Ubisoft Store

Gebruikers over webshop Ubisoft Store

Klantenservice: Score: 5

Aankoop ging helemaal prima, ubisoft heeft vaak korting dus ik kan mijn favoriete games mooi goedkoop krijgen!

Ook echt supervet hoe ik de units kan gebruiken om gratis skins en missies te krijgen!

Online product besteld, dus stond netjes direct in mijn bibliotheek.

Overzichtelijke website, geen problemen ondervonden bij mijn aankoop. Contactgegevens zijn duidelijk te vinden mocht ik nog een probleem tegenkomen.

Klantenservice: Score: 0

Overzichtelijke webshop, veel keuze uit games en ook collector's items.

Maak ook gebruik van de Ubisoft Club units, leuk om eens extra korting te pakken!

Soepel proces, had mijn game de volgende dag al binnen!

Klantenservice: Score: 5

Ubisoft store werkt helemaal prima. Heb ac valhalla met de nieuwe dlc als pre-order gekocht om weer in de serie te komen. Omdat ik hulp nodig had met de aankoop heb ik contact gehad en een medewerker hielp mij door alle stappen heen.

Omdat ik overdag heb besteld komt mijn spel morgen op de post binnen. De dlc krijg ik digitaal wanneer deze uit is.

Klantenservice hielp mij goed! Ik had door vroeger nog veel munten op mijn ubisoft account maar wist niet wat ik hier mee moest. Een medewerker vertelde mij dat ik munten kon inwisselen voor korting en hielp mij daarmee.
Ik kreeg zelfs korting op de pre-order!

Klantenservice: Score: 0

Gister een bestelling voor de nieuwe Extreme sports game Riders Republic geplaatst op de Ubisoft Store. 20% korting gekregen door gebruik te maken van de Club Units. Product zojuist ontvangen, levering was snel ben er zeer tevreden mee. Verder heeft Ubisoft genoeg keuze aan games en editions. Ik hoop dat ze dit jaar weer gaan stunten met Black Friday, vorig jaar hadden ze namelijk veel games in de sale voor een mooi prijsje

Snelle leveringstijden, goed verpakt

Algemeen: Score: 1
Verzending: Score: 1
Klantenservice: Score: 1

Ik kocht hier de season pass voor het spel Assassin's Creed Origins, dat ik eerder al op Steam had gekocht, aangezien Ubisoft dit spel als bij hun gekocht in haar store had opgenomen. Dat werkt zo dus niet, maar Ubisoft waarschuwt daar niet voor. ik heb de online store ondersteboven gekeerd, zelfs gesproken met de die gene die verantwoordelijk is voor Ubisoft-Benelux maar ze verwijzen je allemaal van het kastje naar de muur en naar je geld kan je fluiten. wat mij betreft wordt de Ubisoft-store weer zo snel als mogelijk van Steam verwijderd.

Mijn gekochte product staat online maar Ubisoft laat het mij niet downloaden.

Jantje stuurt je naar Pietje en Pietje verwijst je naar een product pagina die niet meer bestaat. Ze hebben hun site vernieuwt en verwijzen steevast naar pagina's die niet meer bestaan.

Klantenservice: Score: 0

Een goede webshop, waar je makkelijk games op kunt vinden.

Ook maken ze bij de Ubisoft store tof gebruik van de units die je kunt verdienen door games te spelen. Hierdoor kreeg ik extra korting op mijn bestelling!

Ik kreeg mijn bestelling de volgende dag netjes verpakt binnen. Echt helemaal top!

Verzending: Score: 4
Klantenservice: Score: 4

Onlangs wat besteld bij Ubisoft Store. Hele gebruiksvriendelijke webwinkel met voldoende informatie over de producten.

Wat erg leuk is van Ubisoft is dat ze exclusive collectors item's hebben. Zoals toffe Assassin's Creed beeldjes etc.

Levering was op tijd en prima.

Klantenservice: Score: 5

Na de Pricewatch gebruikt te hebben op deze site kwam ik al gauw bij de Ubisoft Store terecht vanwege de laagste prijs. Een welkome verrassing was dat een extra 20% korting te krijgen was door het inzetten van de zogeheten “Club Units”. Daarna verliep alles snel en kon ik al gauw aan de slag met mijn bestelling.

Bestelling bevatte een digitaal product, levering was vrijwel direct.

Klantenservice: Score: 3

Erg chill dat ik zo gemakkelijk korting krijg. Door het inwisselen van mijn Club units kreeg ik 20% korting.

Kreeg precies binnen wat ik moest krijgen, niks mis mee!

Ze zijn wat moeilijker te bereiken, maar uiteindelijk kon ik wel mijn vragen stellen.

Scorekaart voor Ubisoft Store

Algemeen Score: 4.5
Verzending Score: 5
Klantenservice Score: 5

Tweakers maakt gebruik van cookies

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren