Dustin

Gebruikers over webshop Dustin

8 mei 2020: Ik heb letterlijk NET de tp link M5 mesh wifi besteld, ben benieuwd over de levering etc etc. Daar zal ik meer overschrijven later. Mijn ervaring met de webwinkel is prima, niet top, niet super, gewoon simpel en degelijk, Geen pannini met pepperoni ofzo, maar een bruine boterham met kaas en boter. Later meer ervaring.

11 mei 2020: De bestelling is zeer goed op tijd binnen gekomen, next day delivery, zoals beloofd. Promises made, promises kept. Direct uitgepakt en geïnstalleerd, was een fluitje van een cent. Werkt als een tierelier en nu de kids allemaal thuis zitten ivm die gekke coronacrisis, hadden we ineens nogal wat meer gemak met wifi nodig. Ik heb nu 6 computers, 8 tablets en 12 smartphones in gebruik (ik ontwikkel mobiele apps, dus vandaar wat meer van dat mobiele spul). Het product is goed, de verzending van dustinhome is goed, goed verpakt etc.

Jammer dat ik geen pen of wat merk merchandise had gekregen erbij, want dat vind ik altijd leuk en herinnert me ook aan hen, net al 123inkt.nl.

Enige puntje van aandacht, zorg voor meer betaalmogelijkheden, kan me zo voorstellen dat niet iedereen een creditcard heeft. Zelf vind ik dat juist prettig, want dan ben je ten minste verzekerd via hen ook nog es.

Bij klantenservice zet ik goed en geen uitstekend, want ik heb nul ervaring met hun klantenservice, maar gezien hun levering, zal dat ook wel goed zitten.

op tijd: ja
goed verzorgd: ja
in goed staat: ja

Gewoon goed en wat je mag verwachten van een professioneel bedrijf, hun afhandeling straalt vertrouwen uit, zonder pretenties.

Beste heer, vriendelijk bedankt voor uw bestelling. Wij hopen de bruine boterham met kaas en boter om te kunnen zetten naar een medium-rare steak met een
crème brûlée na, tot gauw!

Zakelijk heb ik een Ubiquiti G4 Pro aangeschaft. Ik had de specificatie niet goed bekeken en dacht dat de camera kon "bewegen". Na meermaals contact te hebben gehad wil Dustinhome het product niet terugnemen omdat de blisterverpakking is verwijderd. Daarmee staat Dustinhome in hun recht (zakelijk gekocht, niet als consument), maar gertuigt niet van meedenken met de klant. Het is bot gezegd "dit is het, en daarmee zult u het moeten doen". Al zouden de woorden "wat vervelend voor u meneer" alleen al maar gebruikt zijn, dan was het al goed geweest. Goed, niet voor herhaling vatbaar in ieder geval, ik heb dit niet eerder meegemaakt.

De communicatie met de klantenservice verloopt soepel maar wordt als een soort filter gebruikt naar de dames en heren daarboven. Er moet steeds overlegd worden met een "meerdere" alvorens een reactie te versturen.

Beste heer, allereerst hartelijk dank voor uw reactie.
Het feit dat wij zakelijk geen producten retour mogen nemen wanneer deze geopend zijn, hoort bij de verkoopvoorwaarden; dit wordt hier in uitgelegd. Wij zijn hier bijzonder voorzichtig mee, uiteraard omdat wij deze producten naderhand niet meer kunnen verkopen.
Wij willen er natuurlijk alles aan doen iedereen op dezelfde wijze van dienst te zijn, echter dienen wij bepaalde acties altijd te kunnen verantwoorden.
Onze oprechte excuses voor dit ongemak, het is intern overlegd; een onderscheid mocht niet worden gemaakt en de keuze om de verkoopvoorwaarden te hanteren is daarom gemaakt.

Deze webshop is nieuw voor mij. Echter de scherpste prijs voor een unify ap. De website vind ik niet heel overzichtelijk (mobiel), maar kwam via de pw in de shop terecht. De zoekfunctie van de winkel werkt wel goed! Omdat deze vlakbij mijn huis zit, zou een afhaalbalie ideaal zijn, kun je gelijk met het product aan de slag. Maar misschien is dat niet meer van deze tijd.

Gratis verzending en snel.

Bedankt voor uw bestelling en deze boodschap! Wij doen er natuurlijk alles aan de website op elk punt te verbeteren; een mooi streefdoel voor de aankomende tijden. U heeft uiteraard gelijk wat betreft een afhaalbalie, echter is dat een mogelijkheid die wij voor nu nog niet kunnen benutten.

