Gebruikers over webshop Mobico
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenWederom een telefoon besteld en wederom super tevreden. Snel geleverd (volgende dag) en in zeer nette staat. Lichte gebruikerssporen was de bestelling, maar die zijn nauwelijks tot niet zichtbaar. Top dus! Eerder ook refurbished iPhones besteld bij een andere aanbieder. De batterijconditie had daar iedere keer een waarde van onder 90%. Bij Mobico alle keren 100% of net daaronder. Daarom gaat mijn voorkeur toch echt uit naar Mobico.
VerzendingAls er staat 'vandaag besteld, morgen geleverd' en dat is ook de praktijk, dan is dat al bijna uitstekend. Het artikel was ook meer dan voldoende verpakt, dus conclusie...uitstekend.
AlgemeenGoeie iphones, meerdere besteld voor alle leden van het gezin, snelle levering, goeie service, en niet duur!
VerzendingGoed verpakt en snelle levering. Het kwam op de afgesproken tijd. Track en trace klopte precies
KlantenserviceNa ern paar maanden ging er een iphone kapot (dood scherm) ik mocht m gewoon omruilen. Wat een goede service!
AlgemeeniPhone 14 Pro besteld. Marktconforme prijs. Staat: als nieuw.
Resultaat: goede levering van een mooi product wat inderdaad zo goed als nieuw is. De screenprotector zit er al op, alhoewel ik dat liever zelf had gedaan om eventuele schade beter te kunnen controleren.
Punt van verbetering: Het toestel was niet schoon. Dus het mag dan zo goed als nieuw zijn qua schede, maar ik moest zelf nog even langs alle randjes en in de gaatjes het stof en dergelijke verwijderen. Geen enorm probleem, maar ook weinig moeite om de service nog even een tandje op te schroeven in mijn ogen.
Product binnen 2 dagen bezorgd, zoals op de website vermeld.
AlgemeenGoede website. Duidelijke prijzen. Mooie iPhone in nieuwstaat. Screenprotector erop bevestigd. Mooie kleur, mobiel werkt perfect en snel.
VerzendingSnelle levering. De dag na bestelling was het geleverd in goede staat
KlantenservicePrima, bij vragen reageren ze snel en je wordt vriendelijk geholpen
AlgemeenWaardeloze klantenservice. Ik had een iPhone 13 pro 1TB besteld. Ten eerste slagen ze er niet in om op tijd te leveren wegens ‘niet op voorraad’ en word er gevraagd of ik de bestelling wil annuleren. Hier geef ik geen toestemming voor en laat ik weten dat ik wil wachten tot mijn bestelling weer op voorraad is. Vervolgens gooien ze de prijs van het bestelde toestel op de website omhoog met meer dan 80 euro en annuleren ze mijn bestelling zonder overleg… Mobico gemaild en aangegeven dat ik niet akkoord ga met de annulering, antwoord wat ik van ze krijg is dat ze inderdaad zien dat ik wou wachten op mijn bestelling, maar zij hem toch gaan annuleren… Zij bieden hun excuses aan en zijn van plan gewoon door te gaan met de annulering. Geen normale gang van zaken dit, erg teleurgesteld.
VerzendingProduct helemaal niet geleverd, echt flink waardeloos. Weigeren oplossing te geven
KlantenserviceDenkt helemaal niet mee aan oplossingen en laat de klant alles zelf uitzoeken
AlgemeenIk heb de refurbished iPhone 10R gekocht voor de vriendin die, komende van een IPhone 6s er erg blij mee is. Het toestel werd netjes ingepakt en snel geleverd. Tot verrassing werd het toestel geleverd met gratis screenprotector en oplaadsetje! Wow, wat een service!
VerzendingHet toestel werd dezelfde dag van aankoop nog verstuurd waardoor ik het de dag erna het al mocht ontvangen.
KlantenserviceHet toestel werd tot mijn verrassing geleverd met gratis screenprotector en oplaadsetje! Wow, wat een service!
AlgemeenSnelle goed verpakte levering. Iphone 13 pro max voldoet aan beschrijving. Niet van nieuw te onderscheiden.
VerzendingGoed verpakt, volgende dag in huis. Verzekerde verzending, je moet dus een handtekening zetten.
AlgemeenOnlangs een iPhone 13 Pro 512GB aangeschaft, vlak voor mijn vakantie. Misschien te mooi om waar te zijn qua, maar de accu gaat wel erg kort mee. Evengoed nog wel een flink bedrag voor moeten betalen.
Zo erg had mijn 13 Mini het niet eens.
Dit is best jammer, want wilde er juist mooie foto's mee kunnen maken tijdens mijn vakantie. Maar zonder powerbank mee, lukt het niet eens een halve dag door te komen.
Besteld en het werd volgende werkdag geleverd! Als brievenbus pakketje, dus geen gedoe om het nog te moeten oppikken elders.
KlantenserviceBehulpzaam met standaard iPhone troubleshootings. Maar heeft niets opgelost aan het accuprobleem.
AlgemeenHad een Iphone besteld en die bleek echter een levertijd te hebben tussen 2-8 dagen, na 8 dagen nog geen track en trace, gebeld en had een andere gezien op de site was wel iets duurder maar wel op voorraad.
Die betaald en werd de volgende dag geleverd.
