Telefoonwereld.nl

Gebruikers over webshop Telefoonwereld.nl

Een Samsung Galaxy S10 plus besteld. Krijg een telefoon geleverd met polse beschrijving. Ten voordele van hun, aangezien zij dit netjes vermelden.

Echter was de seal van de doos al gebroken. Dit betekend dat ik een toestel heb mogen ontvangen die al eens geopend is. Dit voelde mij niet goed en voltrek onacceptabel. Hierdoor een retour gestart.

Tijdens de retour moet je een status doorgeven van je order. je krijgt 2 keuzes:

- Telefoon beschadigd
- Verpakking is beschadigd.

Dit betekend dat je per definitie als moet aangeven dat er iets beschadigd is? Beetje vreemd aangezien ik al een open gemaakte telefoon hebt mogen ontvangen.

Het pakketje is de volgende dag geleverd. Doos is in prima staat en gaat makkelijk open.

Ze adverteren met "voor 23:59 besteld de volgende dag in huis" en geven aan dat ze alles op voorraad hebben. Dat is helaas gewoon niet waar. Het ergste is nog wel dat ze meteen een track en trace-link sturen. Alleen volgt er dan helemaal niks meer.

Als je geluk hebt misschien wel, anders heb je pech en ben je weken bezig om eerst duidelijk te krijgen dat er niks komt, en daarna om je geld weer terug te krijgen.

Het product werd niet geleverd. Ik moest stevig aandringen om eerst de zaak ongedaan te maken, en toen mijn geld terug te krijgen. Dat kwam niet uit henzelf.

Op zich werd er gereageerd en ik heb mijn geld terug. Maar dit kan natuurlijk niet. Als je niet kan leveren moet je zelf reageren, en meteen de optie geven om geld terug te krijgen of een vervangend toestel aanbieden. De klant lekker eindeloos laten wachten is erg slecht.

Goede wekrende telefoon en hij werkt super goed en is erg mooi dus top tel

Top, website erg overzichtelijk

Erg aardige klanten service

per ongeluk foutief hoesje besteld bij mijn gsm. meteen top in orde gemaakt door het bedrijf. snelle levering, goede prijzen, goede service!

snelle levering!

zonder probleem meteen nieuw hoesje opgestuurd.

Galaxy S9 aangeschaft bij Telefoonwereld.nl voor een zeer goede prijs. De site is overzichtelijk en goed te navigeren. De bestelling verliep prima!

De S9 werd nog dezelfde dag verzonden en kwam netjes en goed verpakt aan.
Niks op aan te merken, prima site.

Een veelbelovende site en goede prijzen.
Echter, voorraadbeheer is blijkbaar niet op orde en communicatie bij problemen daarmee bestaat niet.
De telefoon die ik bestelde bleek achteraf toch niet op voorraad, kreeg wel alvast een track-and-trace nummer.
Toen deze niet geleverd werd moest ik daar zelf achteraan bellen.
De telefoon zou later die week geleverd worden, maar helaas ook nadat mij verteld was dat deze bij hun binnen was gekomen werd de telefoon evengoed niet geleverd.
Al het contact moest bij mij vandaan komen, werd wel vriendelijk en vrij snel te woord gestaan.
Ook werd meteen bij het eerste contact al de optie om de order te annuleren en geld terug te krijgen aangeboden, daar heb ik na de laatste gemiste kans dan ook gebruik van gemaakt.
Het geld werd wel snel terug gestort.

Product is uiteindelijk niet geleverd, uitleg staat in algemene beoordeling.

Moest zelf overal achteraan zitten, werd wel snel en vriendelijk te woord gestaan.

Goede service, snelle levering, goede winkel besteld vervolgens snel in huis mooi verpakt en alles compleet

Ik heb er een Huawei p smart besteld en hij doet het goed, ik heb hem nu al 2 jaar!!

Het wordt met post.nl geleverd en je hebt her dus snel binnen 1 dag geleverd.

