tink.nl

Gebruikers over webshop tink.nl

Levering op zich goed. Probleem ontstond alleen wanneer mijn Nuki smartlock 3.0 niet altijd deed wat het moest doen (namelijk deur openen, dingen regelen via app, etc).

Geen reactie van klantenservice via de site.
Duurt soms een week voordat ik per e-mail antwoord krijg. Nu nog geen vervangend product, nadat ik 7 dagen terug mijn slot retour gestuur heb.

Beste klant,

Bedankt voor je feedback en jammer om te horen dat je Nuki smartlock niet goed werkt. Onze excuses dat je nog geen vervangend product hebt ontvangen en dat de communicatie zo traag verloopt. We doen ons best om retouren zo snel mogelijk te verwerken en werken eraan om onze responstijden te verbeteren zodat we je sneller kunnen helpen.

Met slimme groetjes,
het tink team!

Kreeg net een mailtje om een review te geven.
Het bestellen en betalen was makkelijk en prijs van het product was goed. Jammer dat het product na weken nog niet geleverd is.

Update 1: na 4 weken nog niks ontvangen.

Update 2: leveringsdatum is nu 23 september.
Dit is dus 100 dagen om een product te leveren

Verzending waardeloos wacht al 3 weken en tot nu toe is mijn bestelling bevestigd maar nog niet verzonden
Ik zit nu al 3 weken te wachten op mijn anker solix e1600 + mi80 die ik besteld heb.

Ik beoordeel deze als slecht dit omdat ik 2x contact gehad en het is nog niet opgelost. via de chat op de website waar niemand aanwezig is. Maar je word wel binnen enkele dagen terug gemaild. Tot nu toe is er nog niks verzonden.ben gevraagd om nog een week te wachten. Als ik dan nog niks ontvangen heb wordt er een ander besteld.

Het is prima als er wat mis gaat of wat drukker is alleen als een klant contact op neemt los het probleem op.
Probeer proactief te communiceren wanneer een verwachte levertijd niet gehaald wordt.

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. We zijn blij om te horen dat het bestellen en betalen makkelijk was en dat je tevreden bent met de prijs van het product. Het spijt ons echter dat de levering vertraging heeft opgelopen en dat je problemen hebt ondervonden met onze klantenservice. We begrijpen hoe frustrerend dit moet zijn en werken eraan om dit zo snel mogelijk op te lossen. We waarderen je geduld en feedback en zullen proactiever communiceren over verwachte levertijden.

Slimme groetjes, het tink team.

Order geplaatst op 26-07-2024, 1-3 werkdagen prima zou je denken. Inmiddels na communicatie verplaatst naar 12 augustus.. kan gebeuren, alleen als je als webshop nog steeds 1-3 werkdagen op je product hebt staan ben je bewust aan het manipuleren. Laatste keer voor mij.

Niet op tijd, geen transparantie met betrekking tot actuele levertijd.

Snel contact kunnen opnemen, eerste 3 dagen willen ze niks doen, pas zodra termijn verstrekken is gaan ze navraag doen. Communicatie ging soepel.

Naar aanleiding van een defect product heb ik ruim een jaar na de bestelling contact opgenomen met de Tink. De klacht is na ontvangst van het product en beoordeling van het defect professioneel, adequaat en snel afgerond. Het vervangende product kwam snel binnen en ik kon er zelf weer snel mee aan de slag.

Zoals ook al in het algemene stuk geschreven was de klantenservice snel en professioneel in handelen. Mijn verwachtingen zijn overtroffen geweest, ook omdat het defect wat later in de garantieperiode opspeelde (bij elektronica) wat vaak genoeg tot onprettige klachtafhandeling leidt.
Bij Tink hier dus totaal geen last van gehad, helemaal top!

In 2021 heb ik eerder besteld bij Tink, toen was er geen enkel probleem. Nu ook producten besteld bij Tink en het is een drama. Een mail gekregen dat het door logistieke problemen lastiger is te leveren. Meerdere malen getracht contact op te nemen met de klantenservice, geen enkele response. Ik wil duidelijkheid anders bestel ik het ergens anders. Mocht ik binnen een aantal dagen nog niks horen laat ik m'n geld via PayPal terughalen en annuleer ik de hele order.

Nog niks geleverd, en het is al te laat. Slecht.

