Mobico

Gebruikers over webshop Mobico

Ik ga altijd voor een refurb voor mijzelf en mijn eerste ervaring nu met Mobico welk meer dan positief is.
Snelle levering en mooie telefoon nauwelijks een krasje te bekennen.
Mijn dochter zal blij verrast zijn met dit verjaardagscadeau voor haar 15e verjaardag.

Snelle verzending waarbij ik het de volgende dag al in huis had incl. Track trace en handtekening voor ontvangst om alles veilig te laten verlopen.

Op 7 februari besteld op 8 februari al binnen top top

Top servies heel snel ingeleverd
iPhone is helemaal nieuw geen kras batterij is in goede staat

Top servies heel snel ingeleverd
Als was duidelijk is heel makkelijk te bestelen je maakt account

Super mooie iPhone 13 Pro max 128gb goud ontvangen, gekozen voor de nieuwe telefoon en hierbij is mijn batterijcapaciteit 99%! Er zitten 0 krasjes of beschadigingen op het scherm en telefoon en de screenprotector zat er heel netjes al op. Wel heb ik een paar punten:

- telefoon was geleverd in een los doosje met daarom heen een zak waarin het doosje heel los in zat en de telefoon zo er uit kon vallen zonder bescherming, kon steviger verpakt worden of met meer bescherming.

- je krijgt een hoesje erbij t.w.v. €30, maar dit is niet te zien. Het hoesje past nauwelijks om mijn iPhone
- de oplader die je er bij krijgt is niet van Apple maar is een goedkoop licht oplaadertje welke ik niet heb gebruikt, maar mijn eigen Apple oplader.

Voor de rest gaat het natuurlijk om de telefoon en hier ben ik super tevreden mee! Heel goede service en top bedrijf waar je gerust je telefoon kan kopen

Echt super snelle verzending, dit is top. kan wel wat beter verpakt worden zodat telefoon wat steviger zit.

Had gebeld om te vragen wanneer mijn pakketje kwam en had een aardige mevrouw aan de telefoon! Snel geregeld en kreeg gelijk een mail van de track and trace.

Snelle levering en voldoet aan verwachting. In top staat uitziende Iphone die nu al in gebruik is. Compleet geleverd en ready to go.

De telefoon is snel geleverd door Post NL en er diende terecht voor getekend te worden. Daardoor super veilig en goed.

We hebben geen contacxt gehad met de klantenservice omdat de levering goed ging en er geen aanleiding was om contact op te nemen. Mail van de bestelling kwamen goed en op tijd door.

Ik heb nu voor de tweede keer een mobiel bij Mobico besteld vanwege de goede eerste ervaring. Mobiel is naar omschrijving geleverd en er was duidelijke communicatie bij de bestelling. Daarnaast is de mobiel snel geleverd. Aanrader!

Garantie van een snelle en veilige levering. Ook is de mobiel stevig verpakt zodat er geen risico op schade ontstaat.

Mobico biedt heldere communicatie en snelle respons. Beantwoording van vragen altijd binnen een werkdag ontvangen.

Prima refurbished iPhone gekocht voor een nette prijs. Toestel was in nette staat met een goede accu. Snel geleverd, helemaal top.

Snelle geleverd met track trace. Goed verpakt, al met al niets op aan te merken.

Screenprotector en hoesje waren vergeten om mee te sturen maar werd snel nageleverd. Helemaal top!

Betrouwbare website, snelle levering en goed product! Ook was de prijs voordelig! Kort om zou ik deze website aanraden en hier in de toekomst weer kopen.

Levering van de telefoon was binnen 24 uur. Met een track en trace code kon ik het pakket volgen.

Snel levering, goede producten en top service! Heel erg blij mee! Ze zijn echt de beste en ik zou zeker nog een keer voor hun kiezen.

Super snel en efficiënt. Alles netjes en op tijd ontvangen. product in top conditie, nog beter dan verwacht!

Ze helpen je graag binnen enkele uren en ze zullen hun best doen om de best mogelijke oplossing te bieden: plus points.

Telefoon niet goed. Bij terugsturen is deze afgeleverd bij mobico. Maar zijn hem kwijt geraakt.
Nu niks meer.. totaal niet meedenkend.

Slecht bedrijf geen telefoon kopen daar!

Pakket is afgeleverd. Maar door mobico kwijt geraakt. Slechte service. Ze willen post nl de schuld geven. Eigen fout

Niet meedenkend. Ze schuiven het probleem steeds vooruit. Geen inlevingsvermogen . Maar ondertussen heb ik mijn telefoon niet terug. Jammer dat je zo aan je. Geld moet komen mobico!

Recentelijk heb k voor de tweede keer een aankoop gedaan bij Mobico, ditmaal een iPhone 12 Pro Max. Net zoals mijn eerdere ervaring, ben ik ook deze keer weer tevreden met mijn aankoop. Het aankoopproces is zeer gebruikersvriendelijk en de prijzen zijn marktconform en transparant.

Snelle levering. Het toestel werd net zoals de vorige keer de volgende dag geleverd en kon direct in gebruik genomen worden.

Kort contact gehad om het leveringsadres aan te passen, de reactie was vlot (per e-mail)

Zeer goed

Werkt perfect volgende iPhone zal uiteraard weer bij deze betrouwbare partij vandaan komen.

In de middag kreeg ik een automatische mail met daarin de track en trace code.

Toestel werd de volgende dag al bezorgd netjes met post nl.

Netjes binnen 24 uur antwoord gekregen op mijn vraag welke iPhone het beste voor mij geschikt zou zijn

Zeer slecht!

