Gebruikers over webshop tink.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenBij Tink.nl 2 google nest audio besteld. Website Overzichtelijk, levertijd 1-3 werkdagen. Kwam er achter dat het een bedrijf is uit Berlijn, wellicht de goederen ook uit Berlijn, 1-3 dagen waardoor een iets langere levertermijn.
Besteld op een woensdag, Na bestelling een email met orderbevestiging. Na 3 dagen mail checken geen enkele communicatie betreft levering.
Na wat reviews gelezen over levering en communicatie werd ik heel sceptisch over tink.nl. Na de hoop opgegeven op zaterdag ochtend voornemens om maandag te mailen. Plotseling zaterdag 12.00 gaat de bel bezorger met een pakketje van tink.nl.
Nogmaals me mail gechekt. Factuur en track en trace op de dag en tijdstip van leveren.
Ik heb me spullen gekregen binnen de aangegeven levertermijn. Persoonlijk had ik liever gezien dat de track en trace optijd word aangeleverd zodat ik weet wat ik kan verwachten..
Al met al een voldoende betreft website, indicatie levering en factuur na levering.
Communicatie betreft de levering kan beter, graag had ik gezien dat bijvoorbeeld op de website dat de status word bijgewerkt naar bestelling geleverd, bestelling ingepakt, bestelling gereed voor verzending. Bestelling overgedragen aan de transporteur oid.
De bekende chinese webshop heeft dit wel beter voor elkaar moet ik eerlijk zeggen.
Er is klant contact formulier, maar geen klantenservice voor persoonlijk contact voor vragen.
Drempel voor een klant contact formulier is hoog maar deze (eerlijke review) schrijf ik liever als een contact formulier.
AlgemeenWaardeloos ik wacht 4 dagen .
En nu krijg ik dat ze mij gemist hebben .
Ze zijn niet eens aan de deur geweest .
Dus hoe zo gemist .
Nooit meer , maar verwacht dat ze het nog goed maken .
Heb het nu naar mijn adres 26-89 laten gaan .
Maar dat gaan ze ook niet doen .
En het klopt niet dat het gelijk zogenaamd retour gaat .
Hopelijk zien ze dit en worden ze wakker .
AlgemeenTado systeem besteld bij Tink, maar helaas een dag later nog steeds geen verzend bevestig. Contact opgenomen met de helpdesk die erg vriendelijk was. Helaas zeiden ze dat ik het pas uiterlijk 3 dagen later zou ontvangen. Hierop heb ik de bestelling geannuleerd en alsnog bij bol.com besteld (oorspronkelijk bewust niet gedaan).
Uiteindelijk kwam de bestelling als nog de volgende dag, waarop ik het retour heb gestuurd.
Goed bedrijf dus, maar ze kunnen werken aan de verzending/tracking hiervan.
AlgemeenPrima prijs en de levering was binnen. De gestelde dagen keurig geleverd. Volgende bestelling weer bij tink!
VerzendingSnelle levering en prima op tijd. Voldeed aan de verwachtingen
AlgemeenPrima website, makkelijk bestellen en goede prijs
Snelle levering en goed verpakt ook duidelijke factuur
Snel, goed verpakt en op tijd
AlgemeenVorige week bestelling gedaan. 1-3 werkdagen verzendtijd. Na een week eindelijk geleverd. Helaas echter ik had van alles 2 stuks besteld en maar 1 van alles gekregen. Nu weer bezig met de klantenservice die je alleen maar een bericht kan sturen. Helaas is hier tot op heden niet op gereageerd. Wat een ...... service zo.
Bestel volgende keer wel ergens anders met wel goede service
Reageren erg traag en je kan niet bellen. Zo duurt het dus dagen voordat je iets geregeld krijgt. Tenminste ik hoop dat het geregeld wordt. Ordernummer toegevoegd nu maar hopen dat er op deze manier wel een snelle reactie komt
Beste Renkos,
Bedankt voor je berichtje en feedback.
Wat vervelend om te horen dat jij niet de volledige bestelling had binnengekregen. We helpen je natuurlijk graag verder via ons contactformulier of via de chat. Mocht je nog geen medewerker gesproken hebben, laat dan graag hier je ordernummer achter. Wij kijken dan meteen met je mee hoe we dit voor je op kunnen lossen.
