Gebruikers over webshop Enjoy2day
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenEnjoy2Day komt als goedkoopste uit de PriceWatch voor de verlenging van Microsoft 365 Family. Bestelling met enkele muisklikken geplaatst en met iDeal betaald. Het is niet nodig allerlei gegevens (zoals adres) in te vullen buiten emailadres (voor de aflevering van de digitale code) en mobiel telefoonnummer (t.b.v. SMS verificatie die nodig kan zijn).
VerzendingVrijwel direct na bestelling en online betaling heb ik de email ontvangen met daarin de factuur en de licentie-code voor Microsoft 365 Family.
Licentie-code ingevuld op de Microsoft-account pagina en abonnement is met 1 jaar verlengd.
AlgemeenSowieso een erg scherpe prijs maar bovenal werd ik verrast door de service achteraf. Overzichtelijke handleidingen, FAQ's, tips&tricks... er is echt werk van gemaakt. Ik kende de winkel eigenlijk niet en had ook niet echt veel verwachtingen, maar het lijkt mij een sympathieke club en zeker het proberen waard.
VerzendingOp zich een makkelijke, want ik kocht een licentie. De mail kwam eigenlijk direct binnen nadat mijn betaling was verwerkt.
KlantenserviceDit was voor mij echt een verrassing! De hoeveelheid informatie zoals handleidingen etc is fantastisch.
AlgemeenIphone 14 besteld (tegen hele scherpe prijs gevonden via PriceWatch) dus altijd maar even afwachten of de laagste prijs ook de minste service biedt.
Maar dat bleek niet het geval.
Uitmuntende ervaring met support gehad. Afspraken die nagekomen worden na een korte chat sessie.
Iphone 14 besteld (tegen hele scherpe prijs) laat op dinsdag avond dus verwachtte levering op de donderdag.
Uiteindelijk ging dit goed echter kort even contact gehad met support via de chat omdat PostNL aangaf pas op vrijdag te leveren. Gezien ik de telefoon snel nodig had (mijn Iphone 11 had de geest gegeven) en op vrijdag niet thuis was zou dat gedoe zijn.
Lisa beantwoorde de chat, checkte en belde met PostNL en uiteindelijk is de Iphone netjes op donderdag geleverd.
Na mijn korte chat contact werd gevraagd om zelf even contact op te nemen mocht het om 11.00 op donderdag ochtend niet goed zijn gegaan. Echter Lisa nam zelf initiatie iets na 11.00 via mail een net berichtje dat ze gecheckt had en de levering op tijd en juiste dag geleverd was volgens PostNL en wilde dat even met mij checken.
Wow ! Dat maak ik niet vaak meer mee support service die ook echt snapt wat service is.
Winactie
AlgemeenMicrosoft 395 family besteld op de website. Vrijwel direct de sleutel in een mail terug. Installatie/activering geen probleem. Stappenplan staat op de website, maar Microsoft en diverse youtube filmpjes geven ook informatie. Het stappenplan is wel nuttig als eerste insteek.
VerzendingMicrosoft 365 family afgewogen tegenover Google One. Tot nu toe altijd allerlei Google producten gebruikt met MS Office via werkgever. Om voor ieder gezinslid MS office en opslagruimte zeker te stellen gekozen voor dit abbonement.
Werkt prima. Geen klachten en een mooie prijs. 40 Euro goedkoper als bij MS.
AlgemeenHier een office 365 family licentie gekocht. Bestelling verliep vlot en vragen niet een eindeloze waslijst aan persoonsgegevens. Mail, voornaam en betaalmethode is alles wat ze vragen om de bestelling af te ronden. Heel fijn!
VerzendingCode was binnen enkele minuten in de mail precies zoals vermeld op de site. En niet onbelangrijk code werkte gewoon.
Algemeenmijn office 365 licentie verloopt over 3 maanden maar ik kan nu al niet mijn bestanden icm met onedrive gebruiken dus had snel een licentie
Verzendingmijn office 365 licentie verloopt over 3 maanden maar ik kan nu al niet mijn bestanden icm met onedrive gebruiken dus had snel een licentie
Klantenservicemijn office 365 licentie verloopt over 3 maanden maar ik kan nu al niet mijn bestanden icm met onedrive gebruiken dus had snel een licentie
AlgemeenOffice365 personal besteld voor 1 jaar. Goede prijs, snelle afhandeling. Key werkte direct, heel tevreden!
AlgemeenHier voor de tweede keer mijn Office 365 personal key vandaan gehaald met flinke korting. Transactie ging soepel, heb wederom snel mijn key ontvangen en het inwisselen van de key ging probleemloos.
AlgemeenAANRADER GEZOCHT EN GEVONDEN!!