Iphone is echt helemaal gaaf is net of ie nieuw uit winkelen komt, enige puntje van opbouwende kritiek is dat ze eigenlijk batterij percentage erbij moeten vermelden.
Telefonisch goed bereikbaar en je wordt keurig geholpen.
Netjes keuring verpakt in een doosje, daarom nog een zakje en in het geheel een dichte zak, echt super verpakt
KlantenserviceJe wordt netjes te woord gestaan en ze nemen ruim te tijd en kijken gelijk met je mee.
AlgemeenAlle soorten iPhones zijn makkelijk op de site te vinden. Als je een versie aan klikt, kan je eenvoudig kiezen tussen alle mogelijkheden zoals kleur, geheugen en de staat van de telefoon. Daarbij staat ook vermeld wat de prijs is, of je er meer of minder voor moet betalen dan de huidige selectie. Bestelproces is makkelijk, betalen eenvoudig naar keuze onder andere met ideal.
VerzendingVlot verzonden, volgende dag al in huis. Zit verpakt in een klein doosje in een bubbel envelop, op zich voldoende want hij is heel aangekomen. Maar ik zou als ik zelf zoiets kostbaars zou verzenden het telefoondoosje in een grotere doos verpakken.
AlgemeenAankoop van een iPhone 13 mini met de vermelding "als nieuw" was ook werkelijk als nieuw. Niets op aan te merken. Vlotte levering zoals op de site vermeld. Keurig verpakt en bezorgd.
VerzendingSnel, zoals op de site toegezegd. Netjes en goed verpakt.
KlantenserviceHeb de klantenservice niet nodig gehad. Alles goed en snel afgewerkt.
AlgemeenGisteren een iPhone 13 Pro besteld, ik zit er nu op te typen. Keurig met toebehoren en nieuwe screenprotector in een doosje, voor een prima prijs.
De “staat “ van de telefoon is zelfs nog beter dan verwacht!
Vandaag ontvangen, gisteren besteld, wat wil je nog meer ( op een waddeneiland)
AlgemeenEergisteren besteld en gister me telefoon al binnen. Het is een hele goeie website om je telefoon te bestellen
VerzendingMijn telefoon kwam snel binnen zonder vertraging en zonder beschadigingen
KlantenserviceIk heb hier al 3 telefoons besteld en elke keer word hij perfect op tijd geleverd en werkt de telefoon goed
AlgemeenGoede service, iPhone gekocht in “nieuwstaat” en deze was ook daadwerkelijk nieuw. Geen enkel krasje of dingetje kunnen vinden en hij werkt volledig. Batterijconditie 100%. Super! Wel een beetje bijzonder dat een dure telefoon in bubbeltjesfolie wordt verzonden, en niet gewoon in een doos.
VerzendingNormaal worden telefoons geheim in een anonieme doos verzonden. Hier niet. Hier zit de telefoon in een doosje, en dat doosje zit verpakt in plastic. Beetje gek.
AlgemeenDuidelijke website, makkelijke aankoopproces, snelle levering, telefoon ziet er uit zoals omschreven (nieuw staat; batterij conditie 92%) en werkt zoals het hoort!
VerzendingSnelle levering, goed verpakt: telefoon in doosje, in luchtkussenenvelop, in verzendzak, met track & trace updates van vervoerder.
AlgemeenWas op zoek naar een betaalbare telefoon en kwam dit bedrijf toen tegen. Met dit soort bedragen ben je toch voor je koopt enigzins huiverig maar ze hebben het wel waar gemaakt. De telefoon is idd in nieuwstaat en dat voor een mooie prijs. Ik ben dus helemaal tevreden. Zo tevreden dat ik vandaag ook voor m'n dochter nog een iPhone besteld heb 😊
VerzendingWas prima verpakt zodat ie ongeschadigd door de pakketdienst hier afgeleverd kon worden
AlgemeenBestelproces was fijn, voldoende informatie. Duidelijke communicatie via de mail na bestelling. iPhone 14 Pro nieuwstaat besteld en er mankeerde niks aan! Heel erg tevreden. Batterij was nog 100%, accessoires zaten erbij én gratis screenprotector!
VerzendingDe levering was op tijd/erg snel! Pakket was prima verpakt.
AlgemeenIphone 12 besteld met lichte gebruikerspporen maar telefoon is als nieuw! Keurig geleverd met screenprotector en nieuwe lader binnen 24 uur na bestellen.
VerzendingSupersnel in huis (binnen 24 uur) door PostNL, met handtekening en tracktrace.
KlantenserviceNetjes op de hoogte gehouden over bestelling en levering, ook de update van PostNL wanneer de bezorger op de stoep staat is prettig.
AlgemeenMakkelijk te bestellen, lage prijs voor goed product.
Ik bestel sinds vorig jaar al mijn telefoons bij mobico
Binnen 1 werkdag via PostNL binnengekregen en een erg accurate track en trace
AlgemeenEen Iphone 12 besteld in de staat "als nieuw " en inderdaad was hij in een 'als nieuw ' staat geleverd met batterijconditie van 100%.
Ook nog de volgende dag, dus snel.
Mijn ervaring met Mobico is dik in orde.
Beetje rommelig verpakt in een zak, maar daarin zat de Iphone goed verpakt in een doosje, met de oplader en kabel.
Ook een simpin zat erbij.
Bestelling gedaan en ontvangen in goede staat, verder heb ik nog geen contact gehad met de klantenservice.