Gebruikers over webshop tink.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenVoor Black Friday heb ik een twee Eve Energy switches gekocht. Deze zijn vervolgens verstuurd. Op een gegeven moment krijg ik een mail, je bestelling is binnen. Er was echter niets binnengekomen. Dit heb ik direct gecommuniceerd, geen reactie. Drie weken verder heb ik ongeveer 10 mails gestuurd waar niet op gereageerd wordt of je krijgt een standaard reactie.
Nu zie ik in mijn Track & Trace dat het pakket terugestuurd en ontvangen is door Tink.nl. Krijg ik opeens een mail van Tink "Goed nieuws we zien dat je je pakketje hebt ontvangen, check even bij de buren of DHL". Dit dus terwijl het pakket is teruggestuurd vanuit DHL naar Tink. Ik weer een mail sturen en je kan het al raden, geen reactie meer. Nooit meer!
Update: 18-12-2023: We zijn weer vijf dagen verder. Een mooie reactie achtergelaten op Tweakers voor de bühne, maar persoonlijke contact lukt blijkbaar nog niet.
Update: 26-12-2023: Ik heb weer een reactie ontvangen. Uiteraard weer een ontwijkende reactie, zodat ze weer 1/2 weken niet hoeven te reageren. Zie onderstaande:
"Bedankt voor je bericht en je eerdere berichten.
Helaas kan ik niet achterhalen waar je deze berichten uitwisseling hebt uitgevoerd, ook kan ik niet treffen om welke bestelling dit gaat naar grondig onderzoek.
Zou je ons terug kunnen mailen met het order nummer zodat we je verder kunnen helpen met je vraag om een niet ontvangen bestelling?
We kijken uit naar je bericht en wensen je een fijne feestdagen, als je nog andere vragen hebt horen we het graag.
Met vriendelijke groeten,
Erhan van tink"
DHL in combinatie met Tink werkt blijkbaar heel slecht. Het pakketje staat op geleverd, maar is niet geleverd. Ik zie dat het pakket is teruggestuurd, maar vanuit Tink krijg ik doodleuk "Vraag even bij je buren of DHL".
KlantenserviceGewoon geen reactie of een standaard reactie. Je krijgt reacties die standaard opgesteld zijn of niet van toepassing op het bericht. ALS je uberhaupt al een reactie krijgt.
Beste SilvioDante1987,
Bedankt voor uw bericht, en onze excuses voor de ongemakken die u heeft ervaren met uw bestelling en de daaropvolgende communicatie. We begrijpen dat dit een frustrerende ervaring voor u is geweest, en we willen onze oprechte excuses aanbieden.
We zullen onmiddellijk intern onderzoeken wat er is misgegaan in de communicatie en waarom het pakket is teruggestuurd. Het is duidelijk dat er hier iets niet goed is gegaan, en we willen ervoor zorgen dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost.
Wat betreft de samenwerking met DHL, zullen we ook deze kwestie onderzoeken om ervoor te zorgen dat dit soort problemen in de toekomst worden voorkomen.
We begrijpen dat dit een teleurstellende ervaring is geweest, en we willen u verzekeren dat we hier actie op zullen ondernemen.
Het Tink Team
AlgemeenSite is overzichtelijk en duidelijk. Helaas is dit ook het enigste positieve. De klantenservice is van een ontzettend slecht niveau. Er word niet of nauwelijks gereageerd en de enigste manier om contact te zoeken is via de mail. Er word een oplossing voorgesteld ivm onderzoek bij dhl maar hierna krijg ik niks meer te horen. De gewone response tijd is tussen de 1,5 en 2 weken.
KlantenserviceResponse is super traag. De omdat het druk is reageren we "wat" later gaat er bij mij niet meer in. Inmiddels meerdere mails gestuurd maar word niet gehoord helaas. Vanaf mijn kant absoluut geen aanrader
Beste klant,
Dank voor uw eerlijke feedback, en onze oprechte excuses voor de problemen die u heeft ondervonden met onze klantenservice. We begrijpen dat de ervaring niet aan uw verwachtingen heeft voldaan, en dat spijt ons zeer.