Dramatisch, geen enkel contact mogelijk wat het heel treurig maakt allemaal.

Hi,

Het spijt me te horen dat je deze keer zo'n vervelende ervaring hebt met ons.

In 2021 was je tevreden over onze service, dus het is extra teleurstellend om te horen dat je nu problemen ondervindt. Door logistieke uitdagingen hebben we helaas vertragingen opgelopen. We begrijpen dat het frustrerend is dat je geen reactie hebt gekregen van onze klantenservice.

We willen dit graag voor je oplossen en duidelijkheid geven. Stuur ons alsjeblieft je bestelnummer en contactgegevens via service@tink.nl, zodat we dit snel kunnen oppakken. We zorgen ervoor dat je binnen een paar dagen een update krijgt. Mocht je besluit om de bestelling te annuleren, dan regelen we dat uiteraard ook voor je.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld.

Slimme groetjes,

Het Tink team

Ik pas mijn review toch nog even aan omdat ik iets te vroeg was met aan te geven dat Tink de producten niet levert. Ik zal mijn beoordeling ook verhogen van waardeloos naar voldoende.

Ik heb uiteindelijk mijn producten netjes gekregen en eigenlijk niet eens heel veel later dan oorspronkelijk aangegeven. De prijs was zeer goed en wat dat betreft zou je een veel hogere beoordeling verwachten.

Maar de klantenservice van Tink blijft verschrikkelijk slecht en die zorgt ervoor dat ik zeker geen hogere beoordeling als voldoende kan geven en ook dat ik zelf echt heel goed zal moeten nadenken voor ik nogmaals een bestelling bij Tink plaats.

Ik heb uiteindelijk mijn producten gewoon redelijk netjes op tijd binnen gekregen, ik heb daardoor de beoordeling verhoogt van waardeloos naar slecht. Het blijft slecht omdat ze niet duidelijk zijn in wanneer de producten binnen komen en communicatie is key!

Bij mij viel het uiteindelijk reuze mee maar er zijn genoeg reviews online te vinden waar het heel wat minder goed is gegaan. En als je geen response krijgt van het bedrijf bij een vertraging dan ga je al snel het ergste denken...

Er is simpelweg geen klanten service, je chat met bots en krijgt geautomatiseerde antwoorden, geen enkel persoonlijk contact mogelijk. Niet via mail maar ook niet via telefoon... als je een slechte review plaatst dan zijn ze er als de kippen bij om er op te reageren.

In mijn geval had ik nooit een slechte review geschreven als ik op een normale manier contact had kunnen krijgen met Tink. Als ze aangegeven hadden dat er een probleem met de leverancier was maar dat de verwachting was dat dit x dagen vertraging zou opleveren dan was het prima.

Maar bij elk contact krijg je via de chat een geautomatiseerd antwoord, tel daar bij op dat de reviews van dit bedrijf online heel slecht zijn en je bent al heel snel geneigd te denken dat je opgelicht bent... De klantenservice zorgt er voor dat dit bedrijf van mij geen goeie beoordeling krijgt maar ik vond het wel zo netjes om hem iets minder slecht te maken dan ik oorspronkelijk had gedaan.

Beste klant,

Bedankt voor het delen van uw ervaring, hoewel het spijtig is om te horen dat deze niet aan uw verwachtingen voldeed. We begrijpen uw teleurstelling en willen onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak dat u heeft ervaren.

Tijdens de promotieperiode waarin u heeft besteld, hadden we inderdaad te maken met bevoorradingsproblemen, wat heeft geleid tot vertragingen bij de levering van sommige producten. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn voor onze klanten, en we streven ernaar om onze processen te verbeteren om dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen.

Ik wil u verzekeren dat we er alles aan doen om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren. Als het echter niet lukt om uw producten op tijd te leveren, heeft u altijd de mogelijkheid om uw bestelling te annuleren en een terugbetaling te ontvangen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en we hopen dat we uw vertrouwen kunnen herstellen en u in de toekomst weer van dienst kunnen zijn.

Het Tink Team

Waardeloos bedrijf. Ik krijg een soort van dropshipping gevoel bij.

