Dustin

Gebruikers over webshop Dustin

Bij Dustinhome.nl uitgekomen vanwege een scherpe prijs bij een product in Pricewatch. Na een afweging te hebben gemaakt tussen het grote prijsverschil in vergelijking met concurrenten en de onbekendheid / betrouwbaarheid van een bij mij onbekende webwinkel heb ik uiteindelijk toch een bestelling geplaatst. Voor de zekerheid heb ik afgerekend met creditcard. Uiteindelijk ging alles perfect: duidelijke informatie per mail (bevestigingen, Track & Trace) en had ik het product de dag erna in huis. Enige verbeterpunt wat ik kan bedenken is een alternatief aanbieden voor het momenteel verplicht aanmaken van een gebruikersaccount om een bestelling af te kunnen ronden.

Prima verpakt en snel geleverd

Vriendelijk bedankt voor uw vertrouwen en dit bericht, dit betekent veel voor ons!
Wij doen uiteraard ons best zoveel mogelijk te verbeteren en nemen uw punt hier natuurlijk in mee!

Alles volgens afspraak. Kon weinig terug vinden over de webshop maar alles was keurig geregeld. 2de kerstdag besteld, dag er op is het pakket klaargemaakt en verzonden. Dag er op afgeleverd. Webshop is compleet en duidelijk. Alles wat je van een webshop verwacht.

Binnen dag geleverd, geen verzendkosten en goed verpakt. Fijne ervaring.

Hartelijk bedankt voor dit vriendelijke bericht, wij hopen tot in de toekomst!

Besteld op de site nadat ik het product via een link van tweakers heb gevolgd. Enige wat ik jammer vond was dat ik een account moest aanmaken.

Had het product de 24e voor 08:30 besteld, volgens de site zou deze dan de volgende werkdag geleverd worden, wat dan de 27e zou zijn. Jammer genoeg geen track en trace ontvangen of verzendbericht ontvangen, dus ik had niet door dat de bestelling in de brievenbus terecht was gekomen op de 27e. Verzending was gratis dus behalve het niet krijgen van een verzendbericht ben ik er wel redelijk tevreden over.

Heb contact gezocht ivm de levering, snel antwoord terug gehad en correcte informatie gekregen.

Betaling gaat wat onhandig, je moet zoeken naar iDeal.
Ook irritant: je moet een account aanmaken als je wat wilt bestellen.

Besteld, betaald, maar verzenden... ho maar....
Na bestelling wordt er niets verstuurd en ook geen update gekregen.
Geen verzend melding of track&trace.
Telefonisch onbereikbaar.

Bellen?
Alleen tussen 08:00 en 16:00. Je krijgt dan wat Duits gemompel te horen van een bandje en wordt de verbinding verbroken.

Via de mail wel bereikbaar....

Twee monitoren gekocht voor een schappelijke prijs, direct uit voorraad leverbaar. Na de bestelling was de weergeven voorraad in de webshop direct bijgewerkt.

Ruim een uur na plaatsing van de bestelling kreeg ik een mailtje met de Track & Trace code. De volgende dag had ik mijn bestelling al binnen via PostNL. De twee monitoren zaten in een originele verpakking, samen in een goed dicht geplakte doos.

Mooi geprijsde WH1000xm3 aangeschaft. Er ging iets mis met mijn adres (misschien mijn eigen fout), waardoor het pakketje weer retour ging. Even gebeld en dit is goed opgelost.

in de prijsvergelijker staat de prijs van 16 euro, op hun website is het ineens 19,nog iets. Lijkt er op dat ze het zonder BTW doorgeven aan Tweakers.

2 bestellingen gedaan, de ene ging super: ik bestelde hem op vrijdag, en kreeg hem zaterdag al binnen terwijl ik niet eens extra betaald had voor zaterdag bezorging!
De tweede heb ik een week geleden besteld, en die is nog niet binnen, het artikel is ook niet op voorraad, dus dit kan ik begrijpen. Het is alleen wel vervelend dat ik er verder helemaal niets meer over hoor, geen enkele indicatie voor een verwachte levertijd of iets dergelijks... Jammer!

Het product is gewoon netjes en stevig ingepakt verzonden, geen klachten!

Zelfde ervaring als de vorige reviewer: Tweakers Pricewatch meldt dat deze webshop de 1TB Samsung EVO SSD voor 87,50 verkoopt, maar als ik op de link click, kost het ineens het dubbele. Komt echt niet betrouwbaar over!

De price-alarm ging af, omdat de samsung 860 evo onder de 100 euro terecht was gekomen. echter wanneer ik naar de website ging was die niet 87,50 maar 156 euro! dat is toch een groot verschil !!!

Een van de weinige winkels met een pi 3b+ op voorraad. Deze is geleverd met een klasse 10 microsdkaart. (deze is nog niet getest)
Zodra je wat besteld wordt de beschikbaarheid van een product meteen aangepast. Dan weet je zeker dat er iets nog wel of niet op voorraad is.

Snelle levering, goed verpakt zonder onnodige extra plastic. Alleen postnl had vertraging maar niet de schuld van dustinhome.nl

Enige shop met bepaald onderdeel, shop navigeert prima en ziet er verzorgd uit. Onderdeel niet op voorraad maar werd prima op de hoogte gehouden en binnen de aangegeven tijd geleverd.

Product werd in eigen verpakking verstuurd , niet verpakt in extra doos. Nu was dit een computerkast maar had toch liever extra bescherming gehad.

Op navraag op levering werd goed gereageerd.

Nieuwe shop voor mij zonder beoordelingen hier. Blijkt bekende skandinavische zakelijke dealer die zich nu ook oa in NL op consumenten gaat richten. Op zeer kleine taalfouten op de website na een perfecte ervaring.

Zeer goed verpakt in een stevige doos met voldoende beschermingsmateriaal. Geen geschud te horen bij schudden.

Zoals beloofd op de site keurig eind vd middag, dezelfde dag, op de post gegaan, volgende dag door postnl in huis.

Had zelf nog niet van deze leverancier gehoord en er waren nog geen reviews van. Toch besloten om Eizo monitor via pricewatch bij hun te kopen. Link werkte goed en vond de site prima te navigeren. Betaling was snel en had ook keuze voor cc zonder bijbetaling.

Werd na de bestelling pro-aktief op de hoogte gehouden over de verwachte leverdatum. Monitor werd via PostNL op toegezegde datum geleverd.

Vond het prettig dat ze zelf met leveringsinformatie kwamen. Geen klachten

Scorekaart voor Dustin