We erkennen dat de responsiviteit van onze klantenservice momenteel traag is, en we begrijpen de frustratie die dit veroorzaakt. We nemen uw feedback serieus en werken eraan om de responstijden te verbeteren.
Wat betreft het onderzoek bij DHL en de voorgestelde oplossing, bieden we onze excuses aan voor het uitblijven van verdere communicatie. We gaan intern na wat er mis is gegaan en streven ernaar om u spoedig een gedetailleerdere update te geven.
We waarderen uw geduld en begrip in deze kwestie. Als u nog verdere vragen heeft, staan we tot uw beschikking via de mail.
het Tink Team
AlgemeenEven goed de verschillende packages vergelijken maar dan kun je echt wel een nette deal sluiten.
VerzendingVerzending ging in 2 batches, enigszins onlogisch en niet vooraf gecommuniceerd maar er zat 3 dagen tussen batch 1 en 2 dus geen onoverkomelijk probleem.
KlantenserviceUiteindelijk besloten een deel van de producten terug te willen sturen. Dit op 29 november via service@tink.nl gemeld. Supersnelle en vriendelijke reactie van Ehran gehad. Daarna bleef het echter stil. Het is inmiddels 11 december en ik heb nog geen retourinstructies ontvangen. Echt waardeloos.
Herhaalde mailverzoeken worden inmiddels niet meer beantwoord. Telefonisch onbereikbaar (nummer doet het niet). Dat Thuiswinkel Waarborg hier zn naam nog aan wil verbinden is me echt een raadsel. NL
Beste klant,
Dank voor uw gedetailleerde feedback en onze excuses voor de problemen die u heeft ondervonden met onze klantenservice en de retourafhandeling. We begrijpen dat dit een frustrerende situatie is en bieden onze oprechte excuses aan.
We nemen uw feedback serieus en gaan intern na wat er is misgegaan met de communicatie rondom uw retouraanvraag. Het is spijtig dat u nog geen retourinstructies heeft ontvangen en dat uw herhaalde mailverzoeken niet zijn beantwoord. Dit is niet de standaard die we nastreven, en we streven ernaar om dit onmiddellijk op te lossen.
We waarderen uw geduld en begrip in deze kwestie. Ons team zal ervoor zorgen dat u snel de benodigde informatie ontvangt om uw retour soepel af te handelen.
het Tink Team
AlgemeenDacht ook een Black Friday deal gescoord te hebben bij Tink, maar na 2 weken enkel de gratis Nest Hub ontvangen, maar van de artikelen waar het daadwerkelijk om gaat nog niks ontvangen of verwachte leverdatum, verwachte levertijd was 1-3 dagen. Geen reactie nav het ingevulde contactformulier (3x ingevuld) en op mail, naar zowel de Nederlandse als Duitse klantenservice, tot op heden ook nog geen reactie ontvangen (behalve autoreply). Inmiddels is gisteren ook het Thuiswinkel.org certificaat ingetrokken... Ben bang dat er niks meer geleverd gaat worden en het bedrijf binnenkort failliet wordt verklaard. Wel zuur dat de website nog steeds online is en met dezelfde acties nieuwe slachtoffers maakt.
VerzendingTot op heden nog niks ontvangen en geen duidelijkheid wanneer er wel geleverd gaat worden.
KlantenserviceEr is volgens mij helemaal geen klantenservice of hun mailbox stroomt over en kunnen ze alle berichten met klachten niet meer beantwoorden
Beste klant,
Onze oprechte excuses voor de teleurstellende ervaring met je Black Friday-bestelling. We begrijpen je zorgen en frustratie volkomen.
We zijn geschrokken van de situatie en willen je verzekeren dat we dit serieus nemen. Hoewel we ons bewust zijn van de vertraging in onze reactie, willen we benadrukken dat we altijd streven naar het oplossen van problemen en het bieden van een bevredigende oplossing.
Intern zullen we maatregelen nemen om de oorzaak van de vertraging aan te pakken en ervoor te zorgen dat je ofwel het product ontvangt of een volledige terugbetaling krijgt. We begrijpen dat de huidige situatie zeer frustrerend is, en we zetten alles in het werk om dit recht te zetten.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld.