Leveren bestelling niet die al betaald zijn en helemaal niet bereikbaar. Telefoonnummers dat ze op hebben gegeven bij paypal werken niet en ook geen reactie op mails. Ben me echt rot geschrokken toen ik alle negatieve reviews zag en de excuses die ze gebruiken vrijwel altijd hetzelfde is. Dit soort lui geven startende ondernemers in ecom een slechte naam.

Nooit meer bestellen bij tink.

Verzending? Wat voor verzending?? Je spullen worden niet geleverd en vervolgens krijg je een mailtje dat het geleverd is.

Er is geen klantenservice. Automatische response van een robot en geen reacties op mail. Telefoonnummer dat aangegeven wanneer je een geschil aangaat bij paypal werkt niet. Een duits nummer.

Ik heb eufy producten bij Tink besteld maar nooit ontvangen. Heb bij de buren nagevraagd en deze hebben ook nooit iets ontvangen. Al een hele tijd bezig om in contact te komen met tink. Ze reageren niet of heel erg traag. Heb een formulier moeten ondertekenen dat ik de goederen niet heb ontvangen. Er zou dan een onderzoek gestart worden. Formulier 4 februari retour. Nu vandaag pas het onderzoek laten starten. Waardeloos dus. Je word van het kastje naar de muur gestuurd. Ik zal hier nooit meer naar wat bestellen. De klantenservice is ondermaats. Ben al een hele tijd met bezig en er is nog niks veranderd of een oplossing aangedragen.

Product nooit ontvangen. Ze kunnen niet zien waar het dan wel bezorgd is. Komen tot een oplossing duurt heel erg lang. Word erg aan het lijntje gehouden. Zelfs na het invullen van hun formulier van niet ontvangen goederen.

Waardeloos. Reageren niet of nauwelijks. Starten onderzoeken pas na 8 dagen na het sturen van het formulier. Terwijl dit eigenlijk meteen op 4 februari zou moeten zijn.

Communicatie rond levering verliep rommelig (soms volgende dag in huis, soms maar zo een week wachten). Erger: er wordt simpelweg niet meer gereageerd op garantieverzoeken en ze zijn telefonisch niet bereikbaar,

In januari is een Eve Door/Window sensor gebreken gaan vertonen. Na overleg met de leverancier van batterijen en Eve zelf geconcludeerd dat de sensor (binnen de garantie) moet worden teruggestuurd. Daarvoor een verzoek aangemaakt bij tink op 5 februari.

Op 7 februari een automatisch mailtje ontvangen dat het wat langer duurt:
> Het spijt ons dat je nog geen persoonlijke reactie van ons hebt ontvangen. We zijn je zeker niet vergeten, maar hebben momenteel door de vele aanvragen een wat langere reactietijd dan we gehoopt hadden.

Sindsdien nog altijd geen contact gehad. Niet eens een bericht met informatie het product terug te sturen (dat had dan wel automatisch, dan wel een kleine menselijke actie kunnen zijn die geen weken hoeft te duren).

De reviews hier en op andere sites voorspellen weinig goeds voor de afloop. Inmiddels Eve gevraagd of we het rechtstreeks kunnen oplossen (en geadviseerd de samenwerking met tink eens te gaan evalueren).

Twee jaar geleden heb ik hier een Nuki Smart Lock besteld die prima verpakt en zeer snel geleverd werd. Op dit gedeelte was niets aan te merken.

Helaas is de Nuki defect geraakt, maar helaas krijg ik geen contact met de webshop. Ik heb inmiddels mails gestuurd, contactformulieren ingestuurd en gezocht naar een telefoonnummer, maar niets mocht baten.

Dit gedeelte ging prima en hier was niets op aan te merken. De bestelling werd snel verzonden en de volgende dag al geleverd. Deze was ook zeer goed verpakt.

Zie hierboven, het verkopen van een product is één gedeelte, maar aftercare hoort hier natuurlijk gewoon bij. Als iets defect raakt heb je als verkopende partij de verantwoordelijkheid om hier iets mee te doen.

Ongelofelijk slechte service, zelden meegemaakt. Alleen hier bestellen als je graag maanden op levering of terugbetaling wacht terwijl een klantenservice je van kast naar muur stuurt (of helemaal niet reageert). Mocht je er tóch willen bestellen dan is het goed om het jargon te kennen: ‘op voorraad’ betekent bij dit bedrijf ‘wij plaatsen met jouw geld een bestelling bij de leverancier, alvast bedankt voor het wachten’, en ‘de terugbetaling is in gang gezet’ is Tinks voor ‘we wachten nog even met terugbetalen tot je er nog een keer om vraagt, dan weten we zeker dat je het écht wil’.

