Gebruikers over webshop Mobico
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenHad een Iphone besteld en die bleek echter een levertijd te hebben tussen 2-8 dagen, na 8 dagen nog geen track en trace, gebeld en had een andere gezien op de site was wel iets duurder maar wel op voorraad.
Die betaald en werd de volgende dag geleverd.
Iphone is echt helemaal gaaf is net of ie nieuw uit winkelen komt, enige puntje van opbouwende kritiek is dat ze eigenlijk batterij percentage erbij moeten vermelden.
Telefonisch goed bereikbaar en je wordt keurig geholpen.
Netjes keuring verpakt in een doosje, daarom nog een zakje en in het geheel een dichte zak, echt super verpakt
KlantenserviceJe wordt netjes te woord gestaan en ze nemen ruim te tijd en kijken gelijk met je mee.
AlgemeenAlle soorten iPhones zijn makkelijk op de site te vinden. Als je een versie aan klikt, kan je eenvoudig kiezen tussen alle mogelijkheden zoals kleur, geheugen en de staat van de telefoon. Daarbij staat ook vermeld wat de prijs is, of je er meer of minder voor moet betalen dan de huidige selectie. Bestelproces is makkelijk, betalen eenvoudig naar keuze onder andere met ideal.
VerzendingVlot verzonden, volgende dag al in huis. Zit verpakt in een klein doosje in een bubbel envelop, op zich voldoende want hij is heel aangekomen. Maar ik zou als ik zelf zoiets kostbaars zou verzenden het telefoondoosje in een grotere doos verpakken.
AlgemeenAankoop van een iPhone 13 mini met de vermelding "als nieuw" was ook werkelijk als nieuw. Niets op aan te merken. Vlotte levering zoals op de site vermeld. Keurig verpakt en bezorgd.
VerzendingSnel, zoals op de site toegezegd. Netjes en goed verpakt.
KlantenserviceHeb de klantenservice niet nodig gehad. Alles goed en snel afgewerkt.
AlgemeenGisteren een iPhone 13 Pro besteld, ik zit er nu op te typen. Keurig met toebehoren en nieuwe screenprotector in een doosje, voor een prima prijs.
De “staat “ van de telefoon is zelfs nog beter dan verwacht!
Vandaag ontvangen, gisteren besteld, wat wil je nog meer ( op een waddeneiland)
AlgemeenEergisteren besteld en gister me telefoon al binnen. Het is een hele goeie website om je telefoon te bestellen
VerzendingMijn telefoon kwam snel binnen zonder vertraging en zonder beschadigingen
KlantenserviceIk heb hier al 3 telefoons besteld en elke keer word hij perfect op tijd geleverd en werkt de telefoon goed
AlgemeenGoede service, iPhone gekocht in “nieuwstaat” en deze was ook daadwerkelijk nieuw. Geen enkel krasje of dingetje kunnen vinden en hij werkt volledig. Batterijconditie 100%. Super! Wel een beetje bijzonder dat een dure telefoon in bubbeltjesfolie wordt verzonden, en niet gewoon in een doos.
VerzendingNormaal worden telefoons geheim in een anonieme doos verzonden. Hier niet. Hier zit de telefoon in een doosje, en dat doosje zit verpakt in plastic. Beetje gek.
AlgemeenDuidelijke website, makkelijke aankoopproces, snelle levering, telefoon ziet er uit zoals omschreven (nieuw staat; batterij conditie 92%) en werkt zoals het hoort!
VerzendingSnelle levering, goed verpakt: telefoon in doosje, in luchtkussenenvelop, in verzendzak, met track & trace updates van vervoerder.
AlgemeenWas op zoek naar een betaalbare telefoon en kwam dit bedrijf toen tegen. Met dit soort bedragen ben je toch voor je koopt enigzins huiverig maar ze hebben het wel waar gemaakt. De telefoon is idd in nieuwstaat en dat voor een mooie prijs. Ik ben dus helemaal tevreden. Zo tevreden dat ik vandaag ook voor m'n dochter nog een iPhone besteld heb 😊
VerzendingWas prima verpakt zodat ie ongeschadigd door de pakketdienst hier afgeleverd kon worden
AlgemeenBestelproces was fijn, voldoende informatie. Duidelijke communicatie via de mail na bestelling. iPhone 14 Pro nieuwstaat besteld en er mankeerde niks aan! Heel erg tevreden. Batterij was nog 100%, accessoires zaten erbij én gratis screenprotector!
VerzendingDe levering was op tijd/erg snel! Pakket was prima verpakt.
