Gebruikers over webshop tink.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenDuidelijk, snel, overzichtelijk en goede aanbiedingen op de website. Fijne web winkel waar ik graag shop!
Verzendingvia DHL, waarbij ik zelf aan kon geven waar ik mijn pakketje afgeleverd wou hebben. Het lag op de afgesproken plek, in goede staat.
KlantenserviceIk heb fijn contact gehad met de klantenservice. Ze denken met mij mee en doen wat ze beloven.
AlgemeenHet was zeer gemakkelijk om de bestelling te plaatsen. Tink heeft mooie aanbiedingen en er is ruim binnen de aangegeven levertijd geleverd! al met al zeker een aanrader!
VerzendingMet DHL geleverd binnen de aangegeven levertijd
KlantenserviceNa een vraag m.b.t. de levering ( track en trace ontbrak ) binnen een paar uur antwoord op mijn mail incl de track en trace.
AlgemeenPrima prijs; aanbiedingsweek leverde een hele mooie korting van €130,- op. Hier wil je wel even langer op wachten dan de 'volgende dag bezorging' die we tegenwoordig gewend zijn. Vrij snel een verzendbevestiging ontvangen maar verzending bleef uit. Dit bleek achteraf een foutje bij Tink te zijn geweest. Reactie van klantenservice op vragen is wat traag. Ruim anderhalve werkdag wachten op een antwoord is niet helemaal meer van deze tijd, zeker als er iets (verzending) niet in orde lijkt. Uiteindelijk een prima reactie van de klantenservice gehad. 5 Dagen na bestelling kwamen de producten binnen. Installatie was simpel en Tado werkt absoluut perfect, zelfs met de bridge op de begane grond en twee gewapende betonvloeren van 30cm ertussen. Topproduct dat prima werkt door het hele huis, ook als je open haard in de woonkamer brandt. Overige kamers worden dan probleemloos verwarmd. Jammer dat dat spul zo prijzig is anders hadden we het al veel eerder gekocht. Nu eens even kijken hoe we de boel verder gaan uitbreiden en inregelen.
VerzendingVerzendbevestiging de volgende dag binnen. Bleek dat bij UPS alleen een ticket was aangemaakt. Verzending bleek een paar dagen later te gebeuren. Na 5 dagen uiteindelijk de producten perfect verpakt ontvangen. UPS zelf is niet heel informatief; 'bezorging voor het einde van de dag' Dat kan wel iets nauwkeuriger zodat je niet de hele dag thuis hoeft te blijven.
KlantenserviceBeetje traag in de reactie (na anderhalve werkdag) maar wel correct en volledig antwoord.
AlgemeenHet was super makkelijk om een bestelling bij Tink te plaatsen en ik krijg mijn bestelling ook op tijd binnen.
Alleen ik vind het jammer dat ze geen achteraf betaling bieden.
AlgemeenHier afgelopen zondag een tado thermostaat gekocht met wat knoppen, nu 4 dagen later een verzendbevestiging ontvangen maar UPS weet van niets terwijl de zending is aangemeld. Uiteindelijk is vrijdag de bestelling binnen gekomen met een kleine vertraging. Mogelijk dat dit veroorzaakt is door de smart week (hoge kortingen).
VerzendingPakket bij ups aangemeld maar ze hebben hem nog niet ontvangen. Uiteindelijk dagen na de aanmelding is het pakket aangekomen bij ups, en een dag later Goed verpakt bezorgd. Waarschijnlijk vertraging ivm sale (zie boven).
KlantenserviceIk heb een bericht gestuurd n.a.v de late verzending. Daar heb ik 3 dagen later een uitgebreide reactie op teruggekregen. Service zelf is goed maar de reactietijd mag wat sneller.
AlgemeenDe prijzen voor de google nest hub 2 pack waren net de prijs waar ik was aan wachten. Dus snel besteld en betaald.
VerzendingEerder geleverd dan aangeven
AlgemeenIk zocht een scherpe aanbieding voor een product. Via Tink heb ik dit gevonden. Eerdere berichten op Tweakers over het ontbreken van een iDeal-betaling en verzendstatus in de inbox was bij mij niet het geval. Wellicht heeft Tink hier de feedback goed in de gaten gehouden.
VerzendingUPS is verantwoordelijk voor de levering. Het artikel zou gisteren aankomen, maar na een belronde met UPS heb ik gehoord dat zij het nog niet hebben binnengekregen.
AlgemeenZeer snelle levering en hele mooie aanbiedingen.
Site is mooi overzichtelijk en een heel mooi assortiment.
Na 1 dag bericht dat mijn pakket is verzonden, volgende dag binnen.
AlgemeenDe site is overzichtelijk en duidelijk.
Ik was op zoek naar TADO radiatorknoppen. Op moment van bestellen was er kortingsweek en het scheelde 150 euro met de BBC.
Na bestellingplaatsing heb ik gelijk een mailbevestiging ontvangen.