Het Tink Team
Algemeen170 euro betaald voor een blackfriday bestelling, geen bevestigingsmail gehad, geen geld retour gekregen en zit nog steeds op een antwoord te wachten na 3 weken en al 4 mails ingezonden te hebben. Dit voelt als oplichterij. Als advies krijgen we het product opnieuw te bestellen voor natuurlijk een hogere prijs en dat het geld met 3 dagen teruggestort zou zijn maar dit gebeurd ook niet. Contact opnemen gaat niet omdat je steeds alleen maar automatische antwoorden krijgt. Echt behoorlijk teleurgesteld.
VerzendingDe verzending is nooit binnengekomen ondanks dat we wel geld hebben betaald vandaar de lage review ik ben bang dat we het geld niet terugzien of ons product
KlantenserviceJe krijgt alleen maar automatische mails en kan niet eens direct bellen, ze zeggen alleen maar dat het te druk is al 3 weken lang
Beste Pattys,
We willen je geruststellen dat we er alles aan zullen doen om ofwel het product aan je te leveren of het volledige bedrag terug te betalen. We nemen deze situatie serieus en zullen intern stappen ondernemen om dit zo snel mogelijk op te lossen.
Nogmaals excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld.
Met slimme groet, Het Tink Team
AlgemeenIk heb bij Tink vier rookmelders besteld. De prijs wat redelijk en de levertijd werd geschat op 3 dagen. Twee weken later ontving ik een mail waarin werd gemeld dat de levertijd waarschijnlijk niet zal worden gehaald. Een nieuwe levertijd werd niet vermeld.
De website is in het Duits en de online formulieren werken niet. Contact met email is ook niet mogelijk. Volgende keer weer gewoon BOL.com of Coolblue oid...
OK, eerlijk is eerlijk, binnen een paar uur heeft Tink (in het Nederlands) gereageerd en is mijn bestelling verzonden. De formulieren online blijken ook in het Nederlands te zijn alleen niet als je de link van de email van Tink gebruikt. Wellicht een puntje voor verbetering. Uiteindelijk toch een positievere review dan ik had voorzien. Score aangepast.
Verzending heeft ruim na de voorspelde datum plaatsgevonden. Ik had bij Tink besteld vanwege de korte levertijd. Dat viel dus wat tegen. Iets met Black Friday naweeën blijkbaar. Wellicht een idee om in de toekomst daarvoor te waarschuwen.
KlantenserviceKlantenservice via link uit mail niet bereikbaar. Online formulieren werkten niet. Uiteindelijk via een andere link toch gelukt maar ben er een uur mee bezig geweest.
Beste Marcellus1973,
Onze oprechte excuses voor het ongemak en de vertraging bij de levering van je rookmelders. We begrijpen je teleurstelling en bieden onze excuses aan voor de miscommunicatie over de levertijd.
Het spijt ons dat de online formulieren niet naar behoren werken en dat het contact via e-mail niet mogelijk lijkt te zijn. Door de drukte rondom Black Friday en de feestdagen hebben we momenteel meer tijd nodig om te reageren. We waarderen je geduld en doen ons best om de situatie op te helderen en je zo goed mogelijk van dienst te zijn.
Als je verdere vragen hebt, neem dan alsjeblieft contact met ons op.
Het Tink Team
AlgemeenIn september 2022 Tado starterkit besteld. Prijs was competitief en product leek op voorraad te zijn. Bestelling en betaling verliepen gelijkaardig zoals bij de meeste online shops. Echter bleek de voorraadstatus totaal niet te kloppen. Dit werd nadien op de website aangepast.
VerzendingProduct op voorraad wordt uiteindelijk veel later geleverd, support kan geen duidelijke informatie geven over wanneer je het product mag verwachten en geen track&trace ontvangen. Plots wordt bestelling onverwachts wel aan de deur geleverd.
Klantenservice1 van de Tado radiator thermostaten werkt niet meer naar behoren, het start steeds opnieuw op en voert calibratie weer uit. Klacht ingediend via chat/formulier want nog steeds recht op garantie. Na 2 dagen krijg je een automatische e-mail dat ze het drukker hebben dan normaal en je niet vergeten zijn. Ik vermoed eerder onderbemand. Echter na enkele dagen niets meer van Tink vernomen. Daar zit je dan bij temperaturen rond het vriespunt met een niet-werkende thermostaat. Gelukkig kan je wel op Tado rekenen en is hun support wel op orde en zal ik uiteindelijk een vervangend product ontvangen. Bij Tink bestel ik alleszins nooit meer want support/aftersales is waardeloos.
