EL Vidas

Gebruikers over webshop EL Vidas

Prima deal, maar later ontdekte ik dat ze niet meedoen aan de gratis lijst actie voor de Samsung Frame TV, en dat is ook ongeveer het prijsverschil :)

Levering conform belofte, op tijd. Echter wel een (niet te veranderen) leveringstijd van 23:45 !? Dus we moesten even wakker blijven.

We waren op zoek naar een nieuwe tv. El Vidas kwam daar naar boven als een van de goedkopere sites met snelle levering. Duidelijke website en goeie prijzen.

Levering is volledig in lijn met de afspraken en wat de website belooft. Tracking details waren duidelijk en firma die de tv bracht was correct. Geen opmerkingen.

Televisie gekocht nadat ik eerst de reviews hier op tweakers gelezen had. Toestel was dacht ik 100 euro goedkoper dan elders, dus na het lezen van de reviews hier (want had nog niet gehoord van hun) hem toch daar besteld.
Mooi op tijd geleverd en alles in orde!!

Is iets voordeliger dan bij andere bedrijven.
Goed product. Geen problemen mee gehad. Dit betreft een televisie.

Bestelling ging vlot. Kreeg regelmatig bericht over de status van de verzending. Via een speciaal bedrijf werd de bestelde televisie bezorgd.

El Vidas maakt beloftes waar; tv savonds om 20u besteld en de volgende dag geleverd. Ook geleverd met de eigen vervoerder en niet via een commerciële vervoerder, waar ik slechte ervaringen mee heb.

Zoals gezegd een eigen vervoerder, die 15 minuten voor aankomst ook nog vriendelijk zijn komst meldt.

Geweldige web shop ik als leek van
74 jaar kwam hier heel makkelijk doorheen !..
El-Vidas is ook vele malen goedkoper als andere webshops
ook de bezorging van mij Amerikaanse koelkast
ging ook heel goed en duidelijk ik kreeg telkens berichtjes hoever de bezorger van mijn woonplaats af zat .
en het artikel werdt keurig netjes binnen geplaatst

uitstekende bezorging ik werdt avond van te voren ingelicht hoe laat ze ongeveer kwamen ..
en hoe dichter de wagen met bestelling bij mijn woonplaats kwam
telkens sms jes of mails hoeveel kilometer hij nog moest rijden dus makkelijk kan niet

ze waren heel aardig en dat is toch alles wat je in deze tijd verwacht..
ze wenste mij veel plezier van de besteliing en ook nog met vriendelijke groet
EL-vidas

Overzichtelijke webpagina.
Zeer snelle afwerking met zeer gedetailleerde verzending updates.
Vrijdag avond 7 uur besteld zaterdag tegen de avond al in bezit..
Geen schade aan de verpakking . Product werkt super.

Zeer snelle afwerking met zeer gedetailleerde verzending updates.
Vrijdag avond 7 uur besteld zaterdag tegen de avond al in bezit..

Snelle levering en een goede prijs. Zeker in vergelijking met de mediamarkt of iets dergelijks

Zondag besteld en dinsdag al geleverd. Duidelijke communicatie met wanneer de levering plaats vindt. Ideaal service

No-nonsense shop. Service zoals je mag verwachten van een moderne shop met scherpe prijzen. Geen ervaring met klantenservice aangezien alles netjes op orde was.

Overzichtelijke site, snelle levering en goedkope prijzen!
Zeer tevreden met alles.
Vandaar dat ik deze site 5 sterren geef.
Zeker een aanrader!

De levering was snel en kreeg via de mail nauwkeurig de tijd door

Bestellen en betalen ging probleemloos.
Bevestigingsmail, factuur, en bericht over aflevering allemaal netjes.
De ingehuurde afleverdienst had geen zin om mijn oude apparaat retour te nemen.

Oude vaatwasser wilde de bezorger niet meenemen ondanks dat deze volgens voorwaarden "afgesloten, leeg en droog " klaar stond. De voorwaarde op zich is al raar. Bij Cool Blue (credits wie credits toekomt) plaatsen ze het apparaat in een lekbak en tapen ze de slangen vast, maar dat was hier niet eens nodig; er kwam geen water uit de slang met de slang lager dan de machine
Meneer had er geen zin in. In de half lege bus stonden geen retourproducten.
Jammer El Vidas. Ik denk niet dat ik ooit weer wat bij jullie koop.