En na versturen, binnen de termijn van 1-3 werkdagen, een mail met trackingnummer van UPS ontvangen.
De bestelling geplaatst op zaterdag. Het product is geleverd dinsdagmiddag door UPS.
Het was netjes ingepakt, bv niet in een te grote doos.
AlgemeenTink heeft een duidelijke website, fijne communicatie met klantenservice en goede aanbiedingen. Ik ga hier zeker vaker bestellen.
KlantenserviceIk had een aanbieding gezien maar deze was helaas verlopen. Ze dachten met mij mee over een eventuele oplossing zodat ik alsnog het gevoel heb de aanbieding niet volledig misgelopen te zijn maar wel de normale (toch al schappelijke prijs) betaald heb.
AlgemeenHet artikel is een leuke aanbieding en was snel ervan overtuigd te bestellen. Snel en vakkundig geleverd
VerzendingSnel en vakkundig geleverd.
KlantenserviceSnel en vakkundig geleverd.
AlgemeenWas op zoek naar een Nest Hello. Tink had een goede prijs. Even de reviews hier gecheckt uiteraard. Mijn bestelling was de volgende werkdag al binnen via DHL.
AlgemeenSuper aanbieding, nergens goedkoper! Helaas kun je alleen via creditcard o.i. Betalen en niet gewoon met iDeal.
VerzendingLevering sneller dan verwacht.
AlgemeenVoor de eerste keer iets besteld
qua levering zelf is het prima gegaan.
Alleen zij sturen in plaats van een track en trace code een screenshot met de trackingsinformatie.
zonder de 3S code.
na paar keer te hebben gevraagd om de 3S code, kreeg ik als antwoord dat zij dat niet hebben. wat ik wel een beetje raar vind.
Ook hebben ze mij pas na dat ik er om had gevraagd en inmiddels toen ik mijn bestelling had ontvangen, de bevestiging mail verstuurd.
Daarom geef ik geen 5 sterren.
In plaats van een 3S code sturen ze een screenshot.
AlgemeenDe afhandeling van vragen in het verkoop proces was niet zo geweldig. Nadat ik een beetje heb rondgesnuffeld op het tado fora was ik er van overtuigd dat de gekozen apparatuur geschikt was voor mijn Remeha Avanta 28c ketel. Het bestellen was geen groot probleem maar ik vond het wel een beetje raar dat ze geen iDeal betaling accepteerden, dus maar via PayPal gedaan. Levering kwam na 2 dagen aan, maar ook hier wordt er gebruik gemaakt van UPS die alleen aangeeft dat het op die dag vóór 19:00 wordt afgeleverd. Dit lijkt me voor de meeste mensen zeer onhandig, en ik heb het dus ook zelf bij een afhaalpunt van UPS moeten ophalen.
Ik ben uiterst tevreden met mijn aankoop, alles werkt uitstekend en installatie was een fluitje van een cent.
Zie boven
AlgemeenWat er bij Tink verkrijgbaar is en de prijs is super. Tevens de ondersteuning!
Echter levertijd van meer dan 3 dagen is niet van deze tijd!
Duurt erg lang en gebeurt via UPS waar ik geen goede ervaringen mee heb
KlantenserviceSupport en kennis is zeer goed!
AlgemeenIk had eerst wat negatieve reacties gelezen over tink.nl - daarom was ik een beetje huiverig om te bestellen, maar aangezien ze Paypal accepteren vond ik dat ik als klant veilig genoeg zat. Daarnaast boden ze een heel scherpe prijs voor de Google Nest Hub
De geboden betaalmogelijkheden zijn ruim voldoende, keuze tussen iDeal, Paypal en credit card, niets te klagen voor koper.
Mooi op tijd verzonden en goed verpakt. Jammer dat ik geen track en trace code kreeg in de mail met de verzendbevestiging.
AlgemeenGoede eerste indruk. Website is overzichtelijk en de prijzen uitstekend. Snelle verzending via DHL enige nadeel is dat je geen t&t code krijgt. Voor de rest uitstekend bevallen
VerzendingSnelle levering, op zondagavond besteld en had het dinsdag in huis via DHL
AlgemeenAanbieding via Pepper.com gevonden. Snelle levering, goede prijs, makkelijk te betalen (iDeal via PayPal), prima notificaties/updates.
VerzendingSnelle levering
AlgemeenPrima en duidelijk proces. Was duidelijk wat er bij elke stap verwacht werd en wat duidelijk wat ik ging bestellen. Ook kon in met meerdere soorten betalen.
VerzendingProduct was binnen de termijn binnen wat vermeld stond op de website. Product was ook prima verpakt.
Klantenservicebinnen 24 uur kreeg ik antwoord op mijn mail over de kleur van het product. Met daarin ook vermeld wat ik moest doen om het retour te sturen mocht de kleur toch niet bevallen. Gelukkig beviel de kleur!