Gebruikers over webshop EL Vidas
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenHele fijne service!
De bezorger was erg aardig en dacht graag mee. Hij had wat moeite met het vinden van het adres maar hield me goed op de hoogte. Verder was de levering snel en efficient. Erg blij mee .
Ik werd vriendelijk te woord gestaan door de bezorger en goed op de hoogte gehouden! Ook wat betreft de mails voldoende geinformeerd
AlgemeenWeinig toe te lichten, gewoon een prettig verlopen aankoop; goede prijs, makkelijk te doorlopen proces op website, duidelijk op de hoogte gehouden over verzending en aankomsttijd.
AlgemeenGeholpen door een zeer behulpzame medewerker. Eerlijk en goed advies, zeer flexibel in de opstelling naar de klant! Uiteraard is het product precies zoals omschreven geleverd, prima op tijd.
VerzendingDe levering was keurig op tijd, goede informatie vooraf. En het was zeker ook een vriendelijke en correcte bezorger.
AlgemeenWij hadden 2 dagen na kerst onze vaatwasser defect.. balen. Even zoek op internet naar een nieuwe gaf bij de gerenommeerde webwinkels een prijs van ongeveer €1200,- en een levering van 1 dag. Even verder zoeken door te googelen op het model nummer van de vaatwasser welke we bij deze webwinkels hadden vergeleken, en we kwamen via Google bij EL Vidas, daar kost dezelfde vaatwasser €760,-!!!! wat een verschil, en ook nog eens voor 17:00 besteld volgende dag in huis.
Wij hebben deze bestelling rond 16:00 uur geplaatst en kregen dezelfde avond om 19:30 een verzendstatus en de volgende ochtend om 10 uur hadden we een nieuwe vaatwasser!
Kortom:ongeveer 40% goedkoper, zelfde model machine, zelfde levertijd !!
2022 in gegaan met een mooie vaatwasser voor een mooie prijs
AlgemeenErg getwijfeld omdat Coolblue en mediamarkt wel erg veel duurder zijn en kan dit wel?
65 inch Q65 van samsung keurig de volgende dag geleverd en zeker geen spijt!
Begin tijdsvak van half uur doorgekregen waar in ze ook geleverd hebben.
AlgemeenGoedkoopste aanbieder van LG OLED48C16LA, beste in test Consumentenbond. Ca. 100 Euro goedkoper dan eerstvolgende. Dus besteld om daarna de kanttekening te zien dat mogelijk sprake is van grijze import en product niet gegarandeerd zou zijn voor NL. Heb echter veel vertrouwen in LG, waarvan de klantenservice optimaal bleek, Toestel voldoet volledig aan de verwachtingen en ik ben heel tevreden.
VerzendingLEN-logistics leverde perfect volgens afspraak, inclusief check van mijn legitimatie! Vooraankondiging, telefonische melding 15 minuten tevoren, bevestiging van levering na bezorgen. Uitstekend.
AlgemeenEen nieuwe LG 55” OLED TV gekocht via de El-Vidas website. Erg scherpe prijs en was een beetje huiverig om tot aanschaf over te gaan. Relatief veel negatieve reviews. Uiteindelijk heeft de nieuwsgierigheid gewonnen en toch besteld.
Maandagavond besteld/ betaald. Dinsdag avond mailtje dat ze woensdag ochtend kwamen brengen en woensdag ochtend gebeld door de chauffeur dat hij eraan komt.
Bij aankomst zegt de chauf dat hij niets voor mij heeft?? Hij dacht dat de TV niet geladen was. Bij mij gingen meteen alle alarmbellen af en dacht dat ik slachtoffer zou zijn van fraude. Meteen een foto gemaakt van de bestelbus (met kenteken). Chauf onverrichterzake weg en ik snel mailtje naar Klantenservice met deze gang van zaken. Uurtje later telefoontje van de chauf: hij had de TV ergens verkeerd bezorgd en dat hij was teruggegaan naar zijn vorige adres en de TV had omgeruild. Hij wilde weer terugkomen en nu de juiste brengen. Bij aankomst bleek de TV weliswaar een LG 55” OLED, maar dit was een C1 en ik had alleen maar betaald voor een B1. Eerst geen TV en nu een upgrade TV? Het verhaal werd steeds vreemder. Meteen gebeld met de klantenservice, terwijl de chauf nog op de stoep stond, en deze legde uit dat er een picking fout was gemaakt. Of het goed was of ze de dag erna de juiste kwamen brengen? Alles werd weer ingeladen en ik bleef achter met lege handen.
‘s avonds weer een mailtje dat ze de middag de dag erna zouden komen. Weer een telefoontje 15 minuten van te voren. En deze keer mijn bestelde TV. Alles erop en eraan. Precies geleverd zoals afgesproken en alles werkt.
