tink.nl

Gebruikers over webshop tink.nl

Meerder producten aangeschaft via Tink.nl. Klantenservice heeft mij perfect geholpen naar aanleiding van installatie problemen met 1 van de producten. Ik zou Tink.nl bij iedereen aanraden.

Binnen de verwachte levertijd geleverd in uitstekende staat.

Zoals eerder aangegeven had ik problemen bij het installeren van een product. Ik heb de klantenservice gebeld en zij hebben mij uitstekend geholpen.

Na mijn slechte ervaring tijdens Black Friday heb ik het toch nogmaals aangedurfd om te bestellen bij Tink en eerlijk is eerlijk het ging harstikke soepel, het vertrouwen is hersteld!

Doos was vrij overdreven, had makkelijk in een doos gekund die de helft kleiner was.

Zeer tevreden! Super service en goeie kwaliteit! Alles erg duidelijk beschreven.
Ik ga hier zeker weer bestellen!

Levering netjes optijd.

Fijne, overzichtelijke website voor alle smart home appliances die je nodig hebt. Bij elk product staat een heldere beschrijving zodat je zelf goed uit de voeten kunt, maar bij vragen is de klantenservice goed en knowledgeable. Dat in combinatie met goede prijzen maakt dit voor mij een goede webshop waar ik zeker vaker terugkom!

Zeer tevreden! Ik ga hier vaker bestellen. Overzichtelijke site. Goede prijs kwaliteits verhouding. Top service

Snelle levering

Een overzichtelijke website waar de producten makkelijk op te vinden zijn. Bij de producten staat volledige en juiste productinformatie, waardoor het kiezen van een product gemakkelijker wordt.

De bestelling was op de afgesproken leverdatum netjes afgeleverd.

Overzichtelijke en makkelijke webshop. Je kunt makkelijk bestellen en de prijzen zijn meer dan aardig.

Aangezien de reviews van Tink niet echt denderend zijn had ik rekening gehouden met een lange levertijd maar niets is minder waar. Ik heb vrijdag de knoppen besteld en de maandag erop lag het pakket al op de deurmat. De webshop denkt nog steeds (het is nu dinsdag) dat de bestelling in verwerking is trouwens :-).

Bestelling an sich ging goed. Totdat ik de spullen (binnen de genoemde termijn) geleverd kreeg en ik er achter kwam dat ik iets verkeerd besteld heb. Ik wacht nu al twee weken op reactie van de klantenservice.

Update: Peter (Tink), zou je je contactgegevens kunnen delen in de reply? Ik kan niet reageren op de ontvangen mail namelijk

Ik heb de klantenservice meerdere keren gemaild om een retourlabel te ontvangen. Tot op heden nog geen enkele reactie van ze mogen ontvangen.

Beste Aars,
onze excuses voor de late reactie, we hebben geen melding ontvangen dat je je review geupdatet hebt. Mocht je nog steeds in contact willen komen kan dat via ons contactformulier: https://www.tink.nl/support
we hopen natuurlijk dat je probleem ondertussen al opgelost is.
Met vriendelijke groeten,
Lukas

Bezorging was verkeerd gegaan. Ups wijst naar Tink, tink weet naar ups. Wekenlang aan het lijntje gehouden en zet slechte respons op mail. Je kan niet bellen met ze een mail of chat is 3x niks. Zelden dat ik een slechte review schrijf, maar dit kan echt niet. Blijf hier ver van weg. Die paar euro korting. Bah

Na 2 maanden mailen chatten, bellen is niet mogelijk geen hulp ontvangen. Pakket kwijt en zoek het maar uit

Kastje muur verhaal. Stuur je een bericht, 10 dagen later een halve reactie, weer 10 dagen later reactie. Geen hulp, geen mogelijkheid tot bellen. Schandalige klantenservice.

Ik heb 25 december 2 radiator knoppen besteld bij Tink. Ze zijn nog steeds niet binnen.
Ben al 4 weken aan het mailen met die gasten en ze zeggen steeds dat ze eraan komen. Ben er nu toch wel aardig klaar mee..

Wat een ongelofelijk bout bedrijf is Tink zeg, ik zou verder kijken als je iets wilt bestellen.. Voor mij nooit meer Tink, ik betaal liever een paar tientjes meer.

Het verzenden van een pakket duurt inmiddels al 4 weken. Het pakket zou volgens hen afgelopen donderdag verstuurd zijn maar nog steeds geen Track&Trace of postbode gezien.

