Gebruikers over webshop Enjoy2day
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenEen iPhone besteld voor een goede prijs. Omdat het bedrijf voor mij onbekend was eerst de reviews bekeken.
VerzendingProduct is snel verzonden en voldoende verpakt. De verzegeling was in orde
Algemeenduidelijk website, makkelijk te bestellen en verschillende mogelijkheden voor betaling. ik ken deze website eerste niet, via Tweakers op de website gekomen voor de aktie.
Verzendingsnel verzending via PostNL. artikel goed verpakt, zeer blij met mijn bestelde artikel.
Klantenservicemakkelijk contact met de klantenservice, duidelijk antwoord. ik heb niet gebeld, maar via de chat op de website, krijg ik binnen een paar uur antwoord. zeer vriendelijk.
AlgemeenZeer tevreden met Enjoy2day. iPhone gekocht en mijn oude iPhone kon geen data overzetten. De helpdesk heeft mij daarna uitstekend geholpen en het was allemaal gelukt naderhand. Hier was ik zelfs nooit uitgekomen en de medewerker kon het mij simpel uitleggen. Dit ben ik niet gewend van een bedrijf. Enorm bedankt!
VerzendingSnel verzonden en eerder dan verwacht met gratis verzekering en handtekening.
KlantenserviceSuper geholpen! Een dikke pluim voor Lisa en de snelle service
AlgemeenZeer scherpe prijs voor de producten die ze aanbieden, mocht je vragen hebben staan ze je snel te woord.
VerzendingProduct wordt direct verzonden, met de mogelijkheid om je pakket te verzekeren.
KlantenserviceAls je vragen stelt over het product krijg je direct antwoordt.
AlgemeenEen MS Office abonnement bij Enjoy2day
Diat was de eerste maal dat ik iets bestelde op deze site.
De bestelling van m'n MS Office abonnement ging als een fluitje; zelfs geen SMS-je of Whatsappje moeten beantwoorden.
---
De klantenservice had ik niet nodig, maar de mogelijkheid om deze te bellen is natuurlijk altijd meegenomen. .
Eenmaal de code gekregen (minder dan 2 minuutjes later) was de activatie zoals gewoonlijk vlot.
AlgemeenEen super fijne website, ze zijn niet alleen het goedkoopste op wat ik zocht (nu een Apple iPad), maar heb er ook al cadeaubonnen gekocht waar ze fijne handleidingen voor hebben gemaakt.
Prima service en super snelle levering.
Voor 17:00 besteld, en ik had het de volgende dag al in huis, super blij mee natuurlijk!
KlantenserviceIk heb de klantenservice zelf niet nodig gehad, maar het stukje service zit hem ook echt in de handleidingen die ze hebben gemaakt en snelle verzendingen.
AlgemeenGeweldig bedrijf. Ik ben met mijn bedrijf nu 6 maanden klant bij Enjoy2day en krijg altijd netjes en snel alles geleverd. Zelfs als ik ooit vragen heb kan ik direct via de chat eenvoudig contact krijgen. Misschien een tip om in de toekomst een dashboard te maken waar ik mijn factureren kan terugvinden. In principe heb ik ze nu via de mail dus dat is ook goed.
VerzendingIk heb voornamelijk digitale producten besteld zoals Microsoft 365 familie voor mijn klanten. Eigenlijk heb ik altijd de licenties direct in de e-mail gekregen binnen een minuutje.
KlantenserviceIk ben enkele keren geholpen door Lisa. Een zeer vriendelijk en ervaren persoon. De klantenservice is altijd erg snel in reageren en helpt zelfs nog na je aankoop. Ik moet zeggen dat ik maar weinig webwinkels ken die op alle vragen een passend antwoord hebben. Zeer tevreden!
AlgemeenHet ging heel snel allemaal alleen een foute code en zo kan ik de licentie niet activeren en heb dus betaald maar geen licentiecode. Maar later in de middag kreeg ik toch een nieuwe code.
VerzendingIk heb vanmorgen een licentie besteld daarvan een code gekregen maar deze code is al in gebruik? Dus heb betaald voor niks! Moeilijk contact gekregen maar uiteindelijk uren later toch een nieuwe code
KlantenserviceGeen reactie ook geen out of office melding. Niks alleen dat ze storing hebben. Maar alles is afgesloten. Uiteindelijk na uren een reactie met nieuwe code.
AlgemeenGoedkope office 365 licentie gekocht. Deze is meteen geleverd en werkt na behoren, koppeling naar Microsoft zonder problemen
VerzendingMeteen geleverd op opgegeven e-mail adres en key is meteen te gebruiken naar levering van product
AlgemeenIk zocht een Microsoft 365 family abonnement en Enjoy2day had een aantrekkelijke prijs en was overzichtelijker dan een andere optie met ongeveer dezelfde prijs. Binnen no-time had ik de bestelling gedaan, de activatiecode binnen en kon ik aan de slag. Prima ervaring dus
VerzendingVerzending is eigenlijk niet echt van toepassing, omdat deze digitaal was, maar het verliep prima, zonder vertraging, onduidelijkheden of andere problemen.
AlgemeenLicentiesleutel binnen paar min op de mail en werkte perfect om mijn Office 365 Personal te verlengen.
KlantenserviceKlantenservice reageerde heel vriendelijk, snel en behulpzaam op mijn vragen ten aanzien van Office 365 Personal, waardoor ik mijn koopbeslissing kon maken.