Heel blij met deze OLED en met EL-Vidas.
Zie verhaal hierboven: Twee fouten gemaakt: 1) TV was eerst bij een verkeerd adres bezorgd 2) TV bleek daarna niet de juiste versie te zijn.
KlantenserviceKlantenservice netjes telefonisch bereikbaar terwijl de bezorger nog voor de deur staat. Direct passende oplossing gevonden. Dag erna alle problemen opgelost.
AlgemeenIk heb een Amerikaanse koelkast besteld bij El vidas. De transporteur was niet in staat de koelkast op een fatsoenlijke manier uit de wagen te krijgen. Nadat de koelkast klem kwam te zitten tussen de laaddeur werd er nog eens een aanloop mee genomen om het nog een keer te proberen, net alsof de ruimte ineens groter was geworden??. Nadat de koelkast amateuristisch was gelost reden ze de koelkast, die nog op de palletwagen stond, tegen een hanglamp van mijn garage aan. De lamp is volledig ontzet en losgetrokken. Ik heb meerdere malen contact opgenomen met de klantenservice zowel telefonisch als via email, echter zonder resultaat. Mijn eigendom wordt vernield en er wordt geen enkele actie ondernomen. Ik vraag mij ook sterk af hoe de service is op het moment dat er een defect is aan het product dat ik heb aangeschaft.
Ik heb el vidas meerdere malen de kans gegeven om het op een normale manier op te lossen, ik heb zelf aangegeven dat de kosten van de lamp niet schrikbarend hoog zijn maar dat ik het niet meer als normaal vindt dat de schade wordt vergoed, maar je wordt volledig genegeerd. Voor mij nooit meer!!
Amateuristische bezorging, de koelkast paste maar net in de wagen. Het is te triest voor woorden hoe ze omgaan ( met vol gewicht duwen en trekken tegen een koelkast van meer dan 1200 euro die klem zit tussen de laaddeur.
KlantenserviceNa 4 keer telefonisch contact te hebben gehad krijg je alleen maar te horen " het wordt vandaag opgepakt, u krijgt spoedig een reactie" op mail wordt niet gereageerd
AlgemeenAangenaam verast!
Omdat de prijs van mijn 75" philips tv ruim onder het gemiddelde zat, zekert zo'n €100.- in vergelijking met de bekendere elektronica zaken als MM en CB toch twijfelachtig met bestellen.
Overgaan tot bestellen was dus ook best een stap.
Product is gewoon zoals besteld en ik zou zo weer een volgende tv hier zeer goedkoop bestellen!
Al met al, als je een TV nodig hebt, hier bestellen!
*geen contact met de klantenservice moeten hebben
Keurig netjes geleverd, nieuw in doos EN een keurige doos (zegt wat over de manier van handelen tijdens vervoer) Ze belden ook keurig 20 minuten voor ze er waren als aankondiging.
AlgemeenIk heb een Philips ambilight tv besteld met draaibare voet. De prijs was doorslag gevend ( een van de goedkoopste ).
VerzendingDe chauffeur van LEN logistics melde keurig op tijd dat hij er over 10 minuten zou zijn.
Ik heb hem opgewacht in de hal van het appartementen gebouw waar ik woon en hij bood onmiddellijk aan om het toestel bij mijn app. op de tweede verdieping af te leveren. Top.
AlgemeenHier bij black Friday een tv besteld. Die was hier het goedkoopste.
Over de klantenservice kan ik niet oordelen omdat ik daar geen contact mee heb gehad.
De TV zou volgens we website de volgende dag bezorgd worden. Dat is ze niet gelukt. Maar kreeg die avond rond 8 uur netjes een mail van ze dat het een dag later zou worden. Daar hebben ze zich netjes aan gehouden. En door de goede communicatie en de black friday drukte kan ik hier begrip voor hebben.
AlgemeenEen Samsung tv gekocht. Prijzen Overal € 1300.- bij el vidas €1000.- . Lang getwijfeld, maar toch besteld. Tv gewoon Nederlands/ eu model. 100% inorde. Kpn staat bij instellingen gewoon bij providers. Dus ik heb €300.- minder uitgegeven, tov media mark, cool blue , enz . En binnen 1 dag geleverd. Dus tot nu toe erg tevreden.
AlgemeenNooit bestellen bij dit bedrijf! Een nieuwe vaatwasser besteld van Bosch bij El Vidas van € 599,-. Dan blijkt de machine stuk te zijn en willen ze de machine niet omruilen of geld teruggeven. Wordt onbeschoft gereageerd over de telefoon en op email wordt amper gereageerd.