Edit: fijn dat er vanuit Tink een reactie op deze review wordt geplaatst, hoewel, naar mijn mening, inhoudelijk niets waard is, met excuses ben ik namelijk niets zonder een degelijke garantie-afhandeling. Tot op heden ook nog steeds geen reactie gehad op initiële klacht mbt het defect.
Edit2: Na bijna 2 weken eindelijk een reactie terug mogen ontvangen. Vragen ze doodleuk om het volledige product van Tado terug op te sturen, letterlijke vermeld:
"Wij zullen je vragen om het product terug te sturen zodat we het product kunnen vervangen. Let er op dat je een volledig product naar ons moet retourneren. Dit betekent dat alle inhoud van de doos meegestuurd moet worden samen met het defecte apparaat."
Dit betreft in mijn geval een volledige set van 1 niet-werkende radiatorknop, van in totaal 10 knoppen, een thermostaat om de ketel te sturen en een tweede temperatuursensor aangezien dit als 1 pakket werd gekocht. Daarna wordt dit beoordeeld en indien in orde bevonden, een vervangend toestel teruggestuurd. Ze vragen m.a.w. om midden in de winter mijzelf in de kou te zetten.
Beste klant,
Onze excuses voor de ongemakken met je Tado-bestelling. We betreuren de vertraging in levering en de problemen met de klantenservice. Dit is niet de service die we willen bieden.
Voor de niet-werkende Tado-radiatorthermostaat bieden we onze excuses aan en nemen we je feedback serieus. We zullen intern stappen ondernemen om de klantenservice te verbeteren.
We waarderen je geduld en begrip. Mocht je verdere vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.
Het Tink Team
AlgemeenWaardeloze klantenservice. Dit bedrijf staat niet voor hun klanten klaar. Ze reageren nooit op de emails en er is ook geen nummer waar je naartoe kan bellen.
KlantenserviceVerzenden ging goed maar de klantenservice is waardeloos. Mijn pakket is kwijtgeraakt door DHL. Op het moment dat ik de klantenservice wilde bereiken om een onderzoek te starten waren ze onbereikbaar. Als klant sta je dan tussen wal en schip. Er kan niks gedaan worden zolang de verkoper geen onderzoek start. Ik ga er alles aan doen om mijn geld terug te krijgen.
Beste klant,
Onze oprechte excuses voor het ongemak en de moeilijkheden die je hebt ervaren met onze klantenservice. We begrijpen je frustratie en willen ons excuses aanbieden voor het gebrek aan respons.
Door de huidige drukte ervaren we inderdaad een langere responstijd. We behandelen alle berichten chronologisch en doen ons best om zo snel mogelijk te reageren.
Wat betreft het zoekgeraakte pakket, begrijpen we dat dit een vervelende situatie is. We starten direct een onderzoek en hopen zo snel mogelijk duidelijkheid te verschaffen. Mocht uit het onderzoek blijken dat het pakket verloren is gegaan, bieden we de keuze tussen een terugbetaling of het plaatsen van een nieuwe bestelling.
Helaas zijn we afhankelijk van de pakketdienst en kunnen we niet altijd de snelheid van het onderzoek beïnvloeden. We doen er echter alles aan om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld en begrip terwijl we dit voor je proberen op te lossen.
Het Tink Team
AlgemeenBestelling ding vlot...Levering ook...dacht ik.. Maar de helft bleek in het pakket te zitten. Geen brief of mededeling dat eea wordt nageleverd.
VerzendingEchter de helft (het duurste) werd niet geleverd! Google Nest 2 zat niet bij de het geleverde.
KlantenserviceNiet te bereiken. Telefonisch zeker niet...... staat op hun site. Wees gewaarschuwd. Ik ga proberen mijn geld terug te krijgen, hoe dan ook!
