Gebruikers over webshop Dustin
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenGeweldige Service en Snelheid - Een Pluim voor Dustin!
Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor de uitstekende service die ik heb ontvangen van Dustin. Onlangs heb ik een widescreen monitor besteld via hun website, en ik kan eerlijk zeggen dat het een vlekkeloze ervaring was van begin tot eind.
Wat me het meest opviel, was de snelle levering. Mijn bestelling werd binnen de beloofde tijd afgeleverd.
Ik werd tijdens het hele proces goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Ik ontving e-mailupdates en kon gemakkelijk de voortgang volgen.
De monitor was stevig en zorgvuldig verpakt, zodat er geen schade kon ontstaan tijdens het transport.
AlgemeenIn de portal kan je met een inlognaam en wachtwoord de bestelling van een monitor gemakkelijk plaatsen.
VerzendingDe levering en het volgen van de status van het product was top en makkelijk aanpasbaar naar een servicepunt van DHL.
KlantenserviceEr was een verkeerd product besteld en via een RMA procedure werd er gecrediteerd en het product mocht ik houden.
AlgemeenActuele voorraad informatie is erg fijn. Verbeterpunt zou zijn om de factuur direct per mail toe te sturen of beschikbaar te maken in het account. Achteraf toesturen door de klantenservice ging goed.
VerzendingProduct is snel verzonden dezelfde dag nog en werd goed op de hoogte gehouden van de verzending.
KlantenserviceEr was wat wachttijd aan de telefoon, maar kon teruggebeld worden, dit gebeurde ook netjes en vrij snel.
AlgemeenProduct was makkelijk te vinden in de webshop en was zelfs inclusief verzendkosten nog een stuk goedkoper als ergens anders, ook heel snel ontvangen!
AlgemeenScherpe prijs, snel geleverd en een factuur toesturen voor declaratie bij mijn werk was geen probleem. Al met al erg tevreden.
VerzendingProduct werd 1 werkdag later verzonden dan verwacht, maar daarmee nog steeds vrij snel en wat je als "op tijd" mag kwalificeren.
KlantenserviceHeel netjes te woord gestaan toen ik vroeg om achteraf een factuur toe te sturen
AlgemeenMakkelijk te bestellen, goede voorraad en merken.
Snel bezorgd en kwaliteit naar wens.
Makkelijk via ideal betalen
Op tijd bezorgd via brievenbus pakket en degelijk verpakt.
Alle produkten waren ook afzonderlijk verpakt
AlgemeenBeste prijs, simpel te betalen en snel geleverd, produkt in goede staat geleverd, alles top
Verzendinglevering was op tijd en snel, geen vertraging alles zoals beloofd op de website, kom er zeker terug
AlgemeenSnelle website; met duidelijke zoek functie met vergelijkbare informatie over vergelijkbare producten met diverse opties
VerzendingBinnen 3 dagen geleverd,; netjes en goed verpakt met goede instructie van mogelijk retour
Voor ons niet van toepassingđ
Snel geholpen,, met duidelijke uitleg over het product: en uitleg over de bezorging met tijdstip
AlgemeenOnlangs was ik op zoek naar een nieuwe Poly Headset en bij Dustin was hij het goedkoopst. Direct besteld maar helaas hadden ze âm niet meer op voorraad. Binnen twee dagen geĂŻnformeerd over de nieuwe leverdatum en vervolgens op tijd geleverd.
Zo kan het dus ook! Goede service voor een goede prijs!
Eerst niet op voorraad, vervolgens alsnog op tijd geleverd.
Kunnen anderen een voorbeeld aan nemen
Goede communicatie op de juiste momenten!
Bij bestellen, de leverdatum en de verzendbevestiging. Helemaal top
AlgemeenOverzichtelijke en duidelijke site. Makkelijk bestellen en betalen product is ook netjes en optijd geleverd zoals aangegeven op de website.
VerzendingSnelle verzending en levering. 's Avonds besteld volgende dag verstuurd en de dag erop af gehaald bij een PostNL punt.
AlgemeenDuidelijke website, goede prijs voor de producten. Makkelijk de juiste producten kunnen vinden en bestellen.
VerzendingEr wordt geadverteerd met âvoor 17:00 uur besteld, vandaag verzondenâ maar dat bleek niet juist. Uiteindelijk na 3 keer bellen mijn product een week later ontvangen.
KlantenserviceEr wordt geen duidelijkheid gegeven over wanneer het bestelde product kan worden ontvangen en de wachttijden waren vrij lang >15 minuten.
AlgemeenNa een eerdere positieve review wil ik dit als bevestiging nogmaals plaatsen. Ik ben als inkoper al vanuit meerdere bedrijven verbonden (geweest) aan Dustin, en ik kan niet anders dan aangeven dat hun service en klantgerichtheid altijd fantastisch is geweest. Je bent echt een partner, en geen nummer. Ze denken graag met je mee, informeren naar gewenste mogelijkheden bij derden, of bij fabrikanten. Het ontzorgt onze eigen processen enorm!