Ingericht op ontwijking van de klant en zijn of haar klachten. Telefonisch contact is uiteraard niet mogelijk.

Waarschuwing voor deze verkoper!
Je koopt producten zonder garantie althans bij een garantie verzoek reageren ze niet. Het betreft een Duits bedrijf en contact via mail of telefoon is niet mogelijk! Ze zijn niet aangesloten bij een Nederlands keurmerk.
Ze hebben soms scherpe aanbiedingen maar het voordeel is weg als het product binnen de garantie termijn defect is.

Er is geen klantenservice! Je kan alleen via een online formulier iets invullen waar ze niet op reageren.

Sonos boxen besteld, levertijd 2 dagen! Een week later na mails van mijn kant blijkt levering nog minstens 1 maand te duren, kreeg annulering optie aangeboden. Direct geannuleerd en de boxen in een winkel gekocht omdat ik ze dat weekend nodig had. aan het eind van de dag ontvang ik een mail van verzending???. weer gemaild dat ik had geannuleerd, geen reactie. 2 dagen later boxen ontvangen en uiteindelijk kreeg ik een retourformulier. heb de boxen terug gestuurd en heb ook al gezien dat ze een maand geleden ontvangen zijn maar wacht nog steeds op terugbetaling. Ik heb me inmiddels suf gemaild maar krijg geen enkele reactie meer.
Ik denk dat de enige manier om mijn geld terug te krijgen "ruim €900 " is om er een jurist op te zetten....
Ik bestel veel online en soms duurt het wat langer als verwacht maar dit met Tink heb ik nog nooit meegemaakt, begrijp niet dat dit bedrijf nog bestaat!!!

Levering heeft 10 dagen geduurd. Was opzicht niet zo erg geweest maar dan moet je niet s'morgens een mail sturen dat de levering nog minimaal een maand duurt en aan het eind van dezelfde dag mailen dat het onderweg is.

Er is volgens mij helemaal geen "Klantenservice". Als je via het Contactformulier mailt krijg je pas dagen later een standaard mailtje terug met excuses,... en we zijn je niet vergeten... heel druk ....etc...Mail je via beantwoorden krijg je met een beetje mazzel na een week ook weer een standaard antwoord dat ze er op terug komen. Ondertussen gebeurd er helemaal niks!

Beste,

We bieden onze oprechte excuses aan voor de ongemakkelijke situatie die is ontstaan bij je bestelling. Het spijt ons zeer dat de communicatie en service niet aan je verwachtingen voldeden. We begrijpen dat dit frustrerend is en willen je verzekeren dat we hier actie op zullen ondernemen.

Jouw geval wordt momenteel onderzocht, en we streven ernaar om zo snel mogelijk een passende oplossing te bieden. We waarderen je geduld en begrip tijdens dit proces. Onze klantenservice werkt hard om alle lopende zaken af te handelen, en we zullen ervoor zorgen dat dit incident niet wordt herhaald.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en we hopen dat we de kans krijgen om het vertrouwen te herstellen.

Het Tink Team

Bestelling een maand na bestellen ontvangen. Servicedesk is totaal onbereikbaar. Alleen via de e-mail, maar dan alsnog ruim een week wachten op een antwoord.

Op 28/11 een 6-pack Philips Hue White Ambiance GU10 besteld, levertijd 3-5 werkdagen. Na twee weken maar eens gevraagd naar status, kan alleen via mail. Bellen en dergelijke kan niet.

Lang verhaal kort: op 28/12 werd mijn bestelling geleverd.

Supportdesk slaat werkelijk nergens op. Duurt sowieso een week voordat je antwoord krijgt.

Mooie is, op 02-01 (dus na levering van mijn bestelling) kreeg ik het volgende antwoord op mijn vraag van 20-12:

"Heb je onze algemene e-mail gezien waarin we aangeven dat er door een probleem bij de leverancier vertraging is? De nieuwe verzenddatum is 12.12.2023."

Serieus...