Als je mailt krijg je pas een antwoord na een dag of 4 a 5. En meestal is het antwoord dat ze contact opnemen met het magazijn en je later bericht ontvangt. Wat niet in alle gevallen gebeurd waardoor je er zelf weer achteraan moet mailen.

-- Edit:
Ze hebben eindelijk verzonden hoor.. Kijk hoe schandalig dit is:

De website van Tink is prima. Je kan netjes zoeken en sorteren en de prijzen zijn erg goed. (S)Tink er echter niet in want dat is de kaas in de val. Je kan bestellen wat je wil maar er wordt niets geleverd. Als er staat dat er binnen 3-5 dagen wordt geleverd plak daar maar makkelijk 10 dagen of meer aan vast. Momenteel wacht ik 13 dagen op mijn bestelling en is de communicatie vanuit Tink NUL.

Helaas had ik tweakers niet gechecked voordat ik heb besteld want ik zie hier veel meer van dergelijke berichten. Ik raadt deze webshop duidelijk niet aan.

3-5 dagen levertijd is eigenlijk al lang in de huidige wereld van JIT en grote warehouses en intrenet. Als het product na13 dagen nog niet is geleverd is dat heel jammerlijk. Het kan natuurlijk gebeuren dat producten net uit voorraad zijn maar dan moet je je klanten op de hoogte brengen en eventueel alternatieven aanbieden. Niets van dit alles. Het duurt zelfs meer dan 2 dagen om de status op te vragen voor de interne medewerker die nog reageert op informatie verzoeken. Ik zit nog te wachten op deze status.

Na de eerste status aanvraag gehoord dat er navraag is gedaan in duitsland naar de status. Verder niets meer gehoord. Geen update. geen status. niets.

Bestellen op eigen risico !

6 januari besteld nav een Tado TV reclame waarin Tink als partner wordt vermeld (zit wel goed dan verwacht je...) maar tot op heden nog geen levering. Levertijd 2-5 dagen, inmiddels bijna 2.5 week verder, maar nog geen reactie...

Mijn advies: Elders bestellen, ze zijn niet de enige leverancier van smarthome.

Update: Pakket blijkt wel verzonden te zijn binnen een paar dagen, echter geen verzendbevestiging gekregen, of melding dat UPS het pakket niet heeft kunnen afleveren... Pakket lag dus al bijna op de planning om retour gestuurd te worden.

Pakket bleek wel verzonden te zijn, echter nooit verzendbevestiging gekregen. Resultaat was dat ik dus nog maar net 2 dagen had om het pakket af te halen voordat deze retour gestuurd zou worden

Geen reactie op emails, behalve een geautomatiseerd bericht dat het druk is en langer kan duren.

Update: Na het schrijven van een post op facebook, en het achterlaten van een shopreview wel binnen een dag reactie van Tink.

Compleet pakket aan Tado spullen besteld op black friday aanbieding. Levering was aan de late kant maar dat is te verwachten. Maar niet de vermelde 1-3 werkdagen: besteld 1-12, verzending 9-12.
Helaas blijkt de Tado niet compatibel met mijn ketel (volgens Tado zelf moest ik het dan retourneren). 15-12 aangemeld voor retour. Na paar dagen reactie en retouradres gekregen. Sinds 19-12 (leve t&t) door ze afgehaald.

Was wat laat, maar logisch op zich met BF. Was compleet en netjes verpakt.

Na het retour sturen stopte alle communicatie aan hun zijde. Heb meerdere malen een mail gestuurd met de vraag wanneer ik m'n geld terug kan verwachten. We zijn nu 3 weken verder, al zitten er wel wat feestdagen tussen, dat duurt te lang. Maar het grootste probleem vind ik dat je behalve de automatische reactie helemaal niets meer hoort. Zelfs geen "ik zoek het voor u uit / ik stuur u door naar een collega" of wat dan ook.

Update 20-1-2020: Ik had met PayPal betaald en zodoende daar een claim ingediend. Ik weet niet of ze daardoor wakker geschrokken zijn, maar ik heb inmiddels terugbetaling ontvangen.

Lijkt me evengoed extreem onwaarschijnlijk dat ik hier ooit nog iets ga bestellen.