Goedkope maar professionele webwinkel. Snelle en adequate klantenservice. Prima ervaring met een computerscherm dat ik na opdracht wilde wijzigen.

Bedankt voor de lovende woorden, wij hopen tot gauw!

Producten die niet op voorraad zijn worden als gewoon op voorraad getoont waarna er vrijwel geen communicatie wordt gegeven over wanneer het product dan wel aan komt. Ook orders cancellen is geen optie volgens de voorwaarden van Dustinhome. Let dus goed op voordat je hier iets besteld als je het snel nodig hebt!

Het product wordt getoont als "op voorraad" en zou snel in huis moeten zijn. Daarintegen hebben ze het product dus niet op voorraad en geven ook geen indicatie van wanneer het binnen zou zijn.

Hartelijk dank voor uw reactie. Door de immens toegenomen vraag naar een bepaalde productgroep zijn zowel wij als al onze leverende partners bijzonder snel door de voorraad heen gegaan. Deze extreme toename resulteerde helaas in een verschil in voorraad welke niet tijdig is doorgegeven; onze oprechte excuses voor dit ongemak, dit betreurt ons enorm. Wegens deze enorme toename en uitverkoop hebben enkele fabrikanten productieproblemen opgelopen en helaas resulteert dit in leverdata die blijft verschuiven; waar in eerste instantie een leverdatum door wordt gegeven vanuit de fabrikant, blijkt het dat leveranciers helaas toch nog niet aangeleverd kunnen krijgen. Wij kunnen niets anders doen dan afwachten.
Wat betreft het annuleren van uw bestelling; een e-mail of telefonisch contact is voor ons al meer dan voldoende om uw bestelling te annuleren.

Webcam besteld naar aanleiding van voorraad 12 stuks en levertermijn van enkele dagen. Levertermijn ook op tweakers was nog prima.

Inmiddels zijn we weken verder. De voorraad van 12 was niet aanwezig.
Verwachte levertijd wordt niet door Dustin zelf gecommuniceerd.
We zijn van 8 april, via 24 april, 20 april naar nu 1 mei gegaan.

Ze communiceren geheel niet over de te verwachten leverdatum.
Je moet zelf maar inloggen en kijken in je account om tot de verrassing te komen.

Bedankt voor uw bericht. Wegens de immens toegenomen vraag naar webcams, met name Logitech webcams, zijn er productieproblemen ontstaan; wij krijgen niks aangeleverd omdat onze leveranciers zelf helaas ook nog niks krijgen. Zij zijn zelf ook in een uiterst korte tijd door de voorraad heen gegaan en dienen af te wachten tot nader bericht vanuit de fabrikanten. Wat betreft de verandering in verwachte levertijden wordt er sinds kort, wanneer deze wordt gewijzigd, een e-mail toegestuurd. Onze oprechte excuses hiervoor, wij zouden graag een ander antwoord willen geven maar omtrent dit soort artikelen kunnen wij niks behalve afwachten. Wij hopen op uw begrip.

Scherpe prijs voor router van Linksys. Was 1 dag later in huis ondanks Corona perikelen. Duidelijke status emails

Perfect, dag later binnen. Direct een postNL track code

Vriendelijk bedankt voor deze woorden, dit stellen wij op prijs!

Producten stonden eerst op "binnen 3-4 werkdagen verzonden". Toen week verlengd, vervolgens weer week verlengd en nu in totaal bijna een maand verlengd.

Onze oprechte excuses voor dit ongemak, wij hebben alle begrip voor uw gevoel. Gezien de huidige situatie zijn de levertijden van een bepaalde product groep wat langer dan gebruikelijk, aangezien onze leveranciers zelf deze dagen ook niks aangeleverd krijgen. De fabrikanten kunnen de grote vraag naar deze producten lastig aan, wij kunnen daarom niks anders doen dan afwachten. Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Bestellen en betalen is zeer gemakkelijk, vanuit de pricewatch kom je direct op de juiste pagina uit, na het invullen van je gegevens krijg je ook een welkomstmail, een bestelbevestiging en betaalbevestiging (na 2 dagen). Dat was op 19-3 en 21-3. Op het moment van bestellen was de webcam (logitech c920 ruim op voorraad (40+) volgens de site. Levering binnen 1-2 werkdagen.
En vanaf dat moment wordt t stil. Geen reactie meer van Dustinhome. Bij het inloggen op mn account en het checken van mijn orderhistorie staat er dat het product wordt nageleverd. En een banner, dat ivm corona de pakketbezorging wat vertraging kan hebben. Met een nieuwe verwachtte voorraaddatum. En een nieuw verwachtte voorraaddatum (26-3). Maar geen email of iets vanuit Dustinhome.