Tapo P115 en C225 besteld. Levertermijn 1-3 werkdagen. P115 na 3 weken gekregen. En een bericht of ik voor de cameras nog 5 tot 7 weken wil wachten. maar zij wisten niet of zij overhaupt kunnen leveren. Op de website stond wel nog levertermijn 1 tot 3 werkdagen. Helemaal niet serieus.

Eerst een bericht dat het paketje was verstuurt. Maar zonder de informatie dat er pas een deel komt.

Langzam en je krijgt standardemails. Je krijgt ook geen kortingsvoucher of korting. ook als je hun verteld dat je eigentlijk hun geld over weken lent...

Ik schrijf eigenlijk nooit een negatieve review, maar bij dit bedrijf heb ik geen andere keuze.

Heb een thermostaat besteld tijdens de black friday actie. Helaas blijkt deze niet te kunnen wat ik er mee wil, dus retour.

Onmogelijk om op de site een email adres of telefoonnummer te vinden. Alleen een chatbot die eindeloos hetzelfde antwoord blijft geven.

Ook is het retourneren via de site niet mogelijk, de bestelling staat al een maand op 'Bevestigd - wachten op verzending'

Via hier het mail adres gevonden, maar hier krijg ik ook geen reactie op.

Ik vraag me af of er uberhaupt een klantenservice is. Onmogelijk om menselijk contact te krijgen met dit bedrijf.

De negatieve reacties hier zijn dus terecht.

Konden zogenaamd de zending niet meer tegenhouden terwijl GLS aangaf nog niets ontvangen te hebben!
De zending zoals afgesproken met Tink aan de deur geweigerd en is gelijk retour gegaan.

Nu blijkt achteraf dat de geweigerde bestelling blijkbaar niet eens compleet was en hebben ze 4 dagen later de Sonos Sub ergens bij buren afgegooid.
Wisten dus al 4 dagen dat de bestelling was geannuleerd en aan de deur geweigerd.

Tink heeft dus gewoon 900 euro ergens afgegooid en ik zou het op moeten lossen, dacht het niet dus!
Tink is wettelijk verplicht om voor een juiste en correcte aflevering zorg te dragen!

Ik ga de creditmaatschappij op de hoogte brengen dat ze mijn geld achter houden.

Extra info:
Ze proberen alles te traineren om niet terug te betalen, na een paar weken kreeg ik een mail met 4 niet werkende linken er in dat m'n spullen onderweg waren

Ik begreep de reactie van Tink hieronder al niet
"Slimme groetjes, het tink team."
Nu wel en hoop dat jullie er van leren
Zie je dit staan "Dank voor je geduld. 🙏" dan zijn ze je in de maling aan het nemen🤬

Na schriftelijke annulering (direct na bestelling) werd gezegd dat het al bij GLS Volgens GLS was er alleen een label aangemaakt en nog niets ontvangen.
Dat bleek ook te kloppen want pakket werd 4 dagen later pas aangeboden en door mij geweigerd

LET OP 10-01-2024 (geld nog steeds niet retour)
Ze blijken het Thuiswinkel Waarborg niet meer te mogen voeren!!!!!!!.

Dit betekent dat tink GmbH in het verleden is gecertificeerd voor Thuiswinkel Waarborg, maar op dit moment niet meer voldoet aan de gestelde voorwaarden. tink GmbH is nog wel lid van Thuiswinkel.org, maar mag het Thuiswinkel Waarborg niet voeren totdat er opnieuw aan de voorwaarden wordt voldaan.

Product besteld waarvan de levertijd 1-3 dagen zou zijn. Direct een mail met track & trace ontvangen. Vervolgens gebeurde er niets meer. Na 2 weken contact opgenomen waar het artikel bleef. Konden ze niet zeggen en moesten ze bij logistiek navragen. Na enkele dagen wachten zonder reactie nogmaals contact opgenomen en kreeg te horen dat terugkoppeling van de logistieke afdeling tot 1o werkdagen kon duren. 3 dagen later werd mijn bestelling ineens geanulleerd met de melding 'We hebben jouw annuleringsaanvraag ontvangen'

Beste Desertdognl,

Dank voor het delen van je ervaring. Het spijt ons dat de levering van je bestelling niet volgens verwachting is verlopen.

Het lijkt erop dat er miscommunicatie is opgetreden over de status van je bestelling, en we bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak. We begrijpen dat dit frustrerend voor je moet zijn.