AlgemeenIphone 12 besteld met lichte gebruikerspporen maar telefoon is als nieuw! Keurig geleverd met screenprotector en nieuwe lader binnen 24 uur na bestellen.
VerzendingSupersnel in huis (binnen 24 uur) door PostNL, met handtekening en tracktrace.
KlantenserviceNetjes op de hoogte gehouden over bestelling en levering, ook de update van PostNL wanneer de bezorger op de stoep staat is prettig.
AlgemeenMakkelijk te bestellen, lage prijs voor goed product.
Ik bestel sinds vorig jaar al mijn telefoons bij mobico
Binnen 1 werkdag via PostNL binnengekregen en een erg accurate track en trace
AlgemeenEen Iphone 12 besteld in de staat "als nieuw " en inderdaad was hij in een 'als nieuw ' staat geleverd met batterijconditie van 100%.
Ook nog de volgende dag, dus snel.
Mijn ervaring met Mobico is dik in orde.
Beetje rommelig verpakt in een zak, maar daarin zat de Iphone goed verpakt in een doosje, met de oplader en kabel.
Ook een simpin zat erbij.
Bestelling gedaan en ontvangen in goede staat, verder heb ik nog geen contact gehad met de klantenservice.
AlgemeenHelemaal blij met het toestel, ik heb een iPhone 13 Pro max besteld, zo goed als nieuw optie gekozen. Het toestel is gewoon nieuw. Helemaal blij! Pakket word netjes verzonden en ze houden je goed op de hoogte. Kom zeker nog een terug bij mobico.
VerzendingLevering was super, goed op de hoogte gehouden en pakket was ook heel snel thuis geleverd
KlantenserviceIk heb ooit eens contact gehad met een vorige bestelling en ze antwoordde toen erg snel
AlgemeenWederom een goede keuze om mijn telefoon te kopen bij Mobico. Uitgebreid aanbod, zeer aantrekkelijke prijzen en snelle levering.
VerzendingLevering erg snel en volgens verwachting van de leverancier. Daarnaast uitstekend op de hoogte gehouden van het leveringsproces.
AlgemeenBestellen was makkelijk, goede uitleg product condities was prima te vinden, kwam in een dag, met 95% batterij leven, niks op het uiterlijk aan te merken. Fijne site ook
VerzendingKwam binnen een dag, had er nog een oplader en screenprotector bij ook. Helemaal top
AlgemeenZondag iPhone besteld voor mijn zoon en de
Dinsdag daarop geleverd.
Al eerder een iPhone hier gekocht en ik zal je eerlijk zeggen, het valt niet tegen, goede snelle service, eerlijke prijzen en batterij conditie van 100%. Ik ben super tevreden en zal zeker nog eens een iPhone kopen hier.
---
Ik heb niet met de klantenservice gesproken daar dat niet nodig was. iPhone besteld en keurig ontvangen op de afgesproken tijd
Snel geleverd en moeten tekenen voor afgifte. Bezorger ook erg vriendelijk, hij wenste mij een fijne dag.
AlgemeenAbsoluut de beste online winkel van Nederland!
Mijn iPhone lijkt net nieuw uit de winkel, geen krassen, geen beschadiging, helemaal niks! Zeker een aanrader om iets te kopen!
op de site stond dat het de dag erna werd bezorgd, en dat was zo!
KlantenserviceZe hebben een prima klantenservice, telefoon nummer en email bereikbaar! Als ik ze bel krijg ik ook meteen antwoord, zonder dat ik in een lange wachtrij kom
AlgemeeniPhone besteld met “lichte gebruikerssporen” en de volgende dag werd de iPhone al geleverd. Uiterlijke staat was super! Batterij conditie 90% dus prima ook. Erg blij mee!
VerzendingNetjes in stevig doosje met accessoires geleverd! Levering was een dag nadat ik besteld had.
AlgemeenKeurig toestel en snelle levering, was de volgende dag al al in huis. Batterij 100%, echt top!
VerzendingUitstekend, toestel zat keurig verpakt incl lader en had ‘s middags de bestelling geplaatst en had hem de volgende ochtend al in me handen
KlantenservicePrima, duidelijke en overzichtelijke mailtjes, track and trace ontvangen en ook de rekening apart enz, helemaal prima
AlgemeenNieuwe voordelige iPhone 11. Kwaliteit stond omschreven als Nieuwstaat, en dat was 'ie ook: werkelijk geen gebruiksspoor te bekennen. De (gratis) screenprotector zat er al keurig op. Geleverd in een blanco iPhone-achtig doosje.
VerzendingMet 1 werkdag in huis, zoals beloofd. Veilig verpakt: het doosje zit in een bubbel-envelop, en daar omheen nog eens de verzendzak.