Het klopt dat we in het weekend niet bereikbaar zijn. We streven er altijd naar om binnen 24 uur op werkdagen te reageren.
Hopelijk is het ondertussen voor je opgelost, zo niet horen we het graag.
Vriendelijke groeten,
jouw tink-team
AlgemeenOp vrijdag 19 november bestelling nr NL9184540 geplaatst met de black friday actie. Verzending binnen 3 dagen. Echter vandaag nog steeds status: wacht op verzending.
Mail gestuurd maar ook geen reactie ontvangen. Heb ook spijt dat ik hier besteld heb. Ben ook benieuwd hoe het gaat als ik pech heb met het product of wil terug sturen binnen de 14 dagen.
Wacht nog steeds op verzending.niets ontvangen.status onbekend. Verzending staat nog steeds op 1 tot 3 dagen
KlantenserviceGeen reactie op mijn mails. En de chat werkt inderdaad niet
Uiteindelijk donderdag de zending ontvangen, zonder track en tracé code. Dus was het een verrassing dat de UPS op de stoep stond. De blijdschap was van korte duur. Verkeerde inhoud. Meteen gemaild. De vrijdag een nieuwe bestelling ingezet door de klanten service. Krijg ik maandagavond een mail dat de UPS bezorger mij thuis gemist heeft. Terwijl ik gewoon thuis was. Kortom teleurstelling op teleurstelling. Het pakket kan ik nu ergens ophalen??? Dat ga ik dus niet doen. Weer geen bericht vooraf dat de zending onderweg is.volgens de website staat het pakket nog steeds op: wachten op verzending.
Ik weet niet hoe ze mijn vertrouwen weer kunnen terug winnen.
Hallo Saskia,
Bedankt voor je feedback.
Ik zie inderdaad dat je pakketje nog niet is verstuurd, onze excuses voor de kleine vertraging!
Ik ben aan het navragen bij de logistieke dienst wat de nieuwe leverdatum gaat zijn en ik houd je op de hoogte per e-mail zodra ik een antwoord ontvangen heb.
We doen ons uiterste best om je pakketje zo snel mogelijk te verzenden. Zodra het pakketje naar je onderweg is, ontvang je een trackinglink per e-mail.
Nog een fijne dag toegewenst!
Vriendelijke groetjes,
jouw tink-team
AlgemeenGoede prijzen en nette leversnelheid. Communicatie kan wat verwarrend zijn. Bestelling met een levertijd van 1-3 werkdagen gedaan, einde 1e werkdag een melding dat er vertraging was, enkele uren later een verzendbevestiging. De track&tracecode beloofde werkdag 3 maar uiteindelijk geleverd op werkdag 2 dus ruim binnen de beloofde tijd! Helaas een beetje bezorgd geweest maar gelukkig onterecht.
VerzendingSnel verzonden, direct met track &trace code. Levering kwam een dag eerder dan de code van UPS aangaf.
KlantenserviceNa een mailtje van mijn kant over de vertraging (na 21u) direct de volgende ochtend antwoord dat het pakket al onderweg was en ik de automatische mail mocht negeren.
AlgemeenPrima aanbieding in de mail van Tink.
tado° Slimme Bedrade Thermostaat Starter Kit V3+ + 2x Radiatorknoppen + gratis Google Nest Hub (Gen. 2) 1€ 239,95 tado°
Ik wilde altijd al slimme radiatorknoppen en met de huidige gasprijs dacht ik doen!
Keurig verpakt en met 2 dagen in huis.
Vlot alles geinstalleerd en hoppa alles werkt super.
Dus heel tevreden.
Krijg 2 dagen later een mailtje van Tink, Black Friday aanbieding! Het zelde set nu voor€219.
Dat vindt ik dan weer even jammer, had ik in totaal die 4 dagen nog ff moeten wachten.
Maar het Tado systeem werkt tot nu toe prima!
Dus buiten die €20 een tevreden klant.
Keurig verpakt en met 2 dagen in huis.
AlgemeenMooi product erg makkelijk te installeren
Mooie software
Wellicht iets meer uitleg op papier in de bestelling, je moet alles online in de app uitzoeken
Mooi en goed verpakt binnen twee dagen geleverd
AlgemeenBij Tink een aantal producten van Tado gekocht. Het was wat puzzelen om de juiste kits te kopen wat betreft de verschillende kortings percentages.