Toevallig op de site van dit bedrijf terechtgekomen. Een zeer vriendelijke prijs voor het verlengen van microsoft 365 family. Ik was even huiverig om het te doen, maar via de chat ben ik zeer vriendelijk en snel te woord gestaan en geholpen. Het verlengen is echt een fluitje van een cent!! Weer even kort een chatgesprekje en vol vertrouwen aan de slag gegaan.Dit bedrijf verdient alle waardering. Zo wil iedereen, jong en wat ouder (76) geholpen worden. Super en succes.Geniet vandaag!! (enjoy2day)
Snel besteld, snel betaald, snel geleverd...inclusief handleiding. Dat verliep dus gladjes. Zo geniet je van de dag.
KlantenserviceEnkele keren gechat met de klantenservice. Zeer snel een reactie en heldere duidelijke antwoorden. Je wordt ook gerustgesteld.
Winactie
AlgemeenNaar aanleiding van de stopzetting van het gratis Google Workspace (G Suite), besloten om naar Microsoft over te stappen.
Microsoft biedt een interessant pakket aan voor mijn situatie: Microsoft 365 Family. Via dit abonnement krijgen ik en mijn mede-familieleden tot 1TB opslag, ons eigen e-mail adres (voornaam@achternaam.com), geldige Microsoft Office licenties,…
Erg tevreden met deze overstap! Alles werkt zeer vlot. Via Enjoy2Day kocht ik de licentie aan met een mooie korting ten opzichte van een directe aankoop bij Microsoft.
De aankoop bij E2D was in mijn geval bovendien veel gebruiksvriendelijker: ik kon gewoon met Bancontact betalen - ik hoefde dus mijn kredietkaartdetails niet online te delen.
De licentie zat ogenblikkelijk in mijn inbox; beter kan dus niet.
Goedkoper dus, en aanrader!
De licentie werd meteen (digitaal via e-mail) afgeleverd bij het betalen van het Microsoft 365 pakket.
Winactie
AlgemeenEen hele snelle levering en download! Na de betaling kon ik gelijk aan de slag
VerzendingDe levering was er al binnen een paar minuten, snel!
KlantenserviceKlantenservice ook prima, niet op aan te merken tot nu aan toe
Winactie
Algemeenhele fijne service, ik vind het leuk om 5 random steam keys te krijgen. heel fijn
Verzendinghet liep mis en ik kreeg geen keys, maar toen ik met de klantenservice was aan het babbelen toen kreeg ik 1 extra key voor braaf zijn enzo
AlgemeenErg blij met deze site! Als je een cadeaubon koopt krijg je meer tegoed dan je betaalt.
AlgemeenEen fijne website met snelle service en veel leuke acties. Een echte aanrader wat mij betreft!
VerzendingZeer snelle levering
Klantenservicesnel en netjes antwoord gekregen
AlgemeenPrima prijzen, klantenservice reageert snel door middel van mail bij problemen. Website kan alleen wel iets sneller en meer overzichtelijk. Verder niks op aan te merken !
VerzendingSnel via de mail het product verzonden, prima service.
AlgemeenPrima ervaring.
Website was iets traag, maar met ideal snel kunnen betalen.
Kan hen aanraden.
Gelijk een email met de key welke werkte op de wbsite van MS. Jaar abo
AlgemeenEcht heel goed en ook heel snel geleverd in mijn e-mail dus ja super ik ben heel blij
AlgemeenWas op zoek naar een W10 licentie en kwam bij Enjoy2Day terecht. Bestelling ging prima en verzending was ook dik in orde. Had de versie met USB stick gekozen, puur uit luiheid. Helaas werkte het meegeleverde USB stick niet waardoor ik alsnog zelf een stick kon maken. Dit heb ik overigens niet gemeld (vergeten) dus dat heeft men ook niet kunnen oplossen.
VerzendingHelaas kwam de licentie na de overige HW die ik elders besteld had binnen maar daar kan Enjoy2Day niets aan doen als de posterijen pas een dag later komen dan ze eerst zeggen. Dus helemaal goed.
KlantenserviceTijdens de bestelling ging er iets mis met de SMS verificatie. Na contact opgenomen te hebben via de chat werd ik hier direct en perfect mee geholpen door een toppertje van de klantenservice.
Winactie
AlgemeenBestelling wordt super snel geleverd en als er iets mis gaat krijg je via de char binnen 5 minuten antwoord en wordt je heel goed geholpen.
VerzendingBestelling wordt super snel geleverd en als er iets mis gaat krijg je via de char binnen 5 minuten antwoord en wordt je heel goed geholpen.
KlantenserviceBestelling wordt super snel geleverd en als er iets mis gaat krijg je via de char binnen 5 minuten antwoord en wordt je heel goed geholpen.
AlgemeenIk ben van nature nogal achterdochtig en ik kende ze nog niet. Bestelproces verliep goed en vragen via de chat vooraf werden prompt en correct beantwoord.
VerzendingBestelde was een licentiesleutel. Deze was er niet binnen 5 minuten, maar opnieuw was de chat snel en behulpzaam. 10 minuten later was hij er wel.
KlantenserviceDoor een niet helemaal handige installatie mijnerzijds waren er wat problemen met de licentiekey. Ondersteuning vanuit Enjoy2day was er tot alles werkte.