AlgemeenEnjoy2Day komt als goedkoopste uit de PriceWatch voor de verlenging van Microsoft 365 Family. Bestelling met enkele muisklikken geplaatst en met iDeal betaald. Het is niet nodig allerlei gegevens (zoals adres) in te vullen buiten emailadres (voor de aflevering van de digitale code) en mobiel telefoonnummer (t.b.v. SMS verificatie die nodig kan zijn).
VerzendingVrijwel direct na bestelling en online betaling heb ik de email ontvangen met daarin de factuur en de licentie-code voor Microsoft 365 Family.
Licentie-code ingevuld op de Microsoft-account pagina en abonnement is met 1 jaar verlengd.
AlgemeenSowieso een erg scherpe prijs maar bovenal werd ik verrast door de service achteraf. Overzichtelijke handleidingen, FAQ's, tips&tricks... er is echt werk van gemaakt. Ik kende de winkel eigenlijk niet en had ook niet echt veel verwachtingen, maar het lijkt mij een sympathieke club en zeker het proberen waard.
VerzendingOp zich een makkelijke, want ik kocht een licentie. De mail kwam eigenlijk direct binnen nadat mijn betaling was verwerkt.
KlantenserviceDit was voor mij echt een verrassing! De hoeveelheid informatie zoals handleidingen etc is fantastisch.
AlgemeenIphone 14 besteld (tegen hele scherpe prijs gevonden via PriceWatch) dus altijd maar even afwachten of de laagste prijs ook de minste service biedt.
Maar dat bleek niet het geval.
Uitmuntende ervaring met support gehad. Afspraken die nagekomen worden na een korte chat sessie.
Iphone 14 besteld (tegen hele scherpe prijs) laat op dinsdag avond dus verwachtte levering op de donderdag.
Uiteindelijk ging dit goed echter kort even contact gehad met support via de chat omdat PostNL aangaf pas op vrijdag te leveren. Gezien ik de telefoon snel nodig had (mijn Iphone 11 had de geest gegeven) en op vrijdag niet thuis was zou dat gedoe zijn.
Lisa beantwoorde de chat, checkte en belde met PostNL en uiteindelijk is de Iphone netjes op donderdag geleverd.
Na mijn korte chat contact werd gevraagd om zelf even contact op te nemen mocht het om 11.00 op donderdag ochtend niet goed zijn gegaan. Echter Lisa nam zelf initiatie iets na 11.00 via mail een net berichtje dat ze gecheckt had en de levering op tijd en juiste dag geleverd was volgens PostNL en wilde dat even met mij checken.
Wow ! Dat maak ik niet vaak meer mee support service die ook echt snapt wat service is.
AlgemeenMicrosoft 395 family besteld op de website. Vrijwel direct de sleutel in een mail terug. Installatie/activering geen probleem. Stappenplan staat op de website, maar Microsoft en diverse youtube filmpjes geven ook informatie. Het stappenplan is wel nuttig als eerste insteek.
VerzendingMicrosoft 365 family afgewogen tegenover Google One. Tot nu toe altijd allerlei Google producten gebruikt met MS Office via werkgever. Om voor ieder gezinslid MS office en opslagruimte zeker te stellen gekozen voor dit abbonement.
Werkt prima. Geen klachten en een mooie prijs. 40 Euro goedkoper als bij MS.
AlgemeenHier een office 365 family licentie gekocht. Bestelling verliep vlot en vragen niet een eindeloze waslijst aan persoonsgegevens. Mail, voornaam en betaalmethode is alles wat ze vragen om de bestelling af te ronden. Heel fijn!
VerzendingCode was binnen enkele minuten in de mail precies zoals vermeld op de site. En niet onbelangrijk code werkte gewoon.
Algemeenmijn office 365 licentie verloopt over 3 maanden maar ik kan nu al niet mijn bestanden icm met onedrive gebruiken dus had snel een licentie
Verzendingmijn office 365 licentie verloopt over 3 maanden maar ik kan nu al niet mijn bestanden icm met onedrive gebruiken dus had snel een licentie
Klantenservicemijn office 365 licentie verloopt over 3 maanden maar ik kan nu al niet mijn bestanden icm met onedrive gebruiken dus had snel een licentie
AlgemeenOffice365 personal besteld voor 1 jaar. Goede prijs, snelle afhandeling. Key werkte direct, heel tevreden!
AlgemeenHier voor de tweede keer mijn Office 365 personal key vandaan gehaald met flinke korting. Transactie ging soepel, heb wederom snel mijn key ontvangen en het inwisselen van de key ging probleemloos.
AlgemeenAANRADER GEZOCHT EN GEVONDEN!!
Toevallig op de site van dit bedrijf terechtgekomen. Een zeer vriendelijke prijs voor het verlengen van microsoft 365 family. Ik was even huiverig om het te doen, maar via de chat ben ik zeer vriendelijk en snel te woord gestaan en geholpen. Het verlengen is echt een fluitje van een cent!! Weer even kort een chatgesprekje en vol vertrouwen aan de slag gegaan.Dit bedrijf verdient alle waardering. Zo wil iedereen, jong en wat ouder (76) geholpen worden. Super en succes.Geniet vandaag!! (enjoy2day)
Snel besteld, snel betaald, snel geleverd...inclusief handleiding. Dat verliep dus gladjes. Zo geniet je van de dag.
KlantenserviceEnkele keren gechat met de klantenservice. Zeer snel een reactie en heldere duidelijke antwoorden. Je wordt ook gerustgesteld.