Momenteel in overleg met Dustin om benodigde hardware pre-configured aangeleverd te krijgen, rechtstreeks bij de eindgebruiker, wat ons nog meer tijdwinst op gaat leveren.
Kortom: heel blij met de service en mogelijkheden die Dustin biedt.
Verzending is altijd snel en verzorgd.
Gaat er een keer iets fout? Dan is er ook in no time een oplossing, zonder daar moeilijk over te doen.
Prima ondersteuning, no-nonsense. Je merkt dat je als klant gewaardeerd wordt, en eventuele vragen / klachten worden absoluut serieus genomen.
AlgemeenEnorme aanbieding gekocht van SSD via Pepper. Werd nog geleverd ook. Wel later dan eerst opgegeven.
VerzendingAlle verzendinformatie via PostNL werd netjes gedeeld met Track en Trace. Het geheel was geleverd als een brievenbuspakket.
KlantenserviceAanvankelijk stond relatief lang in behandeling. Maar later werd over de latere levering werd gecommuniceerd.
AlgemeenBestellen was zeer eenvoudig en de producten zijn keurig op de geplande datum geleverd, fijne service.
VerzendingIk werd netjes op de hoogte gehouden van de bestelling en deze werd op tijd geleverd.
AlgemeenVia ons bedrijf zijn we verbonden met Dustin
Ivm thuiswerken een bestelling gedaan bij Dustin op maandag. Volgende dag zijn de spullen al geleverd.
Snelle service, goede communicatie. Top !
Zeer aardige en correcte organisatie
Super snelle levering dit had ik zelfs niet verwacht ga zo door tot de volgende bestelling
KlantenserviceSuper snel aan de lijn gehad .. waar maak je dat nog mee! Nogmaals Dank
AlgemeenOnjuist geadverteerde beschikbaarheid en levertijden. Vervolgens na contact opnemen nog steeds geen heldere indicatie mogelijk over de levertijd van mijn order.
Klantenservice vroeg zelfs aan mij om een officiele klacht in te dienen zodat er hopelijk iemand wat gaat doen aan de onjuiste informatie op de website, omdat hun afdeling overspoeld wordt met klachten.
Loopt niet bepaald lekker hier, en het is zeker geen positieve ervaring voor mijn eerste bestelling bij Dustin.
Dat iets wat later geleverd kan worden dan geadverteerd is natuurlijk niet ondenkbaar, maar minstens een maand later vind ik wel degelijk een groot probleem. Zeker omdat het om een telefoon gaat, mijn eigen telefoon defect is en ik dus juist een verkoper koos die naar eigen zeggen snel kon leveren.
De klantenservice gaf aan dat de levertijden op de website niet kloppen. De leverancier zal naar verwachting pas over een maand nieuwe producten leveren. Hoeveel er precies gelever worden is niet bekend. En gezien ik zeker niet de enige ben die dit product bestelde, is de kans aannemelijk dat ik met die levering nog steeds misgrijp. Kortom, geen idee wanneer ik wat geleverd zal krijgen.
KlantenserviceVriendelijke klantenservice, maar je moet ze wel eerst te pakken krijgen. Gisteren belde ik en kreeg ik de optie om teruggebeld te worden omdat de wachtrij zo lang zou zijn. Vervolgens ben ik nooit teruggebeld. Vandaag weer een keer gebeld, en ik leek meer geluk te hebben omdat ik direct de eerste in de wachtrij was. Desondanks duurde het alsnog 20 minuten voordat ik iemand aan de lijn kreeg.
AlgemeenVia ons bedrijf zijn we verbonden met Dustin
Snelle service, goede communicatie. Top !
Meerdere producten besteld op maandag. De volgende dag waren de spullen al binnen. O.a. een monitor die zeer netjes verpakt was
AlgemeenDe website van Dustin loopt via ons bedrijf, daarom is het redelijk makkelijk de juiste producten te vinden. Persoonlijk mocht de site van Dustin een betere look and feel krijgen.
VerzendingDustin heeft het product dit keer vrij snel geleverd. Via bijvoorbeeld Bol.com was het waarschijnlijk sneller geweest. Wel goed verpakt.
AlgemeenHet was makkelijk een bestelling te plaatsen. Ik kon zelf de producten kiezen, maar het was ook zo afgeschermd dat ik niet de verkeerde producten kon kiezen. Systeem werkte vlot.
VerzendingDe verzending was op tijd en alle producten kwamen compleet en in goede staat. Goed verpakt.
AlgemeenSnelle levering, super tevreden. En netjes bij thuisadres geleverd. Werkt heel fijn met de noisecancelling.
VerzendingSnelle levering, super tevreden. En netjes bij thuisadres geleverd. In handige opbergzak. En super verpakt zodat deze niet beschadigd