Ik heb 1 keer een vraag gehad en ze antwoorden binnen een uur en het was een duidelijk, en weekend antwoord.

bestellen en betalen gaat makkelijk, duidelijk proces
website is overzichtelijk, ja wat moet je er nog meer over zeggen

telefoon is in originele verpakking zonder dempend materiaal verpakt in grotere doos, waar hij dus los in rond kan bewegen.
beloofde levertijd wordt niet nagekomen

op berichten via website (ingelogd) wordt niet gereageerd, telefonisch niet bereikbaar (verbinding wordt verbroken ivm zgn lange wachttijden )
email wordt traag op gereageerd, verder geen service ook niet als het hun fout is.

Ik heb er een hele fijne telefoon kunnen kopen voor een goede prijs! Kwam de dag na bestelling al binnen!

Heb al eens een gsm besteld van hier en super service heel snel goede prijzen hou van deze site!❤️

Niks slecht aan deze site alles is geweldig!❤️

De service is super beter kun je niet wensen!

Duidelijke beschrijving, alle informatie wat je nodig hebt staat er in! Je kan makkelijk je zoekopdracht plaatsen.

Hele snelle levering en een aardige bezorger! Ik ben heel tevreden met mijn aankoop! :)

Scherpe prijs voor de gekochte producten (Iphone X en Samsung Galaxy Xcover)
Ruime keuze qua telefoons

Geen vertraging, conform afspraak geleverd.

De communicatie gaat altijd goed. Je kan er vinden wat je wilt, kortom alles gaat soepel.

De prijs van de iPhone 7 was het best, de site zag er goed uit dus eigenlijk niks was er niks op aan te merken.

De IPhone kwam goed aan in de originele verpakking, geen schade en meteen de dag erna binnen top!

Ik heb hier ooit een telefoon gekocht, en de telefoon werkt supergoed. De betaling was supermakelijk en hij was binnen 1 dag thuis op de deurmat!

De levering was sneller dan ik had verwacht, en ik ben er super blij mee!

Ze waren erg aardig, ik heb geen klachten gehad.

Telefoon besteld bij Telefoonwereld.nl.
Bleek voorlopig niet op voorraad. Aangegeven de bestelling te willen annuleren. Toen was het toestel ineens wel op voorraad. Uiteindelijk kom het toch niet worden geleverd. Daarop de bestelling geannuleerd. Nu wacht ik al 1,5 op mijn geld. Ze reageren niet op mijn mail.

Uiteindelijk niet geleverd; het telefoon toestel bleek niet op voorraad.

Reageren niet meer vanaf het moment dat ik mijn geld terug moet krijgen.

Toen mijn telefoon gestolen was, was ik dringend opzoek naar een nieuwe. Ik kwam toen op de site van Telefoonwereld terecht en kon gelijk vinden wat ik zocht. Het betalen ging zonder problemen en de bezorging was ook erg snel en zonder gedoe. Bestellen via telefoonwereld is een aanrader!!

Mijn telefoon werd erg snel geleverd. Had veel langer gewacht. Top service!

Verschrikkelijke organisatie. Bestellen toestel en verwachten als bedrijf de BTW teruggestort te krijgen (intracommunautaire levering). Weigeren dit echter te doen. Klantendienst is telefonisch niet te bereiken en per mail wijzen ze enkel naar hun algemene voorwaarden, waarbij ze geen enkel oog hebben om enige service te leveren naar hun klant.

Eerste en laatste keer dat we bij Telefoonwereld bestellen.

Grote problemen met intracommunautaire levering, ongelofelijk hoe weinig oog ze voor hun klanten hebben.

Rampzalig. Telefonisch niet te bereiken (enkel krakend geluid). Mails worden snel beantwoord, echter met een standaardantwoord waarin ze enkel verwijzen naar hun algemene voorwaarden.

Ver weg van blijven!

Bestelling verliep goed.
Het product zou op voorraad zijn en de volgende werkdag worden verstuurd maar er kwam niks.
Uit navraag bleek dat het product later zou komen. Na een week nog niks in huis.
Nog maar eens achteraan gezeten en binnen een uur een creditfactuur in de digitale brievenbus. Zonder motivatie.

Ik heb zelf moeten vragen om informatie. Na de tweede keer navraag geen inhoudelijke reactie, slechts het aankoopbedrag geretourneerd.
Het product was blijkbaar niet op voorraad en men neemt niet de moeite om het alsnog te leveren?

Scorekaart voor Telefoonwereld.nl