2 Dagen later werd Google Nest 2 alsnog geleverd.
Beste Bram-mie,
Onze oprechte excuses voor het ongemak en de verwarring rondom je bestelling. Het spijt ons dat de levering niet compleet was en dat er geen mededeling was over de nalevering.
We begrijpen je zorgen en willen je verzekeren dat we er alles aan zullen doen om dit recht te zetten. Onze klantenservice is momenteel door de drukte moeilijk te bereiken, maar we willen benadrukken dat we je melding serieus nemen.
Wat betreft de ontbrekende Google Nest 2, zullen we dit direct onderzoeken en zorgen voor een passende oplossing. Als je probeert je geld terug te krijgen, begrijpen we dat volledig en zullen we hieraan meewerken.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld en begrip terwijl we proberen dit voor je op te lossen.
AlgemeenBesteldatum: 29 oktober 2023
Mijn ervaring met Tink.nl is helaas verre van positief. Ik plaatste mijn bestelling op 29 oktober met de verwachting dat deze binnen 1-3 werkdagen zou worden verzonden, zoals beloofd op hun website. Helaas werden deze beloften herhaaldelijk niet nagekomen.
Desondanks de tegenvallers heb ik besloten mijn bestelling te houden vanwege de goede prijs, de niet nagekomen beloftes en de gedeukte doos bij ontvangst zorgde ervoor dat ik mij genoodzaakt voelde tot het schrijven van reviews.
KlantenserviceOp 2 november heb ik contact opgenomen met hun klantenservice om de status van mijn bestelling te achterhalen. Een medewerker van Tink.nl verontschuldigde zich en beloofde dat mijn bestelling binnen de week zou worden geleverd. Op 3 november ontving ik een reactie van een andere medewerker, waarin ze aangaf dat mijn bestelling vanwege technische problemen niet kon worden verzonden, maar dat dit op korte termijn zou gebeuren. Ondanks herhaalde beloften ontving ik geen verzendbevestiging op deze momenten.
Op 7 november benadrukte ik opnieuw mijn zorgen, waarop Tink reageerde met excuses en de verzekering dat alle Sonos-bestellingen die dag zouden worden verzonden. Ook deze belofte werd niet nagekomen, en ik ontving mijn pakket pas op 15 november, waarbij een andere medewerker op diezelfde dag op mijn klacht van 10 november reageerde.
Wat mijn teleurstelling vergroot, is het gebrek aan eenduidige communicatie. Op 10 november besloot ik mijn bestelling te annuleren en een volledige terugbetaling te vragen vanwege de voortdurende vertragingen en onzekerheid.
Als opmerking wil ik toevoegen dat ik achteraf op hun website heb gelezen: "Binnen het eerste uur na de bestelling is het mogelijk de bestelling te annuleren in je klantenaccount. Helaas is een annulering daarna niet meer mogelijk, omdat wij jouw bestelling zo snel mogelijk verwerken en verzenden." Houd er dus rekening mee, gezien de reviews met een langere levertijd dan verwacht. In mijn geval duurde het 14 dagen tot ontvangst.
Beste,
Dank je wel voor het delen van je ervaring met Tink.nl. Het spijt me echt om te horen dat je bestelproces niet zo soepel is verlopen als verwacht, en ik begrijp je frustraties volledig.
Het is teleurstellend om te horen dat de beloofde verzendtijd niet is nagekomen en dat de communicatie vanuit Tink.nl niet altijd even duidelijk was. Ik kan me voorstellen dat dit voor de nodige onzekerheid heeft gezorgd, vooral als je herhaaldelijk beloftes hebt gekregen die niet werden waargemaakt.
Je hebt duidelijk geduld getoond, zelfs nadat je een gedeukte doos ontving en de beloftes bleven uitblijven. Het is goed dat je contact hebt opgenomen met de klantenservice om je zorgen te uiten, hoewel het jammer is dat de situatie niet sneller is opgelost.
Het feit dat je hebt besloten je bestelling te annuleren en een volledige terugbetaling te vragen vanwege de voortdurende vertragingen en onzekerheid is begrijpelijk. Het is spijtig dat je deze stap moest nemen, maar soms is dat de enige optie.