Al met al een overzichtelijke site waar je snel producten en bijbehorende informatie kan vinden.
Betaalprocess is ook makkelijk.
Verzending in een degelijke doos. de producten waren zo verpakt dat het schudden van de producten geminimaliseerd wordt.
Klein verbeter puntje is de indicatie van het bestel process. Mijn bestelling heeft 2 dagen op "wacht voor verzending" (als ik het goed herinner) gestaan alvorens ik een track-en-trace code kreeg.
AlgemeenDoor slechte ervaringen van andere tweakers was ik wat huiverig om hier te bestellen. Door de veel gunstigere prijs heb ervoor gekozen om hier toch te bestellen (draadloze tado kit met 6 knoppen) maar heb ik met credit card betaald. Ik heb besteld rond 22u en binnen 48u was alles al binnen. Veel beter dan ik had verwacht, ik had me voorbereid op 2 weken wachten.
VerzendingZeer snel verstuurd en alles netjes verpakt.
AlgemeenBestelling geplaatst van een artikel die binnen 1-3 werkdagen geleverd ging worden. Met Creditcard betaalt, aangezien ik hier nog nooit besteld heb. Door zelf contact te zoeken met ze, kwam ik erachter dat ze ook niet 14 dagen gingen redden. Ze zijn een dropshipper. Daarna hebben ze wel het geld gewoon geïncasseerd, al gaven ze aan dat "verzoek tot terugbetaling gedaan is". Gelukkig gaat de creditcard maatschappij mijn geld terugstorten, iDEAL doet dit niet....
VerzendingNooit verzonden, maar ook geen contact met mij opgenomen. Alles komt vanuit mij.
KlantenserviceGeen enkele keer proactief contact met mij opgenomen. Na annuleren en "terugbetalen" nog steeds geld gedebiteerd op mijn creditcard. Chat staat 9/10 keer uit, mail reageren ze eens per 3 dagen en er is geen telefoonnummer bekend. Nooit meer.
Beste chobo,
We willen je bedanken voor het delen van je feedback en zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst niet gebeurt.
Wel willen we voorop stellen dat we altijd alle problemen passend oplossen en dat het dus niet uitmaakt voor welke betaalmethode je zult kiezen. We proberen altijd via de binnen 24 uur te reageren en zullen tijdens werktijden beschikbaar zijn via de chat.
We hopen dat we ondertussen je probleem hebben opgelost, maar stuur ons gerust nog een berichtje mocht dit niet zo zijn. We zijn er om je te helpen.
Met vriendelijke groeten,
Jouw tink-team
AlgemeenGoede service van Tink,. Wij zijn zeer tevreden met de service van deze website, zijn er erg blij mee
VerzendingPakket had eerder geleverd kunnen zijn als de bezorger van DHL het pakket niet retour had gezonden omdat zij ons adres niet konden vinden, wat echt niet moeilijk te vinden is. Doormiddel van ons contact met Tink is ons pakket toch nog snel geleverd.
KlantenserviceZeer snelle reactie van de klanten service. wij zijn zeer tevreden.
AlgemeenMeerdere bestellingen gedaan en geen enkele keer binnen de gestelde termijn. Wel een grappige ervaring waarbij ik een mailtje kreeg dat de bestelling helaas niet op tijd verzonden zou worden, terwijl de postbode al geweest was. Standaard process zeker zo'n mail versturen 😂
Wacht nu ook al weer anderhalve week op een product dat op de site nog steeds verkocht wordt met '1-3 werkdagen levertijd'. Ondanks de prima prijzen was dit de laaste keer Tink voor mij.
Zoals hier boven beschreven worden aangegeven termijnen niet gehaald, terwijl product nog steeds geadverteerd wordt met 1-3 dagen levertijd.
KlantenserviceJe krijgt pas na heel lang wachten een standaard copy/paste antwoord waar je niet mee kan. 'o wat vervelend dat u het product nog steeds niet heeft, we doen onze uiterste best...'