Je feedback is belangrijk voor ons, en we werken aan het verbeteren van onze processen.

Het Tink Team

Online een artikel besteld met een levertijd van 1-3 dagen. Volgende werkdag een mail ontvangen dat mijn bestelling 'wat' vertraging heeft opgelopen, kan gebeuren. Na vier werkdagen weer contact opgenomen, reactie gekregen dat er een onderzoek moet worden ingesteld.

Een onderzoek (dat ca. twee weken duurt) terwijl mijn bestelling helemaal nog niet het magazijn van Tink heeft verlaten, en nog vast zit in het allereerste stadium van het logistieke proces. Dus omdat Tink zijn interne logistieke proces niet op orde heeft moet ik als klant weken op mijn bestelling wachten en maar afwachten wat voor een stroperig vervolg Tink aan dit verhaal gaat geven. De reviews beloven wat afhandeling van terugbetalingen niet veel goeds.

Het desbetreffende artikel staat nog trouwens steeds op de site met levertijd 1-3 dagen.

Omdat mijn bestelling al direct in het logistieke proces is vastgelopen is geen artikel verzonden.

Ik heb ervaren dat de klantenservice er niet voor de klant zit maar om met een standaard script de boot af te houden en niet naar een oplossing wil zoeken.

Beste,

Dank voor het delen van je ervaring. Het spijt ons dat je bestelling vertraging heeft opgelopen, en we begrijpen je frustratie. We erkennen de interne logistieke uitdagingen die tot deze situatie hebben geleid.

Het lopende onderzoek lijkt niet de gewenste oplossing te bieden, en we begrijpen dat dit voor jou teleurstellend is. We werken actief aan het verbeteren van onze interne processen en begrijpen dat er ruimte is voor verbetering.

Je feedback is waardevol, en we nemen stappen om onze dienstverlening te verbeteren. We streven ernaar om deze kwestie zo snel mogelijk op te lossen.

Het Tink Team

update 8 januari: Ik word inmiddels dagelijks lastig gevallen met updates waarin al diverse keren een nieuwe bestelling geplaatst is (?) en er vervolgens weer mails verstuurd worden dat e.e.a. vertraagd is. Ook al een paar keer een mail gekregen waarbij aangeven wordt dat mijn bestelling geannuleerd is, waarna ik de volgende dag weer een mail ontvang waarin staat dat ze binnenkort mijn bestelling gaan opsturen. ik denk dat ik inmiddels in totaliteit een mail of dertig van Tink heb ontvangen.

Dit moet wel het bedrijf zijn met de allerslechtste logistiek en aftersales. Tink heeft ook geen Thuiswinkel Waarborg meer, het certificaat is ingetrokken omdat ze niet aan de voorwaarden kunnen voldoen. Wat mij betreft een teken aan de wand. Ik ben blij dat ik met Paypal heb betaald.

Ze konden het product niet leveren tot 3 maanden na bestelling terwijl er stond 1-3 werkdagen. Ik geannuleerd. Op dit moment houden ze al weken mijn geld vast. Ik moet er actief achteraan. Ze hebben geen telefonische klantenservice: het hele bedrijf is een scam.

Duurt (niet overdreven) 30 keer langer and de beloofde tijd. Er staat 1-3 werkdagen, maar duurt eigenlijk dus 90 dagen.

Er is geen klantenservice. Telefonisch niet bereikbaar. Ook via e-mail word ik genegeerd. Hopelijk wordt mijn review gelezen.
Edit: klantenservice een ster hoger gegeven omdat er nu weer wordt gereageerd. Nog steeds mijn geld niet terug.

Beste,

Onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren met uw bestelling en de daaropvolgende annulering. We begrijpen uw teleurstelling en willen u verzekeren dat we uw feedback serieus nemen.

We gaan onmiddellijk intern onderzoeken waarom de terugbetaling van uw geld vertraging heeft opgelopen. We begrijpen dat dit frustrerend voor u is en streven ernaar om dit zo snel mogelijk op te lossen.

Wat betreft de aangegeven levertijd, we begrijpen dat dit niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. We zullen ervoor zorgen dat deze informatie duidelijker wordt gecommuniceerd in de toekomst.

Bedankt voor uw geduld en begrip.

Met slimme groetjes,

Scorekaart voor tink.nl