We nemen je feedback serieus en we werken er aan de dienstverlening te verbeteren. Bedankt dat je je ervaring hebt gedeeld, en ik hoop dat je volgende winkelervaring een stuk positiever zal zijn.
Slimme groetjes, het tink team
Algemeenring Doorbell plus met chime gekocht. 't is maar dat deze klantenservice zo vriendelijk en moeiteloos was om m'n nieuwe chime te krijgen anders zou ik eigenlijk geen recensie plaatsen.
VerzendingProbleemloos na 2 dagen ontvangen inclusief track & trace. Ook de chime die ik erna kreeg werd direct voorzien van een track en trace en kwam ook 2 dagen nadat ik de klantenservice sprak.
KlantenserviceDe eerste keer dat ik de chime ontving bleek deze niet te werken, wat ik ook probeerde. Na nog geen 10 minuten chatten met klantenservice kreeg ik meteen een nieuwe chime opgestuurd. Heerlijk zonder poespas en gedoe gewoon aangeven dat het niet werkt en nu wel een werkende set.
Algemeentink en smart home in het algemeen kwam op mijn pad door de energiecrisis van vorig jaar. Ik kocht er mijn eerste tado setje en alles verliep vlot. Enkele weken terug bestelde ik er een Husqvarna robotgraasmaaier inclusief garage. Mooi spul en de bestelling kwam zelfs sneller dan voorzien waardoor ik niet thuis was op het moment van levering. De online verzendstatus bij DHL stond op thuis geleverd maar na kort contact met de klantenservice kon ik alsnog het pakket afhalen bij een afhaalpunt in de buurt.
VerzendingDe verzending kwam sneller aan dan voorzien (na 1 werkdag ipv de op voorhand aangegeven 3) waarna de online DHL verzendstatus op thuis geleverd stond. Na kort contact met de klantenservice kon ik het pakketje alsnog in mijn lokaal afhaalpunt ophalen.
KlantenserviceDe online verzendstatus werd verkeerd doorgegeven door DHL maar na kort contact met de klantenservice kon ik mijn pakket gewoon afhalen bij mijn lokaal afhaalpunt in de buurt.
AlgemeenGoede prijs, maar tink.nl blijkt een ordinaire dropshipper te zijn. Na contact met de klantenservice was er nul flexibiliteit om ongebruikte goederen retour te nemen na de wettelijke bedenktijd. Uitermate teleurstellend.
VerzendingHet pakket was netjes verpakt maar tracking informatie klopte totaal niet, de bestelling werd veel eerder geleverd dan gepland. Dagen later kreeg ik een mailtje dat de bestelling zojuist bezorgd is.
KlantenserviceNetjes en op tijd te woord gestaan, maar er wordt alleen op de regeltjes gewezen en er is geen enkele flexibiliteit.
Beste,
Het spijt ons dat de levertijd langer was dan aangegeven. We doen altijd ons uiterste best om de levering in de voorziene levertijd te voldoen. Door een onverwacht probleem bij de leverancier was dit helaas niet mogelijk. Ondertussen had je gelukkig al contact met onze klantenservice en hopen we dat je alsnog kan genieten van je bestelling.
Vriendelijke groet, team tink
AlgemeenEen setje van Nuki aangeschaft. De prijs voor de hele set in vergelijk met andere shops was doorslaggevend. Levering was zoals beloofd in twee werkdagen, er was 1 tot 3 werkdagen aangegeven.
VerzendingWoensdagavond de bestelling gedaan, en vrijdagmiddag al aan huis bezorgd.
AlgemeenScherpe aanbieding op nuki smart lock bundel, na enkele dagen status "verzonden", maar de UPS track en trace bleef hangen op stap 1 (label aangemaakt). Na 3 dagen contact opgenomen, en toen bleek dat de producten niet op voorraad en niet leverbaar waren. Advies was om order te annuleren en later opnieuw te bestellen.
VerzendingStatus verzonden, maar producten waren niet eens op voorraad, nooit wat aangeboden aan UPS (behalve de aanmelding)
Klantenserviceop zich goed te woord gestaan via de chat en daarna opvolging per email, maar verder niet oplossingsgericht.
