Gebruikers over webshop Ubisoft Store
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenAankoop ging helemaal prima, ubisoft heeft vaak korting dus ik kan mijn favoriete games mooi goedkoop krijgen!
Ook echt supervet hoe ik de units kan gebruiken om gratis skins en missies te krijgen!
Online product besteld, dus stond netjes direct in mijn bibliotheek.
KlantenserviceOverzichtelijke website, geen problemen ondervonden bij mijn aankoop. Contactgegevens zijn duidelijk te vinden mocht ik nog een probleem tegenkomen.
AlgemeenOverzichtelijke webshop, veel keuze uit games en ook collector's items.
Maak ook gebruik van de Ubisoft Club units, leuk om eens extra korting te pakken!
Soepel proces, had mijn game de volgende dag al binnen!
AlgemeenUbisoft store werkt helemaal prima. Heb ac valhalla met de nieuwe dlc als pre-order gekocht om weer in de serie te komen. Omdat ik hulp nodig had met de aankoop heb ik contact gehad en een medewerker hielp mij door alle stappen heen.
VerzendingOmdat ik overdag heb besteld komt mijn spel morgen op de post binnen. De dlc krijg ik digitaal wanneer deze uit is.
KlantenserviceKlantenservice hielp mij goed! Ik had door vroeger nog veel munten op mijn ubisoft account maar wist niet wat ik hier mee moest. Een medewerker vertelde mij dat ik munten kon inwisselen voor korting en hielp mij daarmee.
Ik kreeg zelfs korting op de pre-order!
AlgemeenGister een bestelling voor de nieuwe Extreme sports game Riders Republic geplaatst op de Ubisoft Store. 20% korting gekregen door gebruik te maken van de Club Units. Product zojuist ontvangen, levering was snel ben er zeer tevreden mee. Verder heeft Ubisoft genoeg keuze aan games en editions. Ik hoop dat ze dit jaar weer gaan stunten met Black Friday, vorig jaar hadden ze namelijk veel games in de sale voor een mooi prijsje
VerzendingSnelle leveringstijden, goed verpakt
AlgemeenIk kocht hier de season pass voor het spel Assassin's Creed Origins, dat ik eerder al op Steam had gekocht, aangezien Ubisoft dit spel als bij hun gekocht in haar store had opgenomen. Dat werkt zo dus niet, maar Ubisoft waarschuwt daar niet voor. ik heb de online store ondersteboven gekeerd, zelfs gesproken met de die gene die verantwoordelijk is voor Ubisoft-Benelux maar ze verwijzen je allemaal van het kastje naar de muur en naar je geld kan je fluiten. wat mij betreft wordt de Ubisoft-store weer zo snel als mogelijk van Steam verwijderd.
VerzendingMijn gekochte product staat online maar Ubisoft laat het mij niet downloaden.
KlantenserviceJantje stuurt je naar Pietje en Pietje verwijst je naar een product pagina die niet meer bestaat. Ze hebben hun site vernieuwt en verwijzen steevast naar pagina's die niet meer bestaan.
AlgemeenEen goede webshop, waar je makkelijk games op kunt vinden.
Ook maken ze bij de Ubisoft store tof gebruik van de units die je kunt verdienen door games te spelen. Hierdoor kreeg ik extra korting op mijn bestelling!
Ik kreeg mijn bestelling de volgende dag netjes verpakt binnen. Echt helemaal top!
AlgemeenOnlangs wat besteld bij Ubisoft Store. Hele gebruiksvriendelijke webwinkel met voldoende informatie over de producten.
Wat erg leuk is van Ubisoft is dat ze exclusive collectors item's hebben. Zoals toffe Assassin's Creed beeldjes etc.
Levering was op tijd en prima.
AlgemeenNa de Pricewatch gebruikt te hebben op deze site kwam ik al gauw bij de Ubisoft Store terecht vanwege de laagste prijs. Een welkome verrassing was dat een extra 20% korting te krijgen was door het inzetten van de zogeheten “Club Units”. Daarna verliep alles snel en kon ik al gauw aan de slag met mijn bestelling.
VerzendingBestelling bevatte een digitaal product, levering was vrijwel direct.
AlgemeenErg chill dat ik zo gemakkelijk korting krijg. Door het inwisselen van mijn Club units kreeg ik 20% korting.
VerzendingKreeg precies binnen wat ik moest krijgen, niks mis mee!
KlantenserviceZe zijn wat moeilijker te bereiken, maar uiteindelijk kon ik wel mijn vragen stellen.