Op 28-3 besluit ik toch even bij Dustinhome te checken. Geen verandering in mijn order: verwachtte voorraaddatum 26-3.
Op 31-3 wederom maar even kijken op Dustinhome. Verandering van mijn order: verwachtte voorraaddatum 6-4. Geen reactie in de mail of iets.
Vandaag wederom even gekeken op Dustinhome. U raad het waarschijnlijk al: verwachte orderdatum 14-4. Natuurlijk...

Ik kreeg de klantenservice niet te pakken. Heeft in mijn geval geen zin. Ik heb de camera nodig voor school (voor het maken van lessen) en dit was een mooie aanbieding (3 dagen later was de prijs ineens verdubbeld) dus ga m niet elders bestellen. Als ze niet op voorraad zijn, zijn ze kennelijk niet op voorraad. Maar een emailtje om proactief te informeren wat er aan de hand is had zeker niet missstaan.

Bedankt voor uw bericht. Het is deze dagen een stormloop, helaas zijn de producten, zoals u deze ook besteld heeft, overal uitverkocht en wordt er overal gewacht tot leveranciers eindelijk aan kunnen leveren. De leverdata die worden weergegeven is leverdata wanneer de leverancier verwacht aan te kunnen leveren; helaas krijgen zij zelf ook nog niet aangeleverd en wordt dit verschoven.
Wat betreft de e-mail bevestiging met een nieuwe datum, hier wordt aan gewerkt. Momenteel is de verwachte leverdatum alleen nog te zien bij de orderhistorie. Onze oprechte excuses hiervoor, het zijn deze dagen onwennige en drukke dagen waar wij veel af moeten wachten.

Vanwege een kapot laptopscherm wilde ik eigenlijk voor het schoolwerk van mijn dochter een chromebook kopen. Dat is in deze tijd van Corona haast niet meer te doen voor een redelijke prijs, dus ging ik voor een monitor met ingebouwde webcam. Dustinhome.nl had er een op voorraad voor een redelijke prijs, dus die besteld.

Product was op voorraad voor levering volgende dag. Ik kreeg echter geen verzendbevestiging, en na bestelling was de status veranderd van op voorraad naar levertijd onbekend. Volgende dag daarom contact opgenomen met de klantenservice. Die vertelden me dat de order was geprint en verzekerde me er van dat het product die dag aan me verzonden zou worden. Dat gebeurde ook en de volgende dag had ik de monitor in huis.

Even in de wacht gestaan, maar logisch met de corona drukte. Wel gelijk heldere informatie gekregen en ik wist waar ik aan toe was.

Bedankt voor de vriendelijke woorden en uw begrip, wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Er was een fout gemaakt in de toevoeging van het adres, waardoor PostNL het adres niet herkende. Gebeld, werd direct opgenomen (dat is bijzonder tegenwoordig, geen keuzemenu, geen wachttijd). Vriendelijke meneer begreep het meteen en zou het persoonlijk regelen. Zal het onthouden bij een volgende aankoop!

Nemen direct de telefoon op, vriendelijke en nette klantenservice.

Bedankt voor de lovende woorden, in het geval wij u nog van dienst kunnen zijn, laat het gerust weten!

Ik had de X570 AORUS ELITE in bestelling staan. Helaas liep de levertijd uit. Aangezien ik hier niet op wilde wachten heb ik mijn bestelling telefonish geannuleerd.
Geen enkel probleem. Goede bereikbaarheid en snelle afhandeling. Binnen een dag het geld terug op mijn rekening. Zoals het hoort!

Goede bereikbaarheid. Vriendelijk te woord gestaan. Snel en netjes afgehandeld.

Hartelijk dank voor de vriendelijke woorden en uw begrip, wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

In korte tijd twee bestellingen geplaatst; een SD-kaart en een bluetooth headset i.v.m. thuiswerken. Overzichtelijke site met goede prijzen. Was een -voor mij nieuwe leverancier, maar de positieve reviews gaven me voldoende vertrouwen om hier te bestellen. De tijdelijke actie om geen verzendkosten te rekenen maakte ook nog eens dat Dustinhome de goedkoopste was. Informatievoorziening en producten prima op orde. Ik verwacht hier zeker terug te komen in ieder geval.