Probleemloos en snel geleverd wat ik besteld had. Volledig op de hoogte gehouden van het bestel proces.

Prima verlopen. Dezelfde dag verzonden. Op de hoogte gehouden d.m.v. standaard track and trace.

Televisie LG ,OLED48C26LB gekocht. Betaalde prijs 20% goedkoper dan de marktwaarde. Product in originele verpakking en in goede orde ontvangen.
Had wat problemen met de installatie. Geen gebruik kunnen maken van de de klantenservice (waren gesloten...)
Uiteindelijk zelf opgelost. Het ging om het feit dat de gebruikers overeenkomst niet (op de standaard manier) konden worden gedownload.LG account aangemaakt en product geregistreerd.

Na info van iemand anders was het erg makkelijk zoeken op de site om het juiste toestel voor mij te vinden. De prijs was ook erg aantrekkelijk, scheelde €200 met andere zaken.

1ste Paasdag besteld en toch meteen dinsdag al geleverd door eigen bezorgdienst ! Was smorgens erg verrast door het mailtje dat ze in de ochtend al kwamen.

tja hoe makkelijk kun je het maken, TV uitzoeken op tweakers, beste prijs bij el-vidas, bestellen, aangeven middels mail dat je op een ander later moment wilt laten bezorgen en op de juiste dag op aangeven termijn netjes binnen gebracht. Kortom prima service, voor de scherpste prijs!

Middels een mail gevraagd op een later moment te laten bezorgen, dit werd keurig bevestigde en op de gevraagde dag. Van te voren tijdslot gekregen en netje op tijd binnen bezorgd.

Weinig mee te maken gehad, alleen dus verzoek om op een later moment te laten bezorgen, dat werd netjes beantwoord en ingewilligd.

Bestellen ging snel en eenvoudig, ook de bevestiging was snel binnen. Levering volgens planning verlopen.

Snel, betrouwbaar, efficiënt en de beste prijs voor de televisie die ik wilde. Beveel El Vidas ten zeerste aan!

Heeft me geholpen door de bezorgdatum te wijzigen in een voor mij geschiktere tijd.

Via Kieskeurig.nl, op zoek naar ene nieuwe tv, kwamen we uit bij El Vidas, bij wie de tv als goedkoopste uit de bus kwam. Omdat ook de beoordelingen van deze webshop positief waren, gingen we over op de bestelling. Het bestelproces was vrij eenvoudig en ook de betaling ging soepel. In ons geval per creditcard.

Vrijdagavond hadden we de tv besteld en de volgende dag, zoals aangegeven, bij ons thuis. We werden netjes, zoals beloofd, een halfuur van tevoren gebeld door de chauffeur dat hij eraan kwam. Niks te klagen, goede service!

De LG OLED die ik wilde hebben kwam in de aanbieding bij El Vidas. In het weekend besteld en de dinsdag erna in huis.

Levering ging precies zoals afgesproken in de mail. Daarin stond een tijdvak waarin de TV geleverd zou worden. Een half uur voor de levering zou ik dan een belletje krijgen van de chauffeur dat hij eraan kwam. Dit alles is precies zo gegaan en aangezien het een 42 inch TV is van 10kg was het afleveren natuurlijk ook geen probleem.

Zoals anderen, gekozen voor deze webshop omwille van de lage prijs. Bestelling en levering gingen absoluut feilloos.

Probleemloze en snelle levering. Handig dat de aankomsttijd regelmatig geupdate wordt op de dag van levering.

Hele slechte klantenservice. Communicatie is heel traag en komen beloftes niet na. Ik ga hier niets meer bestellen.

Ik heb het product een uur na bestelling geannuleerd, maar is alsnog verzonden. Vervolgens moet ik betalen voor verzendkosten.

Product een uur na de bestelling geannuleerd. Na twee maanden nog steeds mijn geld niet terug. Mailen gaat heel moeizaam en komen beloftes niet na.

Scorekaart voor EL Vidas