klantenservicepagina voor de meestgestelde vragen. Kom je er zelf niet uit? Neem dan contact met ons op.

Scorekaart voor Amazon.nl

Pricewatch statistieken

Prijsvermeldingen 87213 producten, 94231 unsorted producten
Prijsindex Nederland 99,0 (1,0% onder gemiddeld)