Bij bestelling voor 16:30 zou de verzending nog dezelfde dag plaatsvinden. Ondanks dat mijn bestelling voor dit tijdstip is gedaan en de headset op voorraad was, vond de verzending pas een dag later plaats dan aangegeven , maar een dag extra kan sowieso gebeuren in een periode van topdrukte. Daarom toch een goede beoordeling.

Vriendelijk bedankt voor uw bestelling en deze reactie, wij waarderen uw begrip!

Zakelijk een bestelling gedaan. Automatisch krijg je dan op rekening geleverd. Nu is de factuur van 1 van die bestellingen niet mee gegaan in de betaal ronde.
Ik wachten en wachten op mn spullen maar die kwamen niet. Na contact met de klantenservice een mail gekregen met welke factuur er nog openstond. Dit was woesndag, toen direct de betaling gedaan en hun een kopie van de mutatie van de bank gezonden. Nu is het vrijdag mn bestelling staat nogsteeds geblokkeerd. Klantenserivice doet hun best maar Creditcontrol zit in Zweden. Nu dus elders de spullen besteld deze heb ik maandag nodig. Kortom: Heb je iets echt nodig bestel dan elders!

Mederwekers deden goed hun best maar kunnen niet in het systeem van Zweden en je dus ook niet echt helpen

Naar aanleiding van ons contact eerder vandaag, hebben wij contact gezocht met afdeling Credit. Het klopt inderdaad dat u een mutatie van de tweede bestelling gestuurd heeft; echter missen zij de betaling van de eerste, op factuur aangevraagde bestelling. Dit is de reden waarom zij de tweede bestelling niet tijdig hebben vrijgegeven.
Wij vinden het jammer dat u alleen ons verwijt dat dit zo verloopt, waar dit allemaal veel vlugger had kunnen verlopen, als de eerste factuur binnen de betalingstermijn voldaan was. Wij betreuren de toon en wijze hoe u ons aanspreekt, per mail en per telefoon, desondanks wij alles in onze kunnen doen u hiermee te helpen.

Sigma lens besteld. Was niet op voorraad, mailtje gestuurd en kreeg snel eerlijk antwoord dat het een week kon duren. Echter na 3 dagen in huis.

Levering was sneller dan aangegeven.

Snel, vriendelijk en eerlijk antwoord.

Vriendelijk bedankt voor deze reactie, er is mooi weer op komst dus heel veel plezier met de lens!

Ik vroeg informatie over een product op en kreeg super snel antwoord. De klantenservice is hier zeker goed. Helaas was het product dat ik wilde nog niet leverbaar ivm de huidige omstandigheden, maar dat gaven ze ook eerlijk aan. Erg fijn contact gehad.

Vriendelijk bedankt hiervoor Jenno, veel succes in je zoektocht naar de Corsair!

Voor het eerst besteld bij deze winkel. Vanwege onbekenheid van de winkel wel wat reviews opgezocht en die waren vrijwel allemaal positief. De lens was zo'n 250 euro goedkoper dan bij de meeste concurrenten dus de bestelling geplaatst. Volgende dag een verzendbevestiging gekregen en de dag daarna de lens in huis. Geen ervaring met aftersales dus tot nu toe prima ervaring met deze winkel.

Je vriendelijke woorden doen ons goed, wij hopen tot in de toekomst!

Goedkoop, en een duidelijke webshop. De website werkt goed. Makkelijk bestelproces. Was op de reviews van andere gebruikers afgegaan en ben tot nu toe ook tevreden.

Snel verzonden, gisteren besteld, vandaan binnen. Netjes verpakt.

Fijn om te horen dat je tevreden bent, vriendelijk bedankt!

Bij Dustin heb ik een microSDXC-kaart besteld en zonder problemen binnengekregen. Voor mijn had de winkel de goedkoopste prijs maar toen ik o de website uitkwam, vond ik het een fijne, duidelijke website. Informatie bleek helder, foto's goed, en de afhandeling simpel.

Aangezien mijn bestelling een microSDXC-kaart inclusief SD-adapter betrof, was het vast geen moeilijke inpakklus. Toch vond ik het fijn om de kaart in originele verpakking en een bubbeltjesenvelop binnen te krijgen.

Wij zijn erg blij met je vriendelijke woorden, bedankt en wij hopen tot gauw!

Was deel adres vergeten in te vullen bij de bestelling. Snel een email gekregen met vraag om missende gegevens. Daarna meteen verstuurd.

Goed verpakt. PostNL.

Adresgegevens snel aangevuld.

Bedankt voor het vriendelijke bericht, wij doen ons best! Wij hopen tot in de toekomst.

Scorekaart voor Dustin