Volgens El Vidas is het apparaat gebruikt en weigeren een oplossing. Zij weigeren wettelijke regels na te leven en houden eigen regels erop na. Nu moet er weer een advocaat opgezet worden om het bedrijf zich aan de wettelijke regels te laten houden.
Bij levering weigeren ze de oude machine mee te nemen, ondanks dat dit verplicht is.
KlantenserviceWordt onbeschoft gereageerd over de telefoon en mail. Hoorn wordt op de haak gegooid. Leveren geen deugdelijk product en zijn niet genegen het op te lossen.
AlgemeenSnelle levering en goed product. Samsung QE58Q60T Europees model. We zijn zeer blij met deze schitterende QLED TV. Mooi beeld en redelijk goed geluid.
VerzendingSnelle levering en behulpzame chauffeur.
AlgemeenDe grote TV werd supersnel de volgende dag na bestelling afgeleverd. De chauffeur was zo vriendelijk het enorme pakket samen met mij door de gang in de woonkamer te zetten. Daarna kon ik voorzichtig gaan uitpakken. Het was nog wel een dingetje de 7 schroefjes te plaatsen want de bijbehorende tekeningen waren niet heel erg behulpzaam. Maar met wat geduld en inzicht is dat toch prima gelukt. En nu geniet ik al weer twee weken van een fabelachtig beeld en mooie apps. Deze TV gaat echt niet meer terug, maar de enorme doos bewaar ik nog wel even want mijn 30 dagen zijn nog niet voorbij.
AlgemeenWaardeloos deze winkel!
Ik had een televisie gekocht en de afstandsbediening bleek defect. Dus deze retour gestuurd. En toen begon het gezeik. Ik heb wel 20x gebeld en gemaild om mijn geld terug te krijgen. De televisie heb ik opgestuurd met PostNL. En nadat ik een x aantal dagen heb gewacht begon ik nerveus te worden. Dus telefonisch contact gezocht. Nee, televisie was niet aangekomen. En ik moest PostNL maar bellen. En toen begon het spelletje, ik werd van kastje naar de muur gestuurd.
Uiteindelijk kwam El-Vidas overstag en kreeg ik het geld toch terug, maar de televisie bleek alsnog "spoorloos".
Ik bestel hier NOOIT weer! En raad anderen ook af dit te doen!
AlgemeenHelaas voor mij te zie laat en ben ik ook opgelicht. wees gewaarschuwd
Oplichters zijn het zie de links hier boven voor andere recencies
KlantenserviceOplichters zijn het zie de links hier boven voor andere recencies
AlgemeenBizar slechte service, totaal niet op de klant gericht. Ze verkopen matige producten en raken deze in hun eigen magazijn kwijt. Na 1 maand heb je nog geen TV van €1.300
VerzendingNa langer dan een maand tijd had ik de werkende TV pas in huis
KlantenserviceWisten allemaal niet wie wat had gedaan. 0 communicatie met elkaar. Zijn de TV kwijtgeraakt in het magazijn. Hadden elk gesprek geen idee waar ik het over had.
AlgemeenNa lang onderzoek besloten een Samsung Q-led tv te kopen. Ik wilde perse een model van de Samsung importeur uit dr Benelux en GEEN grijs importmodel. De reden hiervan is dat Samsung de garantie in bepaalde gevallen kan weigeren en de ci tuner mogelijk niet goed werkt.
Voor het bestellen navraag gedaan per e-mail aan El-Vidas. Er werd mij verzekerd dat een Beneluxmodel geleverd zou worden. Deze email heb ik nog in mijn bezit. Bij levering bleek uit het serienummer van de tv dat deze uit Scandinavië komt en dus toch grijs geimporteerd is!
Contact opgenomen met klantenservice en die blijven glashard liegen dat het een Beneluxmodel betreft omdat dit model ook geschikt is voor de Nederlandse markt...
Kortom ik voel mij behoorlijk bedrogen en koop nooit meer een tv via El-Vidas. Ik raad ook niemand aan hier een tv te kopen als ze dit soort leugens en verkooppraktijken erop na laten!
Chauffeur kwam een uur te laat.
KlantenserviceDe klantenservice blijft glashard liegen dat de tv een beneluxmodel is.
AlgemeenIn eerste instantie is mijn besteld product snel geleverd en wordt ik goed Geïnformeerd over mijn bestelling. Maar nadat ik gebruik maak van mijn recht om af te zien van aankoop krijg ik te maken met een heel ander gezicht. El-Vidas reageert niet of nauwelijks op mijn berichten en geeft mijn geld niet terug.
VerzendingProduct snel geleverd en wordt ik goed Geïnformeerd over mijn bestelling
KlantenserviceReageert niet of nauwelijks. EL-Vidas geeft mijn geld niet terug.