Ze leveren de juiste producten, en hebben ook goede aanbiedingen. Ondanks de Black Friday drukte hebben ze (de meeste) producten netjes op tijd gestuurd, daarover niets te klagen. Echter, bij de aftersales gaat het mis. Ik krijg geen reacties op mijn mails, en ze hebben geen telefoonnummer waar ze op te bereiken zijn. Koop daarom niets bij deze webshop want zodra je iets terug wilt brengen/sturen, geven ze geen thuis.

Netjes alle bestelde producten binnen gekregen, vrij snel ook.

De klantenservice is heel erg slecht. Tot nu toe zelfs gewoon niet bestaand -- Ik ben al maanden aan het mailen naar ze, en krijg geen antwoord. Er staat geen duidelijk telefoonnummer op hun website, behalve ergens verborgen (niet onder "Contact"). Helaas werkt dat nummer helemaal niet, dus telefonisch zijn ze ook niet te te bereiken.

Zeer slechte ervaring met deze club. Kortom, leveren niet binnen de afgesproken termijn (sterker nog ik wacht al meer dan een maand). Reageren niet op mailtjes. Heb nu een klacht via Paypal lopen. Maar zelfs Paypal krijgt geen antwoord van de Duitse dozenschuiver. Hoop snel mijn geld terug te krijgen. U bent bij deze gewaarschuwd.

Leveren niet uit. Mede gedupeerden ontvingen deel van hun bestelling zonder track and trace of vereiste handtekening.

Reageren niet of traag (lees na +7 dagen) op vragen. Geven dan vervolgens geen antwoord op de gestelde vraag.

Op 2 december bestelling geplaatst en betaald, verwachtte levertijd werd aangegeven 2 tot 4 dagen. Bestelling staat nog altijd in de status 'Verwerking'. Meermaals contact pogingen met verzoek om update hebben geen reactie opgeleverd, anders dan Duitse auto-replies.

Vooralsnog geen enkele blijk van verzending van de bestelde producten.

Tot dusver geen enkele inhoudelijke / door een mens gestuurde reactie ontvangen.

Op 2 december product besteld. Zou binnen 2-3 werkdagen geleverd worden. Inmiddels 13 december nog niets ontvangen. Heb 2 maal een email gestuurd, geen enkele reactie. In de webshop staat de status op nog te verzenden. Heb de bestelling al wel direct bij aankoop betaald! Geen telefoon nummer op de site te vinden, alleen een contactformulier waar niet op wordt gereageerd.

Geen enkele reactie op emails mbt de status van verzending. Ook geen telefoonnummer of andere mogelijkheden tot contact. Geld al wel betaald maar na 2 weken nog steeds niets ontvangen!

Bestelling geplaatst voor de black friday drukte. Levering duurde iets langer maar is niet erg. Wat wel verbeterd is dat de verkeerde produkten zijn geleverd en er geen enkele actie wordt ondernomen om dit te corrigeren.

Verzending duurt lang voor een webwinkel. Bijna 1,5 week gewacht op het pakketje.

Verkeerde produkten geleverd. Op de pakbon in de doos stonden ook de verkeerde produkten op terwijl op mijn factuur andere produkten staan. Hoe kan dit mis gaan als alles digitaal gaat?

Op zich geen ramp, mailtje naar service en wordt geregeld zou je zeggen. Nu 2 weken later geen stap verder....
Waardeloze service en zal hier niet meer bestellen.

Zoals vele met blackfriday iets besteld. Levertijd zou 1-3 dagen zijn, maar na 11 dagen nog niets vernomen. Intussen al mails verzonden maar geen reactie op gehad. Telefoonnr van klantenservice is niet in gebruik, op facebook krijg ik wel reactie dat het moet worden nagevraagd.

Edit: bestelling is inmiddels binnen na 2,5 week.

Zie algemene toelichting, geen product ontvangen binnen de gestelde levertijd.

Niet tot slecht bereikbaar zoals ook aangegeven in de algemene omschrijving.

tijdens black friday bestelling gedaan voor een google nest hello,
tot op heden nog niks ontvangen & ook totaal geen communicatie vanuit hun kant.
op de website was 2-4 werkdagen aangegeven.

op de website stond 2-4 werkdagen aangegeven, heb het op black friday besteld en nu nog steeds niks in huis.

totaal geen communicatie vanuit hun kant. Ook geen telefoonnr om hun te bellen.
Alleen via een contactformulier waar geen of heel traag op word gereageerd.

Scorekaart voor tink.nl