12 dagen op mijn bestelling gewacht en nog niks binnen

Als je telefonisch contact opneemt duurt het minimaal 45 minuten voor ze opnemen.

Ook als je via mail wilt contacten duurt het 2/3 dagen wil je een kort en slecht berichtje terug krijgen.

Voor mij nooit weer. Ik ga graag naar de tegenpartij !!

Ik had laatst een iPhone 11 Pro gekocht in in de conditie licht gebruikt en de telefoon was in top conditie geleverd ik had alleen op de display een lichte kras dus hij was eigenlijk als nieuw maar de bezorg service had wel wat vertraging en dat hadden ze niet gemeld ik vond eigenlijk dat ze dat wel moesten doen maar over het algemeen is het een top aankoop

---

Ik had helemaal geen een probleem alles was gewoon top

Hij was te laat en hadden ze er niet bij gemeld

Ik had helemaal geen een probleem alles was gewoon top

Een iPhone Xs 64 GB zilver besteld, met als conditie: ALS NIEUW. Deze waardering betekent dat er kleine krasjes kunnen zitten, welke nauwelijks met het blote oog zichtbaar moeten zijn....
Dag later de iPhone ontvangen, met de zilveren randen onder de grote krassen en vlekken. Gelijk melding van gemaakt inclusief foto's verzonden. Op basis van de foto's kwam Mobico tot de conclusie dat het binnen de toleranties viel. Een zilveren iPhone was nou eenmaal kragevoeliger...
Cashback aangeboden gekregen van maar liefst €15, waar we nu na een paar weken nog steeds op wachten.
Ook was de telefoon zonder oplaadset geleverd, zodat we voordat mijn dochter de telefoon kon gebruiken eerst bij vrienden een set moest gaan lenen. Na 5 dagen alsnog de oplaadset gekregen.

KOOP HIER NIKS.

Iphone was goed verpakt, enkel niet compleet. Geen oplaadset en/of boekje, geen simpinnetje en zoals gezegd onder de krassen.

Veel toezeggingen per email, maar geen actie.
Je komt totaal niet verder met ze, ondanks je onderbouwing van zaken.

Refurbished iPhone 11 pro gekocht. Levertijd was veel langer als wat er vermeld werd op de website. Eenmaal ontvangen stond het wachtwoord nog in de telefoon. Hij was dus nog niet eens gereset. Dus maar even (1,5uur) zelf gedaan. Eerste keer opstarten, 2 fout meldingen. Scherm en battery worden niet herkend. Lekker is dat. Na 1 dag gebruik was de battery om 1800 leeg. En de telefoon liep geregeld vast. Reageerde niet meer op aanraken van het scherm. Na een week toch maar terug gestuurd en gevraagd of ik mijn geld terug mocht. Kreeg daarna een mail dat het toestel zou worden omgeruild voor een ander. Neeeeee, ik wil mijn geld terug! Na 3 weken eindelijk geld terug. Heb er nu 1 gekocht bij Fixjeiphone. €50 duurder, maar alles top!

Bestelling duurde langer als beloofd, ongeveer 5 dagen. Was wel netjes ingepakt.

Vrouw praat matig Nederlands, ongeïnteresseerd en geeft slecht antwoord op je vragen. Na een hoop gezeur krijg je je geld retour.

Algemeem tevreden over het product. Geen klachten of problemen opgemerkt, het is perfect als beschreven.

Er was vlotte communicatie door het bedrijf en het pakketje werd goed op tijd geleverd.

De gsm is zeer snel toegekomen en ook in perfecte staat! Mobico is één van de goedkoopste sites voor refurbished gsm’s en is zeker een aanrader!

In nog geen 48u was de gsm al bij mij thuis. Zeer tevreden over de levering

Snelle levering en mooie telefoon!
Had gekozen voor de optie als nieuw en dit is ook zo.
Batterijpercentage is 100% en de telefoon is krasvrij.
Gratis een screenprotector en hoesje bij gekregen, helemaal top.

Snelle levering
Werkende track and trace die up to date is.

Snelle bezorging en mooie telefoon.
Had gekozen voor optie als nieuw en dit was ook zo!
Batterij 100% en geen krassen.
Gratis een screenprotector bij gekregen dus helemaal tevreden.

Snel bezorgd

Alles was goed duidelijk en goede snelle reacties/mails

Na een zeer slechte ervaringen bij andere aanbieder van refurbished Apple iPhone, kwam ik online bij Mobico terecht.
Enigszins sceptisch bekeek ik het aanbod en verdiepte me in Mobico zelf en de werkwijze. Uiteraard mocht ook een onderzoekje naar tevreden klanten niet ontbreken.

Met nog een beetje twijfel en reserve, bestelde ik de betreffende iPhone 7. Een kado voor mijn zoon van 15, die het lang heeft volgehouden met een iPhone 5.

Verrast door de supersnelle levering, was ik ook benieuwd naar de staat en werking van de telefoon. Want uiteindelijk gaat het daar om.
De iPhone was werkelijk als nieuw! Geen enkele gebruikssporen gevonden!! En na een volledige sessie van opladen, de iPhone geïnstalleerd. Werkt helemaal volledig en supergoed!
Mijn zoon is er dolblij mee. En voorlopig kan hij dus weer mooi vooruit met deze prachtige iPhone 7 van Mobico.

Een goede en betrouwbare refurbished iPhone kopen kan dus echt wel. Bij Mobico dus!!

Het door mij bestelde product werd supersnel geleverd! Geen lange wachttijden, maar gewoon binnen 2 dagen in goede staat thuis ontvangen.

Scorekaart voor Mobico