-aangepast van slecht naar voldoende, nieuwe reacties kwamen snel en ook de terugbetaling was vrijwel direct geregeld
Beste,
Het spijt me te horen dat het voorraadprobleem bij onze leverancier effect heeft gehad op je bestelling. Op het moment dat je bestelde, hadden we van onze leverancier doorgegeven dat we een nieuwe lichting zouden krijgen. Tot ook onze verrassing, bleef die uit.
Dit hadden we natuurlijk pro actief met je moet communiceren, dus het spijt ons dat dit niet is gebeurd.
Met vriendelijke groet, het tink team.
AlgemeenProduct wordt aangeboden met 1-3 dagen levertijd, blijkt echter geheel niet op voorraad, lijkt te mooi te worden voorgesteld om de order binnen te halen en daarna mag je wachten
VerzendingVerzending pas na 2 weken(!) en track en trace werkt niet
KlantenserviceGeen communicatie over enorm trage levering. Klantenservice is vriendelijk maar kan niets doen of zelf maar een verwachte levertijd geven.
Beste,
Het spijt me dat je lang hebt moeten wachten op je product.
Helaas gebeurt het soms dat een toegezegde levering van onze leverancier onverwacht niet geleverd kan worden. Dat heeft dan ook vaak te maken met problemen in de logistieke stappen daarvoor.
In zulke gevallen hebben we dan ook geen duidelijke leverdatum die we met klanten kunnen delen. Dus ik ben blij om te horen dat je wel goed te woord bent gestaan.
Nogmaals excuses voor de vertaling. We gaan je feedback meenemen.
Met vriendelijke groet, het tink team
AlgemeenIk was op zoek naar een slimme thermostaat, omdat dit van mij kuren heeft. Dus ik zocht waar ik de Tado thermostaat kon krijgen en bij Tink was hij zogenaamd op voorraad en zou dan maandag geleverd worden. Zondag kreeg ik al een track & trace nummer, maar met de melding dat het pakketje nog niet in bezit van UPS was. Nu op woensdag nog steeds niets. Wel uitgebreide communicatie met Tink zelf, maar meer algemeen en om de klant te pleasen, dat doen ze dan wel goed.
Nu dus geannuleerd. Als je hoopt dat klanten bij jou bestellen door ze te lokken dat je spullen op voorraad hebt en de volgende dag kan leveren, maar dat niet kan waarmaken, dan verdien je voor mij een dikke onvoldoende! Voor mij nooit meer Tink.
Beloven de volgende dag te leveren, maar na 4 dagen nog niks.
Klantenservicevriendelijke, uitgebreid met standaard excuses, maar verder prima
AlgemeenIk heb Google Nest Hub 2 besteld (2-pack) deze werd binnen 3 werkdagen geleverd vanuit Duitsland.
Prima webshop dus.
3 werkdagen geleverd naar NL vanuit DE.
AlgemeenReageert niet op mijn informatieaanvraag via mail. Uiteindelijk binnen 5 werk dagen geleverd zonder track en trace.
VerzendingVerzendemail & Track en Trace werd niet afgegeven. Product werd wel geleverd binnen 5 werkdagen.
KlantenserviceEr wordt niet gereageert op mijn email. De chatbot is lastig te passeren naar een echte medewerker.
AlgemeenIk had een bestelling geplaatst voor 3 slimme rookmelders. Bij 2 ervan waren de Lithium backup batterijen leeg en dat heb ik gemeld. In eerste instantie werd ik doorverwezen naar de support afdeling van de fabrikant maar zij verwezen direct weer terug naar de verkoper. Mail doorgestuurd en kreeg de optie om de producten terug te sturen en ze te ruilen voor nieuwe (ze verkopen zelf geen Lithium batterijen) of een kortingsbon van €20. Ik heb de laatste gekozen en heb zelf even nieuwe gekocht. Vandaag toevallig een mooie aanbieding van een ander product dat ik nodig had en de korting gebruikt. De communicatie was snel, vriendelijk en duidelijk.
VerzendingProducten kwamen in 2 leveringen omdat ze blijkbaar uitverkocht waren. Één doosje kwam uit Duitsland en de andere uit Frankrijk. Het duurde enkele dagen maar wel acceptabel. Producten waren goed verpakt.
KlantenserviceProbleem werd goed en naar tevredenheid opgelost.