AlgemeenAllereerst had ik mijn twijfels over het bestellen bij Tink door de negatieve reviews. Na wat navraag toch mijn bestelling geplaatst en zeker geen spijt van. Donderdag besteld, en zaterdag stond de bezorger op de stoep. Erg tevreden en raad het andere ook zeker aan.
VerzendingDonderdag besteld, zaterdag stonden ze voor de deur. Enige min puntje dat ik pas na ontvangst de t&t kreeg. Maar dat mag de pret niet drukken.
AlgemeenPrijstecnisch goede deal en uiteindelijk alles in goede orde ontvangen.
Wel is de communicatie slecht vanaf moment bestrelling, geen track en trace binnen de beloofde 3 dagen en contact via de chat gaat niet omdat er geen mensen beschikbaar zijn, reactie op mijn vragen via de mail kreeg ik pas na de levering. al met al goed en goedkoop procuct, maar geruime tijd in onzekerheid gezeten of alles wel goed zou lopen.
levering via DHL ging prima
Klantenserviceslecht tot bijna geen contact mee te krijgen, zowel via de chat als via de mail
AlgemeenOndanks de reviews toch besteld, Man o man wat heb ik spijt..... Leverdatum binnen 3 werkdagen, nog steeds geen verzendstatus na 3 dagen!, mail gestuurd, geen reactie ook na 3 dagen... Chat... Nooit aanwezig. ik controleer tussen 9 en 5 een aantal keer..... Duitse support. weigert je verder te helpen, en verbreken na 1 zin ik kan je niet helpen de verbinding. wachten jou reactie niet eens af... Wil je in onzekerheid leven, heb je geld teveel... Dan zit je hier perfect. anders maak dat je ver weg komt van tink.nl en tink.de.
VerzendingVersturen niet binnen de tijd, terwijl ze aangeven dat het wel aanwezig is. Verzendstatus komt ook niet binnen in de termijn die ze aangeven.
KlantenserviceVerbreken gewoon de chat zonder pardon in het duits als je vraagt wat de status is. je krijgt niet eens de gelegenheid om te antwoorden. Hierna accepteren ze jou chat niet meer. Misselijkmakend...
AlgemeenPrima website en gemakkelijk terug te vinden via Google. De prijs voor Tado hardware was scherp. De bestelling ging eenvoudig en de berichtgeving was goed.
VerzendingZaterdag bestelt en levering op woensdag. Geen track en trace. Had dat sneller gekund? Misschien wel maar dat boeit me eigenlijk niet gezien de scherpe prijs. Verpakking was prima op orde.
AlgemeenDe website geeft aan dat ik mijn bestelde producten binnen 1-3 werkdagen ontvang > zoals ze bij veel producten aangeven. Na drie dagen heb ik nog steeds geen bestelling bestelling ontvangen en ook geen track en trace of bericht dat het later komt.
Nadat ik via een mailformulier contact moest opnemen, krijg ik na een dag reactie; Mijn bestelling word die dag of een dag later verstuurd.
Wederom loze beloften, want wederom heb ik geen bestelling ontvangen.
Daarna ontvang ik weer een mail; "Blablabla...Om die reden ziet het er jammer genoeg naar uit dat we niet binnen de beloofde termijn zullen kunnen leveren."
Ze hebben het voor het eerst bij het juiste eind, want die termijn hadden ze al niet gehaald voordat überhaupt deze mail verstuurd werd.
Ondertussen zijn we weer een paar dagen verder. Je voelt hem aankomen...niets.
Volgende keer toch maar een paar euro meer uitgeven om bij een gerenommeerde en betrouwbare website te bestellen.
Ik heb nog geen bestelling ontvangen, ondanks meerdere beloften dat het er aan zou komen.
KlantenserviceChatfunctie...staat uit
Telefoonnummer...niet te vinden
Mail...rommelig en beloften die worden gedaan komen ze niet na.
Beste evertharmsen,
Bedankt voor je feedback. Het spijt ons om te lezen dat je zo ontevreden was met onze levering en service. We nemen je feedback uiteraard enorm serieus.
Gelukkig zie ik dat je bestelling ondertussen tijdens je review al verzonden was en dat je de tracking link een uur later hebt mogen ontvangen (net binnen de beloofde 2 dagen).
Mocht er een vraag zijn staan we voor je klaar!