tink.nl

Gebruikers over webshop tink.nl

Tijdens black friday van een aanbieding gebruikt gemaakt. Website ziet er prima uit, prijs voor het product was in de aanbieding een stuk beter dan elders. Verzending was wat vertraagd, zonder enige vorm van communicatie, dus ik heb een aantal dagen getwijfeld of ik wel wat zou gaan krijgen.

Verzending vond 4 dagen na bestelling plaats. De vertraging werd niet gecommuniceerd, noch kreeg ik informatie waardoor ik de vertraging kon verwachten.

Website heeft weinig bling bling en ziet er dus strak uit waardoor het niet afleidend is om extra te moeten kopen of dat je moet zoeken naar dingen. Prijs voor blackfriday aanbieding was erg aantrekkelijk.

Toevoeging op 6-12-2019:
Bestelling op 29-11-2019 gedaan. Levertijd 1 tot 3 werkdagen. Op 5-12 nog niets, ook geen informatie over vertraging of iets. Op 6-12 om 15:00uur stond er opeens een UPS bezorger voor de deur met het pakket.
Alles zat in een doos die perfect op maat was voor de tado doosjes. Geen beschadigingen of wat dan ook.
Later dan belooft, en zonder enige communicatie over de zending uberhaupt, maar ik ben blij dat het er is.

Alleen mail gekregen dat bestelling is geplaatst. Wacht nog steeds op verwerking staat in account op website. Geen meldingen over vertraging door drukte of iets dergelijks.Ook nog geen reactie op email naar service@tink.nl.
Als ik bel naar een telnr +31 85 0012 660 dat in hun FAQ staat dan gaat deze twee keer over en krijg ik te horen dat het nummer op dit moment niet in gebruik is en gebeurt verder niets.
Ik probeer het nu nog via Facebook, als er geen enkel contact komt ga ik mn betaling terugvorderen.

EDIT 6-12-2019: Vandaag door UPS een pakket bezorgt. Hierover geen informatie ontvangen, geen response op mijn facebook bericht, geen melding via mail dat het een en ander onderweg zou zijn.
Blij dat ik het binnen heb. Laten we het op de enorm blackfriday drukte gooien dat er niet gecommuniceerd is en dat de levering vertraging op heeft gelopen.
Oordeel blijft staan dat ondanks de drukte de KS dus vele malen beter kan.

edit: op 6-12 om 17:48uur (zie de edit bij de verzending) kreeg ik een mailtje van Jan met de mededeling dat het druk was en dat de distri voorraad problemen had en dat alles daardoor langer duurde. Hij garandeerde mij dat de producten vandaag nog onderweg zouden zijn en bezorgd zouden worden of uiterst maandag. Twee uur eerder had ik de producten al binnen.
Hoewel royaal te laat toch nog bericht gekregen. Op facebook niets meer gehoord.

Leuke acties voor mooie prijzen, maar wacht nog steeds op bestelling.zou levertijd van 2-4 werkdagen hebben. Nog niets verzonden of ontvangen.

Dinsdag 26 november bestelling geplaatst. Op de website staat 2-4 werkdagen levertijd. Dinsdag 3 december nog niets ontvangen. Ook geen bericht dat het wat langer duurt. Op de website staat nog steedsdat de bestelling wordt verwerkt.

Krijgen reactie terug van mails voor info bestellen. Alleen een ontvangstbevestiging in het Duits.

Goede scherpe aanbiedingen en de webshop is makkelijk in gebruik. Doordat de webshop nieuw is in Nederland zijn er nog weinig reviews. Ik heb inmiddels mijn 2e bestelling geplaatst.

Op maandag besteld en vrijdag in huis. De bestelling werd geleverd met UPS.
Helaas kreeg ik de verzendbevestiging met track & trace pas op vrijdag nadat het pakket geleverd was.

De klantenservice heb ik via Facebook benaderd, omdat ik geen idee had over wanneer de bestelling geleverd zou worden. Ook i.v.m. de drukte van Black Friday.
Hierbij heb ik snel een reactie van de webshop ontvangen.

Vorige week bij Tink een Tado besteld. Uitstekende communicatie na bestelling die na drie dagen geleverd werd. Sonos werkt naar behoren. Prima service.

Ik werd via de mail dagelijks op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling die na 3 werkdagen geleverd werd.

Scorekaart voor tink.nl